Υ.Γ. For the record, όταν πρωτοσυστήθηκες (λέμε τώρα) είπες
και κατόπιν η Βέρα έκανε το σχόλιο.Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Είμαι ο V (χωρίς βεντέτα)
και κατόπιν η Βέρα έκανε το σχόλιο.Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Είμαι ο V (χωρίς βεντέτα)
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι υπάρχουν και αρκετοί που δεν έδειξαν καχυποψία, για αυτό το λόγο με βλέπεις ακόμα εδώ. Αλλά δεν νομίζω ότι έκανα κάτι εγώ για να συντηρήσω αυτούς του διαλόγους. Αν έκανα σε παρακαλώ να μου το υποδείξεις.apeleytheros έγραψε:Υπάρχουν αρκετοί που σε έχουν καλωσορίσει και σου έχουν μιλήσει χωρίς καχυποψία κλπ, όμως εν μέρη συντηρείς και εσύ το ζήτημα αυτό. Τουλάχιστον εγώ διαβάζοντας την τελευταία απάντηση του xarxar δεν αποκομίζω το ότι λέει οτι εσύ είσαι κάποιος άλλος. Ξέρω σε ποιόν αναφέρεται και δεν αναφέρεται σε εσένα. θα ηρεμήσεις τώρα και να μην τσουβαλιάζεις την ένωση η το φόρουμ ολόκληρο; ευχαριστώ.
Υπερφίαλη ....υπερβολή!Δεν σας έχει ανάγκη κάποιος, εσείς έχετε "ανάγκη" (με την έννοια του στόχου) να διαδώσετε τις απόψεις σας και να αποκτήσετε νέα μέλη.
Δεν είπα κάτι τέτοιο ρε φίλε. Ούτε καν σε τέτοιο ύφος. Αντιθέτως τόνισα και πως χρησιμοποίησα την λέξη "ανάγκη" που δεν ήταν ακριβώς δόκιμη για αυτό που ήθελα να περιγράψω.traiasca έγραψε: Πως θα άκουγες εσύ τη φράση από κάποιον να σου λέει: "Εγώ ρε, δε σ' έχω ανάγκη, εσύ μ' έχεις και θα μου κάνεις κωλοτούμπες!»,