Ηταν ο Χριστος ομοφυλοφιλος ?

Συζητήσεις σχετικά με τις διάφορες θρησκείες και τις εκκλησίες τους
Άβαταρ μέλους
AoratiMelani
Δημοσιεύσεις: 16164
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 16:19
Όνομα Ιστότοπου: Αόρατη Μελάνη
Επικοινωνία:

Θεόφιλος έγραψε:Ως μυθικό και τέλειο όν, δεν θα μπορούσε να έχει τα πάθη και τις διαστροφές των απλών ανθρώπων, ....
Για να καταλάβω, η σεξουαλικότητα θεωρείς ότι είναι πάθος ή διαστροφή;

Για διαστροφή νομίζω μπορούμε να το ξεκόψουμε εξ αρχής, είναι απόλυτα φυσική και διόλου διεστραμμένη.

Για πάθος ίσως μπορείς να μιλήσεις όταν ξεπερνά μια ορισμένη ένταση και γίνεται εμμονή, αλλά αυτό στην πραγματικότητα είναι πολύ σπάνια περίπτωση και συνήθως διαρκεί λίγο.

Η σεξουαλικότητα είναι φυσική ανάγκη, δεν είναι ούτε διαστροφή ούτε πάθος. Είναι στην ίδια κατηγορία με την πείνα και την αφόδευση: τα κάνουμε επειδή μας έρχεται να τα κάνουμε, δεν τα σκεφτόμαστε, είναι οργανικό το θέμα. Ο Ιησούς σαφώς έτρωγε, και μπορούμε να υποθέσουμε ότι αφόδευε κιόλας κι ας μην το αναφέρουν τα ευαγγέλια. Αν είχε φυσιολογικό ανθρώπινο σώμα, θα πρέπει να είχε και σεξουαλικότητα, αλλιώς θα ήταν ανώμαλος.

Το γεγονός ότι τα ευαγγέλια δεν αναφέρουν τη σεξουαλικότητα του Ιησού δεν λέει απολύτως τίποτε για τον Ιησού, λέει όμως πολλά για τους συγγραφείς των ευαγγελίων: ότι κουβαλούσαν όλες τις προκαταλήψεις τις εποχής τους.
Off Topic
Ειρήσθω εν παρόδω, αν ήταν να διαλέξω ένα "ιερό βιβλίο" για να έχω ως οδηγό ζωής και έναν "προφήτη" ή "μεσσία" για πρότυπο, θα διάλεγα τον Προφήτη από τον "Κήπο του Προφήτη" του Χαλίλ Γκιμπράν.

Ο Ιησούς δεν τον φτάνει ούτε στο νυχάκι του.
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein
Άβαταρ μέλους
xarax
Δημοσιεύσεις: 195
Εγγραφή: 19 Ιαν 2012 16:27
Όνομα Ιστότοπου: -

2
(Κατα καποιον μυστηριο τροπο, καποια posts μου δημοσιευονται εις διπλουν, οποτε σβυνω το ενα...Καποια βλακεια κανω, αλλα δεν εχω μαθει ακομη τι. Παρακαλειται οποιος αρμοδιος στο Φορουμ εχει την αναλογη δυνατοτητα, να τα σβυσει εντελως.)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xarax την 29 Ιαν 2012 22:11, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
xarax
Δημοσιεύσεις: 195
Εγγραφή: 19 Ιαν 2012 16:27
Όνομα Ιστότοπου: -

