Δημόσιος διάλογος αθέων με πιστεύοντες.

Συζητήσεις γύρω απ' την αθεΐα, και γενικά τη ζωή χωρίς θρησκεία, θεούς, και δεισιδαιμονίες.
Άβαταρ μέλους
Yianis
Δημοσιεύσεις: 962
Εγγραφή: 09 Φεβ 2015 18:21
Όνομα Ιστότοπου: -

Γιατρος Του Ικα έγραψε:
Τεμπελόσκυλο έγραψε:
Off Topic
Μπορεί να είναι μούτσος και να έπιασε λιμάνι.
Ή να ζει σε κανένα πλανητοειδή στο νέφος του Oort.
Αποκλείεται... Εκεί μένω εγώ και θα το ήξερα...
Άβαταρ μέλους
aristotelis_1
Δημοσιεύσεις: 4670
Εγγραφή: 31 Αύγ 2009 15:33
Όνομα Ιστότοπου: -

ενας αθεος μπορει ταυτοχρονα να ειναι εθνικιστης?
γιατι μεχρι τωρα μονο φιλελεδες και αριστεριστες γνωρισα
απορια μου και δεν ειναι καθολου ακυρο μιας και το τοπικ λεγεται δημοσιος διαλογος
συνεχιστε γιατρε σε αγαπαμε
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΑΡΗΣ
svoin
Δημοσιεύσεις: 3074
Εγγραφή: 03 Μάιος 2009 21:55
Όνομα Ιστότοπου: -

Ναι
Άβαταρ μέλους
Demitrios
Δημοσιεύσεις: 269
Εγγραφή: 22 Ιαν 2016 00:24
Όνομα Ιστότοπου: -

Γιατρος Του Ικα έγραψε:
Αν έχεις ΜΙΑ τέτοια σε κάποια από τα ζητήματα που συζητάμε ας την παραθέσεις.Τόσο δύσκολο σου είναι?
1ον Δεν ΜΟΥ είναι δύσκολο,ΣΟΥ είναι δύσκολο. Με όσα λες επιβεβαιώνεις ότι αγνοείς το τι σημαίνει επιστημονική απόδειξη.
Φέρε την εσύ και άσε με εμένα!
2ον Πάνω σε ποιο ζήτημα που συζητάμε; Για το αν υπάρχει ή όχι "ψυχή"; Όπου "ψυχή" μια οντότητα διαφορετικής ουσίας απ'ότι όλο το υπόλοιπο σύμπαν;Που υποτίθεται ότι δεν μοιράζεται καμιά από τις ιδιότητες του υλικού υποστρώματος πάνω στο οποίο επιδρά αλλά εν τούτοις με μαγικό τρόπο όχι μόνο επιδρά πάνω σ'αυτό αλλά το ελέγχει; Ε λοιπόν, όχι. Δεν υπάρχει επιστημονική απόδειξη ούτε για την ύπαρξη ούτε για την μη ύπαρξη της ψυχής γιατί το πρόβλημα για την επιστήμη δεν υφίσταται. Η επιστήμη δεν χαλάει τον χρόνο της (σε αντίθεση με εσένα) με το να προσπαθεί να αποδείξει την ύπαρξη ή την μη ύπαρξη οντοτήτων α) αχρείαστων για να ερμηνεύσουν τα φαινόμενα και β) που δεν εκδηλώνουν την ύπαρξή τους με φαινόμενα.
Ο μόνος που μίλησε για ψυχή ήσουν ΕΣΥ και ουδέποτε ΠΡΟΦΑΝΩΣ σου ζήτησα να φέρεις επιστημονικές αποδείξεις περί ψυχής!!!!!

ΕΓΩ σου ζήτησα επστημονικές αποδείξεις ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ!

