Επεισόδια στο Χυτήριο για το Corpus Christi

Οτιδήποτε αφορά την επικαιρότητα ή πρακτικά θέματα σχετικά με την αθεΐα και την θρησκεία. Θέματα γενικής επικαιρότητας συζητιούνται στα "Εκτός θέματος", υποσυζήτηση "Ειδήσεις και επίκαιρα".
Άβαταρ μέλους
L3o ΧΞΣ
Δημοσιεύσεις: 1000
Εγγραφή: 27 Ιούλ 2009 22:02
Όνομα Ιστότοπου: JudgeDred13
Επικοινωνία:

Στέλιος έγραψε:Και μία δεύτερη παρατήρηση που μου ήρθε τώρα.
Τα μμε κακώς αναφέρουν συνέχεια ότι γίνονται επεισοδία από μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων κλπ πρόκειται για μέλη θρησκευτικών οργανώσεων.
Παραθρησκευτικές=ότι δεν αποτελούν μέρος της επίσημης εκκλησίας
ktinos έγραψε:Με την ίδια λογική μπορούμε να γελοιοποιούμε τους πάντες, τον Αϊνστάιν, το Μαντέλα, τον Λένιν, τους Χιμπατζήδες που έβγαλαν τα δικαιώματα του Ανθρώπου, τις μαϊμούδες που ανακάλυψαν τη δημοκρατία και πάει λέγοντας.
Ναι,μπορούμε.
"Όσο θα έχουμε έναν αφέντη στον ουρανό,θα είμαστε δούλοι στη γη" (Michail Bakunin)
Άβαταρ μέλους
Στέλιος
Δημοσιεύσεις: 325
Εγγραφή: 16 Δεκ 2011 14:53
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη

Το παπαδαριό που είδαμε ήταν όλοι από αιρέσεις?
Ποιο από τα δύο: Είναι ο άνθρωπος μια από τις γκάφες του θεού ή ο θεός μια από τις γκάφες του ανθρώπου;
Φρήντριχ Νίτσε
Άβαταρ μέλους
Σίμων Resurrected
Δημοσιεύσεις: 3230
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2010 09:49
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Λυκαβηττός

Στέλιος έγραψε:Το παπαδαριό που είδαμε ήταν όλοι από αιρέσεις?

Προφανώς δεν ήταν πραγματικοί Σκοτσέζοι :mrgreen:
État de siège
επικουρειος
Δημοσιεύσεις: 1309
Εγγραφή: 02 Οκτ 2011 01:21
Όνομα Ιστότοπου: -

Τελικα η απαντηση ειναι οριστικα οχι,δεν γινεται να συνεννοηθεις με καποιον που ειναι ηδη τρελος.Οσο τον παιρνεις στα σοβαρα θα σε αποτρελανει και θα αυτοκαταστραφεις πεφτοντας στο επιπεδο του,κι εαν τον πας κοντρα και τον δυσαρεστεις θα σε σκοτωσει εαν και οποτε το μπορεσει,η αφορμη ειναι παντοτε ασημαντη,αλλα στο μυαλο μεσα ενος παραφρονα ειναι η πλεον σημαντικη του πεποιθηση.Ειναι ο ιδιος ακριβως λογος της ιδιας του της υπαρξης αλλα και του καταντηματος του.
Ειμαι ενας πιστος απολυτα πεπεισμενος μοναχα ως προς την ανυπαρξια μεταφυσικων μυστηριων.Το μοναδικο μυστηριο που υπαρχει ειναι μοναχα κατι ξεχασμενες αραχνοφωλιες μες το ανθρωπινο μυαλο.
Άβαταρ μέλους
Σίμων Resurrected
Δημοσιεύσεις: 3230
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2010 09:49
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Λυκαβηττός

Γιατρος Του Ικα έγραψε:
το λούμπεν ελληνόφωνο ανθρωποειδές
Αν ήταν ζώο θα έλπιζες ποτέ να το εξημερώσεις ή θα το πήγαινες αμέσως για ευθανασία; (Ερώτημα με πολιτικές προεκτάσεις...)
Γιατί αντιδράς Γιατρέ; ..αφού και ανθρωποειδή είναι και ελληνόφωνοι ..και λούμπεν


Ps: To φυλογενετικό δέντρο των σωζόμενων Ανθρωποειδών ..... ( http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF% ... CE%AE1.png )


:mrgreen:
État de siège
Άβαταρ μέλους
HELLADISTAN
Δημοσιεύσεις: 288
Εγγραφή: 14 Οκτ 2012 10:55
Όνομα Ιστότοπου: atheismingreece.tumblr.com
Τοποθεσία: Αθηνα
Επικοινωνία:

Μην τα βλεπετε ολα αρνητικα...

