Προσχέδια / Draft
Δημοσιεύτηκε: 27 Ιουν 2014 22:07
Επειδή είχε περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που χρησιμοποίησα phpBB, έψαχνα να βρω στις οδηγίες πού μπορώ να δω/διαχειριστώ αποθηκευμένα προσχέδια. Δε βρήκα κάποιο σχετικό thread, κι αφού το βρήκα με λίγο ψάξιμο, είπα ν'ανεβάσω ένα, μήπως το χρειαστεί κάποιος άλλος. Αν υπάρχει και το παρέβλεψα, συγγνώμη, θα το διαγράψω αγγαρέψω έναν αδμίν να το διαγράψει για λογαριασμό μου.
Πολλές φορές τυχαίνει να μην προλαβαίνουμε να γράψουμε ένα ποστ ολόκληρο, για τον οποιοδήποτε λόγο (χρόνος, συχνές πτώσεις τάσης, οτιδήποτε). Το φόρουμ παρέχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσουμε το ποστ που γράφουμε για μελλοντική επεξεργασία ή/και δημοσίευση. Δίπλα απ'το κουμπί για υποβολή του ποστ, υπάρχει ένα ακόμα για "Αποθήκευση προσχέδιο" (δεν είμαι 100% βέβαιος για τη λεζάντα, το'χω στα αγγλικά εγώ, save draft).
Πατώντας το, αποθηκεύεται η ανάρτηση που θα κάναμε. Για να το επαναφέρουμε αργότερα, απλά πάμε στο thread και ξεκινάμε να κάνουμε ένα ποστ. Υπάρχει πλέον ένα νέο κουμπί δίπλα απ'την υποβολή, πουθα πιθανολογήσω ότι λέγεται "Φόρτωση προσχέδιο" (load draft).
Από εκεί μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στο αποθηκευμένο ποστ και να το υποβάλλουμε ή να το επεξεργαστούμε περαιτέρω.
Τέλος, αφήνουμε να κρυώσει για 5' και σερβίρουμε σε μερίδες των 100γρ. με λίγο λεμόνι και αλάτι. Ναι. Αυτά. Ελπίζω να βοήθησε. Πάντα ήμουν σκράπας στα τελειώματα...
Πολλές φορές τυχαίνει να μην προλαβαίνουμε να γράψουμε ένα ποστ ολόκληρο, για τον οποιοδήποτε λόγο (χρόνος, συχνές πτώσεις τάσης, οτιδήποτε). Το φόρουμ παρέχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσουμε το ποστ που γράφουμε για μελλοντική επεξεργασία ή/και δημοσίευση. Δίπλα απ'το κουμπί για υποβολή του ποστ, υπάρχει ένα ακόμα για "Αποθήκευση προσχέδιο" (
Πατώντας το, αποθηκεύεται η ανάρτηση που θα κάναμε. Για να το επαναφέρουμε αργότερα, απλά πάμε στο thread και ξεκινάμε να κάνουμε ένα ποστ. Υπάρχει πλέον ένα νέο κουμπί δίπλα απ'την υποβολή, που
Από εκεί μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στο αποθηκευμένο ποστ και να το υποβάλλουμε ή να το επεξεργαστούμε περαιτέρω.
Τέλος, αφήνουμε να κρυώσει για 5' και σερβίρουμε σε μερίδες των 100γρ. με λίγο λεμόνι και αλάτι. Ναι. Αυτά. Ελπίζω να βοήθησε. Πάντα ήμουν σκράπας στα τελειώματα...