Συντονισμός φόρουμ

Εδώ μπορείτε να γράψετε τη γνώμη σας για το φόρουμ καθώς και προτάσεις για τη δομή και τη λειτουργία του.
Άβαταρ μέλους
Τεμπελόσκυλο
Δημοσιεύσεις: 9866
Εγγραφή: 03 Μαρ 2009 21:27
Όνομα Ιστότοπου: Τεμπέλικες Σκέψεις...
Τοποθεσία: Sun City
Επικοινωνία:

Στράτο, καταρχάς ηρέμησε και πρόσεχε λίγο το ύφος σου. Αν νομίζεις ότι το συγκεκιρμένο φόρουμ λειτουργεί με κανόνες χούντας, για δοκίμασε να πας και από κάνα άλλο φόρουμ να δεις τι γίνεται. Αν νομίζεις ότι σε λογοκρίνουμε, μάλλον δεν ξέρεις την έννοια της λογοκρισίας.

Επί του προκειμένου τώρα, η ανάρτηση που έκανες ειρωνευόμενος τον Ευθύμη ήταν προκλητικότατη. Εγώ προσωπικά όχι μόνο θα την είχα απομακρύνει, αλλά θα σου είχα δώσει και επίσημη παρατήρηση. Ο Ευθύμης έχει απόλυτο δίκιο. Η ενότητα για τα παράπονα είναι αυτή η συγκεκριμένη. Αν ο καθένας κάνει τα παράπονά του στο θέμα που νομίζει ότι θίχτηκε, τότε κάθε θέμα θα εκτροχιάζεται και δεν θα μπορεί να γίνει κουβέντα.
It is by will alone I set my mind in motion.
Άβαταρ μέλους
kapages
Δημοσιεύσεις: 2911
Εγγραφή: 23 Δεκ 2010 05:10
Όνομα Ιστότοπου: -

Κατά τη γνώμη μου, μια λανθασμένη ή υπερβολική παρέμβαση από άποψη moderation είναι δυνητικά πολύ χειρότερη από τη μη παρέμβαση.
Δημιουργεί κακό κλίμα, αφήνει άσχημη εντύπωση και υπονομεύει την αξιοπιστία του moderation γενικότερα.
Ίσως λοιπόν, θα πρέπει για κάτι τόσο δραστικό όπως το σβήσιμο ενός μηνύματος, να χρειάζεται η γνώμη 2 moderators, αλλα και ενα προτερο σχολιο-προσκληση να ανακαλεσει-διορθωσει-διευκρινησει ο γραφων το επιμαχο σημειο.

Στη προκειμενη περιπτωση, ο stratos θα μπορουσε να κληθει δημοσια να αφαιρεσει τη λεξη "ανοητη", να την αντικαταστησει με τη λεξη "αστοχη", αλλα και να του γινει συσταση να μην σχολιαζει σε ασχετο thread τις αποφασεις του moderator.


Τα προβλήματα όλα ξεκινουν από τον ακαταλληλο τρόπο που εμφανίζεται το φορουμ. Θα ήταν όλα πιο εύκολα αν υπηρχε δενδροειδης δομη των απαντησεων, και οχι αυτη η συνεχης παραθεση σαν κουβεντα καφενειου που ειναι πολυ ευαισθητη και παρεκτρεπεται πολυ ευκολα. Αρα χρειαζεται αυστηροτερο moderation για να διατηρηθει σε καποιο σωστο επιπεδο.

Θα πρεπει να γινει κατανοητο, ότι ως αθεοι, εχουμε στατιστικα μια αυξημενη ευαισθησια απεναντι σε καθε μορφης εξουσια που αποφασιζει και εκτελει χωρις καν την υποχρεωση να τεκμηριωνει τις αποφασεις της. Ακομα και σωστη αποφαση να ειναι, πρεπει να φαινεται οτι γινεται προσπαθεια για ενημερωση, οχι μονο του γραφοντος αλλα και ολων των υπολοιπων που διαβαζουν, ωστε να επιτευχθει η μεγιστη δυνατη συναινεση ή τουλαχιστον η τεκμηριωση της παρεμβασης.


Σημ. Διαχ.: Έγινε συγχώνευση των 2 δημοσιεύσεων

btw, απο τη στιγμη που ο καυμενος ο Σιμωνας διευκρινησε τι εννοουσε, και ηθελε να κανει πλακα, δε νομιζω οτι ισχυει η Αιτία: chat/offtopic.

Με μια χιουμοριστικη ατακα δεν εισαι ενοχος chatting ουτε ενοχλεις ιδιαιτερα. Ας μη γινομαστε υπερβολικοι. Το λεω επειδη μου αρεσει το σπορ και δεν θα ηθελα να βρεθω...μουτζουρωμενος!!!
Παραδεισος ειναι η ικανοποιηση καθε ατομικης επιθυμιας. Κολαση, ειναι η συγκεντρωση αυτων των ατομικων παραδεισων...
Άβαταρ μέλους
Ευθύμης
Δημοσιεύσεις: 3332
Εγγραφή: 18 Αύγ 2009 01:08
Όνομα Ιστότοπου: -

Θέλετε να το γράφουμε trolling; Δε θα τα χαλάσουμε στο όνομα. Ίσως να ήταν και πιο ακριβές αυτό, δε διαφωνώ. Σας μπέρδεψε ίσως αυτή η ανακρίβειά μου.

@stratos

Αν ήταν κάτι σχετικό με τη συζήτηση, η αφαίρεση της ανάρτησης θα ήταν αδικαιολόγητη. Το να μετακινώ άσχετες καταχωρήσεις κι εξυπνάδες είναι κομμάτι της υποχρέωσης που ανέλαβα όταν έγινα συντονιστής. Μη νομίζεις ότι έχω κάποια ιδιαίτερη εμμονή/καούρα/όπως-θέλεις-πες-το με σένα ή τον οποιονδήποτε ή ότι βρίσκω κάποια μίζερη χαρά να μετακινώ αναρτήσεις. Αντίθετα θα ήμουν χαρούμενος αν δε χρειαζόταν ποτέ να μετακινήσω το ο,τιδήποτε.

Παρεμπιπτόντως, γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτό το πρασινάκι και τα αλογάκια και τα λοιπά στην πραγματική ζωή δεν είναι τίποτα, δυστυχώς άλλοι το ξεχνάνε εδώ μεταξύ αυτών κι εσύ και κάνετε Μεσανατολικό ένα τεχνικό ζήτημα που ΔΕΝ είχε ως αποτέλεσμα τη φίμωση οποιουδήποτε (εκτός αν θεωρείς σοβαρή άποψη την καρικατούρα παρατήρησης που έκανες, μη μου πεις ότι είναι, βέβαια ακόμα κι έτσι πάλι φανερή είναι και τη διαβάζει όποιος θέλει...) . Δεν ξέρω γιατί εσύ πήρες προσωπικά την αναφορά μου στο δίπολο "διαδίκτυο" - "πραγματική ζωή" και γιατί μου θυμίζεις αυτό που δεν ξεχνάω ποτέ όταν κάθομαι στον ΗΥ (και είναι ένας από τους λόγους που δεν έχω ανταλλάξει ποτέ γαμοσταυρίδια εδώ μέσα άσχετα αν μερικές φορές γράφω πιο επιθετικά).

