Κατασκευή ισλαμικού τεμένους/τζαμί στην Ελλάδα

Συζητήσεις σχετικά με τις διάφορες θρησκείες και τις εκκλησίες τους
Απάντηση
ktinos
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: 06 Σεπ 2011 17:06
Όνομα Ιστότοπου: -

spylab στους Ιρακινούς να το δήξεις αυτό όχι σε μας. Τα πυρηνικά γιατί τα έχουν για το Πάσχα?
svoin
Δημοσιεύσεις: 3074
Εγγραφή: 03 Μάιος 2009 21:55
Όνομα Ιστότοπου: -

Όταν λέω δεν συμφωνώ με τα Ανθρώπινα δικαιώματα εννοώ ότι η συμπεριφορά μου δεν είναι δεδομένη αλλά εξαρτάτε από τη συμπεριφορά του άλλου, για αυτό λέω διμερής συμφωνία
Για κάποιον περίεργο λόγο οι άνθρωποι έχουν δικαστήρια και νομους για να τιμωρούνται όση παρανομούν. Εσύ υποθέτω προτείνεις τιμωρία πριν παρανομήσει κάποιος

Και ξαναρωτάω, επειδή κάποιος διαφεύγει από την τιμωρία για έναν βιασμό, για οποιος δήποτε λόγο, ακυρώνεται με κάποιον τρόπο η αδικοπραξία του βιασμού ; η σταματάει να θεωρείτε ο βιασμός παράνομος και ανήθικος από το κοινωνικό σύνολο ;
όταν έρθει κάποιος να αποικήσει τη χώρα μου που δεν έχει καμία σχέση με το δικό μου πολιτισμό και απειλείτε η δική μου επιβίωση δεν μπορώ να του αναγνωρίσω δικαιώματα. Και γιατί καταπατά τον τρόπο ζωής μου.
Πως ακριβώς ;
Δεν είναι θέμα συμβίωσης πολιτισμών η θρησκειών. Είναι θέμα τον ελευθεριων που απολαμβάνεις εσύ ο ίδιος. Και θεμέλιο για να μην γίνεις θύμα τις αφαίρεσης τον ελευθεριων σου είναι η ισονομία και ισότητα όπως και για όλους τους νομους ενός κράτους. Αν δεχτείς εξαίρεσης αποδέχεσαι να γίνεις και εσύ εξαίρεση.

Από την στιγμή που αποδέχεσαι ως Κτήνος ότι αυτές οι fundamental ελευθερίες και δικαιώματα είναι συμφέρουσες προς εσένα και σε προστατεύουν δεν μπορείς να δεχτείς να γίνουν εξαίρεσης. Από την στιγμή που θα δεχτείς να γίνουν εξαίρεσης αποδέχεσαι ότι αυτές οι ελευθερίες δεν είναι πανανθρώπινες αλλα μονο για μερικούς και μπορείς ενδιναμη να μην αποτελέσεις μέρος τους και θετής τον εαυτό σου σε κίνδυνο.

