Τι θέλει ένας πρώην άθεος σε έναν ιστόχωρο με α-θεϊστικό προσανατολισμό;
Ίσως να περάσει την ώρα του.
Ίσως να θυμηθεί τα νειάτα του.
Ίσως πάλι, τον Θεό του.
Γειά σε όλους.
Τα σέβη μου (Θλιμμένος Μπούφος)
- Θλιμμένος Μπούφος
- Όνομα Ιστότοπου: -
Εάν θέλεις να βοηθήσεις έναν άθεο να αντιληφθεί το παράλογο της πίστεώς του,
δεν έχεις παρά να του παραθέσεις ένα πλούσιο γεύμα.
Και αμέσως μετά,
με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο,
να υποστηρίζεις ότι δεν υπήρξε μάγειρας.
δεν έχεις παρά να του παραθέσεις ένα πλούσιο γεύμα.
Και αμέσως μετά,
με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο,
να υποστηρίζεις ότι δεν υπήρξε μάγειρας.
Καλώς μας ήλθες φίλε πρώην άθεε.Αλήθεια τώρα σε τι πιστευείς?Θλιμμένος Μπούφος έγραψε:Τι θέλει ένας πρώην άθεος σε έναν ιστόχωρο με α-θεϊστικό προσανατολισμό;
Ίσως πάλι, τον Θεό του.
Γειά σε όλους.
«Όταν ένα άτομο πάσχει από μία πλάνη, αυτό λέγεται τρέλα... Όταν πολλά άτομα πάσχουν από μία πλάνη, αυτό λέγεται θρησκεία»!
- tasos_didymoteicho
Καλώς τον. Ειλικρινά αυτό το είδος (πρώην άθεος) δεν πίστευα ότι θα το συναντούσα ποτέ, ούτε καν ότι είχε πιθανότητες να υπάρχει. Επαυξάνω κι εγώ για περισσότερες διευκρινίσεις και λεπτομέρειες. Για να δούμε...
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
- noxteryn
- Όνομα Ιστότοπου: noxteryn
- Επικοινωνία:
Εξαρτάται πώς ορίζεις τον Άθεο. Αυτός που έγινε Άθεος μέσω λογικής πορείας ως προϊόν ορθολογισμού, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. (Είναι παρόμοιο με το να πιστεύει κανεις ότι το Πυθαγόρειο Θεώρημα κάποια στιγμή μπορεί να μην ισχύει.) Αυτός, όμως, που έγινε "Άθεος" επειδή ψόφησαν τα παιδιά του ή έχασε ο βάζελος στο ποδόσφαιρο, είναι πολύ εύκολο να υποτροπιάσει, γιατί δεν ήταν ποτέ Άθεος in the first place. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε τσακωθεί με το Θεό.tasos_didymoteicho έγραψε:Ειλικρινά αυτό το είδος (πρώην άθεος) δεν πίστευα ότι θα το συναντούσα ποτέ, ούτε καν ότι είχε πιθανότητες να υπάρχει.
"The irony of the Information Age is that it has given new respectability to uninformed opinion."
- tasos_didymoteicho
Έλα ρε nox. Τά 'χουμε συζητήσει δεκάδες φορές (οι πιο παλιοί από σας εκατοντάδες) και ξέρουμε πιστεύω όλοι τον άθεο Νο 7, οπότε καλαβαίνω ακριβώς τι είναι ο πραγματικά άθεος, γι' αυτό ακριβώς και παραξενεύομαι. Ας τα δει κι ο νέος φίλος μας από δω κι ας προσπαθήσει να μας δώσει να καταλάβουμε τη σκοπιά τουnoxteryn έγραψε:Εξαρτάται πώς ορίζεις τον Άθεο. Αυτός που έγινε Άθεος μέσω λογικής πορείας ως προϊόν ορθολογισμού, δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. (Είναι παρόμοιο με το να πιστεύει κανεις ότι το Πυθαγόρειο Θεώρημα κάποια στιγμή μπορεί να μην ισχύει.) Αυτός, όμως, που έγινε "Άθεος" επειδή ψόφησαν τα παιδιά του ή έχασε ο βάζελος στο ποδόσφαιρο, είναι πολύ εύκολο να υποτροπιάσει, γιατί δεν ήταν ποτέ Άθεος in the first place. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε τσακωθεί με το Θεό.tasos_didymoteicho έγραψε:Ειλικρινά αυτό το είδος (πρώην άθεος) δεν πίστευα ότι θα το συναντούσα ποτέ, ούτε καν ότι είχε πιθανότητες να υπάρχει.
