Τα σέβη μου (Θλιμμένος Μπούφος)

Αμέσως μετά την εγγραφή σας περάστε από εδώ να πείτε ένα «χαίρετε» μαζί με δυό λόγια για τον εαυτό σας, και να λάβετε το «αντιχαίρετε» από τους άλλους.
Άβαταρ μέλους
Θλιμμένος Μπούφος
Όνομα Ιστότοπου: -

Τι θέλει ένας πρώην άθεος σε έναν ιστόχωρο με α-θεϊστικό προσανατολισμό;

Ίσως να περάσει την ώρα του.
Ίσως να θυμηθεί τα νειάτα του.
Ίσως πάλι, τον Θεό του.

Γειά σε όλους.
Εάν θέλεις να βοηθήσεις έναν άθεο να αντιληφθεί το παράλογο της πίστεώς του,
δεν έχεις παρά να του παραθέσεις ένα πλούσιο γεύμα.
Και αμέσως μετά,
με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο,
να υποστηρίζεις ότι δεν υπήρξε μάγειρας.
Άβαταρ μέλους
stelios8

Kαλως μας ηρθες,καλες συζητήσεις!
I can't sleep so I take a breath and hide behind my bravest mask,
I admit I've lost control..
Άβαταρ μέλους
zab

Θλιμμένος Μπούφος έγραψε:Τι θέλει ένας πρώην άθεος σε έναν ιστόχωρο με α-θεϊστικό προσανατολισμό;

Ίσως πάλι, τον Θεό του.

Γειά σε όλους.
Καλώς μας ήλθες φίλε πρώην άθεε.Αλήθεια τώρα σε τι πιστευείς?
«Όταν ένα άτομο πάσχει από μία πλάνη, αυτό λέγεται τρέλα... Όταν πολλά άτομα πάσχουν από μία πλάνη, αυτό λέγεται θρησκεία»!
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho

Καλώς τον. Ειλικρινά αυτό το είδος (πρώην άθεος) δεν πίστευα ότι θα το συναντούσα ποτέ, ούτε καν ότι είχε πιθανότητες να υπάρχει. Επαυξάνω κι εγώ για περισσότερες διευκρινίσεις και λεπτομέρειες. Για να δούμε...
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
Βέρα

Ενδιαφέρον!

Καλώς ήρθες, καλές συζητήσεις :D
«Η μόνη επαφή της ελληνικής εκκλησίας με το πνεύμα, τα τελευταία εκατό χρόνια, ήσαν οι αφορισμοί του Ροΐδη, του Λασκαράτου και του Καζαντζάκη.» (Νίκος Δήμου)
Άβαταρ μέλους
noxteryn
Όνομα Ιστότοπου: noxteryn
Επικοινωνία:

tasos_didymoteicho έγραψε:Ειλικρινά αυτό το είδος (πρώην άθεος) δεν πίστευα ότι θα το συναντούσα ποτέ, ούτε καν ότι είχε πιθανότητες να υπάρχει.
Εξαρτάται πώς ορίζεις τον Άθεο. Αυτός που έγινε Άθεος μέσω λογικής πορείας ως προϊόν ορθολογισμού, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. (Είναι παρόμοιο με το να πιστεύει κανεις ότι το Πυθαγόρειο Θεώρημα κάποια στιγμή μπορεί να μην ισχύει.) Αυτός, όμως, που έγινε "Άθεος" επειδή ψόφησαν τα παιδιά του ή έχασε ο βάζελος στο ποδόσφαιρο, είναι πολύ εύκολο να υποτροπιάσει, γιατί δεν ήταν ποτέ Άθεος in the first place. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε τσακωθεί με το Θεό.
"The irony of the Information Age is that it has given new respectability to uninformed opinion."
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho

noxteryn έγραψε:
tasos_didymoteicho έγραψε:Ειλικρινά αυτό το είδος (πρώην άθεος) δεν πίστευα ότι θα το συναντούσα ποτέ, ούτε καν ότι είχε πιθανότητες να υπάρχει.
Εξαρτάται πώς ορίζεις τον Άθεο. Αυτός που έγινε Άθεος μέσω λογικής πορείας ως προϊόν ορθολογισμού, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. (Είναι παρόμοιο με το να πιστεύει κανεις ότι το Πυθαγόρειο Θεώρημα κάποια στιγμή μπορεί να μην ισχύει.) Αυτός, όμως, που έγινε "Άθεος" επειδή ψόφησαν τα παιδιά του ή έχασε ο βάζελος στο ποδόσφαιρο, είναι πολύ εύκολο να υποτροπιάσει, γιατί δεν ήταν ποτέ Άθεος in the first place. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε τσακωθεί με το Θεό.
Έλα ρε nox. Τά 'χουμε συζητήσει δεκάδες φορές (οι πιο παλιοί από σας εκατοντάδες) και ξέρουμε πιστεύω όλοι τον άθεο Νο 7, οπότε καλαβαίνω ακριβώς τι είναι ο πραγματικά άθεος, γι' αυτό ακριβώς και παραξενεύομαι. Ας τα δει κι ο νέος φίλος μας από δω κι ας προσπαθήσει να μας δώσει να καταλάβουμε τη σκοπιά του
Off Topic
(για να 'μαι ειλικρινής, εμένα κάτι δε μου κάθεται καλά, ή μου βρωμάει λίγο, no offence-καμιά μετενσάρκωση ίσως, φοριέται πολύ τελευταία)
.
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
karakitsossecurity

(για να 'μαι ειλικρινής, εμένα κάτι δε μου κάθεται καλά, ή μου βρωμάει λίγο, no offence-καμιά μετενσάρκωση ίσως, φοριέται πολύ τελευταία).
στο μυαλό μου είσαι
Boards don't hit back "Bruce Lee, Enter The Dragon"
Άβαταρ μέλους
αμόρφωτη γκόμενα

Θυμήθηκα μια ιστορία. Κάποτε για ενάμιση μήνα, αναγκάστηκα να μείνω σε κλινική, που ο ευαγγελικός (ή πεντηκοστιανός -what is the fucking difference?) ιδιοκτήτης, είχε μετατρέψει σε ευσεβή οίκο του εν λόγω δόγματος, θεού. Φυλλάδια με αιρετικό promotion σε όλα τα κομοδίνα, special edition Αγία Γραφή στον κάθε ασθενή, νοσοκόμες που γλίτωσαν την καλογερική παρά τρίχα (τη γκρίζα εννοώ, την άβαφη για χρόνια), και καθημερινή παρέμβαση στα απογεύματά μας, ενός εκφωνητή από τα μεγάφωνα του οικήματος, να μας υπενθυμίζει πως οποιαδήποτε συμφορά μας έσυρε στα κρεβάτια του πόνου, αποτελεί δοκιμασία του πανάγαθου θεού. Τί εξωτικό κράμα αυτοί οι ευαγγελικοί, έχουν την πρηξαρχιδίλα των ιεχωβάδων και την μυξοπαρθενίαση των παλαιοημερολογητών ορθοδόξων.
Στα νοσοκομεία, λοιπόν, ο θεός γίνεται ψωμοτύρι. Ή ψαρόσουπα, τέλος πάντων, για να το προσαρμόσω στο αντίστοιχο menu.
Πολλοί μου μίλησαν γι αυτόν, ως μια καινούρια ανακάλυψη. Σαν τα συνέδρια επιχειρηματιών, "όλοι στα νιάτα μας υπήρξαμε κομμουνιστές", μες τα νοσοκομεία όλοι οι άρρωστοι υπήρξαν κάποτε άθεοι. Είναι όντως δύσκολο, σε αυτή την υπέροχη, ζαλισμένη βόλτα με το φορείο, μέχρι τη χειρουργική αίθουσα, να μη σκεφτείς το φιλόστοργο χέρι του θεού στο κούτελό σου. Με έκανα περήφανη που το απέφυγα.
Θλιμμένε Μπούφε, εκτός από "καλωσήρθατε", θα σας πω ό,τι έλεγα και σε εκείνους. Τίποτα. :p
Το μόνο για το οποίο ανησυχούσα ήταν μήπως οι θεούσες νοσοκόμες μου καρφώσουν την ένεση λίγο πιο ανελέητα, επειδή δήλωσα την αθεΐα μου.
Ωστόσο, έχω κάποιες απορίες. Πώς είναι θλιμμένος κάποιος που έχει πάρει κοκαΐνη, κάποιος που τώρα κάνει σεξ και κάποιος που ξαναβρήκε τον θεό του?
Για το "Μπούφος", είμαι καλυμμένη. *

* : brrr :
Άβαταρ μέλους
xarxar

My sincere compliments αμόρφωτη γκόμενα...
Κατά τα άλλα με καλύπτει ο nox. Welcome and have fun.
Θέλει αρετή και τόλμη η ...αθεΐα.
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho

