Ιερά Σύνοδος: Θεατρικό έργο «βλάσφημο και απαράδεκτο»(Συλλήψεις)

Συζητήσεις σχετικά με τις διάφορες θρησκείες και τις εκκλησίες τους
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho
Δημοσιεύσεις: 9010
Εγγραφή: 30 Δεκ 2010 15:59
Όνομα Ιστότοπου: -

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012
ΝΕΑ ΦΡΙΚΤΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ! ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΑ "ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ" CORPUS CHRISTI ΕΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ!


στο ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Spoiler: Εμφάνιση
ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!

Έτσι παρουσιάζονται οι Απόστολοι και ο Χριστός στην "παράσταση"!
Δυστυχώς η βλασφημία ξεπέρασε πλέον κάθε όριο. Την επόμενη Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012, ανεβαίνει στο θέατρο Χυτήριο επί της Ιερά Οδού 44, Γκάζι, "θεατρική παράσταση" που παρουσιάζει τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό ως έχοντα ομοφυλοφιλικές σχέσεις με τους 12 Αποστόλους!!! Η παράσταση αυτή έχει τον τίτλο Corpus Christi, δηλαδή σώμα Χριστού και θα παίζεται, σύμφωνα με το πρόγραμμά της, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή!


Υπενθυμίζουμε πως τον Ιούνιο οι συντελεστές της "παράστασης", ανάμεσά τους και ο Αλβανός σκηνοθέτης της (φωτογραφία αριστερά), είχαν συλληφθεί με την κατηγορία της βλασφημίας, για να αφεθούν ελεύθεροι μετά!!!

Κι αυτό σάτιρα είναι κοπρολάγνοι ψυχανώμαλοι γραικύλοι χριστιανομάχοι;

Καλούμε κάθε πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό να αναλάβει τις ευθύνες του :?: :?: :?: :!: :!: :!: απέναντι στα υποϋποκείμενα που υβρίζουν συνεχώς την Πίστη μας!

Για όποιον...ενδιαφέρεται, ορίστε ο χάρτης με την ακριβή διεύθυνση όπου θα παιχτεί η "παράσταση": :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Τηλέφωνο "θεάτρου": 210 - 34 12 313 & 6983671437 :!: :!: :!: :!:
Τι έχουμε να ζηλέψουμε δηλαδή απ' τους μουσουλμάνους;
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
Σίμων Resurrected
Δημοσιεύσεις: 3230
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2010 09:49
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Λυκαβηττός

Σίμων Resurrected έγραψε:Γιατί σας κάνουν εντύπωση οι συλλήψεις ...... δεν έχετε καταλάβει ότι ζείτε στο Ορθόδοξο Ιράν;;;;!!

Παραμυθιάζεται τον εαυτό σας αν νομίζεται ότι η Ελλάδα είναι κάτι περισσοτερο από το Ορθόδοξο Ιράν.

Εικόνα

Ο +Γερονταc+ σας τα έλεγε πριν σας κεράσουν τα παστίτσια ..αλλά εσείς δεν τον ακούγατε ..άπιστοι :mrgreen:
État de siège
Άβαταρ μέλους
Σίμων Resurrected
Δημοσιεύσεις: 3230
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2010 09:49
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Λυκαβηττός

tasos_didymoteicho έγραψε:
Καλούμε κάθε πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό να αναλάβει τις ευθύνες του :?: :?: :?: :!: :!: :!: απέναντι στα υποϋποκείμενα που υβρίζουν συνεχώς την Πίστη μας!

Το ορθόδοξο Τζιχαντ :mrgreen:
État de siège
dement
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 09 Ιουν 2009 09:22
Όνομα Ιστότοπου: Cornucopia
Επικοινωνία:

tasos_didymoteicho έγραψε:
Καλούμε κάθε πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στα υποϋποκείμενα που υβρίζουν συνεχώς την Πίστη μας!
Μ' αρεσει που θυμηθηκε να βαλει διαλυτικα... Υποθετω η σωστη λεξη θα ηταν υφυποκειμενα αν και δεν την εχω ξανακουσει.