Ηταν μια χρυση ευκαιρια για την Εκκλησια της Ελλαδος και τη Ναζιστικη παραταξη να ανανεωσουν τους ορκους αγαπης τους, μια αγαπη που κρατα απο το 1940'.

Αχ να ηταν ζωντανος ο μακαριστος Αρχιεπισκοπος Δαμασκηνος να το δει! :roll:

Εγω συγκινηθηκα παρα πολυ παντως...ηταν ολα ομορφα και ρομαντικα, ο Παναγιωταρος, τα ΜΑΤ, οι θεουσες με το σταυρο στο χερι... :facepalm:
Την εν πολλαις αμαρτιαιας περιπεσουσα βουλη γεροντα Εφραιμ ευλογησον...
Άβαταρ μέλους
Ιοκάστη
Δημοσιεύσεις: 2298
Εγγραφή: 05 Μαρ 2009 13:18
Όνομα Ιστότοπου: Iokaste’s Blog
Επικοινωνία:

ktinos έγραψε:Η γελιοποίηση ούτε χιούμορ είναι ούτε τέχνη. Είναι η σχολή των Εβραίων να γελοιοποιούν όποιων δε γουστάρουν, με εξαίρεση το κόλο τους που είναι και ποινικό αδίκημα. Το καραγκιοζιλίκι με τα δικαιώματα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους. Με την ίδια λογική μπορούμε να γελοιοποιούμε τους πάντες, τον Αϊνστάιν, το Μαντέλα, τον Λένιν, τους Χιμπατζήδες που έβγαλαν τα δικαιώματα του Ανθρώπου, τις μαϊμούδες που ανακάλυψαν τη δημοκρατία και πάει λέγοντας. Δεν είναι δικαίωμα κανενός να προσβάλει τους άλλους. Το τσόκαρο η Ρεπούση και οι γελοίοι φίλοι της, εκτός τη θρησκεία προχώρανε παρακάτω και στους Ήρωες του 21, την Ελληνική ιστορία, τα έθιμα κλπ. Οι Καραγκιόζηδες ούτε ηθοποιοί είναι ούτε καλλιτέχνες.
Ήθελα πάρα πολύ να δω τις απόψεις των χρυσαυγιτών του forum πάνω στο θέμα και κυρίως πάνω στην τοποθέτηση της χρυσής αυγής. Βέβαια φαντάζομαι πως συνεχίζεις να μην βλέπεις την αντίφαση σ’αυτά που υποστηρίζεις αλλά δεν περίμενα κάτι καλύτερο.

Θα κάνω μια προσπάθεια παρόλα αυτά...

Είπες:
Εφόσον δεν προσβάλουν εμένα, και η πλειοψηφία των χριστιανών δεν με προσβάλει.
Δηλαδή ενεργείς τελείως εγωιστικά; Θεωρείς πως αν κάποιος προσβάλει τους άλλους δεν πρέπει να ασχοληθούμε; Επίσης αν κάποιος προσβάλει εσένα οι άλλοι δεν πρέπει να ασχοληθούν και να διεκδικήσουν το δικαίωμά σου; Εντάξει δεν είσαι υποχρεωμένος να θέλεις αλλά νομίζω (ελπίζω) πως μπορείς να αναγνωρίσεις τουλάχιστον το δικαίωμα άλλων ανθρώπων να ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπο και να μην κοιτάνε μόνο την πάρτη τους.

Επίσης μπράβο που δεν σε προσβάλει η πλειοψηφία των χριστιανών, όμως εμένα με προσβάλει. Με ενοχλεί που με την απάθειά τους δίνουν δύναμη σε λίγους μαλάκες να εκμεταλλεύονται τη χώρα, με ενοχλεί που ανακατεύεται η θρησκεία τους σε θέματα πολιτικά, εκπαιδευτικά κλπ και ναι, φταίνε κι αυτοί που το επιτρέπουν αυτό. Κάποτε δικαιολογούσα τους πάντες, τώρα πια δεν δικαιολογώ κανέναν, μεγαλώσαμε κι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του γιατί έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία και μας επηρεάζουν όλους.