Off Topic
(για να 'μαι ειλικρινής, εμένα κάτι δε μου κάθεται καλά, ή μου βρωμάει λίγο, no offence-καμιά μετενσάρκωση ίσως, φοριέται πολύ τελευταία)
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
- karakitsossecurity
στο μυαλό μου είσαι(για να 'μαι ειλικρινής, εμένα κάτι δε μου κάθεται καλά, ή μου βρωμάει λίγο, no offence-καμιά μετενσάρκωση ίσως, φοριέται πολύ τελευταία).
Boards don't hit back "Bruce Lee, Enter The Dragon"
- αμόρφωτη γκόμενα
Θυμήθηκα μια ιστορία. Κάποτε για ενάμιση μήνα, αναγκάστηκα να μείνω σε κλινική, που ο ευαγγελικός (ή πεντηκοστιανός -what is the fucking difference?) ιδιοκτήτης, είχε μετατρέψει σε ευσεβή οίκο του εν λόγω δόγματος, θεού. Φυλλάδια με αιρετικό promotion σε όλα τα κομοδίνα, special edition Αγία Γραφή στον κάθε ασθενή, νοσοκόμες που γλίτωσαν την καλογερική παρά τρίχα (τη γκρίζα εννοώ, την άβαφη για χρόνια), και καθημερινή παρέμβαση στα απογεύματά μας, ενός εκφωνητή από τα μεγάφωνα του οικήματος, να μας υπενθυμίζει πως οποιαδήποτε συμφορά μας έσυρε στα κρεβάτια του πόνου, αποτελεί δοκιμασία του πανάγαθου θεού. Τί εξωτικό κράμα αυτοί οι ευαγγελικοί, έχουν την πρηξαρχιδίλα των ιεχωβάδων και την μυξοπαρθενίαση των παλαιοημερολογητών ορθοδόξων.
Στα νοσοκομεία, λοιπόν, ο θεός γίνεται ψωμοτύρι. Ή ψαρόσουπα, τέλος πάντων, για να το προσαρμόσω στο αντίστοιχο menu.
Πολλοί μου μίλησαν γι αυτόν, ως μια καινούρια ανακάλυψη. Σαν τα συνέδρια επιχειρηματιών, "όλοι στα νιάτα μας υπήρξαμε κομμουνιστές", μες τα νοσοκομεία όλοι οι άρρωστοι υπήρξαν κάποτε άθεοι. Είναι όντως δύσκολο, σε αυτή την υπέροχη, ζαλισμένη βόλτα με το φορείο, μέχρι τη χειρουργική αίθουσα, να μη σκεφτείς το φιλόστοργο χέρι του θεού στο κούτελό σου. Με έκανα περήφανη που το απέφυγα.
Θλιμμένε Μπούφε, εκτός από "καλωσήρθατε", θα σας πω ό,τι έλεγα και σε εκείνους. Τίποτα. :p
Το μόνο για το οποίο ανησυχούσα ήταν μήπως οι θεούσες νοσοκόμες μου καρφώσουν την ένεση λίγο πιο ανελέητα, επειδή δήλωσα την αθεΐα μου.
Ωστόσο, έχω κάποιες απορίες. Πώς είναι θλιμμένος κάποιος που έχει πάρει κοκαΐνη, κάποιος που τώρα κάνει σεξ και κάποιος που ξαναβρήκε τον θεό του?
Για το "Μπούφος", είμαι καλυμμένη. *
*
Στα νοσοκομεία, λοιπόν, ο θεός γίνεται ψωμοτύρι. Ή ψαρόσουπα, τέλος πάντων, για να το προσαρμόσω στο αντίστοιχο menu.
Πολλοί μου μίλησαν γι αυτόν, ως μια καινούρια ανακάλυψη. Σαν τα συνέδρια επιχειρηματιών, "όλοι στα νιάτα μας υπήρξαμε κομμουνιστές", μες τα νοσοκομεία όλοι οι άρρωστοι υπήρξαν κάποτε άθεοι. Είναι όντως δύσκολο, σε αυτή την υπέροχη, ζαλισμένη βόλτα με το φορείο, μέχρι τη χειρουργική αίθουσα, να μη σκεφτείς το φιλόστοργο χέρι του θεού στο κούτελό σου. Με έκανα περήφανη που το απέφυγα.
Θλιμμένε Μπούφε, εκτός από "καλωσήρθατε", θα σας πω ό,τι έλεγα και σε εκείνους. Τίποτα. :p
Το μόνο για το οποίο ανησυχούσα ήταν μήπως οι θεούσες νοσοκόμες μου καρφώσουν την ένεση λίγο πιο ανελέητα, επειδή δήλωσα την αθεΐα μου.