Εάν δεν αναγνωρίζεις αυτές τις ελευθερίες και δικαιώματα στον εαυτό σου μπορείς να κανεις μια καμπανια να τις ακύρωσις, μέχρι τότε είσαι υποχρεωμένος να τις σέβεσαι για όλους.
ktinos έγραψε: Δίκη για τα επεισόδια στο χωριό Εχίνος Ξάνθης
Οι ερωτικές σκηνές που γυρίστηκαν για λογαριασμό του σίριαλ «Αρχιπέλαγος», τον Νοέμβριο του 2004 στον Εχίνο της Ξάνθης, και προκάλεσαν την οργή και τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων του μειονοτικού χωριού, απασχόλησαν χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης
Οι ερωτικές σκηνές που γυρίστηκαν για λογαριασμό του σίριαλ «Αρχιπέλαγος», τον Νοέμβριο του 2004 στον Εχίνο της Ξάνθης, και προκάλεσαν την οργή και τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων του μειονοτικού χωριού, απασχόλησαν χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης.
Στο εδώλιο κάθισαν τέσσερις μουσουλμάνοι κάτοικοι του Εχίνου, που κατηγορούνται για παράνομη βία, διατάραξη κοινής ειρήνης, διατάραξη οικιακής ειρήνης δημόσιας υπηρεσίας και παράνομη κατακράτηση. Οι δύο αθωώθηκαν και οι δύο καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης εννιά μηνών με τριετή αναστολή, ενώ η δίκη έγινε στη Θεσσαλονίκη για λόγους ασφάλειας.
Τα γυρίσματα της σειράς γίνονταν στον Εχίνο, όταν ξέσπασε δυνατή νεροποντή και τρεις από τις ηθοποιούς, που ήταν ελαφρά ντυμένες, κάλυψαν το σώμα τους με πανωφόρια και μπήκαν στο τζαμί για να προστατευτούν. Εκεί έγιναν αντιληπτές από μουσουλμάνους που είχαν πάει για να προσευχηθούν για τα γενέθλια του Μωάμεθ, οι οποίοι εξοργίστηκαν.
Οι κάτοικοι του Εχίνου θεώρησαν ότι γίνονται γυρίσματα με άσεμνο περιεχόμενο στον ιερό χώρο.
Καταθέτοντας στο δικαστήριο, η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου ανέφερε ότι ξυλοκοπήθηκε από όλους τους άντρες του χωριού, που της έσκισαν τα ρούχα και την έβρισαν.
Οταν ρωτήθηκε από την έδρα αν γνωρίζει κανέναν από τους κατηγορουμένους, υπέδειξε τον έναν από τους καταδικασθέντες, ενώ διατήρησε κάποιες αμφιβολίες για τον δεύτερο.
Κοίτα να δεις, κάποιοι στους οποιους αναγνωρίζονται τα δικαιώματα τους αδίκησαν κάποιους άλλους και καταδικάστηκαν για αυτό...ποιος θα το περίμενε
Γιατί θεωρείς εσύ δίκαιο να επεμβαίνουν τα Ανθρώπινα δικαιώματα όπου τους συμφέρει και να θεωρείτε και Ανθρωπιστικό έργο. Δεν είπα να καταργηθούν τα δικαστήρια, το δούλεμα να καταργηθεί. Και οι διμερείς συμφωνίες μπορούν να έχουν την ίδια ισχύει.
Η σημερινή δημοκρατία είναι χαλια, άρα ο θεσμός τις δημοκρατίας είναι ένα απάνθρωπο απολιταρχικο σύστημα το οποιο πρέπει να καταργηθεί. Λογικότατο

Και αφού θα καταργήσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα κρατήσουμε τα δικαστήρια που θα στηρίζονται αυτά ; Σύμφωνα με πιους νομους θα βγάζουν τις απόφασις και τι θα επικαλούνται ;

Και οι διμερής συμφωνίες τι ακριβώς θα αναγνωρίζουν στους πολίτες ;

Και εφόσον θα υπάρχουν μονο διμερής απόφασις πως θα υπάρχουν και διεθνή δικαστήρια ; Σε ποιον διεθνή νομο και σύμβαση θα στηρίζονται αυτά εφόσον θα τις έχουμε κατάργηση ;

Όχι δεν μπορούν να έχουν την ίδια ισχύ η διμερής συμφωνίες.
spylab στους Ιρακινούς να το δήξεις αυτό όχι σε μας. Τα πυρηνικά γιατί τα έχουν για το Πάσχα?
Επειδή ο πόλεμος προφανώς απαγορεύεται από κάποιον διευθνή νομο
Άβαταρ μέλους
apeleytheros
Δημοσιεύσεις: 10181
Εγγραφή: 09 Δεκ 2010 18:12
Όνομα Ιστότοπου: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Επικοινωνία:

προφανώς εννοείς τους ιρανούς, γιατί για τους Ιρακινούς η ιστορία με τα πυρηνικά ήταν το μεγαλύτερο φιάσκο ever.
Οι ιρανοί τα έχουν για ενέργεια, όπως οι γάλλοι, οι αμερικανοί, οι γερμανοί, οι ιάπωνες, οι κινέζοι και ένα σωρό άλλοι «αλλοδαποί» που έρχονται στη χώρα σου και τους «αναγνωρίζεις] μια χαρά δικαιώματα.
Επιστήμη: Συστηματική μελέτη των δεδομένων προς εξαγωγή συμπερασμάτων. ( δεδομένα --> συμπεράσματα )
      • ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.
_______________________________
Blog: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Άβαταρ μέλους
spylab
Δημοσιεύσεις: 1600
Εγγραφή: 26 Φεβ 2011 13:14
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Γλυφαδα

