κοιταξτε.. (andriana)

Αμέσως μετά την εγγραφή σας περάστε από εδώ να πείτε ένα «χαίρετε» μαζί με δυό λόγια για τον εαυτό σας, και να λάβετε το «αντιχαίρετε» από τους άλλους.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
andriana
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 11 Μάιος 2010 19:37
Όνομα Ιστότοπου: yahoo

Ξερω επεσα με τα μουτρα.συγγνωμη.απλα μου συνεβει κατι εντονο κ ειναι ο μονος τροπος να το αποβαλλω.Ξερω επισης οτι δε σας αφορα .αν σας πω λιγα πραγματα για μενα...δε ξερω απο που ναξεκινησω!Βοηθηστε με λιγο να συντονιστω κ να ενταχθω σιγουρα το χω αναγκη να μιλαω με ανθρωπους γιατι ειμαι πολυ κλειστος τυπος κ κατι οπως εδω απροσωπο καλο θα ειναι
Άβαταρ μέλους
Comte de Toulouse
Δημοσιεύσεις: 3960
Εγγραφή: 11 Μαρ 2009 13:32
Όνομα Ιστότοπου: Comte de Toulouse
Τοποθεσία: 7-
Επικοινωνία:

Εδώ θα βρεις κάποιους που να ενδιαφερθούν για θέματα που σε απασχολούν. Πες λίγα πράγματα για τον εαυτό σου, και το θέμα που σε απασχολεί. Ισως μαζέψεις κάποιες καλές απόψεις.
Και αν δεν είσαι σίγουρη, μην προδικάζεις αβασάνιστα την μεθοδολογία για την λύση τους (υπνωτισμό).
Pluralitas non est ponenda sine neccesitate
Άβαταρ μέλους
andriana
Δημοσιεύσεις: 8
Εγγραφή: 11 Μάιος 2010 19:37
Όνομα Ιστότοπου: yahoo

Λοιπόν..ειμαι ενα ατομο οπου εχω ζησει πολλα παρα πολλα.Σιγουρα ο καθενας βλεπει κ διαφορετικα τα βιοματα κ την σοβαροτητα τους.τελος παντων.Κυριως εχω δει αρκετα οχι μονο για να χασω τον υπνο μου αλλα κ να μην καταλαβαινω ποτε κατι ειναι αληθινο κ τι ψευτικο πια.δεν ξερω αν με καταλαβαινει κανεις αλλα αυτα σιγουρα δεν τα δεχεται η εκκλησια οσο κ αν προσπαθησα να μιλησω κ να συζητησω με ιερεα.δεν με πιστευουν ή δε θελουν να μου απαντησουν.κ υπεθεσα αν υπαρχει καποιος να εχει βιωσει ή να γνωριζει κατι να μου λυσει μια απορια.το γιατι σε μενα για αρχη
Άβαταρ μέλους
Sapisa
Δημοσιεύσεις: 164
Εγγραφή: 26 Μαρ 2010 12:48
Όνομα Ιστότοπου: -

Ακούγεται ενδιαφέρον. Άνοιξε κανα θρεντ και περιέγραψέ ότι θες να περιγραψεις από την ιστορία σου. Βέβαια μπορείς να το κάνεις και εδώ.
  ▲
▲ ▲
Απάντηση