Θεόφιλος έγραψε: αλλά είναι πολύ παράξενο από άθεο να θεωρείται ιστορικό πρόσωπο ο ιησούς.
Δεν εχω καμμια αμφιβολια για αυτο. Αλλωσ τε, δεν πια ηταν η εποχη που πλαθονταν απο την λαικη φαντασια μυθικα προσωπα - και ο Παυλος δεν θα μπορουσε να στηριξει την εκκλησια του πανω σε ενα εντελως μυθικο προσωπο. Δεν μιλαμε για την εποχη του Θησεα :) , μιλαμε για την ρωμαικη εποχη, για μια αυτοκρατορια βασισμενη πανω σε μια καταπληκτικα οργανωμενη στρατιωτικη διοικηση και πειφερειακη διοικητικη οργανωση.
Το - πολυ φυσικο και αναμενομενο -ενδεχομενο, πολλα στοιχεια του Χριστου να αποκρυβηκαν αρχικα, και υστερα να εξαφανιστηκαν μεθοδικα, δεν αναιρει την ιστορικοτητα καποιου "μεσια" της εποχης - απο τους πολλους που υπηρχαν τοτε. Και το γεγονος οτι πολλα στοιχεια ειναι παραμυθια της χαλιμας, εντελως χαλκευμενα και μυθολογικα, δεν σημαινει οτι δεν υπηρξε καποιος Χριστος - που φυσικα δεν θα ηταν αυτο ακριβως που περιγραφεται στις γραπτες παραδοσεις. Αλλα μηπως η εικονα ολων αυτων που πουλανε κατι που περιλαμβανει και την προσωπικη τους εικονα, ειναι η αληθινη ? Βλακας ηταν ο Χριστος, για να μην ενδιαφερθει γαι την υστεροφημια του ?
Εχω μαλιστα και μια "ειδικη" θεωρια που θα μπορουσε ισως να χρησιμευσει ως μια ακομη ενδειξη υπερ της ιστορικοτητας του Χριστου, αλλα, επειδη δεν ειναι της ειδικοτητας μου, δεν μπορω να την θεμελιωσω καθολου. Σε καθε εποχη, και σε καθε λαο, οι σχιζοφρενεις επαναλαμβανουν το ιδιο πανω-κατω παραληρημα. ( Πυραμιδες και UFO στην εποχη μας και στον δυτικο κοσμο, πχ.) Στην εποχη το Χριστου, στην Γαλιλαια, δεν αποκλειεται το "τρεχον" σχιζοφρενικο παραληρημα να εμοιαζε με αυτο που σημερα ονομαζουμε χριστιανικη διδασκαλια - και γι αυτο αλλως εμοιαζαν ολα τα αντιστοιχα που διδασκαν πολλοι αλλοι "μεσιες" της εποχης. Να πω και μια αθειστικη κακια, αλλα ας μην παρεξηγηθω παρακαλω : Δεν ξερω αν ο Χριστος ηταν "κουνιστος" η οχι, " κουνημενος" παντως ηταν σιγουρα. :D
Θεόφιλος έγραψε: αυτό δεν μειώνει πως υπήρξε σαν άνθρωπος σύμβολο. Δεν ενδιαφέρει την κοινωνία η προσωπική του ζωή, αλλά το έργο του
Φυσικα οχι ! Ειμαι απο αυτους που θεωρουν τον Χριστο, οχι μονον εκ του αποτελεσματος, αλλα και εξ αυτου του ιδιου του περιεχομενου της διδασκαλιας του, εναν μεγαλο μεταφυσικο και ηθικο φιλοσοφο. Επισης, η ιστορια του αποδεικνυει οτι ηταν ο μεγαλυτερος πωλητης ολων των εποχων ! Και θεωρω το διδυμο ( η ζευγος) Χριστου - Παυλου, εναν συνδυασμο που μπροστα του, οι Χιτλερ-Γκαιμπελς και Σταλιν-Μπερια ειναι κατι τριτοδευτεροι ερασιτεχνες σκιτζηδες.
Δεν εθελοτυφλω με αυτον τον συνηθη βλακωδη τροπο, που οδηγει τους αντιπαλους να υποτιμουν ο ενας τον αλλο. Επισης, δεν εκμηδενιζω ολοκληρη την διδασκαλια του Χριστου, που εχει μερικα θαυμασια στοιχεια. Ουδεν κακον αμιγες καλου.
Θεόφιλος έγραψε: προσπαθώντας να μειώσεις κάποιον τέτοιου μεγέθους όπως ο ιησούς - έστω και σαν μυθικό πρόσωπο - κατά αυτόν τον τρόπο, απλώς εκτίθεσαι.
Δεν προσπαθω να μειωσω καθολου το μεγεθος του Χριστο, δεν ειμαι τοσο αφελης...Το μεγεθος της καταστριοφικης επιδρασης του προσπαθω να περιορισω - οσο μπορω, με το δικο μου ελαχιστο μπροστα του μεγεθος.
Το τεραστιο, θηριωδες πραγματικα :) " μεγεθος του Χριστου το γνωριζω πολυ καλα, γιατι εχω δει τα αποτελεσματα του πανω στο πετσι, την ψυχη και το μυαλο εκατομμυριων ανθρωπων.. Και εχω συνειδητοποιησει το γεγονος οτι η ανθρωποτητα ολοκληρη χρειαστηκε περιπου 2000 χρονια γαι να ξαναβρεθει εκει οπου ηταν, πριν εμφανιστει ο Χριστος ( υπολογιζω τα χρονια που χωριζουν τον Νευτωνα απο τον Αρχιμηδη...)
Εκτιθομαι ? Και ειχα μια σκασιλα ! :D Σε ποιον εκτιθομαι ? Στους ιδεολογικους μου αντιπαλους ? Ωραια που θα ηταν να ειναι οι ιδεολογικοι μου αντιπαλοι τοσο αφελεις που να με θεωρουν " εκτεθημενο" , ευαλωτο και ευκολο θηραμα...Θα αιφνιδιαστουν πιο ευκολα, οταν ερθει η ωρα τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xarax την 29 Ιαν 2012 22:02, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spylab
Δημοσιεύσεις: 1600
Εγγραφή: 26 Φεβ 2011 13:14
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Γλυφαδα