Οι ιρανοί τα έχουν για ενέργεια
δυστυχως σε μια πεπερασμενη γη ΔΕΝ γινεται ενα απολυταρχικο θεοκρατικο (συνταγμα το κορανι)
καθεστως να αποκτηση πυρηνικα οπλα
Minds are like para-chutes. They only function when open.
επικουρειος
Δημοσιεύσεις: 1309
Εγγραφή: 02 Οκτ 2011 01:21
Όνομα Ιστότοπου: -

Κι αμα το θελετε,οχι δεν πιστευουμε στα ανθρωπινα δικαιωματα.Καταλαβατε?Αλλα μαλλον οχι.Τα εξαγοραζουμε λοιπον με την συνεισφορα μας η τα κερδιζουμε με απελευθερωτικους πολεμους τα δικαιωματα μας και δεν μας εχει δοθει τιποτα ουρανοκατεβατο αμα τη εμφανισει μας σ αυτην εδω την χωρα ανα τους αιωνες.
Δεν πιστευουμε αγαπητοι κυριοι στα ανθρωπινα δικαιωματα,που πριν απο εκατο χρονια δεν υπηρχε Ελλαδα αυτη που ειναι σημερα και ηρθαν ολοι αυτοι με τους αυτοκλητους προστατες τους να καπηλευθουν την σημερινη ελευθερια που αποκτηθηκε με αγωνες κι αιμα και να την διασυρουν για το χατιρι λαθρομεταναστων που αποτελουν ισως και τη μοναδικη επιρροη που ασκουν σε καποιο μερος του πληθυσμου μεσα στη χωρα που φαινεται και καπως να τους πιστευει,αλλα παλι χωρις και να μαι και απολυτα σιγουρος.
Δεν πιστευουμε λοιπον κι αν δεν τους αρεσει τι θα κανουν,θα μας βαλουν τιμωρια?
Ειμαι ενας πιστος απολυτα πεπεισμενος μοναχα ως προς την ανυπαρξια μεταφυσικων μυστηριων.Το μοναδικο μυστηριο που υπαρχει ειναι μοναχα κατι ξεχασμενες αραχνοφωλιες μες το ανθρωπινο μυαλο.
ktinos
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: 06 Σεπ 2011 17:06
Όνομα Ιστότοπου: -

Τα διεθνή δικαστήρια ήδη είναι άχρηστα αφού Ανθρωπότητα σημαίνει η περιούσια φυλή και η παρέα τις, οι άλλοι είναι παράπλευρες απόλυες. Εννοώ Απελεύθερε στους Ιρακινούς εφαρμόστηκαν τα Ανθρώπινα δικαιώματα. Έχουμε πολιτισμό για να καθορίσουμε τις ηθικές αξίες, δε χιαζόμαστε βοήθεια, μπορούμε να κάνουμε και διμερής συμφωνίες, παρόμοιες των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ούτος η άλλος και αυτά δεν ισχύουν παντού. Οι Αμερικάνοι είναι εγκληματίες πολέμου, ο εγκληματίας έχει το άλλοθι τις άμυνας, αυτός που χρησιμοποιεί προϊόντα εγκλήματος δεν έχει κανένα. Αν ψάχνετε βαρβάρους κοιτάξτε στο καθρέφτη. Γιατρέ αν κάνω κάποιο λάθος να με διορθώσεις. Η θρησκεία είναι έκφραση του κάθε πολιτισμού, δεν πέφτει από τον ουρανό. Οι Άνθρωποι την εμπνέονται από τον τρόπο ζωής τους και τη συμπεριφορά τους. Δεν μπορείς να έχεις άλλη συμπεριφορά και άλλη θρησκεία, οπότε αν μια θρησκεία είναι βάρβαρη, βάρβαρη είναι και η συμπεριφορά αυτών που τη κουβαλάνε. Φαίνετε πως μερικοί τη ζηλεύουν.
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho
Δημοσιεύσεις: 9010
Εγγραφή: 30 Δεκ 2010 15:59
Όνομα Ιστότοπου: -