Δε με απασχολεί ιδιαίτερα να με ειρωνευτεί κάποιος όταν λειτουργώ ως απλό μέλος. Για την ακρίβεια, δε μου καίγεται καρφί. Όταν όμως έρχεσαι να παραποιήσεις την τυποποιημένη μορφή παρατήρησης που έχουμε (μη μου πεις ότι δεν το έχεις καταλάβει αυτό, ξαφνικά έγινε "πολύ αυστηρή"; ) για να ειρωνευτείς και μάλιστα εκτός τόπου και χρόνου για ένα τεχνικό ζήτημα για το οποίο εθελοντικά όπως όλοι αφιερώνω ώρα, μην περιμένεις να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια. Και να στο πω και λίγο πιο απότομα, πάει πολύ να βγεις αποπάνω τη στιγμή που η συνεισφορά σου στο νήμα ήταν μια άκυρη ανάρτηση.

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχεις ιδέα για το τι συνιστά "χούντα" σε ένα χώρο συζήτησης και μάλιστα είμαι ακόμα πιο σίγουρος γι' αυτό βλέποντας ό,τι έγραψες παραπάνω. Στη "χούντα" οι "κακοί" δε συζητάνε, απλώς εξαφανίζουν τη διαφωνία. Η ανάρτησή σου ήταν διαφωνία αλλά με λάθος τρόπο και σε λάθος μέρος και πάλι όμως είναι ορατή σε όλους και καθόμαστε και συζητάμε γι' αυτήν. Τι σόι "χούντα" είναι αυτή δεν ξέρω. Ειλικρινά ελπίζω να μην τύχεις ποτέ σε αυθεντική διαδικτυακή "χούντα", θα θες να φύγεις την επόμενη ώρα.

Θεωρείς αστείο να αποκαλούνται εμμέσως πλην σαφώς και συλλήβδην τρόφιμοι ψυχιατρείου ΟΛΟΙ οι θρήσκοι; Αυτό είναι διεστραμμένο χιούμορ και σκοπό έχει να προκαλέσει συγκεκριμένη αντίδραση, είναι ο ορισμός του trolling. Θα βαρεθείς να το διαβάζεις και καλό θα ήταν να το συνηθίσεις ότι ναι, ακόμα και γι' αυτό το χιούμορ υπάρχει η κατάλληλη ενότητα. Και αυτή δεν είναι η "συζητήσεις για την αθεΐα". Άντε, ας πούμε όμως ότι είμαι λάθος και είναι όντως το πιο ξεκαρδιστικό αστείο. Σε νήμα "περί ανεξιθρησκείας" δεν έχει δουλειά.

Όσο για τα "offtopic" προσπαθούμε να λύσουμε το ζήτημα, έχω κάποιες προτάσεις κι ελπίζω να βρεθεί μια άκρη γιατί το ζήτημα είναι υπαρκτό κι εμείς οι συντονιστές (κι εγώ) δεν είμαστε αθώοι του αίματος ούτε διεκδικήσαμε ποτέ το αλάθητο. Όλοι θέλουμε να γράψουμε τις χαζομαρίτσες μας χωρίς να αλλοιώνουμε τα νήματα. Το πρόβλημα εδώ είναι υπαρκτό, το παραδέχομαι, και συχνά οι συντονιστές το συζητάμε ή και κάνουμε κριτική ο ένας στον άλλον.

Αυτά από μένα.
Η αθεΐα δεν είναι το παν αλλά είναι μια καλή αρχή.
Άβαταρ μέλους
Βέρα
Δημοσιεύσεις: 777
Εγγραφή: 01 Νοέμ 2010 11:04
Όνομα Ιστότοπου: -

Έχω θητεύσει ως Operator σε μουσικό hub όπου είχα τη δυνατότητα να κάνω kick και ban. Μπορώ να αντιληφθώ επομένως το χρόνο που αφιερώνεται και το δίλημμα που αντιμετωπίζει πολύ συχνά ένας mod/admin για το τι παρέμβαση να κάνει και αν θα παρέμβει.
Ξεκινώ πάντα λοιπόν με θετική άποψη για έναν συντονιστή και τις ενέργειές του. Θεωρώ πως έχει λόγο για αυτό που κάνει. Επιθυμώ όμως να με ενημερώσει και εμένα (=το όποιο μέλος του φόρουμ). Αυτό που πυροδότησε τη συζήτηση που κάνουμε τώρα, ήταν ο χαρακτηρισμός ως offtopic του αστείου του Σίμωνα. Μετά από όλη αυτή τη συζήτηση, τώρα μαθαίνουμε πως ο λόγος σου Ευθύμη ήταν ευγενής, πως θεώρησες ως λεκτική επίθεση προς τους θρήσκους το αστείο. Πιστεύω πως αν δεν σε είχε προλάβει ο Στράτος με το δικό του σχόλιο, μάλλον θα είχες αφαιρέσει την προειδοποίηση. Αλλά ακόμα και που σε πρόλαβε, αν ενεργούσες σύμφωνα με την πρόταση του kapages, και παράλληλα εξηγούσες τη σκέψη σου, μάλλον και ο Στράτος θα ανακαλούσε.
kapages έγραψε:Ίσως λοιπόν, θα πρέπει για κάτι τόσο δραστικό όπως το σβήσιμο ενός μηνύματος, να χρειάζεται η γνώμη 2 moderators, αλλα και ενα προτερο σχολιο-προσκληση να ανακαλεσει-διορθωσει-διευκρινησει ο γραφων το επιμαχο σημειο. Στη προκειμενη περιπτωση, ο stratos θα μπορουσε να κληθει δημοσια να αφαιρεσει τη λεξη "ανοητη", να την αντικαταστησει με τη λεξη "αστοχη", αλλα και να του γινει συσταση να μην σχολιαζει σε ασχετο thread τις αποφασεις του moderator.
Έρχεσαι Ευθύμη αντιμέτωπος με το δίλημμα "να μετακινήσω το σχόλιο του Στράτου στο νήμα για το συντονισμό, ώστε να αφήσω τη συζήτηση περί ανεξιθρησκείας να εξελιχθεί ομαλά ή να αφήσω το offtopic θέμα με τις αντιδράσεις να εξελιχθεί ομαλά και μετά να το μεταφέρω στο νήμα για το συντονισμό;" Αν θυμάσαι, τη νήμα της ανεξιθρησκείας ήταν το ίδιο offtopic στη συζήτηση για το άρθρο στα ΝΕΑ. Εξελίχτηκε όμως, κάποια στιγμή μεταφέρθηκε και στη θέση του μπήκε μήνυμα του συντονιστή ότι "βρίσκεται εκεί" μαζί με την υπόδειξη να μείνουμε εντός θέματος. Στο συγκεκριμένο δίλημμα που αντιμετώπισες, οι απαντήσεις μας απλά εξαφανίστηκαν, χωρίς να αφήσεις κανένα link. Τη δεύτερη φορά που έγινε αυτό, ενοχλήθηκα τόσο πολύ που -- αλλά με πρόλαβε το αστραφτερό σου χαμόγελο. Η κατασταλτική επίδραση αυτού του χαμόγελου μάλλον δεν προσφέρθηκε και στον Στράτο, ο οποίος μετά τη δεύτερη εξαφάνιση δικαιολογημένα -αφού ακόμα δεν είχες εξηγήσει και στο νέο νήμα- απαντά πιο επιθετικά ακόμα, λέγοντας:
stratos έγραψε:Όχι . Όταν σβήνεις αναίτια δημοσιεύσεις μου και με τρόπο που να φαίνεται σαν να μην έγιναν ποτέ ,
όλες οι ενότητες είναι κατάλληλες . Όλες οι ενότητες είναι κατάλληλες .
Δεν θα λογοκρίνεις τα γραφόμενα μου με τρόπο οργουελιανής χούντας και εγώ θα πηγαίνω με την καθόλα "νόμιμη" οδό .
Από κει και πέρα όλα είναι ένα γαϊτανάκι. "Είπες αυτό, σου απαντώ εκείνο, εξήγησες το ένα, ναι, αλλά το άλλο που είπες;..." Ένα πράγμα σαν τον "καυγά" που πολλοί πιαστήκαμε με τον kapages ακόμα δεν μπήκε και που όλα ξεκίνησαν από μια παρεξήγηση, μια λάθος κατανόηση.

