καλώς ήρθα (jimkama)

Αμέσως μετά την εγγραφή σας περάστε από εδώ να πείτε ένα «χαίρετε» μαζί με δυό λόγια για τον εαυτό σας, και να λάβετε το «αντιχαίρετε» από τους άλλους.
Απάντηση
jimkama
Όνομα Ιστότοπου: -

καιρό έψαχνα ένα portal/forum για άθεους
φοιτητής εγώ , δεν έχω ύπαρξή πιστός αν και έχω διάβαση περί θρησκειών
σπουδάζω στο γεωπονικό Αθηνών και ως εκ τούτου έχω μερικές γνώσης γενετικής και εξέλιξης αφού μέρος του αντικείμενου είναι και ι θεωρία εξέλιξής τον ειδών

υ.γ λόγο δυσλεξίας και κύριός στον υπερβολικό ζηλώ τον δασκάλων μου για να μάθω γράμματά τουλάχιστον μέχρι την τρίτη λυκείου δεν είχα καλή σχέση με το μάθημά τις γλωσσάς και δεν έχω και την καλύτερή σχέση με την ορθογραφία
no flamin
Άβαταρ μέλους
apeleytheros
Όνομα Ιστότοπου: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Επικοινωνία:

Καλησπέρα και καλώς ήρθες!

Αν θέλεις να βελτιώσεις την ορθογραφία σου, θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις τον firefox(ελληνική έκδοση) ο οποίος έχει ενσωματωμένο ορθογραφικό έλεγχο. Θα σε βοηθήσει πολύ!
Επιστήμη: Συστηματική μελέτη των δεδομένων προς εξαγωγή συμπερασμάτων. ( δεδομένα --> συμπεράσματα )
      • ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.

:text-welcomewave: Καλώς τον, καλώς τον. Επιτέλους, καιρό είχαμε να "ακούσουμε" αυτοσύσταση. Καλή συνέχεια.
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
traiasca

Τι... καν'ς ορέ Τζι
Off Topic
ε
μ!
Καλώς ...εκόπιασες!
Έλα κατσ' στη "τάβλα" αντάμα μας !
Αϊντε, καλή σ'νέχεια με τα ζαρζαβατ'κά και προσ'χη "στου" "δάκου", ;) έχει κι εδεπά ... :D
jimkama

καταρχάς την αλεπού και το προσθετό το χρησιμοποιώ αλίμονό φοιτητής είμαι
τεσπα καλά χτες ήταν και το ματς γιαυτό δεν απάνταγα είναι και εξεταστική όποτε από τον μαρτη έρχομαι δυναμικός
Άβαταρ μέλους
Βέρα

Καλώς ήλθες και καλή επιτυχία στην εξεταστική σου :D
Απάντηση