Για παράδειγμα ΕΣΥ έγραψες (το μαρκάρισμα δικό μου)
Γιατρος Του Ικα έγραψε: γ) Η άποψη που αναφέρεις εδώ δήθεν για να ανατρέψεις την υλιστική αντίληψη του εγώ είναι κλασσικό αυτογκόλ. Γιατί πράγματι αν το εγώ είχε την έδρα του σε μια μη υλική οντότητα,την ψυχή, που επιδρά στο σώμα κατά το δοκούν όντως θα ήταν παράλογο να μην μπορεί να επιδράσει και να ελέγξει και το παρασυμπαθητικό σύστημα ή γενικά όλες τις λειτουργίες του οργανισμού. Αντίθετα το βλέπουμε να υπόκειται σε περιορισμούς,ακριβώς όπως θα περιμέναμε αν το εγώ ήταν παράγωγο των λειτουργιών του εγκεφάλου,με πρόσβαση και έλεγχο σε συγκεκριμένες λειτουργίες του.
ΕΓΩ σου απάντησα
Demitrios έγραψε: Προσπερνώ τα περί ψυχής που μόνο εσύ αποφάσισες να φέρεις στη συζήτηση και πάμε στο συμπέρασμά σου γιατρέ:

Το "εγώ" μας ban-άρεται από τον ίδιο τον εγκέφαλο.
Προσπερνώ τις φιλοσοφικές προεκτάσεις του περισπούδαστου που έγραψες και πάμε στα πιο απτά και μετρήσιμα.

α) Ποια είναι η διαφορετική Φυσιολογία που έχει αναγνωρίσει η Επιστήμη μεταξύ των περιοχών που το "εγώ" έχει πρόσβαση και των περιοχών που δεν έχει? (δεν πιστεύω να είσαι κανένας σκιντζής γιατρέ?)

β) Ποιοι Φυσικοί Νόμοι επιτρέπουν την πρόσβαση σε ορισμένες περιοχές και την απαγόρευση σε άλλες?
ΕΔΩ θέλω επιστημονικές αποδείξεις, στα ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.

Έχεις?

Αν θες ξαναγράψε ότι σου ζητάω επιστημονικές αποδείξεις περί ύπαρξης ψυχής. Είναι δωρεάν και ίσως πιο εύκολο απ'αυτό που σου ζητάω...

Πάμε και στο θέμα Επιστήμης και Θρησκείας. Αφού είδες μια χαρά την αντίφαση και τα πήρες όλα πίσω γράφεις αυτό
Η επιστήμη λοιπόν ασχολείται με την θρησκεία α)ως αντικείμενο μελέτης β)για να αντικρούσει τα παραμύθια που λένε οι θρησκείες για την φυσική πραγματικότητα και γ) για να δείξει ότι η θρησκευτική προσέγγιση στο θέμα της γνώσης αποτελεί εμπόδιο για την επιστημονική πρόοδο.
Απάντηση από ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗ και ΜΗ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ κορυφαίο Αστροφυσικό της ΝΑΣΑ που σε πήγε κυριολεκτικά στο φεγγάρι

The details differ, but the essential elements in the astronomical and biblical accounts of Genesis are the same: the chain of events leading to man commenced suddenly and sharply at a definite moment in time, in a flash of light and energy ... For the scientist who has lived by his faith in the power of reason, the story ends like a bad dream. He has scaled the mountain of ignorance; he is about to conquer the highest peak; as he pulls himself over the final rock, he is greeted by a band of theologians who have been sitting there for centuries. God and the Astronomers (1992) pp.106-107
Μετά, για τον Eccles:
Κανένα ad hominem. Ούτε αμφισβήτηση της επιστημονικής του αξίας,ούτε αν άξιζε να πάρει το Nobel ούτε τίποτα απ'αυτά. Εκείνο που λέω είναι ότι σε ένα επιστημονικό πεδίο με τόσο γρήγορες εξελίξεις και συνεχή συσσώρευση γνώσεων τα 16 χρόνια σημαίνουν ότι ξέρουμε ήδη πολλά πράγματα που δεν τα ξέραμε πριν από 16 χρόνια.
Επιπλέον. Ο Eccles έκανε μια επιστημονική υπόθεση για την ανάδυση της συνείδησης. Πολύ καλά και μπράβο του. Το αν είναι σωστή ή όχι θα το δείξει στο μέλλον η επιστημονική έρευνα. Σου παράθεσα το απόσπασμα που περιγράφει χοντρικά την υπόθεση αυτή. Επειδή όμως η περιγραφή είναι ξεκάθαρα ΥΛΙΣΤΙΚΗ ( λέει ότι οι δενδρώνες, ομάδες νευρώνων με συγκεκριμένο σχήμα και διαστάσεις, ενώνονται για να σχηματίσουν μια νοητική μονάδα συνειδητής εμπειρίας) επιλέγεις να την αγνοήσεις, να την προσπεράσεις και ξανά μανά να μου παραθέσεις τις ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ απόψεις του Eccles.
Καθαρά ΥΛΙΣΤΙΚΗ???