Η σεξουαλικοτητα ασφαλως ειναι απολυτα φυσικη και συγχρονως
μπορει πολυ διεστραμμενη με τον κλινικο ορο της λεξης

σεξουαλικες διαστροφες η παραφιλιες για περισσοτερα :mrgreen:
Minds are like para-chutes. They only function when open.
Άβαταρ μέλους
Γιατρος Του Ικα
Δημοσιεύσεις: 5537
Εγγραφή: 18 Μαρ 2009 13:22

Κι αυτά που λέει ο Γιατρός παραπάνω εγώ τ' ακούω βερεσέ...
Kαι το λεγα εγώ πως κάτι έπρεπε να χρεώνω την ανάγνωση των σχολίων μου....
φαίνεται να υποστηρίζει και γυναίκες που είχαν σχέσεις με άλλους άνδρες,
Πιθανότα αναφέρεσαι σ'αυτό το απόσπασμα από το άρθρο που παραθέτεις
Αντιθέτως ο Ιησούς Χριστός καταδέχθηκε να συνομιλήσει με πόρνες. Συζήτησε για το πνεύμα του Θεού με τη Σαμαρείτισσα η οποία είχε συζήσει με πέντε άντρες, χωρίς να παντρευτεί ποτέ. Δέχθηκε ως ακόλουθό του τη Μαρία Μαγδαληνή. Και έσωσε τη μοιχαλίδα από βέβαιο θάνατο μετά λιθοβολισμού,
Αν απ'αυτά βγάζεις το συμπέρασμα ότι υποστήριζε τις πράξεις τους και άρα δεν καταδίκαζε τον έρωτα (που ΔΕΝ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ: μετά το επεισόδιο με τη Μαγδαληνή της λέει "φύγε και μην αμαρτήσεις ξανά") τότε συνιστώ να κάνεις train το skill "ανάγνωση" τουλάχιστον στο lvl 1.
Εγώ τουλάχιστον έχω κουραστεί από τους θρησκευτικούς απολογητές που βγάζουν από τα κείμενα ότι συμπέρασμα τους έρθει στο κεφάλι.
Άνθρωπος χωρίς Θεό,ψάρι χωρίς ποδήλατο.

