Χαρίζονται βιβλία σε νοσοκομεία

Οτιδήποτε αφορά την επικαιρότητα ή πρακτικά θέματα σχετικά με την αθεΐα και την θρησκεία. Θέματα γενικής επικαιρότητας συζητιούνται στα "Εκτός θέματος", υποσυζήτηση "Ειδήσεις και επίκαιρα".
Απάντηση
mitsakos
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: 14 Ιαν 2010 08:51
Όνομα Ιστότοπου: Στο φαλιμέντο
Επικοινωνία:

Αληθινό περιστατικό στο νοσοκομείο Μεταξά πριν κανα δίμηνο.
Με τις εικόνες χριστού παναγίας και άγνωστων σε μένα λοιπών αγίων να δεσπόζουν σε περίοπτη θέση μέσα στο θάλαμο των ασθενών ας πούμε ότι μετά από λίγο καιρό συμβιβάζεσαι.. Αλλά να που προς το μεσημεράκι τσουπ ξεπροβάλλουν στα καλά καθούμενα (και εκτός επισκεπτηρίου) δύο τύπισσες. Η μία προχωρημένα 50 και η άλλη μια δεσποινίς γύρω στα 30 με φουστίτσα κάτω από το γόνατο. Και οι δυο με μια στοίβα βιβλία στην αγκαλιά αλλά η φουστίτσα κράταγε και ένα κατάλογο με ονόματα. Αφού ενημέρωσε ότι χαρίζουν βιβλία (τα πήρε το μάτι μου, χριστιανικού περιεχομένου) και εμείς την ενημερώσαμε ότι δεν τα παίρνουμε, κοίταξε το κατάλογο της και αφού διασταύρωσε τα επώνυμα των παρευρισκόμενων μας ρώτησε που είναι ο κύριος Ταδόπουλος (τον είπε με το πραγματικό του φυσικά) ο οποίος ήταν ο τρίτος ασθενής του θαλάμου που την ώρα εκείνη έλλειπε. Της είπαμε ότι είναι προς νερού του και μας είπε ότι θα ξαναέρθει αύριο για να τον ενημερώσει.
Λοιπόν εν κατακλείδι και για να σοβαρευτούμε:
ΓΙΑΤΙ κάποιος ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ και με ποιο ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ των ασθενών σε αυτές τις δύο τσίμπλες;;;
Scifimom
Δημοσιεύσεις: 807
Εγγραφή: 27 Μάιος 2009 09:21
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Σάϊρ Μέση Γη

Το δικαίωμα δεν το ξέρω, αλλά το ίδιο κάνουν και διάφορα site - οργανώσεις - η vodafone - η wind και δεν συμμαζέυεται με τα προσωπικά μας στοιχεία και για αυτό έχω σιχαθεί να λέω σε διάφορες τράπεζες πως χ.... που μου εγκρίνατε 6000 ευρώ δάνειο ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.

Πάντως μπορείς να κάνεις φασαρία στο νοσοκομείο για δημοσιοποίηση στοιχείων αν θέλεις.
Praise his noodliness
AAAAARGHHHHHH!
mitsakos
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: 14 Ιαν 2010 08:51
Όνομα Ιστότοπου: Στο φαλιμέντο
Επικοινωνία:

Το έχω ήδη μετανιώσει που δεν την έκανα. Την φασαρία.
Απάντηση