Και ναι, μπορούμε να γελοιοποιούμε τους πάντες και αυτό είναι καλό. Μπορείς να πεις ό,τι θες για τον Einstein και τον Mandela, πραγματικά δεν θα σε χτυπήσω, δεν θα σου κάνω μήνυση, δεν θα απαιτήσω να σε πάνε φυλακή. Μπορεί να προσπαθήσω να συζητήσω μαζί σου και να σου δείξω ότι αυτό που κάνεις είναι λάθος, μπορεί και να σε γράψω και να συνεχίσω τη ζωή μου, εξαρτάται από διάφορους παράγοντες αυτό.

Το αν είναι καραγκιόζηδες ή καλλιτέχνες δεν αλλάζει τίποτα, μπορούν και πάλι να κάνουν ό,τι θέλουν στο θέατρό τους. Όπως έγραψα και σε σχόλιο στο blog της Μελάνης, έχω δει έργα που βρήκα αηδίες, ιστορικά ανακριβή, υποκριτικά, ανούσια, προσβολή για την αισθητική μου κλπ. Δεν τους έκανα μήνυση, δεν απαίτησα να σταματήσουν να παίζονται, απλά τα έθαψα στους φίλους μου κι άντε και να έκλαιγα τα λεφτά που έδωσα. Άντε να γράψεις και μια αρνητική κριτική στο internet βρε αδερφέ. Άντε, στη χειρότερη να κάνεις και μια ειρηνική διαμαρτυρία για να δηλώσεις την αντίθεσή σου, χωρίς να προσπαθήσεις να αποτρέψεις την προβολή. Οτιδήποτε παραπάνω από αυτό είναι παρανοϊκό, φανατισμένο και λάθος αν θες να λέγεσαι σκεπτόμενος άνθρωπος.
http://iocaste.wordpress.com

Do you know how a falcon is trained my dear? Her eyes are sown shut. Blinded temporarily she suffers the whims of her God patiently, until her will is submerged and she learns to serve - as your God taught and blinded you with crosses.
ktinos
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: 06 Σεπ 2011 17:06
Όνομα Ιστότοπου: -

Εγώ τη βλέπω την αντίφαση στη ΧΑ και δεν μου αρέσει, εσύ βλέπεις την αντίφαση να υποστηρίζεις την ελευθερία της γνώμης μόνο εκεί που σε συμφέρει και τα δικαιώματα στα μέτρα σου. Εσύ που δεν είσαι εγωίστρια γιατί δεν θες να επηρεάζει τη ζωή σου η γνώμη των άλλων? Προσπαθείς να κάνεις τον κόσμο στα μέτρα σου και από την άλλη μας λες για δικαιώματα και ελευθερίες, εγώ και αντιφάσεις βλέπω και κολοτούμπες και υποκρισία. Θες να μας πεις ότι άμα σε γελοιοποιήσω θα είμαι καλλιτέχνης ή αυτό είναι για τους άλλους και όχι για τη πάρτη σου.
Άβαταρ μέλους
patroklos
Δημοσιεύσεις: 1714
Εγγραφή: 01 Ιούλ 2010 13:22
Όνομα Ιστότοπου: -

ktinos έγραψε:Εγώ τη βλέπω την αντίφαση στη ΧΑ και δεν μου αρέσει, εσύ βλέπεις την αντίφαση να υποστηρίζεις την ελευθερία της γνώμης ...Προσπαθείς να κάνεις τον κόσμο στα μέτρα σου ..δικαιώματα και ελευθερίες, .. αντιφάσεις ..κολοτούμπες και υποκρισία. άμα σε γελοιοποιήσω θα είμαι καλλιτέχνης ή αυτό είναι για τους άλλους και όχι για τη πάρτη σου.
το ότι δεν υπαρχει αστυνομία για να αστυνομευσει
το ότι δεν υπαρχει κοινωνικη δικαιοσυνη
το ότι δεν υπάρχει κόσμια συμπεριφορά, στοιχειώδης διαπροσωπικη εκπαιδευση και ουσιαστικό μετρο πολιτισμικων συνθηκών