Είδα χτές ένα πεφταστέρι και ευχήθηκα να πέσει στο σπίτι σου.(Mikeius)

Ένα πέτρινο λιοντάρι στην μπασιά της νύχτας, με τα νύχια μπηγμένα στην πέτρα…
RaspK
Δημοσιεύσεις: 2314
Εγγραφή: 13 Ιαν 2010 14:06
Όνομα Ιστότοπου: -

Ακριβώς. Το θέμα είναι ότι ο Χριστός παρουσιάζεται να μη λιντσάρει τους αμαρτωλούς (σημαντικότατη εξαίρεση το συμβάν στο Ναό). Επίσης, μια χαρά λέγονται πράγματα για σεξ (βλέπε «πορνεία,» δηλαδή σεξουαλική ανηθικότητα), ακόμη και για το γάμο (στην επί του όρους ομιλία).
“Wisdom, love, is mostly awareness.”
Άβαταρ μέλους
Rictor
Δημοσιεύσεις: 1433
Εγγραφή: 10 Ιουν 2011 00:09
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Kατερίνη

Αναρχος έγραψε: Έλα όμως που και αυτό δεν μπορούσε να το απολαύση ελεύθερα... Οι αιμορροΐδες καθιστούσαν την πράξι επώδυνη... Ο δύστυχος...
Αμάν πια, αν δεν υπάρξει ένας που να συνδέσει το ομοφυλόφιλο σεξ με αιμοροΐδες, δεν γίνεται! Δεν αποτελεί χιούμορ πια αυτό.
spylab έγραψε: Η σεξουαλικοτητα ασφαλως ειναι απολυτα φυσικη και συγχρονως
μπορει πολυ διεστραμμενη με τον κλινικο ορο της λεξης

σεξουαλικες διαστροφες η παραφιλιες για περισσοτερα :mrgreen:

Για πες μας μερικές από αυτές...
Φιλελευθερισμός: Ενάντια στα πολιτικά φαντάσματα και τα απάνθρωπα ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Άβαταρ μέλους
AoratiMelani
Δημοσιεύσεις: 16164
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 16:19
Όνομα Ιστότοπου: Αόρατη Μελάνη
Επικοινωνία:

Off Topic
Αχ παιδιά, επικαλούμαι τη λογική σας, μην ξεφύγουμε...
Spoiler: Εμφάνιση
don't feed the trolls
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein
Άβαταρ μέλους
xarax
Δημοσιεύσεις: 195
Εγγραφή: 19 Ιαν 2012 16:27
Όνομα Ιστότοπου: -

Ισως ο τιτλος του θεματος που χρησιμοποιησα δεν ηταν ο καταλληλος, και περεξηγηθηκε, η οδηγησε σε αλλα, ασχετα θεματα.
Η βασικη μου θεση ειναι οτι οι οποιες ενδειξεις, η το (φυσιολογικο μαλλον για εκεινην την εποχη και ενα στενο κυκλο ανδρων) ενδεχομενο εστω, το οτι ο Χριστος ηταν ομοφυλοφιλος, αποσιωποιηθηκε συστηματικα μεχρι σημερα απο την χριστιανικη εκκλησια. Και οτι αυτο εγινε επι τουτου και δολιως, οχι μονον λογω του πουριτανικου χαρακτηρα της ιδιας εκκλησιας, αλλα και λογω ερευνας αγορας και μαρκετιγκ. Προβλεπω μαλιστα οτι, εαν επικρατησει μισ πιο politically correct συγχρονη πολυσυλλεκτικη αποψη, η στρατηγικη αυτη θα αναθεωρηθει απο τους παπαδες πολυ συντομα - για να μην χανονται και αυτοι οι οβολοι, που ειναι σημερα πολλοι περισσοτεροι απο οσοι αλλοτε.
Άβαταρ μέλους
Rictor
Δημοσιεύσεις: 1433
Εγγραφή: 10 Ιουν 2011 00:09
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Kατερίνη