Προσωπικά, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να συμφωνήσουμε ότι
περί αυτού πρόκειται, μιας νέας παρεξήγησης
οι συντονιστές δεν πάσχουν από σύνδρομο εξουσίας
οι σχολιαστές δεν πάσχουν από σύνδρομα εξυπνάδας
η ευγένεια ΔΕΝ είναι αδυναμία
«Η μόνη επαφή της ελληνικής εκκλησίας με το πνεύμα, τα τελευταία εκατό χρόνια, ήσαν οι αφορισμοί του Ροΐδη, του Λασκαράτου και του Καζαντζάκη.» (Νίκος Δήμου)
epicourosan
Δημοσιεύσεις: 1315
Εγγραφή: 08 Δεκ 2010 21:50
Όνομα Ιστότοπου: -den exw
Τοποθεσία: ΓΛΥΦΑΔΑ

Μπράβο ρε Βέρα
ήθελα να μπω και εγώ στην παιδική χαρά αλλά με ισοπέδωσες.
τώρα τι θα κάνω
ήθελα να κάνω λίγο τραμπάλα και
μαζί με το γύρω –γύρω όλοι και στην μέση ο Μανώλης θα το ευχαριστιόμουν.
Δεν πιστεύω να υπάρχει κάποιος Μανώλης και να με παρεξηγήσει?
Ευχαριστώ!
Καλές Γιορτές σε όλους .
Διχόνοια των πολιτών, ευημερία των πολιτικών!

http://www.videoman.gr/52856
stratos
Δημοσιεύσεις: 1563
Εγγραφή: 14 Αύγ 2010 19:58
Όνομα Ιστότοπου: -

Panos έγραψε
Spoiler: Εμφάνιση
Μην ζητάς συγνώμη, αντιθέτως εγώ ίσως πρέπει να ζητάω συγνώμη από πολλά νέα μέλη γιατί δεν γνωρίζουν το προηγούμενο των λόγων μου.. και χαίρομαι που μου δίνεις την ευκαιρία να εξηγηθώ.. έστω κι αν αυτό μπορεί να είναι το τελευταίο μου ποστ εδώ, πράγμα που δεν με απασχολεί τόσο όσο το να λέω τα πράγματα με το όνομα τους.. γιατί αν δεν μπορώ να τα λέω δεν υπάρχει και λόγος να είμαι εδώ..

Λοιπόν η κόντρα με τον αχαρακτήριστο από πάνω δεν είναι νέα.. κρατάει από τον Απρίλιο και το όνομα αυτού τότε ήταν DrR (και εδώ πρέπει να ζητήσω συγνώμη από τον egrgr που τον έμπλεξα με τον άλλο, παρότι είμαι σχεδόν σίγουρος ότι και ας μην είναι το ίδιο πρόσωπο, γνωρίζονται)

Γιατί το λέω αυτό; Γιατί ο αχαρακτήριστος "ψαχνόταν" για κόντρα όχι μόνο σε αυτή την συζήτηση αλλά και σε άλλη μια όταν έκανε στο άσχετο ένα σχόλιο προς εμένα ότι "διακατέχομαι από μια απέχθεια για την επιστήμη".. εκεί δεν μάσησα..
Εδώ αν δεις την αρχή του νήματος θα δεις ότι πάλι αυτός ξεκινάει την κόντρα και μάλιστα ότι προσπαθώ να τον αποτρέψω μέχρι ένα σημείο.. και εκεί είναι και η πρώτη παρέμβαση του Κόμη που ΔΕΝ είναι προειδοποίηση γιατί ακόμα δεν έχει ειπωθεί τίποτα από εμένα παρότι ο ύφος του αχαρακτήριστου είναι άκρως επιθετικό..

Εκεί επίσης θα δεις ότι γνωρίζει πολύ καλά τις θέσεις μου σε ορισμένα θέματα χωρίς να τις έχω αναφέρει καθόλου.. και δεν είναι μόνο το GPS (που λέει ότι το έψαξε και καλά) αλλά αναφέρει το Big Bang, την κοσμολογία πλάσματος, και παραθέσεις μου.. ξέρει πολύ καλά ποιος είμαι και τι υποστηρίζω και πάει την κουβέντα σε αυτά γιατί ξέρει επίσης ότι δεν μασάω τα λόγια μου..

Το μεγάλο θέμα όμως σε αυτό το φόρουμ δεν είναι οι διάφοροι αχαρακτήριστοι και το τι λένε.. είναι οι ίδιοι οι διαχειριστές του...

Και αυτό γιατί και οι ίδιοι έχουν έρθει σε κόντρα μαζί μου για τις απόψεις μου σε απολύτως προσωπικό επίπεδο.. και από τότε η στάση τους μόνο αμερόληπτη δεν είναι απέναντι μου με αποκορύφωμα αυτό το τελευταίο BAN (υπήρχε και άλλο, πάλι άδικο στο οποίο μάλιστα σιωπηλά παραδέχτηκαν και το λάθος τους)

Και για να γίνει κατανοητό το μέγεθος του προβλήματος, της προκατάληψης και της άνισης και επί προσωπικού αντιμετώπισης τους προς εμένα αρκεί να δεις τα παρακάτω..