Για πάρε το άλλη μία!!!!

Eccles called the fundamental neural units of the cerebral cortex "dendrons", which are cylindrical bundles of neurons arranged vertically in the six outer layers or laminae of the cortex, each cylinder being about 60 micrometres in diameter. Eccles proposed that each of the 40 million dendrons is linked with a mental unit, or "psychon", representing a unitary conscious experience. In willed actions and thought, psychons act on dendrons and, for a moment, increase the probability of the firing of selected neurons through quantum tunneling effect in synaptic exocytosis, while in perception the reverse process takes place.

Εσύ ως άθεος σε σύγχυση και στριμωγμένος στα σκοινιά καλά κάνεις και σταματάς στους δενδρώνες αλλά δεν σημαίνει και κάτι αυτό για τους υπόλοιπους!

Από μόνοι τους οι δενδρώνες ή οτιδήποτε άλλο υλικό και μετρήσιμο έχει βρεθεί στον εγκέφαλο ΔΕΝ λύνει το mind-body problem!!!!!

Σε ρωτάω λοιπόν: Αυτές οι φιλοσοφικές απόψεις προκύπτουν από την επιστημονική έρευνα του συγκεκριμένου επιστήμονα; Προφανώς ΟΧΙ αφού και η επιστημονική του υπόθεση για την ανάδυση της συνείδησης δεν περιλαμβάνει καμία αναφορά σε μη υλικές, μεταφυσικές έννοιες.
Δεν είναι δυνατόν!
Κάποια στιγμή θα τα καταλάβεις τα ρημάδια τα Αγγλικά!!!!!

Eccles called the fundamental neural units of the cerebral cortex "dendrons", which are cylindrical bundles of neurons arranged vertically in the six outer layers or laminae of the cortex, each cylinder being about 60 micrometres in diameter. Eccles proposed that each of the 40 million dendrons is linked with a mental unit, or "psychon", representing a unitary conscious experience. In willed actions and thought, psychons act on dendrons and, for a moment, increase the probability of the firing of selected neurons through quantum tunneling effect in synaptic exocytosis, while in perception the reverse process takes place.

Πως μεταφράζουμε το "mental unit" σε απλά Ελληνικά?

Είναι τα "ψυχόνια" υλικής προέλευσης?

Ο Γιατρός του ΙΚΑ οδηγεί και ψηφίζει και ορίζει το μέλλον μας?
Παρέθεσέ μας ΕΝΑ-ΕΝΑ τα κράτη που ΔΟΥΛΕΨΕ κατ'εσέ ο κρατικός αθεισμός που επιλήθηκε ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ και εκεί θα δεις ότι η γκλίτσα έχει κι'άλλο για σένα..
.
Ανατολική Γερμανία,


Πίνεις κάτι και βλέπεις ακόμα Ανατολικές Γερμανίες?
Τσεχία,


Σύμφωνα με μια απογραφή του 2002, 39,9% της χώρας είναι άθεοι, 39,2% Καθολικοί, 0,7% Προτεστάντες, 0,2% Μάρτυρες του Ιεχωβά[5] και 13,2% άλλες θρησκείες.