Δημητρης
Άβαταρ μέλους
AoratiMelani
Δημοσιεύσεις: 16164
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 16:19
Όνομα Ιστότοπου: Αόρατη Μελάνη
Επικοινωνία:

ανθυφυποκείμενα :mrgreen:

Σοβαρά τώρα, να έχουμε το νου μας. Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε/μπορούσαμε να κάνουμε κάτι ως Ένωση και τι θα ήταν αυτό.
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein
Άβαταρ μέλους
Αναρχος
Δημοσιεύσεις: 4450
Εγγραφή: 26 Φεβ 2011 10:45
Όνομα Ιστότοπου: www.dalani.blogspot.com

AoratiMelani έγραψε:Αναρωτιέμαι αν θα έπρεπε/μπορούσαμε να κάνουμε κάτι ως Ένωση και τι θα ήταν αυτό.
To ολιγότερο, ένα μήνυμα συμπαραστάσεως προς τους συντελεστές της παραστάσεως... Το περισσότερο, δύναμις ...κρούσεως για την ενίσχυσι της περιφρουρήσεως του χώρου της παραστάσεως... :lol: Και επειδή το δεύτερο δεν προβλέπεται... δεν κατεβαίνω Αθήνα... : brrr :
No gods, no masters
Είμαστε εμείς που ζυμώνουμε και δεν έχουμε ψωμί Εμείς που βγάζουμε το κάρβουνο και κρυώνουμε Είμαστε εμείς που δεν έχουμε τίποτα κι ερχόμαστε να πάρουμε τον κόσμο. Τάσος Λειβαδίτης
Ἄφοβον ὁ θεός, ἀνύποπτον ὁ θάνατος· καὶ τ’ ἀγαθὸν μὲν εὔκτητον, τὸ δὲ δεινὸν εὐκαρτέρητον.
Άβαταρ μέλους
apeleytheros
Δημοσιεύσεις: 10181
Εγγραφή: 09 Δεκ 2010 18:12
Όνομα Ιστότοπου: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Επικοινωνία:

το «ψυχανώμαλοι κοπρολάγνοι» που το βάζετε; :lol: :lol:
Επιστήμη: Συστηματική μελέτη των δεδομένων προς εξαγωγή συμπερασμάτων. ( δεδομένα --> συμπεράσματα )
      • ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.
_______________________________
Blog: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Άβαταρ μέλους
AoratiMelani
Δημοσιεύσεις: 16164
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 16:19
Όνομα Ιστότοπου: Αόρατη Μελάνη
Επικοινωνία:

Το βάζουμε πρώτο-πρώτο στη μήνυση για εξύβριση.

Το γούστο είναι αυτό που γράφει στη φόρμα για τα σχόλια: "Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και επί του θέματος." Τόσο κόσμια όσο και οι αναρτήσεις μας...
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein
Άβαταρ μέλους
Ατίθασος Γιός
Αποκλεισμένος
Δημοσιεύσεις: 4689
Εγγραφή: 03 Ιαν 2010 09:59
Όνομα Ιστότοπου: -

http://tvxs.gr/news/theatro/akrodeksioi ... paign=tvxs
Spoiler: Εμφάνιση
Κρατώντας ελληνικές σημαίες, φωνάζοντας συνθήματα κατά της παράστασης «Corpus Christi» και τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο και «Τη Υπερμάχω», μέλη παραθρησκευτικών οργανώσεων και ακροδεξιών ομάδων απέκλεισαν το βράδυ της Πέμπτης το θέατρο «Χυτήριο», στη σκηνή του οποίου ανεβαίνει η παράσταση.
Ο αποκλεισμός είχε ξεκινήσει από τις 17:00 το απόγευμα. Μια διμοιρία των ΜΑΤ βρισκόταν από νωρίς έξω από το θέατρο, καθώς υπήρχαν φόβοι για εμπρηστική επίθεση από ακραία στοιχεία.
Οι διαδηλωτές, με επικεφαλής καλόγερους, έψαλλαν θρησκευτικούς ύμνους, όπως το «Τη Υπερμάχω», είπαν τον εθνικό ύμνο και φώναζαν ότι ένας είναι ο αρχηγός τους «ο Ιησούς ο Ναζωραίος και όχι ο Αντίχριστος Εβραίος». Ανάμεσα στους διαδηλωτές ήταν και μέλη της Χρυσής Αυγής.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης της παράστασης Λαέρτης Βασιλείου δήλωσε πως οι συγκεντρωμένοι τον απειλούν με ρατσιστικά συνθήματα και ότι θα είχαν εισέλθει στο χώρο αν δεν υπήρχε μια διμοιρία των ΜΑΤ στο σημείο.
Νωρίτερα χθες, ο κ. Βασιλείου βρέθηκε στις δικαστικές αίθουσες προκειμένου να απολογηθεί για το αν η παράσταση παρουσιάζει ως ομοφυλόφιλο τον Χριστό, καθώς η Ιερά Σύνοδος της Ελλάδος έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του «Corpus Christi» για προσβολή και βλασφημία στο Χριστό και τα Θεία, ζητώντας την ακύρωση της παράστασης.
Σημειώνεται πως οι παραθρησκευτικοί διαδηλωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη Πέμπτη, τονίζοντας ότι θα επανέλθουν με τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής.
Don't need no time for prayer, don't save no knee-pads for me up there
If your head's alright, you don't need binoculars to see the light
You don't need no miracle vision, Bet your life you don't need religion
"Lemmy"
Άβαταρ μέλους
egore
Δημοσιεύσεις: 1666
Εγγραφή: 11 Νοέμ 2009 04:24
Όνομα Ιστότοπου: -