α) Δεν ξεκίνησα εγώ την κόντρα αλλά αρνούνται να το δουν. Δεν μπήκαν καν στον κόπο να το δουν βασικά..
β) Παρότι η μια (όχι 2 και ούτε καν με πράσινο) προειδοποίηση είναι κοινή και οι προσβολές είναι και από τους δύο, τελικά εγώ τρώω BAN και ο αχαρακτήριστος δεν τρώει τίποτα.
γ) Ο αχαρακτήριστος συνεχίζει τις προσβολές καθαρά σε προσωπικό επίπεδο και τον αφήνουν χωρίς ούτε καν μια προειδοποίηση για τα μάτια του κόσμου..
δ) Όταν είναι να φας BAN τότε πρέπει πρώτα να προειδοποιηθείς και καλά.. αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο.. πρώτα έφαγα το BAN και μετά μου έστειλε και ένα PM το τεμπελόσκυλο ότι έφαγα τρίτη προειδοποίηση.. τώρα πως προειδοποιείς κάποιον κατόπιν εορτής μάλλον θέλει σχετικότητα για να το καταλάβεις..

Δηλαδή ακόμα και στα τυπικά είναι εκτός τόπου και χρόνου.. ούτε 3 προειδοποιήσεις όπως λένε, ούτε ίση μεταχείριση, ούτε τίποτα.. καθαρά προσωπική κόντρα από μεριάς τους (τουλάχιστον κάποιων) είναι ότι και να λένε αλλά δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα την συγνώμη και τα πιστεύω τους περί δημοκρατίας, ισότητας, ελευθερίας, κλπ είναι σε θεωρητικό επίπεδο και επιλεκτικά..

Και υπάρχουν και άλλα φυσικά γιατί μέσα στην βιασύνη του το τεμπελόσκυλο σε παλαιότερη περίπτωση που μπήκε ένας φίλος μου και απόρησε ο άνθρωπος με την αντιμετώπιση που είχα εγώ και ο dtango σε μια κουβέντα έτρεξε να του στείλει PM που του έλεγε καθαρά ότι έχουν πρόβλημα με εμάς.. και μετά το έσβησε κιόλας γιατί κατάλαβε τι έκανε αλλά έλα ντε που το μήνυμα είχε πάει και σε e-mail και υπάρχει..

Αυτοί είναι λοιπόν οι διαχειριστές σας για να τους ξέρετε.. κυρίως εσείς της ένωσης που θα τους λούζεστε και στην εκεί διαχείριση.. από έξω ευωδία και από μέσα θυμάσαι τι έλεγε ο Φανφάρας (όχι δεν θα τους κάνω την χάρη να τους δώσω δικαιολογία να με κάνουν BAN.. πάντα άδικα θα με κάνουν θέλουν δεν θέλουν.. ή θα αλλάξουν στάση )..

Και αν απορείς γιατί είμαι ακόμα εδώ τότε να σου πω.. γιατί είναι το καλύτερο εργαστήριο για να μελετήσω κάποιες αντιδράσεις που με ενδιαφέρουν σχετικά με κάτι που κάνω.. ανάμεσα σε αυτές και την ανθρώπινη βλακεία.. ιδίως όσων δηλώνουν ελεύθερα πνεύματα που είναι και το target group μου σε αυτό που ετοιμάζω...
Και γιατί όσο και αν σου ακούγεται περίεργο, μέσα από τέτοιες αντιπαραθέσεις μαθαίνεις πράγματα που δεν ξέρεις.. όχι με το να μιλάς με ανθρώπους που συμφωνείς μαζί τους.. για αυτό το λόγο δεν μιλάω καθόλου για θρησκείες.. εκεί συμφωνούμε οπότε τι να το κάνω.. στην κόντρα είναι το ζουμί και η γνώση.. και στον θυμό φαίνεται ο χαρακτήρας κάποιου..

Εγώ π.χ. δεν ανέχομαι την αδικία και δεν υπολογίζω τίποτα αν νοιώθω αδικημένος.. οι διαχειριστές όταν έχουν τη δύναμη να κάνουν ότι θέλουν άσχετα με το τι είναι αυτό.. ο αχαρακτήριστος δεν θέλει σχολιασμό, αρκεί να δεις το τελευταίο του ποστ με τα ξίδια για να καταλάβεις την ηλικία του..
Εσύ φαίνεται να απολαμβάνεις τα πράγματα όταν είναι ήρεμα (είσαι λίγο ντροπαλός ή μου φαίνεται;)

Αυτά...
Τεμπελόσκυλο έγραψε
Spoiler: Εμφάνιση
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

4η προειδοποίηση προς το μέλος: Panos
Links: viewtopic.php?f=82&t=2619&start=40#p52887
Αιτία: Παράβαση των κανονισμών 1α, 1β, 1γ, 6, 10
Ενέργεια: αποκλεισμός ενός (1) μήνα
Στην επόμενη προειδοποίηση: αποκλεισμός έξι (6) μηνών


Επιπλέον σχόλιο: Το φόρουμ δεν είναι εργαστήριο και τα μέλη του δεν είναι πειραματόζωα για τον καθένα που δεν έχει πως να σκοτώσει τον ελεύθερο χρόνο του. Το φόρουμ υπάρχει για να εξυπηρετεί συγκεκριμένο σκοπό και διέπεται από συγκεκριμένους κανόνες. Όποιος δεν μπορεί να συμμορφωθεί με τους κανόνες ή νομίζει ότι όλο αυτό είναι ένα παιχνιδάκι για να περνάει η ώρα κάποιων αργόσχολων, κακώς γράφτηκε.

Τεμπελόσκυλο ,
μήπως να του έβγαζες τα νύχια με τανάλια καλύτερα ?


Βρίσκω υπερβολική την αντίδρασή σου , και υποκριτική και μεροληπτική την ακριβή τήρηση των κανονισμών (... 1α .... 3α .... αγκρίνο .... κτλ ) , ξαφνικά .
Ανήμερα κιόλας επιβολής αποκλεισμού .

Κοντολογίς , τα περί...
παράβασης των κανονισμών 1α, 1β, 1γ, 6, 10 ήταν το πρόσχημα για να τον ξαποστείλεις
και το έκανες απροκάλυπτα φυσικά

Και κάτι τελευταίο .... Επειδή δεν είδα κανέναν συντονιστή να διαφωνεί .
Στην περίπτωση που η απόφαση βγαίνει συλλογικά από τους συντονιστές , εν είδει ψηφοφορίας , και ως εκτούτου κάθε μειοψηφική αντίθετη άποψη είναι αναπόφευκτο να χαθεί ,
να σημειώσω ότι οι παράπάνω κατηγορίες βαραίνουν μόνο αυτούς που συμφωνούσαν με την τελική απόφαση .

