Γεια σε ολους!!

Αμέσως μετά την εγγραφή σας περάστε από εδώ να πείτε ένα «χαίρετε» μαζί με δυό λόγια για τον εαυτό σας, και να λάβετε το «αντιχαίρετε» από τους άλλους.
Απάντηση
IRootI
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: 19 Απρ 2017 15:50
Όνομα Ιστότοπου: -

Γεια σε ολους ελπιζω εδω να βρω ενα μερος να εκφραστώ χωρις να δεχθω επίθεση απο φανατικους θείστες. Ειμαι 18 ετων και εχω υιοθετήσει την αθεια προσφατα (ημουν βεβαια για αρκετά χρονια αγνωστικιστρια) και ομολογω πως νιωθω καλυτερα απο ποτε με τον εαυτό μου. Χρονια υποχρεωτικού μαθηματος θρησκευτικων εφτασαν στο τελος τους ελπιζω καποια στιγμη η χωρα να απελευθερωθεί από το θεοκρατικο "καθεστως".
Άβαταρ μέλους
AoratiMelani
Δημοσιεύσεις: 16164
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 16:19
Όνομα Ιστότοπου: Αόρατη Μελάνη
Επικοινωνία:

Καλώς ήλθες! Το φόρουμ είναι ανοιχτό σε όλους, οπότε μπορεί να υπάρχουν και θεϊστές μεταξύ των συζητητών (αν και ελάχιστοι, είναι αλήθεια). Αλλά υπάρχουν και κανόνες και κανείς δεν μπορεί να τους παραβεί χωρίς συνέπειες, οπότε αν νιώσεις ότι υφίστασαι επίθεση μια αναφορά και τελειώνεις. Καλές συζητήσεις!
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein
Antonia
Αποκλεισμένος
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 26 Δεκ 2016 22:20
Όνομα Ιστότοπου: -

Γεια. Περίπου σαν κι εμένα κι εσύ. Κι εγώ πολλά χρόνια έκανα θρησκευτικά υποχρεωτικά αλλά ευτυχώς ο θεολόγος μας μόνο μάθημα δεν έκανε ήταν η ώρα του παιδιού. Ετσι πέρασε κουτσά στραβά η ώρα. Βέβαια από θεϊστές δεν έχω γλυτώσει εντελώς καθώς το αγόρι μου είναι χριστιανός Ορθόδοξος και καμία φορά τσακωνομαστε για αυτό χωρίς να φτάνουμε στα άκρα όμως.
Απάντηση