Μήπως είχε θετικό αποτέλεσμα μια ακόμα "επίθεση γέλιου" αντίστοιχη με την περιφορά του παστίτσιου, έξω από το θέατρο;
έξυπνος αυτός που βρίσκει την χαρά και σοφός αυτός που γνωρίζει την αξία της σιωπής
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho
Δημοσιεύσεις: 9010
Εγγραφή: 30 Δεκ 2010 15:59
Όνομα Ιστότοπου: -

COLLIMENUS CHRISTI
Πάμε βρε Χριστιανοί μου εμείς έξω από τις Εκκλησίες σας τις Κυριακές να τραγουδάμε το Judas; Μην μας προβοκάρετε!
Spoiler: Εμφάνιση
Του Μανώλη Βαμβούνη, από το gkoultoura.gr




Collimenus Christi




Χτες το βράδυ πρωτοαναφέραμε μέσω τουίτερ για την hardcore θρησκόληπτη συγκέντρωση 50κάτι ανοματέων (γιαγιάδες, παππούδες, παπάδες και Χρυσαυγίτες κατά τις μαρτυρίες) έξω από το Θέατρο Χυτήριο από τις 5μμ μέχρι και τις 3 (!) το πρωί με σκοπό την διαμαρτυρία ενάντια στην “βέβηλη” παράσταση Corpus Christi η οποία παρουσιάζει τον Χριστό σαν “ανώμαλο”.

Φώναξαν, κούνησαν ελληνικές σημαίες και σταυρούς, τραγούδησαν την Υπερμάχω και άλλα χριστιανικά χιτάκια, αλλά και καταράστηκαν, προπηλάκισαν, χλεύασαν και εκτόξευσαν απειλές κατά της ζωής του σκηνοθέτη Λαέρτη Βασιλείου και των συντελεστών της παράστασης. Ξέρετε, σαν καλοί και σεβάσμιοι Χριστιανοί.




Οι τελευταίες μαρτυρίες είναι από την ίδια την παραγωγό της παράστασης Βάσια Παναγοπούλου από ένα σημερινό στάτους της στο facebook. Μεταξύ άλλων εξομολογείται:

Θέλω να ζω σε μια χώρα με αξιοπρέπεια. Σε μια χώρα που θα μπορώ να σκέφτομαι ελεύθερα και που δεν θα φοβάμαι τους κάθε λογής τραμπούκους[…]
Η χθεσινή μέρα ξεκίνησε με τηλεφώνημα από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Σε 1(!) ώρα θα δικαζόταν «κατεπείγουσα» αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να απαγορευτεί η παράσταση CORPUS CHRISTI. Διαμαρτυρήθηκα έντονα γιατί ούτε εγώ ούτε ο Λαέρτης Βασιλείου θα προλαβαίναμε να βρούμε δικηγόρο να μας εκπροσωπήσει. Ήταν ανένδοτοι. Ξεκίνησε αγώνας δρόμου που είχε ευτυχή κατάληξη μιας και η αίτηση απορρίφθηκε. Αλλά η χαρά μας δεν κράτησε πολύ[…]