Ωστόσο, έχω κάποιες απορίες. Πώς είναι θλιμμένος κάποιος που έχει πάρει κοκαΐνη, κάποιος που τώρα κάνει σεξ και κάποιος που ξαναβρήκε τον θεό του?
Για το "Μπούφος", είμαι καλυμμένη. *
*
- tasos_didymoteicho
Δικηγορίνα, έγραψες πάλι...
Δεν το εχεις συναντησειtasos_didymoteicho έγραψε:αυτό το είδος (πρώην άθεος) δεν πίστευα ότι θα το συναντούσα ποτέ, ούτε καν ότι είχε πιθανότητες να υπάρχει.
διοτι η κλινικη / κρανιακη βλαβη για να αρχισει να πιστευει "α λα" τυφλα στο "υπερτατο"
κάποιος που πριν ειχε σωας τας φρενας
πιο πιθανο ειναι να εμποδιζει και αλλες λειτουργιες
οπως λογικη ανταποκριση μεσω διαδικτυου σε όποιο ιστόχωρο
Enjoy yourself. It's later than you think. / Διασκέδασε. Είναι πιό αργά από ό, τι νομίζεις
Chinese proverb /Κινεζική παροιμία
-
- Όνομα Ιστότοπου: -den exw
Γεια σου θλιμμένε μπούφε,Θλιμμένος Μπούφος έγραψε:Τι θέλει ένας πρώην άθεος σε έναν ιστόχωρο με α-θεϊστικό προσανατολισμό;
Ίσως πάλι, τον Θεό του.
Γειά σε όλους.
Καλώς ήρθες!
Είδες πόσους τράβηξες μέσα σε 2 μέρες.
Αν δεν είσαι μπλόφα ,είσαι μπλόφα.
Στο εξήγησαν τα παιδιά νομίζω οοοο!
1. Το είπες για να μας τραβήξεις την προσοχή?
2. Για να κάνεις πνεύμα?
3. Είσαι θλιμμένος?
4. Είσαι μπούφος?
5. Είσαι πονηρούλης?
6. Θέλεις ψυχολογική υποστήριξη?
7. …………………….
8. ……………
Πες γλυκέ μου μην μας αφήνεις έτσι.
Σου εύχομαι καλές συζητήσεις.
-
Τώρα διάβασα την αμόρφωτη γκόμενα.
Καλά , το έχουμε ξαναπεί αμόρφωτη γκόμενα δεν παίζεσαι , κάτι με τα τακούνια κάτι με τα νοσοκομεία, σε καμαρώνουμε!!!
Που ήσουν το περασμένο Σάββατο?
Εσύ θλιμμένε μπούφε μην δίνεις σημασία σε αυτά.
Να με συγχωρείς για το θάρρος της χρησιμοποίησης του αυτοσυστηθείτε σου , αλλά τέτοιες γκόμενες δεν τις βρίσκεις εύκολα και φροντίζεις να μην χάνεις ευκαιρίες.
Καλά , το έχουμε ξαναπεί αμόρφωτη γκόμενα δεν παίζεσαι , κάτι με τα τακούνια κάτι με τα νοσοκομεία, σε καμαρώνουμε!!!
Που ήσουν το περασμένο Σάββατο?
Εσύ θλιμμένε μπούφε μην δίνεις σημασία σε αυτά.
Να με συγχωρείς για το θάρρος της χρησιμοποίησης του αυτοσυστηθείτε σου , αλλά τέτοιες γκόμενες δεν τις βρίσκεις εύκολα και φροντίζεις να μην χάνεις ευκαιρίες.
- tasos_didymoteicho
Off Topic
Όπως λέει κι ο τρισπάππος μου ο μάγος, εξάλλου (χιχιχιχιχι)!tasos_didymoteicho έγραψε:(για να 'μαι ειλικρινής, εμένα κάτι δε μου κάθεται καλά, ή μου βρωμάει λίγο, no offence-καμιά μετενσάρκωση ίσως, φοριέται πολύ τελευταία).
-
Nox
Σωστός!!!!
Αλλά γυνή άθεη είναι και αυτή.
οι χιμπατζηδες κλαινε και θρηνούν
κι ας εχουν παραμείνει στον παράδεισο
αλλωστε ακόμα και τα ποντίκια φοβουνται τον θάνατο συνειδητά
κι ας εχουν παραμείνει στον παράδεισο
αλλωστε ακόμα και τα ποντίκια φοβουνται τον θάνατο συνειδητά
Enjoy yourself. It's later than you think. / Διασκέδασε. Είναι πιό αργά από ό, τι νομίζεις
-
mpardon?