Τα σέβη μου, και μια ερώτηση (Vlakedios)

Αμέσως μετά την εγγραφή σας περάστε από εδώ να πείτε ένα «χαίρετε» μαζί με δυό λόγια για τον εαυτό σας, και να λάβετε το «αντιχαίρετε» από τους άλλους.
Άβαταρ μέλους
xarxar
Δημοσιεύσεις: 2034
Εγγραφή: 14 Δεκ 2009 02:53
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Υάδες

Κοίτα, μη βγούμε και off-topic, αν θες πάμε στο προφίλ σου να τα πούμε, όποιο προτιμάς.

Υ.Γ. For the record, όταν πρωτοσυστήθηκες (λέμε τώρα) είπες
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Είμαι ο V (χωρίς βεντέτα)
και κατόπιν η Βέρα έκανε το σχόλιο.
Θέλει αρετή και τόλμη η ...αθεΐα.
vlakedios
Αποκλεισμένος
Δημοσιεύσεις: 465
Εγγραφή: 06 Φεβ 2011 17:15
Όνομα Ιστότοπου: -

Ναι αυτό είπα χάριν αστεϊσμού φυσικά. Θα είναι ίσως και το πιο κοινό αστείο μετά την ταινία δεν περίμενα ότι μπορεί να ξυπνήσει μνήμες κάποιου "σκοτεινού παρελθόντος" που δεν γνωρίζω αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα μάθω.

Όπως και να έχει, έχεις δίκιο ότι φεύγουμε από το θέμα και δεν ξέρω ακριβώς και τι θέλεις να πεις οπότε κάποια άλλη φορά σε άλλο thread.
Άβαταρ μέλους
xarxar
Δημοσιεύσεις: 2034
Εγγραφή: 14 Δεκ 2009 02:53
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Υάδες

Off Topic
όπως νομίζεις...
Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί το κάνουν τελευταία με αυτό τον τρόπο. Γιατί δε λέτε, εδώ είμαι ρε παιδιά, είχαμε κάτι διαφωνιούλες, περασμένα-ξεχασμένα, γουστάρω να συμμετέχω στο φόρουμ πάλι, άντε και θα είμαι πιο προσεκτικός αυτή τη φορά. Γιατί, επικαλούμενος μια "χριστιανική" παροιμία, πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Το περιτύλιγμα αλλάζει εύκολα, αλλά οι απόψεις και κυρίως το στυλ και η έκφραση δύσκολα και επιτηδευμένα.
Θέλει αρετή και τόλμη η ...αθεΐα.
vlakedios
Αποκλεισμένος
Δημοσιεύσεις: 465
Εγγραφή: 06 Φεβ 2011 17:15
Όνομα Ιστότοπου: -

Πάλι δεν καταλαβαίνω τι λες αλλά για να ξεκαθαρίζουμε το θέμα μιας και φαίνεται να σε προβληματίζει κάτι.

Με κατηγορείς για προκατάληψη και αμυντική θέση όταν το μόνο που έκανα ήταν να ρωτήσω σχετικά με την ένωση, πράγμα που προσωπικά δεν βλέπω ούτε κακό ούτε περίεργο ούτε να κρύβει κάποια προκατάληψη.

Αν ήμουν προκατειλημμένος με το φόρουμ δεν θα έμπαινα. Αν έμπαινα, παρότι έχω πρόβλημα με εσάς, τότε δεν θα χαρακτηριζόμουν σαν προκατειλημμένος αλλά σαν κακόβουλος. Δεν νομίζω ότι έδωσα κάποιο λόγο σε κανέναν να πιστεύει κάτι τέτοιο.

Από την άλλη, εσείς με το καλημέρα με αντιμετωπίζεται σαν να είμαι κάποιος που θέλει το κακό σας. Αυτό είναι και προκατάληψη και αμυντική στάση από μέρους σας όμως, όχι από μεριάς μου. Και αναίτια.

Ιδιαίτερα εσύ xarxar λειτουργείς λες και θεωρείς δεδομένο ότι είμαι κάποιος άλλος. Δεν φαίνεσαι να σε ενδιαφέρει να δεις τι πιστεύω, να κρίνεις τα λόγια μου, να κάνεις διάλογο κλπ, αλλά να αποδείξεις ότι είμαι κάποιος που πιστεύεις εσύ ότι είμαι.

Αυτό πάλι λέγεται προκατάληψη. Και δεν είμαι διατεθειμένος να αποδεικνύω ότι δεν είμαι ελέφαντας κάθε λίγο και λιγάκι επειδή την μία σου θυμίζω τον χ και την άλλη τον ψ. Οι απόψεις και το ύφος δεν είναι μονοπώλια κάποιου συγκεκριμένου ανθρώπου. Και το δικό σου ύφος και απόψεις μου θυμίζουν αρκετούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει αλλά δεν σημαίνει ότι ταυτίζεστε κιόλας. Με βοηθάει στο να σε κρίνω λίγο πιο εύκολα αλλά μέχρι εκεί.