Προς apeleytheros(παρακάτω)

δεν αντιλέγω για τα περί χαρακτηρισμών , αλλά όπως έπεται απ την δημοσίευσή μου , δεν ήταν αυτό το θέμα μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stratos την 05 Ιαν 2011 01:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
apeleytheros
Δημοσιεύσεις: 10181
Εγγραφή: 09 Δεκ 2010 18:12
Όνομα Ιστότοπου: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Επικοινωνία:

stratos και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος:

κάνε αναζήτηση με τα post του Panos και κάνε έναν απολογισμό σε πόσα από αυτά αναφέρεται με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στους συνομιλητές του. Επειδή απλώς και μόνο του υπέδειξα (τα post είναι εκεί και δες τα) quote ότι οι πηγές που παραθέτει δεν συμφωνούν με αυτά που ισχυρίζεται, έγινα «anegkefalos» «αχαρακτήριστος» και άλλα. Τα ίδια στον egrgr, και σε άλλους παλιότερα σε σελίδες επι σελίδων.

Ήμουν προκλητικός, στα όρια που απαντώ σε κάποιον που φέρει ύφος «είμαι ο σούπερ και τα ξέρω όλα, και εσείς οι υπόλοιποι είστε άσχετοι και θύματα συνωμοσίας», σε ανθρώπους που έχουν φάει χρόνια κ χρόνια να διαβάζουν. Αν κάποιος έχει αυτό το ύφος δεν μπορώ να το παραβλέψω, και αν εξοργίζεται και βρίζει ... ξίδι.
Επιστήμη: Συστηματική μελέτη των δεδομένων προς εξαγωγή συμπερασμάτων. ( δεδομένα --> συμπεράσματα )
      • ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.
_______________________________
Blog: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Άβαταρ μέλους
Τεμπελόσκυλο
Δημοσιεύσεις: 9866
Εγγραφή: 03 Μαρ 2009 21:27
Όνομα Ιστότοπου: Τεμπέλικες Σκέψεις...
Τοποθεσία: Sun City
Επικοινωνία:

@stratos
Θες να μου πεις ότι λέω ψέμματα και ότι οι τελευταίες αναρτήσεις του Πάνου δεν παραβίαζαν τους κανονισμούς που αναφέρω; Πήρε μία μέρα αποκλεισμό για προειδοποίηση και για να ηρεμήσει, αλλά όπως είδες γύρισε ακόμα χεριότερος. Τι να κάνουμε, να το αφήσουμε να ξεφύγει εντελώς το φόρουμ;

Υ.Γ. Δεν τον ξαποστείλαμε γενικά, τον ξαποστείλαμε για ένα μήνα. Αν θέλει, μετά τον μήνα μπορεί να γυρίσει συμμορφωμένος, μπορεί να γυρίσει ίδιος και να έχουμε τα ίδια ή μπορεί να μην γυρίσει καθόλου. Στο χέρι του είναι.
Υ.Γ. 2 Μιλάω σε πληθυντικό γιατί η απόφαση είναι του συνόλου της δυντονιστικής ομάδας, όπως άλλωστε όλες οι αποφάσεις αποκλεισμών. Απλά έτυχε να την εφαρμόσω εγώ...
It is by will alone I set my mind in motion.
stratos
Δημοσιεύσεις: 1563
Εγγραφή: 14 Αύγ 2010 19:58
Όνομα Ιστότοπου: -

Τεμπελόσκυλο έγραψε:Θες να μου πεις ότι λέω ψέμματα και ότι οι τελευταίες αναρτήσεις του Πάνου δεν παραβίαζαν τους κανονισμούς που αναφέρω;
Όχι καθόλου . Γι αυτό άλλωστε και γράφω ..
...την ακριβή τήρηση των κανονισμών ...
Τεμπελόσκυλο έγραψε:Πήρε μία μέρα αποκλεισμό για προειδοποίηση
Ορθότερο θα ήταν το αντίστροφο ΄, να έπαιρνε προειδοποίηση για μια μέρα αποκλεισμό
Τεμπελόσκυλο έγραψε:αλλά όπως είδες γύρισε ακόμα χεριότερος
είναι υπερβολικό αυτό που λες , μιας και δεν γύρισε χειρότερος .
Τεμπελόσκυλο έγραψε:Υ.Γ. Δεν τον ξαποστείλαμε γενικά, τον ξαποστείλαμε για ένα μήνα
Δεν είναι σωστό αυτό που λες .
Τον ξαποστείλατε και τον ξαποστείλατε κανονικότατα . Και είχατε κακές προθέσεις .

Θα ήταν κάπως προκλητικό να του επιβάλατε μονοήμερο αποκλεισμό αμέσως μετά τον προηγούμενο .
και χωρίς καμιά προειδοποίηση . Ο μηνιαίος αποκλεισμός όμως... αυτός και αν είναι εξόφθαλμα άστοχος .


Υ.Γ
Όταν λέω προειδοποίηση εννοώ απλή σύσταση , φυσικά .
Άβαταρ μέλους
Τεμπελόσκυλο
Δημοσιεύσεις: 9866
Εγγραφή: 03 Μαρ 2009 21:27
Όνομα Ιστότοπου: Τεμπέλικες Σκέψεις...
Τοποθεσία: Sun City
Επικοινωνία:

Να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα περί προειδοποιήσεων για να μπορούμε να συζητάμε στην ίδια βάση.

Όταν κάτι γίνεται που δεν συμβαδίζει με τους κανονισμούς, ο συντονιστής έχει κάποιες επιλογές: να κάνει συστάσεις δημοσίως, να στείλει ένα πμ προς αυτόν που παραβιάζει τον κανονισμό ή να κάνει επίσημη παρατήρηση προς αυτόν που παραβιάζει τον κανονισμό.
Off Topic
(η οποία γίνεται με μηχανισμό του λογισμικού του φόρουμ, περίπου όπως γίνεται και η αναφορά μιας δημοσίευσης)
Το θέμα είναι ότι οι απλές συστάσεις συχνά αγνοούνται, οπότε αναγκαζόμαστε γρήγορα να καταφύγουμε στις επίσημες παρατηρήσεις. Και όσο ένα μέλος δεν συμμορφώνεται και συσσωρεύει επίσημες παρατηρήσεις, τόσο αυξάνονται και οι συνοδευτικές ποινές.