Η απάντηση του Πειραιώς Σεραφείμ στην "Αυγή"
Spoiler: Εμφάνιση
ΤΕΤΆΡΤΗ, 18 ΙΑΝΟΥΆΡΙΟΣ 2012 14:36 PAP ΠΡΟΒΟΛΈΣ: 446

Επιστολή στην εφημερίδα ΑΥΓΗ έστειλε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ απαντώντας σε σχόλιο που τον επέκρινε για την πρόσφατη πρωτοβουλία του να προσφύγει ενώπιον του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου κατά του νόμου που προβλέπει την ανέγερση Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα.

Η επιστολή του Μητροπολίτη Πειραιώς προς την ΑΥΓΗ:

Αξιότιμε κύριε διευθυντά,

Εις το φύλλον της εφημερίδος 11300 5.1.2012 και εις την σελ. 27 υπό τον τίτλον «Φανατική τύφλωση» του κ. Κ. Κάρη στη στήλη «Αντικατοπτρισμοί», μού προσάπτετε την ετικέτα του «φανατισμού, της στενομυαλιάς και της προκατάληψης και της ελαφρότητας» καθώς και «επικοινωνιακής πολιτικής κίνησης ακροδεξιάς εμπνεύσεως και επικίνδυνης για τη χώρα και την κοινωνία μας στόχευσης» με αφορμή την ενώπιον του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου προσφυγή μου ως Έλληνος πολίτου, όπως προβλέπει το δικαιικό μας σύστημα, κατά του αντισυνταγματικού κατά τη γνώμη μου νόμου που εψηφίσθη το 2006 επί κυβερνήσεως Ν. Δημοκρατίας για την ανίδρυση μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα και την περιβολή της ιδιωτικότητας με δημόσιο χαρακτήρα κατά παράβαση της αρχής της ισότητος, διότι αυτό δεν συμβαίνει για τους Ινδουιστές, τους Σιχ, τους Βουδιστές ή τις άλλες θρησκευτικές παραδοχές και διότι αλλοιώνει τη συνταγματικά κατοχυρωμένη Ορθόδοξη θρησκευτική κοινωνία εισάγοντας δολίως την καταρρέουσα παγκοσμίως και παρωχημένη αρχή της πολυπολιτισμικότητας.

Διερωτώμαι με ποια νομιμοποίηση και εξουσιοδότηση χαρακτηρίζετε τους συνανθρώπους σας και τους εντάσσετε σε ιδεολογικούς χώρους, και μάλιστα φασιστικής αντιλήψεως. Νομίζω ότι η ενέργειά σας αποδεικνύει εναργέστατα και την έλλειψη δημοκρατικής συνειδήσεως και την επίδειξη φασίζουσας τακτικής στην πράξη και ασφαλώς φαλκίδευση της αριστερής ιδεολογίας. Διερωτώμαι ωσαύτως εάν μεταβάλατε άποψη ότι η θρησκεία αποτελεί το «όπιο» του λαού, διότι η προφανής στήριξή σας στο ιδεολόγημα του φονταμενταλιστικού Ισλάμ κάτι τέτοιο υποδηλώνει, εκτός αν εσείς και το κομματικό σας υπόβαθρο εμφορείσθε υπό του δόγματος «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου» . Πάντως ένα είναι βέβαιο: ότι αν επικρατήσει το Ισλάμ και στη χώρα μας, η τύχη σας είναι προδιαγεγραμμένη. Θα ακολουθήσετε την ταλαίπωρη μοίρα των τριών «ιεραποστόλων» του αθεϊσμού, απεσταλμένων του Μάο Τσε Τουνγκ, στην κεντρική πλατεία του Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, που απεκεφαλίσθησαν εν μέσω του αλαλάζοντος πλήθους.

