Η ολοκληρωμένη έκδοση του κόμικ με το βέβηλο χιούμορ. Κάνει 40 ευρουλάκια αλλά ειναι μεγάλη και πολυτελής έκδοση. Οτι πρέπει για δώρο για το σπίτι, άργησα να το βάλω κάπως το θέμα...
ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση, λατρεύω τον Αρκά, εξάλλου πρόκειται χαλαρά για το πιο άθεο κόμικ του, αλλά και σχετικό με το φόρουμ μας...
Αρκάς - Η Ζωή μετά [Τόμος]
-
- Αποκλεισμένος
- Όνομα Ιστότοπου: http://forum.atheia.gr/viewtopic.php?f=55&t=1508
- Επικοινωνία:
- MariaEvri
- Όνομα Ιστότοπου: Dragon island-characters and species
- Επικοινωνία:
το είδα στο βιβλιοπωλείο αλλά δεν είχα λεφτά πάνω μου. Είναι στη λίστα που θέλω πάντως
και νομίζω είναι "H ζωή μετά"
και νομίζω είναι "H ζωή μετά"
God made me an atheist. Who are you to question his wisdom!
- Darkchilde
- Όνομα Ιστότοπου: The Dark Side of the Force and other stories
- Επικοινωνία:
Εγώ το πήρα και πραγματικά είναι καλή έκδοση, αξίζει τον κόπο. Αν το σκεφτείς, δεν είναι ακριβό!
Blog (greek): The Dark Side of the Force and Other Stories
Blog (english): Snippets and other stories from the net
Twitter: @ladyjedi : I only tweet in English.
Blog (english): Snippets and other stories from the net
Twitter: @ladyjedi : I only tweet in English.
Isaac Asimov έγραψε:To surrender to ignorance and call it God has always been premature, and it remains premature today.
για να σας βοηθήσω, το συγκεκριμένο υπάρχει δωρεάν και στο scribd.
άν ψαξετε θα βρείτε και τα υπόλοιπα.
η μηχανή αναζήτησης του scribd δέν ξέρω γιατί, αλλα σε κάθε αναζήτηση βγάζει nothing found.
η μηχανή αναζήτησης του scribd δέν ξέρω γιατί, αλλα σε κάθε αναζήτηση βγάζει nothing found.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τεμπελόσκυλο την 02 Φεβ 2011 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Αφαιρέθηκαν οι ανενεργοί σύνδεσμοι
Science without religion is lame, religion without science is blind
Albert Einstein
Albert Einstein
-
- Αποκλεισμένος
- Όνομα Ιστότοπου: http://forum.atheia.gr/viewtopic.php?f=55&t=1508
- Επικοινωνία:
Όντως είναι Η Ζωή μετά αλλά δε μπορώ να κάνω edit το post μου
- tasos_didymoteicho
- Όνομα Ιστότοπου: -
Υπάρχει όλη η συλλογή του Αρκά σε torrents ελεύθερη για κατέβασμα σε pdf. Πιο συγκεκριμένος δεν μπορώ να γίνω, γιατί έχει πολλούς μήνες και δε θυμάμαι πού ακριβώς το είχα βρει.
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Σα να μην ήταν νομικά και ηθικά «συζητήσιμος» ο... «διαμοιρασμός,» μου άρεσε ότι τον ξεκίνησε ο Χριστιανός!
Ανεξαρτήτως, και αφήνοντας σ' εσάς τη σχετική κρίση, παραθέτω το κάτωθι παραφρασμένο απόσπασμα των κανόνων:
Μην ακούσω περί φιλανθρωπίας, ελπίζω.SinneR έγραψε:για να σας βοηθήσω, το συγκεκριμένο υπάρχει δωρεάν και στο scribd.
Ανεξαρτήτως, και αφήνοντας σ' εσάς τη σχετική κρίση, παραθέτω το κάτωθι παραφρασμένο απόσπασμα των κανόνων:
Αυτά από εμένα...Δεσμεύεστε να [μη δημοσιεύσετε παράνομα διαμοιρασμένο υλικό,...] ούτε υλικό που παραβιάζει νόμους είτε της χώρας σας, είτε της χώρας στην οποία φιλοξενείται το “forum.atheia.gr”, είτε το Διεθνές Δίκαιο. Η δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου είναι δυνατόν να οδηγήσει στην άμεση και μόνιμη διαγραφή σας, με ταυτόχρονη ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε εφόσον κρίνουμε απαραίτητο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τεμπελόσκυλο την 02 Φεβ 2011 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“Wisdom, love, is mostly awareness.”
- tasos_didymoteicho
- Όνομα Ιστότοπου: -
Θεωρώ ότι δε δημοσίευσα τίποτε παράνομο, ούτε παρέβην οποιονδήποτε κανόνα του φόρουμ (άλλωστε έχω παρακολουθήσει και συμμετάσχει στο θέμα περί πνευματικών δικαιωμάτων και share/downloads). Μιλάω, όπως μπορείς να καταλάβεις, εντελώς γενικόλογα, παραθέτοντας μιαν απλή πληροφορία, ώστε να λύσω την ενδεχόμενη απορία κάποιου που αναρωτιέται αν μπορεί να βρει ελεύθερα στο νετ κάτι τέτοιο, διευκολύνοντάς τον σε περίπτωση που θέλει να το ερευνήσει περαιτέρω.RaspK έγραψε:Ανεξαρτήτως, και αφήνοντας σ' εσάς τη σχετική κρίση, παραθέτω το κάτωθι παραφρασμένο απόσπασμα των κανόνων:Δεσμεύεστε να [μη δημοσιεύσετε παράνομα διαμοιρασμένο υλικό,...] ούτε υλικό που παραβιάζει νόμους είτε της χώρας σας, είτε της χώρας στην οποία φιλοξενείται το “forum.atheia.gr”, είτε το Διεθνές Δίκαιο. Η δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου είναι δυνατόν να οδηγήσει στην άμεση και μόνιμη διαγραφή σας, με ταυτόχρονη ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε εφόσον κρίνουμε απαραίτητο.