Δεν ξέρω αν ήταν ομοφυλόφιλος, πάντως καλά που δεν είχε γκόμενα, γιατί εκτός από το επιχείρημα με τον Αδάμ και τον Τζίμη, θα μας λέγανε και ''ο Χριστός είχε σχέση με γυναίκα, όχι με άντρα''.
Φιλελευθερισμός: Ενάντια στα πολιτικά φαντάσματα και τα απάνθρωπα ολοκληρωτικά καθεστώτα.
Άβαταρ μέλους
kapages
Δημοσιεύσεις: 2911
Εγγραφή: 23 Δεκ 2010 05:10
Όνομα Ιστότοπου: -

Το επιχειρημα Η Αδαμ και ο Ευας...

ή ακομα πιο καλο

η Αδαμ (το μοντελο) η Ευα και το φιδακι ο Διαμαντης...
Παραδεισος ειναι η ικανοποιηση καθε ατομικης επιθυμιας. Κολαση, ειναι η συγκεντρωση αυτων των ατομικων παραδεισων...
Άβαταρ μέλους
spylab
Δημοσιεύσεις: 1600
Εγγραφή: 26 Φεβ 2011 13:14
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Γλυφαδα

Για πες μας μερικές από αυτές...
Rictor
Spoiler: Εμφάνιση
Οpen browser
type http://www.google.com
σεξουαλικες διαστροφες στο search window
Minds are like para-chutes. They only function when open.
Άβαταρ μέλους
Αναρχος
Δημοσιεύσεις: 4450
Εγγραφή: 26 Φεβ 2011 10:45
Όνομα Ιστότοπου: www.dalani.blogspot.com

Off Topic
Rictor έγραψε:Αμάν πια, αν δεν υπάρξει ένας που να συνδέσει το ομοφυλόφιλο σεξ με αιμοροΐδες, δεν γίνεται! Δεν αποτελεί χιούμορ πια αυτό....
Ώπα!!! Παρεξήγησες... Αυτό που ελέγετο παλαιότερα ήταν ότι οι ομοφυλόφιλοι δεν αποκτούν αιμορροΐδες... Δεν γνωρίζω εάν αληθεύει και δεν με απασχολεί... Εγώ απηλλάγην από τις αιμορροΐδες δια χειρουργικής μεθόδου.
No gods, no masters
Είμαστε εμείς που ζυμώνουμε και δεν έχουμε ψωμί Εμείς που βγάζουμε το κάρβουνο και κρυώνουμε Είμαστε εμείς που δεν έχουμε τίποτα κι ερχόμαστε να πάρουμε τον κόσμο. Τάσος Λειβαδίτης
Ἄφοβον ὁ θεός, ἀνύποπτον ὁ θάνατος· καὶ τ’ ἀγαθὸν μὲν εὔκτητον, τὸ δὲ δεινὸν εὐκαρτέρητον.
Θεόφιλος
Δημοσιεύσεις: 1177
Εγγραφή: 22 Αύγ 2011 17:14
Όνομα Ιστότοπου: -

[quote="AoratiMelani"Για να καταλάβω, η σεξουαλικότητα θεωρείς ότι είναι πάθος ή διαστροφή;[/quote]