Μετά τιμής
Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ
Επίσης βέβαιο είναι ότι στην περίπτωση που, όπως λέει, επικρατήσει το Ισλάμ, αυτός και οι όμοιοί του θα διατηρήσουν ή/και αυξήσουν την εξουσία και περιουσία τους, όπως πάντα (αλλά αυτό, φυσικά, το κάνει γαργάρα). Αξιαγάπητος δεν είναι;
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
AoratiMelani
Δημοσιεύσεις: 16164
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 16:19
Όνομα Ιστότοπου: Αόρατη Μελάνη
Επικοινωνία:

Γλύκας. Έχει πολλή πλάκα που λέει ότι καταπατούν την αρχή της ισότητας, επειδή χτίζουν τέμενος μόνο για μουσουλμάνους και όχι για άλλους: αν τον ενοχλεί αυτό, γιατί δεν ζήτησε να χτίσουν και βουδιστικό ναό, αλλά ζητάει να εμποδίσει το τέμενος; Κι αυτό με την παρωχημένη καταρρέουσα πολυπολιτισμικότητα, μεγάλο γέλιο.
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein
Eppur_si_muove
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: 29 Δεκ 2011 18:42
Όνομα Ιστότοπου: eppursinuove

θεέ μου δώσε μου δύναμη!! :pray: (κάτι τέτοιες στιγμές το γυρνάμε όλοι σε θρήσκοι :facepalm: :facepalm: )
RaspK
Δημοσιεύσεις: 2314
Εγγραφή: 13 Ιαν 2010 14:06
Όνομα Ιστότοπου: -

AoratiMelani έγραψε:Γλύκας. Έχει πολλή πλάκα που λέει ότι καταπατούν την αρχή της ισότητας, επειδή χτίζουν τέμενος μόνο για μουσουλμάνους και όχι για άλλους: αν τον ενοχλεί αυτό, γιατί δεν ζήτησε να χτίσουν και βουδιστικό ναό, αλλά ζητάει να εμποδίσει το τέμενος;
Να του δώσουμε να διαβάσει την παραβολή της Αιγός του Πλησίον. :twisted: :lol: :mrgreen:
“Wisdom, love, is mostly awareness.”
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho
Δημοσιεύσεις: 9010
Εγγραφή: 30 Δεκ 2010 15:59
Όνομα Ιστότοπου: -

Αριθμός:
5791
Τύπος:
Ερωτήσεις
Συνοδος / Περίοδος:
Γ' ΙΓ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)
Θέμα:
Παράνομο τζαμί στις Αχαρνές
Κόμμα:
ΛΑ.Ο.Σ.
Ημερομηνία:
16/02/2012
Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
17/02/2012
Καταθέτοντες:
Ανατολάκης Στεφάνου Γεώργιος
Πλεύρης Κωνσταντίνου Αθανάσιος
Υπουργεία:
Προστασίας του Πολίτη
Υπουργοί:
Παπουτσής Χρήστος (Υπουργός Προστασίας του Πολίτη )
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho
Δημοσιεύσεις: 9010
Εγγραφή: 30 Δεκ 2010 15:59
Όνομα Ιστότοπου: -

Απαντήθηκε η αμέσως πιο πάνω ερώτηση, με πολύ χρήσιμα, πιστεύω, συμπεράσματα. Μπείτε για λίγο στον (μικρό) κόπο να διαβάσετε τόσο την ερώτηση όσο και την απάντηση.

Τα εθνικιστικά κομματόσκυλα (εν προκειμένω του ΛΑΟΣ, αλλά θα μπορούσαμε σίγουρα να γενικεύσουμε τις σκέψεις μας) "δέχονται καταγγελίες..." Η επίσημη αρχή δεν δέχτηκε καμία. Οι πρώτοι μιλάνε για "σοβαρό πρόβλημα στην περιοχή" και, ανερυθρίαστα, για "παράνομη δραστηριότητα". Η δεύτερη, ως επίσημος φορέας που δρα με βάση κανονισμούς και νόμους, φυσικά και δεν βρίσκει τίποτε απολύτως το παράνομο. Μάλιστα αποκαλύπτουν ότι πρόκειται για επώνυμους, προφανώς καθ' όλα νομότυπους, ιδιοκτήτες.