δεν δικαιόλογει φιλοσοφικά την θέση σου

σε ενα ευνομουμενο κρατος,
-αν γελοιοποιησεις θα σου κανει μηνυση το θυμα και θα εχεις προστιμο
-αν εισαι καλλιτέχνης θα σε κρινει το κοινό σου με εισητηρια και κριτικη στα μηντια
-αν εισαι τραμπουκος που επιτιθεται και προσβάλλει θα σε μαζεψει η προστασια του πολιτη
-κι οταν δεν το κάνει ο αστυνομος, παρατειται ο υπαρχηγος, ή ο αρχηγος,ή ο υπουργος κτλ. υπάρχει κοινωνικη κραυγη

ο λογος που δεν υπαρχουν αυτα στην ελλαδα, ειναι ο ιδιος με το λογο που υπαρχουν ολα τα αλλα στραβα στην ελλαδα
Enjoy yourself. It's later than you think. / Διασκέδασε. Είναι πιό αργά από ό, τι νομίζεις

Chinese proverb /Κινεζική παροιμία
Άβαταρ μέλους
nor
Δημοσιεύσεις: 305
Εγγραφή: 22 Απρ 2012 23:03
Όνομα Ιστότοπου: -

Αορατη Μελανη τα σεβη μου!!!
Θα 'λεγα τωρα να αγιασει το στομα σου αλλα φανταζομαι δε θελεις να ανακηρυχθεις Αγια.
Χαρα στο κουραγιο και την υπομονη σου.
Την επομενη φορα που θα βρεθεις αντιμετωπη με κοπαδι αμνων, φροντισε να εχεις μαζι σου φλογερα και γκλιτσα.
-God is black.
-Yes, she is.
Άβαταρ μέλους
Ιοκάστη
Δημοσιεύσεις: 2298
Εγγραφή: 05 Μαρ 2009 13:18
Όνομα Ιστότοπου: Iokaste’s Blog
Επικοινωνία:

Κτίνος είμαι μια χαρά διατεθειμένη να συζητήσω όμως. Δεν βλέπω την αντίφαση στη συμπεριφορά μου γιατί δεν θεωρώ πως υποστηρίζω την ελευθερία της γνώμης μόνο εκεί που με συμφέρει, αν εσύ βλέπεις κάτι διαφορετικό μπορείς αν θες να μου το υποδείξεις και να το συζητήσουμε.

Δεν είμαι σίγουρη πως έχω καταλάβει ακριβώς τι εννοείς όμως:

1ον, πως θεωρείς ότι προσπαθώ να φέρω τον κόσμο στα μέτρα μου;
2ον, τι σημασία έχει γιατί θα το κάνεις αν με γελοιοποιήσεις; Σημασία έχει τι επίδραση θα έχει αυτό πάνω μου και πως θα αντιδράσω. Κι ακόμη κι αν εκνευριστώ δεν θα σου ξεριζώσω τη γλώσσα, γι’αυτό μπορείς να είσαι σίγουρος. Που υπάρχει αντίφαση σ’αυτό;
http://iocaste.wordpress.com

Do you know how a falcon is trained my dear? Her eyes are sown shut. Blinded temporarily she suffers the whims of her God patiently, until her will is submerged and she learns to serve - as your God taught and blinded you with crosses.
ktinos
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: 06 Σεπ 2011 17:06
Όνομα Ιστότοπου: -

Όταν θεωρείς τη γνώμη των άλλων σεβαστή, αυτονόητα θα πρέπει και να τη σέβεσαι και να μην τη γελοιοποιείς ή τουλάχιστον να γελοιοποιείς της απόψεις τους όχι τους ίδιους. Το να μας λες σέβομαι της απόψεις των άλλων, αλλά θα τους κάνω ρεζίλι των σκυλιών με την ίδια λογική και εγώ σέβομαι τις απόψεις των άλλων αλλά αν δεν μου αρέσουν θα τους πλακώσω στις κλοτσιές. Δεν βλέπεις καμία αντίφαση? Εγώ είμαι εγωιστής, θέλω τον κόσμο στα μέτρα μου, αλλά δε πουλάω τρέλα και υποκρισία, και για αυτό το λόγο είμαι φασίστας. Γιατί οι άλλοι θα πρέπει να είναι άθεοι στο χρεωστάγανε? Ή θα πρέπει να ζούνε σαν ευρωπαίοι? Επειδή εσένα σου αρέσει δεν σημαίνει ότι αρέσει και στους υπόλοιπους. Ή πιστεύεις στη βία ή δεν πιστεύεις. Τη μας λες? Όχι στη σωματική βία ναι στη ψυχολογική και αυτό δεν είναι αντίφαση?
Άβαταρ μέλους
Σίμων Resurrected
Δημοσιεύσεις: 3230
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2010 09:49
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Λυκαβηττός

ktinos κανείς λάθος δεν είναι όλες οι γνώμες σεβαστές , το "λογικό συμπέρασμα" δεν είναι μια δημοκρατική διαδικασία που ο καθένας θα πει την "άποψή του" και μετά θα κάνουμε μια ψηφοφορία και η πλειοψηφούσα άποψη θα είναι η "σωστή".