με την λέξη διαστροφή εννοώ την ομοφυλοφιλία, είναι κάτι το σιχαμερό για μένα. δεν με νοιάζει αν θίγονται κάποιοι αλλά το θεωρώ διαστροφή.
Για διαστροφή νομίζω μπορούμε να το ξεκόψουμε εξ αρχής, είναι απόλυτα φυσική και διόλου διεστραμμένη.
η σεξουαλικότητα είναι πάθος με την έννοια πώς πολύ σπάνια αντιστέκεται άνθρωπος στα φυσικά ένστικτά του, και ο χριστός σαν μυθικό πρόσωπο δεν είχε τέτοιου είδους ανάγκες.
Για πάθος ίσως μπορείς να μιλήσεις όταν ξεπερνά μια ορισμένη ένταση και γίνεται εμμονή, αλλά αυτό στην πραγματικότητα είναι πολύ σπάνια περίπτωση και συνήθως διαρκεί λίγο.
δεν γίνεται να μην γίνει εμμονή ειδικά στην εφηβική ηλικία. αυτό το κατανοώ δεν είμαι και τόσο συντηρητικός.
Η σεξουαλικότητα είναι φυσική ανάγκη, δεν είναι ούτε διαστροφή ούτε πάθος. Είναι στην ίδια κατηγορία με την πείνα και την αφόδευση: τα κάνουμε επειδή μας έρχεται να τα κάνουμε, δεν τα σκεφτόμαστε, είναι οργανικό το θέμα. Ο Ιησούς σαφώς έτρωγε, και μπορούμε να υποθέσουμε ότι αφόδευε κιόλας κι ας μην το αναφέρουν τα ευαγγέλια. Αν είχε φυσιολογικό ανθρώπινο σώμα, θα πρέπει να είχε και σεξουαλικότητα, αλλιώς θα ήταν ανώμαλος.
έχει πολλά μυθικά στοιχεία το πρόσωπο του για να είναι ιστορικό πρόσωπο.
Το γεγονός ότι τα ευαγγέλια δεν αναφέρουν τη σεξουαλικότητα του Ιησού δεν λέει απολύτως τίποτε για τον Ιησού, λέει όμως πολλά για τους συγγραφείς των ευαγγελίων: ότι κουβαλούσαν όλες τις προκαταλήψεις τις εποχής τους.
η σεξουαλικότητα είναι κάτι το μιαρό για την ιουδαική ηθική έτσι και ο χριστιανισμός δεν μπορούσε να έχει παρόμοιες απόψεις.
Off Topic
Ειρήσθω εν παρόδω, αν ήταν να διαλέξω ένα "ιερό βιβλίο" για να έχω ως οδηγό ζωής και έναν "προφήτη" ή "μεσσία" για πρότυπο, θα διάλεγα τον Προφήτη από τον "Κήπο του Προφήτη" του Χαλίλ Γκιμπράν.

Ο Ιησούς δεν τον φτάνει ούτε στο νυχάκι του.
δεν το γνωρίζω αλλά σου υπόσχομαι πως θα το ψάξω, με ενδιαφέρει γενικά το πρότυπο που προσπαθεί να μιμηθεί ηθικά ο άνθρωπος.
Άβαταρ μέλους
xarax
Δημοσιεύσεις: 195
Εγγραφή: 19 Ιαν 2012 16:27
Όνομα Ιστότοπου: -

Θεόφιλος έγραψε: με την λέξη διαστροφή εννοώ την ομοφυλοφιλία, είναι κάτι το σιχαμερό για μένα. δεν με νοιάζει αν θίγονται κάποιοι αλλά το θεωρώ διαστροφή.
Γι αυτο ενοχληθηκες απο το θεμα ? Εγω προσπαθησα πολλες φορες μεχρι τωρα, (ανεπιτυχως...), να εστιασω το θεμα πανω στην υποκρισια της εκκλησιας και την συστηματικη αποφυγη καθε αναφορας σε αυτο το ενδεχομενο - που υποστηριζεται και απο καποιες ενδειξεις. Οχι στην ιδια την ομοφυλοφυλια του Χριστου ! Γουστο του καπελλο του πως θα την εβρισκε ο ανθρωπος...
Θεόφιλος έγραψε: έχει πολλά μυθικά στοιχεία το πρόσωπο του για να είναι ιστορικό πρόσωπο.
Τα επιζωγραφησαν, με μεγαλη προσοχη, οι μεταγενεστεροι προπαγανδιστες, ιδιως οταν ειχαν πια νικησει στον πολεμο κατα των "ειδωλολατρων" - και την ιστορια την γραφουν οι νικητες.
Θεόφιλος έγραψε: η σεξουαλικότητα είναι κάτι το μιαρό για την ιουδαική ηθική. Ετσι και ο χριστιανισμός δεν μπορούσε [παρα να] να έχει παρόμοιες απόψεις [με τον Ιουδαισμο].
Now you are talking ! = Πεσ τα, Χρυσοστομε ! Γιατι " δεν σου εβγαινε" τοση ωρα ? :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xarax την 30 Ιαν 2012 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
xarax
Δημοσιεύσεις: 195
Εγγραφή: 19 Ιαν 2012 16:27
Όνομα Ιστότοπου: -