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Όταν πας να ακολουθήσεις το σύνδεσμο του sinner, βγαίνει αυτό το μήνυμα στην κορυφή της σελίδας του
Τάσο, δεν αναφερόταν σε σένα, τον sinner πειράζει.This content was removed at the request of E. Trikeriotis
Give the man some space, RaspKRaspK έγραψε:Μην ακούσω περί φιλανθρωπίας, ελπίζω.
«Η μόνη επαφή της ελληνικής εκκλησίας με το πνεύμα, τα τελευταία εκατό χρόνια, ήσαν οι αφορισμοί του Ροΐδη, του Λασκαράτου και του Καζαντζάκη.» (Νίκος Δήμου)
Έπρεπε να είμαι πιο σαφής: όπως λέει και η Βέρα, στο Sinner αναφερόμουν. Εσύ, άλλωστε, δε δημοσίευσες διεύθυνση.tasos_didymoteicho έγραψε:Θεωρώ ότι δε δημοσίευσα τίποτε παράνομο, ούτε παρέβην οποιονδήποτε κανόνα του φόρουμ (άλλωστε έχω παρακολουθήσει και συμμετάσχει στο θέμα περί πνευματικών δικαιωμάτων και share/downloads). Μιλάω, όπως μπορείς να καταλάβεις, εντελώς γενικόλογα, παραθέτοντας μιαν απλή πληροφορία, ώστε να λύσω την ενδεχόμενη απορία κάποιου που αναρωτιέται αν μπορεί να βρει ελεύθερα στο νετ κάτι τέτοιο, διευκολύνοντάς τον σε περίπτωση που θέλει να το ερευνήσει περαιτέρω.RaspK έγραψε:Ανεξαρτήτως, και αφήνοντας σ' εσάς τη σχετική κρίση, παραθέτω το κάτωθι παραφρασμένο απόσπασμα των κανόνων:Δεσμεύεστε να [μη δημοσιεύσετε παράνομα διαμοιρασμένο υλικό,...] ούτε υλικό που παραβιάζει νόμους είτε της χώρας σας, είτε της χώρας στην οποία φιλοξενείται το “forum.atheia.gr”, είτε το Διεθνές Δίκαιο. Η δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου είναι δυνατόν να οδηγήσει στην άμεση και μόνιμη διαγραφή σας, με ταυτόχρονη ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε εφόσον κρίνουμε απαραίτητο.
Aw...Βέρα έγραψε:Give the man some space, RaspKRaspK έγραψε:Μην ακούσω περί φιλανθρωπίας, ελπίζω.
“Wisdom, love, is mostly awareness.”
αν όντος άθελα μου παραβίασα τους κανόνες του φόρουμ και έθεσα σε κίνδηνο την νομιμότητα του τότε δέν έχω πρόβλημα να διαγραφούν τα λίνκ, που έτσι και αλλιώς μετά από ένα χρόνο είναι πια ανενεργά, και να υποστώ τις συνέπειες.RaspK έγραψε: Μην ακούσω περί φιλανθρωπίας, ελπίζω.
Ανεξαρτήτως, και αφήνοντας σ' εσάς τη σχετική κρίση, παραθέτω το κάτωθι παραφρασμένο απόσπασμα των κανόνων:Αυτά από εμένα...Δεσμεύεστε να [μη δημοσιεύσετε παράνομα διαμοιρασμένο υλικό,...] ούτε υλικό που παραβιάζει νόμους είτε της χώρας σας, είτε της χώρας στην οποία φιλοξενείται το “forum.atheia.gr”, είτε το Διεθνές Δίκαιο. Η δημοσίευση τέτοιου περιεχομένου είναι δυνατόν να οδηγήσει στην άμεση και μόνιμη διαγραφή σας, με ταυτόχρονη ενημέρωση της Υπηρεσίας Παροχής Υπηρεσιών Διαδικτύου που χρησιμοποιείτε εφόσον κρίνουμε απαραίτητο.
ομως φίλε μου Raspk υποθέτω θα είσαι υπέρ της κατάργησης του νήματος ''βλάσφημο χιούμορ'' που και αυτό παραβαίνει τους νόμους της χώρας.
προσωπικά μέχρι τώρα δέν είπα ποτέ τίποτα εναντίων αυτού του ''παράνομου'' νήματος, καθώς εδώ είμαι φιλοξενούμενος και δέν μου πέφτει λόγος, και ούτε θα προτείνω-απαιτήσω ποτέ την κατάργηση του.
το ανέφερα όμως ώστε να μην υπάρχουν 2 μετρά και 2 σταθμά σε ότι αφορά την εφαρμογή των νόμων που επικαλείσαι.
Science without religion is lame, religion without science is blind
Albert Einstein
Albert Einstein
- Τεμπελόσκυλο
- Όνομα Ιστότοπου: Τεμπέλικες Σκέψεις...
- Επικοινωνία:
Ούτως ή άλλως, τα λινκ ήταν ανενεργά και αφαιρέθηκαν. Ας λήξει εδώ το θέμα...
It is by will alone I set my mind in motion.