Δύο στα δύο ρε μπαγάσα!!!!!

Βέβαια το 40% που βλέπετε και σας τρέχουν τα σάλια και το οποίο δεν έχει σχέση με το 3% που βιώνετε στην Ελλάδα σας κάνει να αγνοείτε το υπόλοιπο 60% που ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ/ΕΠΑΝΗΛΘΕ στη θρησκευτικότητα μετά την ΑΘΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ που ασκείσατε επί δεκαετίες!!!!!
Κίνα.Σχεδόν κανείς δεν πιστεύει.


China on course to become 'world's most Christian nation' within 15 years

The number of Christians in Communist China is growing so steadily that it by 2030 it could have more churchgoers than America

Εικόνα

http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... years.html

H ραγδαία αύξηση του Χριστιανισμού στην Κίνα έχει προκαλέσει τη γνωστή παράκρουση που προκαλεί o Χριστιανισμός στους άθεους και έχουν ξεκινήσει τα γνωστά σας παρατράγουδα μάλιστα με τους Σταυρούς των Εκκλησιών, με τις ίδιες τις Εκκλησίες ως κτίσματα κτλ κτλ....

http://www.bbc.com/news/world-asia-china-35900242

http://www.foxnews.com/world/2016/04/22 ... china.html

http://www.theguardian.com/commentisfre ... y-churches

Βρε να μην πιστεύει σχεδόν κανένας Κινέζος....
https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_ ... Statistics

Πες μου ότι δεν ψηφίζεις Γιατρέ του ΙΚΑ....

Τρία στα τρία βρε μπαγάσα!!!!!
Ρωσία: Άθεοι 38% Ορθοδοξοι 41% κλπ.
Άσε, με τη Ρωσία το τερμάτισες και δεν ασχολούμαι καν για να μη χαλάσω την απέλπιδα προσπάθειά σου...
“The first gulp from the glass of natural sciences will turn you into an atheist, but at the bottom of the glass God is waiting for you.”
Werner Heisenberg
Άβαταρ μέλους
Demitrios
Δημοσιεύσεις: 269
Εγγραφή: 22 Ιαν 2016 00:24
Όνομα Ιστότοπου: -

Yianis έγραψε:
Demitrios έγραψε:Υ.Γ Πες μου πόσο πολύ σε βοηθάω να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου οδεύοντας προς την Ανυπαρξία σου ώστε να με προτιμάς ανάμεσα σε όοοοοοοολα τα υπόλοιπα που θα μπορούσες να κάνεις?
Είμαι σίγουρος ότι θα δυσκολευτείς να το πιστέψεις, (sorry μαλακίες λέω… εσύ πιστεύεις σε νεράιδες) αλλά χωρίς εσένα η Ανυπαρξία μου θα είχε ήδη έρθει.
Να φανταστείς ότι με είχε πιάσει τεράστια αγωνία που είχες εξαφανιστεί για έναν μήνα.
Είπα... για φαντάσου να μας αφήσει ο Δημήτριος…
Πω ρε μάγκα…
Σύγκρυο…
Κοίτα, αν σας ζητάω ΜΙΑ Αλήθεια και εσύ μου γράφεις "Προχτές ανέτειλε ο ήλιος στη Γη" μην περιμένεις να αντέξω τη συγκίνηση της καθημερινής ενασχόλησης μαζί σας.

Αλήθεια μετράς τις ημέρες που λείπω????