Αισθάνομαι ότι έχω υποστεί βιασμό. Νιώθω ταπεινωμένη ως Ελληνίδα και Χριστιανή Ορθόδοξη. Και δεν θα ξεχάσω αυτή τη νύχτα. […]

Το δικαίωμα στην ελευθερία της σκέψης είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και είναι αδιαπραγμάτευτο.[…]

Κάνουμε θέατρο με την καρδιά μας – όχι με ό,τι θέλουν να μας υποβάλλουν ως σωστό ή μη σωστό. Και στη δημοκρατία όπως και στην τέχνη, την επιλογή την έχει ο λαός.
Εικόνες θεάτρου με δύναμη της αστυνομίας για προστασία των ηθοποιών – ανήκουν σε ένα εφιαλτικό σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Χθες είχαν άποψη για το CORPUS CHRISTI, αύριο θα καίνε βιβλία ή ένα πίνακα ζωγραφικής..

Και κάπως έτσι ο φασισμός απλώνει ρίζες.

Πιο σοκαριστική είναι η υποστήριξη που έχουν τέτοιοι φανατικοί από το νόμο. Μια ώρα πριν μαζευτούν οι τρελοί έξω από τον χώρο του θεατρου, οι συντελεστές της παράστασης δέχτηκαν τηλεφώνημα από τα δικαστήρια της Ευελπίδων που τους ενημέρωνε πως σε 1(!) ώρα θα δικαζόταν «κατεπείγουσα» αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για να απαγορευτεί η παράσταση, χωρίς να έχουν την δυνατότητα χρόνου να βρουν δικηγόρο να τους υπερασπιστεί.

Ευτυχώς η αίτηση με το πολύ τρέξιμο των παιδιών καταρρίφθηκε, αλλά τι ακριβώς λέει αυτό για τη χώρα μας που οι ληστές και δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι μέσα στη Βουλή παίρνοντας αβέρτα καθυστερήσεις επ άπειρον για την εκδίκαση των υποθέσεων που εκκρεμούν ενάντια τους, όμως μια θεατρική παράσταση που ενοχλεί κάποιους που δεν την έχουν δει (το τονίζω) παίρνει εξπρές δικάσιμο (κυριολεκτικά) της ώρας!



Γιατί φυσικά κανείς από τους διαδηλωτές δεν είδε ποτέ (ούτε νομίζω να δοκιμάσει ποτέ την “ακλόνητη πίστη” του με το να δει) την παράσταση. Το γκουλτουρομπλόγκ βέβαια το καλοκαίρι και είδε, και χειροκρότησε και έγραψε αναλυτικά για αυτήν την εξαιρετική παράσταση, περιγράφοντας την (τολμηρά τότε) ως «πιο έντονη θρησκευτική εμπειρία από το να πας την Κυριακή στην Εκκλησία» (και σίγουρα πιο ταιριαστή με τις διδασκαλίες του Ιησού). Λέτε να έχουμε μάζωξη χριστιανών και έξω από το δικό μου σπίτι;

Όσο για την ποιότητα του κόσμου που στήθηκε 10 ώρες να καταδικάσει το Corpus Christi ο κυριούλης στα 8’ αυτού του βίντεο τα λέει όλα:




“Να το ξέρετε όλοι, δεν είναι φανατισμός όταν ομολογείς την ορθοδοξία. Δεν είναι ώρα να κρυφτείτε μες στα σπίτια σας […] τώρα είναι καιρός ομολογίας γιατί οι εχθρού του Χριστού και των Ελλήνων, η Εβραϊκή Φυλή έχει βάλει πράκτορες με τέτοια έργα, παγκοσμίως για να ξεφτιλίσω τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό”
Για όσους έχουν αντοχές, το 45λεπτο (!) αυτό βίντεο από το hardcore χριστιανικό blog (ειρωνικά ονομασμένο σίγουρα) «Νέα Εποχή» δείχνει συνεντεύξεις με τον κάθε λογιού κεραυνοχτυπημένο που τίμησε χτες με την παρουσία του το Θέατρο Χυτήριο.