Ο Πάνος είχε ήδη 2 επίσημες παρατηρήσεις, του έκανα εγώ 3η προχτές και 24ωρο αποκλεισμό. Δεν συμμορφώθηκε, οπότε σήμερα δέχτηκε ακόμα μία επίσημη παρατήρηση που συνοδεύτηκε από μηνιαίο αποκλεισμό. Αν ξαναγυρίσει και συνεχίσει τα ίδια θα δεχτεί και 5η παρατήρηση με 6μηνο αποκλεισμο, και ούτω καθεξής... Εσύ δηλαδή υποστηρίζεις ότι αφού γύρισε από τον 24ωρο αποκλεισμό του χωρίς να αλλάξει στάση, έπρεπε πάλι να αρχίσουμε από το μηδέν με τις απλές συστάσεις και τα "Παρακαλώ να είστε κόσμιοι"; Εγώ νομίζω ότι από τη στιγμή που κάποιος έχει κάνει την κουτσουκέλα του και έχει τιμωρηθεί γι' αυτό, τότε θα πρέπει να είναι διπλά προσεχτικός από κει και πέρα...
It is by will alone I set my mind in motion.
Άβαταρ μέλους
Ιοκάστη
Δημοσιεύσεις: 2298
Εγγραφή: 05 Μαρ 2009 13:18
Όνομα Ιστότοπου: Iokaste’s Blog
Επικοινωνία:

Όταν οι άνθρωποι βλέπουν πως οι κανόνες σε ένα μέρος δεν εφαρμόζονται αυστηρά και υπάρχει αρκετή ανοχή σε διάφορες συμπεριφορές (που θα χαρακτήριζα από ενοχλητικές μέχρι εντελώς ηλίθιες) αντιδρούν με διάφορους τρόπους, τους οποίους θα συνοψίσω σε 2 μεγάλες κατηγορίες:

1. Σκέφτονται "ουάου, παιδική χαρά!! Μπορώ να πάω να παίξω όσο θέλω, να λέω ό,τι θέλω, να προσβάλω όποιον θέλω, να μιλάω όπως θέλω και γενικότερα να κάνω ό,τι γουστάρω. Εκεί είναι χαλαρά τα πράγματα οπότε και παρατήρηση να μου κάνουν μπορώ να τους γράψω σε διάφορα σημεία και να συνεχίσω να διασκεδάζω αγνοώντας τους."

2. Σκέφτονται "χμ ωραίο είναι από την μία που είναι χαλαρά τα πράγματα εκεί όμως από την άλλη θα μαζεύονται πολλοί ανεγκέφαλοι που απλά θα παίζουν και θα χαλάνε τις κουβέντες. Εγώ πάντως θα συμπεριφέρομαι όσο πιο κόσμια γίνεται, είμαι ενήλικας έτσι κι αλλιώς και δεν χρειάζομαι μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι μου για να συμπεριφέρομαι σωστά".

Κατά την γνώμη μου λοιπόν αυτοί που βρίσκονται στην 1η κατηγορία θα έπρεπε να φεύγουν γρήγορα από το φόρουμ. Γίνονται εριστικοί, θεωρούν το φόρουμ χωράφι τους, προσβάλουν τους πάντες και συνήθως (αλλά όχι πάντα) δεν τους ενδιαφέρει καν η αθεΐα, είδαν φως και μπήκαν δηλαδή… Ναι οι κανόνες για αυτούς θα πρέπει να είναι αυστηρότατοι γιατί εκτροχιάζουν τις συζητήσεις και πολλές φορές αποτρέπουν μέλη από το να συμμετέχουν. Γιατί ναι, έχουν ακουστεί και παράπονα αλλά και ξεκάθαρες δηλώσεις του στυλ "όσο οι τάδε το κάνουν παιδική χαρά δεν μπορώ να μπαίνω στο φόρουμ". Οπότε χάνουμε μέλη από την 2η κατηγορία για να κρατήσουμε μέλη από την 1η. Τέλεια…

Υ.Γ. Ακριβώς τα ίδια περί πειραμάτων και μάλιστα μέσω αντιπαραθέσεων στο φόρουμ έλεγε κι ο Ράντι… Θα μπορούσε να θεωρηθεί περίεργο αυτό, ειδικά από την στιγμή που ο Πάνος είχε πειστεί πως 3 μέλη του φόρουμ ήταν το ίδιο άτομο (ή συνεργάζονταν εναντίων του)… :p :p

Υ.Γ.2 Δεν έχω απολύτως τίποτα με τις αντιπαραθέσεις, αλλά το να προκαλεί κάποιος με άσχημο τρόπο μόνο και μόνο για να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις και δυσάρεστο κλίμα για να κάνει τα πειράματά του είναι το λιγότερο τραγικό...
http://iocaste.wordpress.com

Do you know how a falcon is trained my dear? Her eyes are sown shut. Blinded temporarily she suffers the whims of her God patiently, until her will is submerged and she learns to serve - as your God taught and blinded you with crosses.
epicourosan
Δημοσιεύσεις: 1315
Εγγραφή: 08 Δεκ 2010 21:50
Όνομα Ιστότοπου: -den exw
Τοποθεσία: ΓΛΥΦΑΔΑ

Για να συμπληρωσω τον Στρατο
Οταν κάποιος είναι εριστικός, η απάντηση ειναι ξύδι?
Μήπως πρεπει να φαει παρατηρηση και ο ξύδιας?
¨οχι οτι ψαχνω την αμεροληψία των συντονιστων απλα λεω την γνωμη μου για την παιδικη χαρα.
Οταν τσακωνομασταν στο δημοτικο δυο μαθητες , ο δασκαλος μας εβγαζε μαζι και τους δυο απο την ταξη.
Νομιζω οτι για καποιον που εχει , χρονο ειναι σχετικα ευκολο να εξοργισει καποιον αλλον που δεν γουσταρει και να του την σπαει συνεχεια μεχρι τελικης πτωσεως.
Να μου πειτε απο την αλλη καλα να παθει αφου ειναι τοσο παθιασμενος και τσιμπαει , μια παρατηρηση θα τον συνεφερει.
Εγω πχ δεν τσιμπαω ευκολα σε αντιπαραθεσεις ,διοτι αν ο συνομιλητης δεν θελει να καταλαβει η διαφωνει, τι το ψανεις ρε Πανο!
Αν ειμαι σιγουρος για κατι , δεν αλλαζω γνωμη ευκολα.
Τωρα εαν εχω σχηματισει γνωμη μεσα απο τις αισθησεις και την εμπειρια μου και οχι απο αυτα που μου λενε οι αλλοι , ακομα και ολη η ιστορια και τα βιβλια της ανθρωποτητας αν ειναι δεν με ενδιαφερει.
Αυτο λοιπον εγω το θεωρω αθεια
Ακομα και για πραγματα που οι αλλοι τα θεωρουν αυτονοητα , αν διαφωνω ,διαφωνω και δεν με ενδιαφερειο τι λενε , αλλα δεν θα τους σκοτωσω κιολας , ουτε θα προσπαθησω να τους αλλαξω γνωμη.
Και ολα αυτα για αμεσες σχεσεις και επαφες , οχι σε ενα φορουμ που ο καθενας μπορει να πρεσβευει οτι γουσταρει και εχει και το απυροβλητο.
Αποτι καταλαβα οι συντονιστες κρατανε μια μετριοπαθη σταση συμφωνα με τους ορους του του παιχνιδιου.
Η γνωμη ειναι οτι οι συντονιστες δεν πρεπει να περνουν μερος σαν απλα μελη στο φορουμ.
Δημιουργουνται διαθεσεις που ξεφευγουν ,οι συντονιστες κανουν ΜΟΝΟ συντονισμο.
Μια παροιμια λεει οταν μπερδευεσαι με το πιτουρα θα σε φανε οι κοτες
Τωρα πρεπει να πω για να μην παρεξηγηθει κανενας , οτι δεν εχουμε σχεση με τα πιτουρα και τις κοτες.
Αυτο εχω συναντηση εδω μεσα , πολυ εχουμε παρει σοβαρα τον εαυτο μας και θα πω και μια δευτερη.
Διυλιζουμε το κουνουπι και καταπινουμε την καμηλα.
Διχόνοια των πολιτών, ευημερία των πολιτικών!