Δικηγορίνα, έγραψες πάλι... :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
patroklos

tasos_didymoteicho έγραψε:αυτό το είδος (πρώην άθεος) δεν πίστευα ότι θα το συναντούσα ποτέ, ούτε καν ότι είχε πιθανότητες να υπάρχει.
Δεν το εχεις συναντησει

διοτι η κλινικη / κρανιακη βλαβη για να αρχισει να πιστευει "α λα" τυφλα στο "υπερτατο"
κάποιος που πριν ειχε σωας τας φρενας

πιο πιθανο ειναι να εμποδιζει και αλλες λειτουργιες
οπως λογικη ανταποκριση μεσω διαδικτυου σε όποιο ιστόχωρο
Enjoy yourself. It's later than you think. / Διασκέδασε. Είναι πιό αργά από ό, τι νομίζεις

Chinese proverb /Κινεζική παροιμία
epicourosan
Όνομα Ιστότοπου: -den exw

Θλιμμένος Μπούφος έγραψε:Τι θέλει ένας πρώην άθεος σε έναν ιστόχωρο με α-θεϊστικό προσανατολισμό;

Ίσως πάλι, τον Θεό του.

Γειά σε όλους.
Γεια σου θλιμμένε μπούφε,
Καλώς ήρθες!

Είδες πόσους τράβηξες μέσα σε 2 μέρες.
Αν δεν είσαι μπλόφα ,είσαι μπλόφα.

Στο εξήγησαν τα παιδιά νομίζω οοοο!

1. Το είπες για να μας τραβήξεις την προσοχή?
2. Για να κάνεις πνεύμα?
3. Είσαι θλιμμένος?
4. Είσαι μπούφος?
5. Είσαι πονηρούλης?
6. Θέλεις ψυχολογική υποστήριξη?
7. …………………….
8. ……………

Πες γλυκέ μου μην μας αφήνεις έτσι.

Σου εύχομαι καλές συζητήσεις.
Διχόνοια των πολιτών, ευημερία των πολιτικών!

http://www.videoman.gr/52856
epicourosan

Τώρα διάβασα την αμόρφωτη γκόμενα.
Καλά , το έχουμε ξαναπεί αμόρφωτη γκόμενα δεν παίζεσαι , κάτι με τα τακούνια κάτι με τα νοσοκομεία, σε καμαρώνουμε!!!
Που ήσουν το περασμένο Σάββατο?

Εσύ θλιμμένε μπούφε μην δίνεις σημασία σε αυτά.

Να με συγχωρείς για το θάρρος της χρησιμοποίησης του αυτοσυστηθείτε σου , αλλά τέτοιες γκόμενες δεν τις βρίσκεις εύκολα και φροντίζεις να μην χάνεις ευκαιρίες.

Άβαταρ μέλους
egore

Καλώς ήλθες, μα τον Μανιτού!
έξυπνος αυτός που βρίσκει την χαρά και σοφός αυτός που γνωρίζει την αξία της σιωπής
Άβαταρ μέλους
noxteryn
Όνομα Ιστότοπου: noxteryn
Επικοινωνία:

epicourosan έγραψε:...τακούνια...
Ahem...
Μήπως τη μπερδεύεις με κάποια άλλη?
:whistle:
"The irony of the Information Age is that it has given new respectability to uninformed opinion."
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho

Off Topic
tasos_didymoteicho έγραψε:(για να 'μαι ειλικρινής, εμένα κάτι δε μου κάθεται καλά, ή μου βρωμάει λίγο, no offence-καμιά μετενσάρκωση ίσως, φοριέται πολύ τελευταία).
Όπως λέει κι ο τρισπάππος μου ο μάγος, εξάλλου (χιχιχιχιχι)!
epicourosan

noxteryn έγραψε:
epicourosan έγραψε:...τακούνια...
Ahem...
Μήπως τη μπερδεύεις με κάποια άλλη?
:whistle:
Nox

Σωστός!!!! :geek:

Αλλά γυνή άθεη είναι και αυτή.

Άβαταρ μέλους
patroklos

οι χιμπατζηδες κλαινε και θρηνούν

κι ας εχουν παραμείνει στον παράδεισο

αλλωστε ακόμα και τα ποντίκια φοβουνται τον θάνατο συνειδητά
Enjoy yourself. It's later than you think. / Διασκέδασε. Είναι πιό αργά από ό, τι νομίζεις

Chinese proverb /Κινεζική παροιμία
epicourosan

mpardon?

Απάντηση