Πολλές από τις "απόψεις" που προβάλουν οι θρήσκοι ανήκουν στην άβυσσο της γελοιότητας και του παραλογισμού, ακόμα και με τα πιο ελαστικά κριτήρια.

Καθόμαστε και τους ακούμε μόνο επειδή οι κοινωνικές συμβάσεις της λίθινης εποχής τοποθέτησαν την θρησκεία εκ δεξιών της εξουσίας αν όχι στην θέση της εξουσίας. Η θρησκεία χωρίς τον μανδύα της εξουσίας είναι απλώς μια σοβαρή διαταραχή (cognitive disorder) με "κοσμολογική άποψη".
État de siège
Άβαταρ μέλους
aqyn
Δημοσιεύσεις: 1577
Εγγραφή: 07 Οκτ 2010 00:32
Όνομα Ιστότοπου: -

Τα πράγματα είναι απλά, και δεν βλέπω γιατί τα περιπλέκουμε. Αν κρίνω ότι λες μαλακίες, έχω δικαίωμα να σου πω ότι λες μαλακίες. Κι αν είμαι μάγκας και σωστός, θα σου εξηγήσω και γιατί αυτά που λες είναι μαλακίες. ΔΕΝ έχω δικαίωμα να σε εμποδίσω διά της βίας να λες μαλακίες. Σιγά το δύσκολο, που θα κάνουμε και ανάλυση.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
Άβαταρ μέλους
xarxar
Δημοσιεύσεις: 2034
Εγγραφή: 14 Δεκ 2009 02:53
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Υάδες

Η έκφραση της άποψης είναι σεβαστή, όχι το περιεχόμενό της. Το κακό είναι ότι τώρα τελευταία με αφορμή το τελευταίο απαγορεύεται το πρώτο...
Θέλει αρετή και τόλμη η ...αθεΐα.
Άβαταρ μέλους
AoratiMelani
Δημοσιεύσεις: 16164
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 16:19
Όνομα Ιστότοπου: Αόρατη Μελάνη
Επικοινωνία:

aqyn έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά, και δεν βλέπω γιατί τα περιπλέκουμε. Αν κρίνω ότι λες μαλακίες, έχω δικαίωμα να σου πω ότι λες μαλακίες. Κι αν είμαι μάγκας και σωστός, θα σου εξηγήσω και γιατί αυτά που λες είναι μαλακίες. ΔΕΝ έχω δικαίωμα να σε εμποδίσω διά της βίας να λες μαλακίες. Σιγά το δύσκολο, που θα κάνουμε και ανάλυση.
Να αγιάσει το πληκτρολόγιό σου... έτσι, τόσο απλό.
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein
Άβαταρ μέλους
Ιοκάστη
Δημοσιεύσεις: 2298
Εγγραφή: 05 Μαρ 2009 13:18
Όνομα Ιστότοπου: Iokaste’s Blog
Επικοινωνία:

ktinos μου φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέμε γιατί δεν προσπαθείς να καταλάβεις. Αν θες να κάνουμε διάλογο θα πρέπει να σχολιάζεις αυτά που ισχύουν κι όχι αυτά που νομίζεις πως ισχύουν.

Όπως είπαν οι άλλοι πριν από εμένα δεν είπε κανείς ότι όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Τι βλακείες είναι αυτές; Τον σεβασμό τον κερδίζεις, δεν τον έχεις αυτόματα και μαγικά. Το ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει δεν σημαίνει ότι αυτά που λέει είναι υπεράνω κριτικής, σάτιρας κλπ.
http://iocaste.wordpress.com

