Σταυρός στο αυτοκίνητο

Συζητήσεις σχετικά με τις διάφορες θρησκείες και τις εκκλησίες τους
Άβαταρ μέλους
apeleytheros
Όνομα Ιστότοπου: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Επικοινωνία:

Νομίζω ότι η βάση είναι η έλλειψη ορθολογισμού και ο «θρίαμβος» του συναισθηματισμού (θέλω το παιδί μου αγκαλιά) έναντι της λογικής (το παιδί μου θα γίνει αερόσακος, η θα γίνει πίτα από τον αερόσακο, η αεροπλανάκι μέσα από το μπροστινό τζάμι αφού κάνει γκέλα στο ταμπλό). Αν δεν λειτουργείς ορθολογιστικά και το παιδί θα έχεις αγκαλιά, και σταυρούς κρεμασμένους και «μάτι» και ότι να 'ναι. Θέλω να πω, ο σταυρός είναι αποτέλεσμα, όχι αίτιο. Συμβάλει και η τρελή έλλειψη παιδείας όσον αφορά την οδήγηση, τους κινδύνους και τα ατυχήματα.
Off Topic
Ίσως στα κεφάλαια της φυσικής του σχολείου, εκεί που μαθαίνουν τα παιδιά για δύναμη-ορμή-επιτάχυνση, να έπρεπε να έχουν ως παράδειγμα κανένα τέτοιο: υπολογίστε με τι ταχύτητα θα φύγει το παιδάκι από τα χεράκια της μαμάς του, ή πόση δύναμη πρέπει να βάλει για να επιβραδύνει παιδάκι βάρους 5 κιλών ταχύτητας 36χμ/ω σε 0,05sec (περίπου τόσο θα κάνει το παιδάκι να διανύσει τα 20-40cm που το χωρίζουν από το μπροστινό ταμπλό σε ατύχημα με 36χμ/ώρα, έχοντας συμπεριλάβει τις επιβραδύνσεις...). Η με τι ορμή θα πέσει πάνω του η μαμά του αφού φτάσει στο ταμπλό το παιδί. Σε 10 χρόνια θα είχαν εξαφανιστεί το 90% αυτών των ηλίθιων εικόνων.
Επιστήμη: Συστηματική μελέτη των δεδομένων προς εξαγωγή συμπερασμάτων. ( δεδομένα --> συμπεράσματα )
      • ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.
Όνομα Ιστότοπου: -

Και μεγαλύτερη ταχύτητα, ίσως, εξαρτωμένων των συνθηκών...
“Wisdom, love, is mostly awareness.”
Απάντηση