Αλήθεια, αφού πήγαν που πήγαν ως εκεί και ξεροστάλιαζαν τόσες ώρες, γιατί δεν μπήκαν μέχρι μέσα να δουν και την παράσταση ώστε να έχουν τουλάχιστον ένα κριτήριο για αυτό που τόσο τυφλά καταδικάζουν;

Και για να καταλήξω με κάτι πιο upbeat στο πρόσωπο τέτοιου οπισθοδρομικού φανατισμού και θρησκοληψίας:

Πάμε βρε Χριστιανοί μου εμείς έξω από τις Εκκλησίες σας τις Κυριακές να τραγουδάμε το Judas; Μην μας προβοκάρετε!

Και διαβάστε και λίγο αυτήν την έρμη την Βίβλο (βρείτε το νόημα, όχι απλά ξεφύλλισμα και επιλεκτική αποστήθιση εδαφίων), μην την έχετε μόνο για να την κουνάτε στον αέρα απειλητικά σαν όπλο για τις ασεβείς μύγες.
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
aristotelis_1
Δημοσιεύσεις: 4670
Εγγραφή: 31 Αύγ 2009 15:33
Όνομα Ιστότοπου: -

αν η παραταση ανεφερε βεβαια τον μωαμεθ αντι τον ιησου οι ιδιοι αριστεροι που τα γραφουν αυτα στις σελιδες τους θα μιλουσαν για ρατσιστικη παραταση αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΑΡΗΣ
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho
Δημοσιεύσεις: 9010
Εγγραφή: 30 Δεκ 2010 15:59
Όνομα Ιστότοπου: -

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
dement
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: 09 Ιουν 2009 09:22
Όνομα Ιστότοπου: Cornucopia
Επικοινωνία:

tasos_didymoteicho έγραψε:“Να το ξέρετε όλοι, δεν είναι φανατισμός όταν ομολογείς την ορθοδοξία."
Κι ειχε μεινει ολο το κοπαδι ξαγρυπνο την προηγουμενη νυχτα να αναρωτιεται : "Ειναι η δεν ειναι φανατισμος;" :facepalm:

Δημητρης
csar
Δημοσιεύσεις: 1695
Εγγραφή: 23 Σεπ 2012 08:00
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Wien (Osterreich)

Όταν είχα διαβάσει το link του Ατίθασου Γιού στο tvxs.gr και είδα τη φωτογραφία με το πλακάτ "Οι αντίχριστοι σιωνιστές θέλουν να γελοιοποιήσουν το Χριστό και να φέρον τον Αντίχριστο" σκέφτηκα ένα σύνθημα που θα μπορούσε να βραχυκυκλώσει τους χριστιανοταλιμπάν:

"Εγώ δεν είμαι ρατσιτσής, ο Χριστός ήταν εβραίος"

Είναι κατά το "εγώ δεν είμαι ρατσιστής, αυτοί είναι μαύροι". Βέβαια ίσως πολλοί δε θα διακρίνουν το χιούμορ και την αντίφαση και όποιος κρατάει τέτοιο πλακάτ πιθανότατα θα φάει ξύλο από όλους.
"Atheism: A non-prophet organization." (George Carlin)
Άβαταρ μέλους
spylab
Δημοσιεύσεις: 1600
Εγγραφή: 26 Φεβ 2011 13:14
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Γλυφαδα

"Εγώ δεν είμαι ρατσιτσής, ο Χριστός ήταν εβραίος"
:lol: :lol:
Minds are like para-chutes. They only function when open.
Άβαταρ μέλους
AoratiMelani
Δημοσιεύσεις: 16164
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 16:19
Όνομα Ιστότοπου: Αόρατη Μελάνη
Επικοινωνία:

tasos_didymoteicho έγραψε:Αλήθεια, αφού πήγαν που πήγαν ως εκεί και ξεροστάλιαζαν τόσες ώρες, γιατί δεν μπήκαν μέχρι μέσα να δουν και την παράσταση ώστε να έχουν τουλάχιστον ένα κριτήριο για αυτό που τόσο τυφλά καταδικάζουν;
Και ν' αφήσουν τα ωραία τους αργύρια στους αντίχριστους;
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein
Άβαταρ μέλους
AoratiMelani
Δημοσιεύσεις: 16164
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 16:19
Όνομα Ιστότοπου: Αόρατη Μελάνη
Επικοινωνία:

