Θλιμμένος Μπούφος έγραψε:Αγαπητέ ρασπκ,
Κίβδηλους χαιρετισμούς δε νομίζω ότι θεωρεί ευπρεπείς ο Χριστιανισμός, ούτε και την κακεντρέχεια ακόμα...
Θλιμμένος Μπούφος έγραψε:απολαμβάνω αυτήν την εφηβική σου ορμή,
Κι εγώ απολαμβάνω το πόσο καταφανώς σκοντάφτεις: έφηβος δεν είμαι, ούτε είναι θέμα «εφηβικής ορμής.»
Τα περί κακεντρέχειας που έλεγα...
Θλιμμένος Μπούφος έγραψε:να σπεύδεις να υπερασπιστείς όσους θεωρείς "ομάδα" σου, επιτιθέμενος (sic)
Ξέρεις ότι "sic" σημαίνει το να αναφέρεις κάτι ακριβώς όπως είχε γραφθεί; Μήπως νομίζεις ότι είναι το "chic," πάλι;
Θλιμμένος Μπούφος έγραψε:σε όσους θεωρείς "αντιπάλους".
Μπα, μόνο τα άθλια σχόλια πετάγομαι να κράξω, και ειδικά όσα έχουν και το υφάκι του ευφυούς σχολιασμού.
Θλιμμένος Μπούφος έγραψε:Όταν με το καλό μπεις (εάν μπεις) στο πανεπιστήμιο
Τι λέει αυτός;
Ξεκόλλα, Μπούφε, γελάνε και τα ποικιλόχρωμα ερίφια με τέτοιες ανοησίες...
Θλιμμένος Μπούφος έγραψε:και ακόμα καλύτερα όταν μπείς στον επαγγελματικό και οικογενειακό στίβο, θα αρχίσεις και να διαφοροποιείς τα τωρινά σου κριτήρια.
Στον επαγγελματικό έχω ήδη μπει, όπως και στον οικογενειακό.
Και εις ανώτερα, με τέτοια πταίσματα, Μπούφε...
Θλιμμένος Μπούφος έγραψε:Όπως έχω ξαναγράψει, κάποια πράγματα θέλουν το χρόνο τους.
Άλλα, πάλι, όπως το να μην καταντάς σε τέτοια επίπεδα όπως αυτό των σχολίων σου, δε συμβαίνουν... όσος χρόνος κι αν περάσει...
Θλιμμένος Μπούφος έγραψε:Τώρα, επειδή προφανώς δεν είμαι τόσο έξυπνος όσο εσύ, λύσε μου σε παρακαλώ μια απορία:
Η θέση που πήρα στο σχόλιό της αορατημελάνη, είναι πως το φως ανάβει όχι μυστηριωδώς ή υπερφυσικά, αλλά επειδή απλά κάποιος επιθυμεί να ανάψει.
Η "απάντησή σου" (μάλλον ήθελες να γράψεις το σχόλιό σου), είναι πως ανάβει μυστηριωδώς και υπερφυσικά, ή συμφωνείς με τη θέση μου;
Το «προς [κάποιου] απάντησην» σημαίνει, Μπούφε, ότι απευθύνεις κάτι σε κάποιον ως απάντηση σε αυτόν...
Δεύτερον, αυτό που είπες ήταν απλά «πλαγίως» ειπωμένο. Δεν ήταν σαφές, απλά δεν ήθελες να πεις κάτι σαφές. Είναι ακριβώς εκείνη η τέχνη του προπετάσματος έλλογου καπνού πίσω από λέξεις με πολύ χρώμα και λίγη ουσία.
Το ότι εσύ καταλήγεις να κάνεις τις κλασσικές μαλαγανιές που τόσο συνηθίζονται από τη φάρα σας, ποσώς με ενδιαφέρει από μόνο του. Το να προσπαθείς να το παίξεις και πολλά βαρύς και όχι, από πάνω, και καλός Χριστιανός, γίνεσαι και στόχος στην τελική.
Το να προσπαθείς να πεις και καμιά εξυπνάδα για να την πεις στον άλλο, δε, απλά είναι το "punch line."
Υ.Γ.: Η Εκκλησία, στην περίπτωση που δεν κατάλαβες Κόμητα γιατί εγώ αφρίζω, κάνει τα κλασσικά στραβά μάτια που κάνει και κάθε τόσο σε κάθε παρόμοιο θέμα (π.χ. Προπατορικό Αμάρτημα και το παραμύθι Αδάμ-Εύας και ό,τι αυτό συνεπάγεται, ενώ παράλληλα όχι μόνο λέει ότι η εξέλιξη είναι αποδεκτή από το Χριστιανισμό, αλλά δεν κάνει τίποτα για διάφορα λαμόγια όπως ο Αιγιαλείας και Καλαβρύτων που μαίνονται εναντίον της).