Θεόφιλος έγραψε: η σεξουαλικότητα είναι πάθος με την έννοια πώς πολύ σπάνια αντιστέκεται άνθρωπος στα φυσικά ένστικτά του, και ο χριστός σαν μυθικό πρόσωπο δεν είχε τέτοιου είδους ανάγκες.
Γιατι τοτε τα μυθικα προσωπα της αρχαιας ελλαδας, αλλα και οι ιδιοι οι θεοι της, ειχαν και παραειχαν τετοιες αναγκες ? Θα πεις, εδω ζωγραφησαν βρακια πανω στα υπεροχα γυμνα του Μιτσελαντζελο οι παπασδες, δεν θα μαγειρευαν την ιστορια ?
Άβαταρ μέλους
spylab
Δημοσιεύσεις: 1600
Εγγραφή: 26 Φεβ 2011 13:14
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Γλυφαδα

με την λέξη διαστροφή εννοώ την ομοφυλοφιλία, είναι κάτι το σιχαμερό για μένα. δεν με νοιάζει αν θίγονται κάποιοι αλλά το θεωρώ διαστροφή.
Οχι η ομοφυλοφιλια δεν ανηκει στις διαστροφες :naughty:
Minds are like para-chutes. They only function when open.
vesid
Δημοσιεύσεις: 2797
Εγγραφή: 06 Σεπ 2010 13:50
Όνομα Ιστότοπου: -

Θεόφιλος έγραψε: με την λέξη διαστροφή εννοώ την ομοφυλοφιλία, είναι κάτι το σιχαμερό για μένα. δεν με νοιάζει αν θίγονται κάποιοι αλλά το θεωρώ διαστροφή.
Απ ότι κατάλαβα με τον όρο διαστροφή, εννοείς μια σχετικά σπάνια ερωτική συμπεριφορά η οποία σου προκαλεί (εσένα προσωπικά) αποστροφή (μάλλον επηρεάζει και η όμοια κατάληξη). Δηλ. δεν θεωρείς κάποιον διεστραμμένο γενικά, αλλά διεστραμμένο για τα γούστα σου, σαν να λές οι φακές είναι χάλια φαγητό.
Άβαταρ μέλους
Γιατρος Του Ικα
Δημοσιεύσεις: 5537
Εγγραφή: 18 Μαρ 2009 13:22

με την λέξη διαστροφή εννοώ την ομοφυλοφιλία, είναι κάτι το σιχαμερό για μένα.
Ε τότε φάε μόνο τις πατάτες.
Άνθρωπος χωρίς Θεό,ψάρι χωρίς ποδήλατο.

Είδα χτές ένα πεφταστέρι και ευχήθηκα να πέσει στο σπίτι σου.(Mikeius)

Ένα πέτρινο λιοντάρι στην μπασιά της νύχτας, με τα νύχια μπηγμένα στην πέτρα…
Άβαταρ μέλους
Σίμων Resurrected
Δημοσιεύσεις: 3230
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2010 09:49
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Λυκαβηττός

..... και η κοκκινοσκουφίτσα ήταν λεσβία :character-beavisbutthead:
État de siège
Απάντηση