Άρα:

Όταν πρόκειται για εθνικισμό και φυλετικό-θρησκευτικό ρατσισμό, η ενδεδειγμένη μέθοδος διαμαρτυρίας-"καταγγελίας" είναι στο αντίστοιχο (ρατσιστικό) κόμμα, το οποίο, χωρίς καν να κάνει οποιαδήποτε σοβαρή έρευνα των "καταγγελλομένων", χωρίς να βρει επιτέλους τ' αρχίδια να στείλει τους καταγγέλλοντες στην (καθ' ύλην και) αποκλειστικά αρμόδια αρχή (βλέπε αστυνομία ή εισαγγελία), απευθύνεται απευθείας κι ασκαρδαμυκτί στον ΥΠΟΥΡΓΟ μέσω της βουλής, η οποία τελευταία γι' αυτούς και παρόμοιους λόγους φέρνει διαρκώς την εικόνα του κωλοχανείου/μπάχαλου.

Κι όλ' αυτά χωρίς να βρει τ' αρχίδια ο αντίστοιχος υπουργός, ή έστω ο πρόεδρος της βουλής, είτε ν' αρπάξει απ' το γιακά τον ερωτώντα βουλευτή για πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων κι απασχόληση χωρίς κανέναν λόγο του κρατικού μηχανισμού, είτε να τον στείλει απευθείας στον αρμόδιο εισαγγελέα, ώστε ν' αποκαλύψει σ' εκείνον τα στοιχεία που διαθέτει ή να κατηγορηθεί ευθέως από τον τελευταίο για άνευ λόγου απασχόληση της δικαιοσύνης.
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho
Δημοσιεύσεις: 9010
Εγγραφή: 30 Δεκ 2010 15:59
Όνομα Ιστότοπου: -

Και συνεχίζουν στο ίδιο ακριβώς βιολί, απτόητοι.

Αριθμός:
7261
Τύπος:
Ερωτήσεις
Συνοδος / Περίοδος:
Γ' ΙΓ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)
Θέμα:
Καταγγελίες πολιτών για παράνομο τζαμί σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Προύσης και Αλκαμένους γωνία
Κόμμα:
ΛΑ.Ο.Σ.
Ημερομηνία:
29/03/2012
Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
29/03/2012
Καταθέτοντες:
Πλεύρης Κωνσταντίνου Αθανάσιος
Υπουργεία:
Προστασίας του Πολίτη
Υπουργοί:
Χρυσοχοϊδης Μιχαήλ (Υπουργός Προστασίας του Πολίτη )
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho
Δημοσιεύσεις: 9010
Εγγραφή: 30 Δεκ 2010 15:59
Όνομα Ιστότοπου: -

Αριθμός:
7464
Τύπος:
Ερωτήσεις
Συνοδος / Περίοδος:
Γ' ΙΓ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)
Θέμα:
Παράνομη λειτουργία τζαμιού από το σωματείο /Αφγανική Κοινότητα/ στην Αθήνα
Κόμμα:
ΛΑ.Ο.Σ.
Ημερομηνία:
04/04/2012
Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
04/04/2012
Καταθέτοντες:
Πλεύρης Κωνσταντίνου Αθανάσιος
Υπουργεία:
Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων
Υπουργοί:
Μπαμπινιώτης Γεώργιος (Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων )
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho
Δημοσιεύσεις: 9010
Εγγραφή: 30 Δεκ 2010 15:59
Όνομα Ιστότοπου: -

Και ναι, έχουμε επανέλθει. Με τη Χρυσή Αυγή να παίρνει τη σκυτάλη από τον ΛΑΟΣ. Με τα αγαπημένα της θέματα φυσικά. Ε, ρε, γλέντια, που λέει κι ο Σίμων.

Σαν να μη πέρασε μια μέρα (δείτε το προηγούμενο ποστ).