http://www.videoman.gr/52856
Άβαταρ μέλους
Comte de Toulouse
Δημοσιεύσεις: 3960
Εγγραφή: 11 Μαρ 2009 13:32
Όνομα Ιστότοπου: Comte de Toulouse
Τοποθεσία: 7-
Επικοινωνία:

epicourosan έγραψε:Για να συμπληρωσω τον Στρατο
Οταν κάποιος είναι εριστικός, η απάντηση ειναι ξύδι?
Μήπως πρεπει να φαει παρατηρηση και ο ξύδιας?
Οχι, το "αν νευρίασες, ξυδάκι" δεν θεωρείται ίδιο με το "Είσαι ανεγκέφαλος".
Οι Συντονιστές προσπαθούν να είναι αντικειμενικοί στην κρίση τους. Take this for granted.
Pluralitas non est ponenda sine neccesitate
Άβαταρ μέλους
Ιοκάστη
Δημοσιεύσεις: 2298
Εγγραφή: 05 Μαρ 2009 13:18
Όνομα Ιστότοπου: Iokaste’s Blog
Επικοινωνία:

@epicourosan
Οταν κάποιος είναι εριστικός, η απάντηση ειναι ξύδι?
Μήπως πρεπει να φαει παρατηρηση και ο ξύδιας?
Εξαρτάται. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και – κατά την γνώμη μου πάντα – επιβάλλεται να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση.
Όταν κάποιος γίνει εριστικός μια φορά (για τον οποιοδήποτε λόγο) κι ο άλλος τον ξεχέσει, τότε έχουν παραφερθεί και οι 2. Αν είναι δε περιστατικό που συνέβη μόνο μια φορά ίσως δεν αξίζει να του δώσει σημασία κανείς, όλοι κάποια στιγμή μπορεί να μιλήσουμε περίεργα.

Όταν όμως κάποιος γίνεται εριστικός επανειλημμένα και «καταφέρνει» να φτάσει κάποιον στα όριά του και να τον κάνει να τον βρίσει τότε προσωπικά τον δεύτερο δεν θα τον κατηγορούσα καθόλου που έβρισε. Δεν είμαστε μωρά, ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του κι αν κάποιος θέλει να είναι μονίμως εριστικός και προκλητικός δεν γίνεται να του φταίνε οι άλλοι αν τα ακούσει χοντρά κάποια στιγμή. Ίσα ίσα που ως συντονιστές οφείλουμε να προστατεύουμε τους χρήστες από τέτοιες ανώριμες συμπεριφορές που θα τους φέρουν στα άκρα.
Νομιζω οτι για καποιον που εχει , χρονο ειναι σχετικα ευκολο να εξοργισει καποιον αλλον που δεν γουσταρει και να του την σπαει συνεχεια μεχρι τελικης πτωσεως.
Ακριβώς!! Κι αυτό το βρίσκω αρκετά παιδιάστικο και δεν μ’αρέσει που υποχρεωνόμαστε οι συντονιστές να κάνουμε τους δασκάλους..
http://iocaste.wordpress.com

Do you know how a falcon is trained my dear? Her eyes are sown shut. Blinded temporarily she suffers the whims of her God patiently, until her will is submerged and she learns to serve - as your God taught and blinded you with crosses.
epicourosan
Δημοσιεύσεις: 1315
Εγγραφή: 08 Δεκ 2010 21:50
Όνομα Ιστότοπου: -den exw
Τοποθεσία: ΓΛΥΦΑΔΑ

Comte de Toulouse έγραψε:
epicourosan έγραψε:Για να συμπληρωσω τον Στρατο
Οταν κάποιος είναι εριστικός, η απάντηση ειναι ξύδι?
Μήπως πρεπει να φαει παρατηρηση και ο ξύδιας?
Οχι, το "αν νευρίασες, ξυδάκι" δεν θεωρείται ίδιο με το "Είσαι ανεγκέφαλος".
Οι Συντονιστές προσπαθούν να είναι αντικειμενικοί στην κρίση τους. Take this for granted.
Δεν θεωριται το ιδιο οταν τα παιρνεις μεμονωμενα.
Οταν ομως βρισκεσαι εντος μιας κοντρας ολα παιζουν το ρολο τους Κομη μου, δεν νομιζεις?
Δεν μπορω να σε πω μαλακα εγω ,αλλα ενα φιλαρακι σου μπορει να σε πει και στο χαβαλε δεν θα πεις τιποτα και θα βρεις χιλιους τροπους να το δικαιολογησης.
Σαφως την ηττα την τρωει αυτος με τις λιγοτερες συμπαθεις η δεν εχουν τον ρολο τους και αυτες?
Οσο για τους συντονιστες ,εαν δεν ειναι σε μεγαλο βαθμο αντικειμενικοι θα χασουν αναγκαστικα την μπαλα.
Εχω τον συντονισμο μιας επιχειρησης και κατανοω παρα πολυ καλα τι σημαινει διευθυνση.
Πολλες φορες πρεπει να ξεχνας τι πιστευεις εσυ και παντα πρεπει να κανεις το καλλιτερο κατα περιπτωση.
Ειδαλως πας για τσιπουρα.
Επιλεγω τα τσιπουρα παντως απο το να διευθυνω.
Η γνωμη μου ειναι οτι οι συντονιστες δεν πρεπει να περνουν μερος σαν απλα μελη στο φορουμ.
Δωσε θαρος στον χωριατη να σανεβει στο κρεβατι΄΄
σου αρεσε?

Τα δεδομενα αλλαζουν σαυτον τον κοσμο καθε στιγμη
Διχόνοια των πολιτών, ευημερία των πολιτικών!

http://www.videoman.gr/52856
Άβαταρ μέλους
Ευθύμης
Δημοσιεύσεις: 3332
Εγγραφή: 18 Αύγ 2009 01:08
Όνομα Ιστότοπου: -

epicourosan έγραψε:Αποτι καταλαβα οι συντονιστες κρατανε μια μετριοπαθη σταση συμφωνα με τους ορους του του παιχνιδιου.
Η γνωμη ειναι οτι οι συντονιστες δεν πρεπει να περνουν μερος σαν απλα μελη στο φορουμ.
Δημιουργουνται διαθεσεις που ξεφευγουν ,οι συντονιστες κανουν ΜΟΝΟ συντονισμο.
Μια παροιμια λεει οταν μπερδευεσαι με το πιτουρα θα σε φανε οι κοτες
Τωρα πρεπει να πω για να μην παρεξηγηθει κανενας , οτι δεν εχουμε σχεση με τα πιτουρα και τις κοτες.
Αυτο εχω συναντηση εδω μεσα , πολυ εχουμε παρει σοβαρα τον εαυτο μας και θα πω και μια δευτερη.
Διυλιζουμε το κουνουπι και καταπινουμε την καμηλα.
Οι συντονιστές είναι μέλη που βοηθάνε εθελοντικά. Έτσι ανταμείβεις τον εθελοντή εσύ, του κόβεις τη χαρά της συζήτησης και του αφήνεις μόνο την υποχρέωση του συντονισμού; Αυτό φίλε μου λέγεται θράσος.