Do you know how a falcon is trained my dear? Her eyes are sown shut. Blinded temporarily she suffers the whims of her God patiently, until her will is submerged and she learns to serve - as your God taught and blinded you with crosses.
Άβαταρ μέλους
L3o ΧΞΣ
Δημοσιεύσεις: 1000
Εγγραφή: 27 Ιούλ 2009 22:02
Όνομα Ιστότοπου: JudgeDred13
Επικοινωνία:

ktinos έγραψε:Όταν θεωρείς τη γνώμη των άλλων σεβαστή, αυτονόητα θα πρέπει και να τη σέβεσαι και να μην τη γελοιοποιείς ή τουλάχιστον να γελοιοποιείς της απόψεις τους όχι τους ίδιους. Το να μας λες σέβομαι της απόψεις των άλλων, αλλά θα τους κάνω ρεζίλι των σκυλιών με την ίδια λογική και εγώ σέβομαι τις απόψεις των άλλων αλλά αν δεν μου αρέσουν θα τους πλακώσω στις κλοτσιές. Δεν βλέπεις καμία αντίφαση? Εγώ είμαι εγωιστής, θέλω τον κόσμο στα μέτρα μου, αλλά δε πουλάω τρέλα και υποκρισία, και για αυτό το λόγο είμαι φασίστας. Γιατί οι άλλοι θα πρέπει να είναι άθεοι στο χρεωστάγανε? Ή θα πρέπει να ζούνε σαν ευρωπαίοι? Επειδή εσένα σου αρέσει δεν σημαίνει ότι αρέσει και στους υπόλοιπους. Ή πιστεύεις στη βία ή δεν πιστεύεις. Τη μας λες? Όχι στη σωματική βία ναι στη ψυχολογική και αυτό δεν είναι αντίφαση?
Σεβαστό είναι το δικαίωμά σου να έχεις όποια άποψη θες,όχι την άποψη αυτή καθ'αυτή.Η άποψη γίνεται ανεκτή,όχι σεβαστή.Να σου δώσω ένα τυχαίο παράδειγμα,σέβομαι το δικαίωμά σου να είσαι ένας σκατόψυχος,μισαλλόδοξος,κομπλεξικός και μικροτσούτσουνος ναζί με καταπιεσμένες ομοφυλοφιλικές τάσεις,αλλά δεν σέβομαι και το γεγονός ότι είσαι όλα αυτά,απλά το ανέχομαι.
"Όσο θα έχουμε έναν αφέντη στον ουρανό,θα είμαστε δούλοι στη γη" (Michail Bakunin)
ktinos
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: 06 Σεπ 2011 17:06
Όνομα Ιστότοπου: -

Εγώ μιλάω για σεβασμό σε Ανθρώπους, όχι σε απόψεις. Από τη στιγμή που δεν με γελοιοποιούνε οι άλλοι δεν έχω λόγο να τους γελοιοποιήσω εγώ. Δεν μιλάμε για κριτική αλλά για γελοιοποίηση που είναι και ψυχολογική βία. Έχετε γράψει 30 σελίδες για το τρόμο τις θρησκείας που κάνει η εκκλησία, που είναι και αυτό ψυχολογική βία. Και συμφωνούμε όλοι ότι είναι τρομοκράτες. Και πριν λέκτωρ λαλήσει τρις τρέξατε να χειροκροτήσετε δέκα γελοίους που κάνουν ότι και οι παπάδες που τους κατηγορείτε και για υποκρισία. Κάνουμε ότι νάνε αρκεί να περάσει το δικό μας, και μερικοί πιστεύουν ότι διαφέρουν από την εκκλησία. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ζηλεύουν την εκκλησία και βιάζονται να πάρουν τη θέση της. Και χεστίκανε για τους συνανθρώπους τους που τους έχουν πνίξει στα κροκοδείλια δάκρια.
Άβαταρ μέλους
Αναρχος
Δημοσιεύσεις: 4450
Εγγραφή: 26 Φεβ 2011 10:45
Όνομα Ιστότοπου: www.dalani.blogspot.com

Λάλησε ο λέκτωρ... ΚΡΑΑΑΑ!!!!
No gods, no masters
Είμαστε εμείς που ζυμώνουμε και δεν έχουμε ψωμί Εμείς που βγάζουμε το κάρβουνο και κρυώνουμε Είμαστε εμείς που δεν έχουμε τίποτα κι ερχόμαστε να πάρουμε τον κόσμο. Τάσος Λειβαδίτης
Ἄφοβον ὁ θεός, ἀνύποπτον ὁ θάνατος· καὶ τ’ ἀγαθὸν μὲν εὔκτητον, τὸ δὲ δεινὸν εὐκαρτέρητον.
Απάντηση