Δεν θυμάμαι αν έχουμε λινκάρει κάπου τη δήλωση της ΔΙΣ και τη βάζω εδώ να βρίσκεται.
Spoiler: Εμφάνιση
Δεύτερη Συνεδρία της Δ.Ι.Σ. για το μήνα Ιούνιο

Συνήλθε σήμερα Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012, στην δεύτερη Συνεδρία Της η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Κατά την σημερινή Συνεδρία :
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος επικύρωσε τα Πρακτικά της προηγουμένης Συνεδρίας.

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος έλαβε γνώση σχετικά με την παρουσίαση ενός βλασφήμου θεατρικού έργου, το οποίο άκρως δυσφημίζει το θεανδρικό πρόσωπο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Ως εκ τούτου, θεωρεί τούτο απαράδεκτο διότι ούτε επί ιστορικής βάσεως ερείδεται, ούτε επί των Ιερών Κειμένων μπορεί να πάρει κάποιος επιχειρήματα ως προς το περιεχόμενο του εν λόγω θεατρικού έργου και την παρουσίαση αυτού στο κοινό, αλλά και παράλληλα αντίκειται εις την μακρά παράδοση της Πατρίδος και της Εκκλησίας μας. Καλόν είναι και απαραίτητο, οι συγγραφείς του θεατρικού έργου να σέβονται τη μεγάλη Ορθόδοξη παράδοση του Λαού μας και τη διδασκαλία της Εκκλησίας μας. Λυπούμεθα πάρα πολύ για την νοσηρή φαντασία των συγγραφέων του θεατρικού έργου, και προτρέπουμε τον Λαό μας να αποδοκιμάσει αυτό.

Εν συνεχεία ενέκρινε τον κατάλογο των δικαιούχων του επιδόματος για το τρίτο τέκνο στη Θράκη, για το δίμηνο Μαρτίου – Απριλίου 2012. Οι οικογένειες που θα λάβουν το επίδομα είναι 796 και το ποσό ανέρχεται στα 159.200,00 €.
Τέλος η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, έλαβε αποφάσεις σχετικά με τρέχοντα υπηρεσιακά ζητήματα.

Ο Μακαριώτατος, κατόπιν Αποφάσεως της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, θα επισκεφθεί, συνοδευόμενος από δύο Συνοδικούς Αρχιερείς, στη 1 το μεσημέρι τον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και στις 4 το απόγευμα τον Εξοχώτατο Πρωθυπουργό κ. Παναγιώτη Πικραμμένο, για να τους ενημερώσει για την Ειρηνική Επίσκεψή του στην Εκκλησία της Ρωσίας, και τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Ρωσίας κ. Βλαδίμηρο Πούτιν.

Εκ της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein
Άβαταρ μέλους
AoratiMelani
Δημοσιεύσεις: 16164
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 16:19
Όνομα Ιστότοπου: Αόρατη Μελάνη
Επικοινωνία:

Τα σχόλια για τα επεισόδια στο Χυτήριο μεταφέρθηκαν εδώ.
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein
Άβαταρ μέλους
nor
Δημοσιεύσεις: 305
Εγγραφή: 22 Απρ 2012 23:03
Όνομα Ιστότοπου: -

aristotelis_1 έγραψε:αν η παραταση ανεφερε βεβαια τον μωαμεθ αντι τον ιησου οι ιδιοι αριστεροι που τα γραφουν αυτα στις σελιδες τους θα μιλουσαν για ρατσιστικη παραταση αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα
Αυτο συνεβει με την "Αθωωτητα των Μουσουλμανων" και πολλα ειπωθηκαν αλλα τιποτα σχετικο με ρατσισμο, τουλαχιστον απο αυτους τους αριστερους, οπως λες.
Αν η παρασταση ηταν γυρω απο τον Μωαμεθ, αντι της ΧΑ και των χριστιανων θα ηταν Αλ Κάιντα και ταλιμπαν. Αν τους αλλαξεις ρουχα, ιδιοι ειναι.
-God is black.
-Yes, she is.
Απάντηση