Δεν κρατάμε μετριοπαθή στάση σε επίπεδο ιδεών αλλά σε επίπεδο έκφρασης. Κοινώς, δε θέλουμε να το αφήσουμε να γίνει "american bar" εδώ. Από εκεί και πέρα όπως βλέπεις οι συντονιστές συμμετέχουν ενεργά σε πολλές συζητήσεις ΩΣ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ. Το ότι έχω πράσινα ή κάποιος άλλος κόκκινα δε δίνει στο λόγο του μεγαλύτερο βάρος απ' ό,τι πχ στο δικό σου ή σε οποιουδήποτε άλλου. ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ γράφουμε με πράσινα γράμματα ώστε να είναι σαφές.

Αλλά, όπως μίλησα πριν για θράσος, έτσι θα πω "ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ" για το γεγονός ότι "έχουμε πάρει πολύ σοβαρά τον εαυτό μας". Τεχνικά ζητήματα του χώρου γίνονται αφορμή να ανοίξουν "βαθυστόχαστα" νήματα για το πόσο λογοκριτές είμαστε ή άδικοι ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

Θα το λέω πάντα: ως συντονιστής είναι η καλύτερή μου να μιλάτε όλοι ήρεμα και να μην έχω να κάνω τίποτα. Υπάρχουμε επειδή υπάρχουν troll, διάφοροι περίεργοι, άνθρωποι που τρώνε φάπες στην πραγματική ζωή και ξεσπάνε στο διαδίκτυο, αγενείς εκ πεποιθήσεως, πολεμιστές του πληκτρολογίου κ.ο.κ. .
Η αθεΐα δεν είναι το παν αλλά είναι μια καλή αρχή.
βλάξ
Δημοσιεύσεις: 102
Εγγραφή: 10 Νοέμ 2010 18:25
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Εν τόπω χλοερό

apeleytheros έγραψε:σε ανθρώπους που έχουν φάει χρόνια κ χρόνια να διαβάζουν.
Το οτι κάποιος διαβάζει χρόνια και χρόνια δεν λέει κάτι απο μόνο του. Και ο Χαρδαβέλας και ο Ιερώνυμος έχουν ρίξει διάβασμα χρόνια και χρόνια. Αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.. που αμφιβάλλω.

Σχετικά με το θέμα του Πάνου:
Η υποκρισία βάρεσε υπέρυθρο.

Αφου ρε παιδιά το ξέρετε οτι τα (... 1α .... 3α .... αγκρίνο .... νόστιμα προιόντα της μάνας γής ) που λέει και ο stratos ειναι το λιγότερο γελοία, γιατί τα βάζετε;

Το είχε ρωτήσει και ο ξάδερφος παλιά αλλα απάντηση δεν πήρε:
Οι άνθρωποι κάνουν τους κανονισμούς ή οι κανονισμοί τους ανθρώπους;
Είναι δυνατόν να διαμορφωνετε τον λόγο σας για να συνάδει με τους κανονισμούς;
Κρίμα να ξεφτλίζεστε τόσο αστεία για να είστε εντάξει ώς προς τους κανονισμούς.
Το δικό σου, το δικό μου, το δικό του, το δικό της, το δικό τους, το δικό σας, δεν υπήρχε γιατί υπήρχε το δικό μας!

«Η θανατική ποινή είναι λάθος θεραπεία για το έγκλημα, όπως η φιλανθρωπία είναι λάθος θεραπεία για τη φτώχεια».
Χένρι Φορντ
Άβαταρ μέλους
apeleytheros
Δημοσιεύσεις: 10181
Εγγραφή: 09 Δεκ 2010 18:12
Όνομα Ιστότοπου: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Επικοινωνία:

βλάξ έγραψε:Το οτι κάποιος διαβάζει χρόνια και χρόνια δεν λέει κάτι απο μόνο του. Και ο Χαρδαβέλας και ο Ιερώνυμος έχουν ρίξει διάβασμα χρόνια και χρόνια. Αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.. που αμφιβάλλω.
Ποια έρευνα έχει δημοσιευμένη ο Χαρδαβέλας; σε ποιο έγκυρο περιοδικό;
Δεν έχει σημασία όμως. Αν δεν καταλαβαίνεις γιατί πρέπει σε μία κοινωνία με κανόνες να τηρούνται οι συγκεκριμένοι κανόνες προκειμένου να μην γίνεται μπάχαλο, είναι κάπως δικό σου θέμα.
Επιστήμη: Συστηματική μελέτη των δεδομένων προς εξαγωγή συμπερασμάτων. ( δεδομένα --> συμπεράσματα )
      • ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.
_______________________________
Blog: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
βλάξ
Δημοσιεύσεις: 102
Εγγραφή: 10 Νοέμ 2010 18:25
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Εν τόπω χλοερό

Οι αμφιβολίες μου επιβεβαιώθηκαν.
Αλλα δε βαριέσαι.. δεν θα προσπαθήσω.

Τώρα αν αντιλαμβάνεσαι κάποιο θέμα οποιουδήποτε μέλους μιας κοινωνίας σαν κάτι έξω απο την κοινωνία, δεν θα συνεννοηθούμε ποτέ γιατι διαφέρουμε στην βάση.
Το δικό σου, το δικό μου, το δικό του, το δικό της, το δικό τους, το δικό σας, δεν υπήρχε γιατί υπήρχε το δικό μας!

«Η θανατική ποινή είναι λάθος θεραπεία για το έγκλημα, όπως η φιλανθρωπία είναι λάθος θεραπεία για τη φτώχεια».
Χένρι Φορντ
Άβαταρ μέλους
apeleytheros
Δημοσιεύσεις: 10181
Εγγραφή: 09 Δεκ 2010 18:12
Όνομα Ιστότοπου: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Επικοινωνία:

βλάξ έγραψε:Τώρα αν αντιλαμβάνεσαι κάποιο θέμα οποιουδήποτε μέλους μιας κοινωνίας σαν κάτι έξω απο την κοινωνία, δεν θα συνεννοηθούμε ποτέ γιατι διαφέρουμε στην βάση.
Από πού προέκυψε το παραπάνω συμπέρασμα; Τον αχυράνθρωπο τον ξέρεις;
Επιστήμη: Συστηματική μελέτη των δεδομένων προς εξαγωγή συμπερασμάτων. ( δεδομένα --> συμπεράσματα )
      • ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.
_______________________________
Blog: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Απάντηση