Εν κατακλείδι το μόνο που βγαίνει από την στάση σου και μερικών ακόμα είναι ότι δεν αξίζει ίσως τον κόπο για κάποιον να ασχοληθεί με εσάς. Και αν το ποσοστό σας είναι αρκετά μεγάλο τότε δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος και με το φόρουμ ή την συνδεδεμένη με αυτό ένωση. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω με ψυχρή λογική και χωρίς προκαταλήψεις.
vlakedios
Αποκλεισμένος
Δημοσιεύσεις: 465
Εγγραφή: 06 Φεβ 2011 17:15
Όνομα Ιστότοπου: -

apeleytheros έγραψε:Υπάρχουν αρκετοί που σε έχουν καλωσορίσει και σου έχουν μιλήσει χωρίς καχυποψία κλπ, όμως εν μέρη συντηρείς και εσύ το ζήτημα αυτό. Τουλάχιστον εγώ διαβάζοντας την τελευταία απάντηση του xarxar δεν αποκομίζω το ότι λέει οτι εσύ είσαι κάποιος άλλος. Ξέρω σε ποιόν αναφέρεται και δεν αναφέρεται σε εσένα. θα ηρεμήσεις τώρα και να μην τσουβαλιάζεις την ένωση η το φόρουμ ολόκληρο; ευχαριστώ.
Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι υπάρχουν και αρκετοί που δεν έδειξαν καχυποψία, για αυτό το λόγο με βλέπεις ακόμα εδώ. Αλλά δεν νομίζω ότι έκανα κάτι εγώ για να συντηρήσω αυτούς του διαλόγους. Αν έκανα σε παρακαλώ να μου το υποδείξεις.

Σχετικά με την απάντηση του xarxar όμως νομίζω ότι δεν διάβασες προσεκτικά.

Όταν κάποιος λέει "Γιατί δε λέτε, εδώ είμαι ρε παιδιά, είχαμε.." τότε προφανέστατα με βάζει στην κατηγορία αυτών που αναφέρει ότι "Δεν καταλαβαίνω πάντως γιατί το κάνουν τελευταία με αυτό τον τρόπο". Και από αυτό εγώ αποκομίζω το αντίθετο από ότι εσύ αγαπητέ.

Δεν ξέρω ποιον εννοεί αλλά σίγουρα εννοεί κάποιον.

Όπως και να έχει, έχεις δίκιο ότι αυτοί οι διάλογοι το μόνο που κάνουν είναι να επεκτείνουν το θέμα και κακώς ίσως έδωσα και εγώ το δικαίωμα στον xarxar να το φέρει ως εδώ. Ίσως όμως να ήταν ακόμα καλύτερο το να συγκρατείται εσείς τα μέλη σας από τέτοιες ενέργειες για να μην παίρνει η μπάλα και τους υπόλοιπους.

Δεν σας έχει ανάγκη κάποιος, εσείς έχετε "ανάγκη" (με την έννοια του στόχου) να διαδώσετε τις απόψεις σας και να αποκτήσετε νέα μέλη.
epicourosan
Δημοσιεύσεις: 1315
Εγγραφή: 08 Δεκ 2010 21:50
Όνομα Ιστότοπου: -den exw
Τοποθεσία: ΓΛΥΦΑΔΑ

Ίσως να είμαι ΕΓΩ ο πρώτος που το ξεκίνησα και πραγματικά ζητώ συγγνώμη γιατί σέβαλα σε περιπέτειες.

Εκείνη την εποχή ίσως σε μπέρδεψα με άλλον και από κεκτημένη ταχύτητα παρασύρθηκα.

Έχεις αντέξει όμως τις επιθέσεις και έχω φτάσει να σε θεωρώ σύντροφο, στο είχα πει ότι μπορεί να γίνουμε οι καλύτεροι φίλοι……….

Ευχαριστώ……………………….