Αριθμός:
538
Τύπος:
Ερωτήσεις
Συνοδος / Περίοδος:
Α' ΙΕ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)
Θέμα:
Λειτουργία παράνομου τζαμιού στους Αγίους Αναργύρους Αττικής.
Κόμμα:
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ημερομηνία:
31/07/2012
Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
31/07/2012
Καταθέτοντες:
Παππάς Ηλία Χρήστος
Υπουργεία:
Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
Εσωτερικών
Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Υγείας
Υπουργοί:
Στυλιανίδης Ευριπίδης (Υπουργός Εσωτερικών)
Δένδιας Νικόλαος / Γεώργιος (Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη )
Λιβιεράτος Ευάγγελος (Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής )
Λυκουρέντζος Ανδρέας (Υπουργός Υγείας)


Θαυμάστε δε διατύπωση: "Είναι νόμιμη η άσκηση του δικαιώματος του συνέρχεσθαι από παράνομους μετανάστες...;"
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho
Δημοσιεύσεις: 9010
Εγγραφή: 30 Δεκ 2010 15:59
Όνομα Ιστότοπου: -

Αριθμός:
1026
Τύπος:
Ερωτήσεις
Συνοδος / Περίοδος:
Α' ΙΕ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)
Θέμα:
Ανέγερση Μουσουλμανικού Τεμένους στα όρια του Δήμου Αθηναίων
Κόμμα:
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Ημερομηνία:
27/08/2012
Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
27/08/2012
Καταθέτοντες:
Γιαννακάκη Γεωργίου Μαρία
Υπουργεία:
Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού
Υπουργοί:
Αρβανιτόπουλος Κωνσταντίνος (Υπουργός Παιδείας,Θρησκευμάτων,Πολιτισμού και Αθλητισμού)
Χατζηδάκης Κωνσταντίνος (Κωστής) (Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών, Δικτύων)
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
truleysi
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 14 Απρ 2012 23:36
Όνομα Ιστότοπου: -

Τι πρεμούρα την έπιασε τώρα κι αυτήν με το τέμενος; Επειδή φράγκα πλέον δεν υπάρχουν, προτείνω μία ορθόδοξη εκκλησία να μετατραπεί σε τέμενος. Από εκκλησίες η Αθήνα, ένα σωρό. Δεν χάλασε δα ο κόσμος να υπάρχει μία λιγότερη. Θα κηρύξουν βέβαια ανένδοτο αγώνα Σεραφείμ, Άνθιμος και σία (αν συνέλθουν πρώτα από το εγκεφαλικό).
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho
Δημοσιεύσεις: 9010
Εγγραφή: 30 Δεκ 2010 15:59
Όνομα Ιστότοπου: -

Και πού είσ' ακόμα...

Αριθμός:
1161
Τύπος:
Ερωτήσεις
Συνοδος / Περίοδος:
Α' ΙΕ΄ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)
Θέμα:
Συντήρηση τζαμιού στη Ρόδο
Κόμμα:
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ημερομηνία:
30/08/2012
Ημ. Τελευταίας Τροποποίησης:
30/08/2012
Καταθέτοντες:
Ζαρούλια Βασιλείου Ελένη
Υπουργεία:
Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού
Υπουργοί:
Αρβανιτόπουλος Κωνσταντίνος (Υπουργός Παιδείας,Θρησκευμάτων,Πολιτισμού και Αθλητισμού)
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho
Δημοσιεύσεις: 9010
Εγγραφή: 30 Δεκ 2010 15:59
Όνομα Ιστότοπου: -

Απαντήθηκε απ' όλους τους συνερωτώμενους η "Λειτουργία παράνομου τζαμιού στους Αγίους Αναργύρους Αττικής."
Εν ολίγοις, όλα βρέθηκαν νόμιμα και καλά. Υποψίες όμως για εύρεση ιχνών φαιάς ουσίας στο κεφάλι των ερωτώντων κρίνονται ως ανακριβείς κι αστήρικτες :mrgreen: .
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
apeleytheros
Δημοσιεύσεις: 10181
Εγγραφή: 09 Δεκ 2010 18:12
Όνομα Ιστότοπου: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Επικοινωνία:

Πώ ρε παιδιά, όταν κάνει γραφεία η ένωση να δούμε γέλιο που θα έχει.
Επιστήμη: Συστηματική μελέτη των δεδομένων προς εξαγωγή συμπερασμάτων. ( δεδομένα --> συμπεράσματα )
      • ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.
_______________________________
Blog: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Απάντηση