Keep Walking
Διχόνοια των πολιτών, ευημερία των πολιτικών!

http://www.videoman.gr/52856
Άβαταρ μέλους
traiasca
Δημοσιεύσεις: 733
Εγγραφή: 17 Δεκ 2010 19:34
Όνομα Ιστότοπου: -

Δεν σας έχει ανάγκη κάποιος, εσείς έχετε "ανάγκη" (με την έννοια του στόχου) να διαδώσετε τις απόψεις σας και να αποκτήσετε νέα μέλη.
Υπερφίαλη ....υπερβολή! 8-)
(Όσο κι αν το ...μαζέψεις! Δεν είδα να πάρουν και κανένα τα... κλάματα για νέα μέλη! Εδώ ούτε συνδρομές καλά- καλά δεν ζητάνε - σχήμα λόγου!) :lol:
vlakedios
Αποκλεισμένος
Δημοσιεύσεις: 465
Εγγραφή: 06 Φεβ 2011 17:15
Όνομα Ιστότοπου: -

Όταν κάνεις μια ένωση αγαπητέ traiasca τότε την κάνεις με κάποιους στόχους και προοπτικές να επηρεάσεις κάποια πράγματα. Αλλιώς δεν έχει νόημα να την κάνεις και ίσως είναι καλύτερα να ανοίξεις καφενείο.

Οπότε ούτε υπερφίαλη ήταν η θέση μου, ούτε και υπερβολική.
Άβαταρ μέλους
AoratiMelani
Δημοσιεύσεις: 16164
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 16:19
Όνομα Ιστότοπου: Αόρατη Μελάνη
Επικοινωνία:

Επειδή αναφέρθηκε η Ένωση, επιστρέψτε μου μια παρέμβαση.

Βεβαίως και μας ενδιαφέρουν τα νέα μέλη, και πάρα πολύ μάλιστα. Ο λόγος που δεν εισπράττουμε ακόμη συνδρομές είναι ότι δεν έχει περάσει ακόμη η αίτησή μας από πρωτοδικείο και δεν μπορούμε να κόβουμε αποδείξεις. Σύντομα θα γίνει και αυτό. Σαφώς και η Ένωση έχει ανάγκη από μέλη.

Ωστόσο και τα νέα μέλη έχουν ανάγκη την Ένωση, γι' αυτό και επιλέγουν να γραφτούν. Στην ουσία η Ένωση είναι τα μέλη της. Η Ένωση δεν είναι κάποια αφηρημένη έννοια, ούτε κάποια επιχείρηση που ψάχνει πελάτες. Είναι αυτό που λέει το όνομά της - μια ένωση ανθρώπων που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και κοινούς στόχους. Ο άνθρωποι αυτοί μέσα από την Ένωση μπορούν να πραγματώσουν τους στόχους τους και να καλλιεργήσουν τα ενδιαφέροντά τους.

Να θυμίσω επίσης ότι οι απόψεις που εκφράζει κάθε μέλος της Ένωσης είναι καθαρά προσωπικές και δεν εκπροσωπούν την Ένωση ως σύνολο. Η θέσεις της Ένωσης εκφράζονται μόνο μέσω των νόμιμων εκπροσώπων της, δηλαδή μέσω των 5 μελών της Γραμματείας και των ατόμων που αυτά ορίζουν.
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein
Άβαταρ μέλους
traiasca
Δημοσιεύσεις: 733
Εγγραφή: 17 Δεκ 2010 19:34
Όνομα Ιστότοπου: -

Συμφωνώ με τη Melani, άλλωστε διευκρίνισα ότι ήταν σχήμα λογού η αναφορά μου στις συνδρομές γιατί το έχω αναθέσει το ζήτημα .

Vlakentie ξέρω ότι μάλλον δεν εννοούσες αυτό που έγραψες (και ίσως ταυτιζόμαστε σε πάρα πολλά) .
Πλην όμως η γλωσσά κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει.
Πως θα άκουγες εσύ τη φράση από κάποιον να σου λέει: "Εγώ ρε, δε σ' έχω ανάγκη, εσύ μ' έχεις και θα μου κάνεις κωλοτούμπες!»,
αν όχι εγωιστική και υπερβολική!
Ο λόγος σου είναι μάλλον επιθετικός για μένα και γι αυτό σου τη λέω πότε- πότε!
Έτερο αυτού ουδέν.
vlakedios
Αποκλεισμένος
Δημοσιεύσεις: 465
Εγγραφή: 06 Φεβ 2011 17:15
Όνομα Ιστότοπου: -

traiasca έγραψε: Πως θα άκουγες εσύ τη φράση από κάποιον να σου λέει: "Εγώ ρε, δε σ' έχω ανάγκη, εσύ μ' έχεις και θα μου κάνεις κωλοτούμπες!»,
Δεν είπα κάτι τέτοιο ρε φίλε. Ούτε καν σε τέτοιο ύφος. Αντιθέτως τόνισα και πως χρησιμοποίησα την λέξη "ανάγκη" που δεν ήταν ακριβώς δόκιμη για αυτό που ήθελα να περιγράψω.

Το τραβάς από τα μαλλιά.
Άβαταρ μέλους
traiasca
Δημοσιεύσεις: 733
Εγγραφή: 17 Δεκ 2010 19:34
Όνομα Ιστότοπου: -

vlakendie ok, τέλος!
Απάντηση