Γιατί?
Σύγκρυο από την μία και απελπισία από την άλλη στην σκέψη τι θα γίνει εάν σοβαρευτούν οι υπόλοιποι άθεοι και σταματήσουν να ασχολούνται μαζί σου και έτσι σε εξαφανίσουν….
Άλλα αυτό μάλλον δεν θα γίνει ποτέ…
Οπότε θα μείνω μόνο με το σύγκρυο…
Το πιο σοβαρό που βλέπεις από τους υπόλοιπους άθεους είναι αυτό όσο και να σε/σας τσούζει...
“The first gulp from the glass of natural sciences will turn you into an atheist, but at the bottom of the glass God is waiting for you.”
Werner Heisenberg
stratos
Δημοσιεύσεις: 1563
Εγγραφή: 14 Αύγ 2010 19:58
Όνομα Ιστότοπου: -

Demitrios έγραψε:Βέβαια το 40% που βλέπετε και σας τρέχουν τα σάλια και το οποίο δεν έχει σχέση με το 3% που βιώνετε στην Ελλάδα
https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/ ... e=57AC36A7 :lol:
Άβαταρ μέλους
Γιατρος Του Ικα
Δημοσιεύσεις: 5537
Εγγραφή: 18 Μαρ 2009 13:22

Αυτή η απάντηση ήρθε πιο γρήγορα, μάλλον ο Demitrios μετακόμισε από το νέφος του Όορτ στον Πλούτωνα.

Demitrios το ότι έχεις χάσει την ψυχραιμία σου δεν δικαιολογεί τις έντονα τονισμένες γραμματοσειρές.

1ον Μου λες να σου δώσω επιστημονική απόδειξη. Για ποιο πράγμα ακριβώς; Για το ότι η συνείδηση δεν προκύπτει από την λειτουργία ενός υλικού υποστρώματος δηλαδή του εγκεφάλου; Ότι προκύπτει; Δείξε μου εσύ κάτι,οτιδήποτε, οποιοδήποτε φαινόμενο που να μην εξηγείται υλικά και θα αρχίσω και εγώ να παίρνω στα σοβαρά έστω και την υπόθεση ότι υπάρχει κάτι άλλο έξω από τον υλικό κόσμο.

2ον Πάλι δηλώσεις από ανώνυμους δήθεν κορυφαίους αστροφυσικούς (σαν τον μητροπολίτη Μεσογαίας ένα πράγμα) που πήγαν και στο φεγγάρι. Δεν υπάρχει σοβαρός κοσμολόγος στον κόσμο σήμερα (αριθμός 1) που να μη γελάει μ'αυτές τις κουταμάρες.

3ον Ναι ο Eccles μιλάει για υλικά φαινόμενα. Αν δεν ήταν δομές που προκύπτουν από την λειτουργία υλικών υποστρωμάτων (των δενδρώνων) πως θα μπορούσαν να επιδρούν στο υλικό υπόστρωμα; Με άλλα λόγια από την εποχή του Ντεκάρτ έχει διατυπωθεί το ερώτημα: Πως επιδρά το υποτιθέμενο μη υλικό στο υλικό αφού είναι τελείως διαφορετικής φύσης; Δεν επιδρά. Γιατί δεν υπάρχει. Άμα σ'αρέσει.

4ον Απ'όσο γνωρίζω η Γερμανία έχει και ανατολικό και βόρειο και νότιο και δυτικό τμήμα.

5ον Ναι οι άνθρωποι γυρίζουν στην θρησκεία μαζικά, ότι πεις. Αλλά και να γύριζαν γιατί χαίρεσαι που οι άνθρωποι από τον φόβο και την ανασφάλεια αποβλακώνονται;

6ον Ναι οι Κινέζοι γίνονται χριστιανοί και οι Παπούα γίνονται βέγκαν...ότι πεις.
Άνθρωπος χωρίς Θεό,ψάρι χωρίς ποδήλατο.

Είδα χτές ένα πεφταστέρι και ευχήθηκα να πέσει στο σπίτι σου.(Mikeius)

Ένα πέτρινο λιοντάρι στην μπασιά της νύχτας, με τα νύχια μπηγμένα στην πέτρα…
nik_korosis
Δημοσιεύσεις: 395
Εγγραφή: 23 Απρ 2014 09:39
Όνομα Ιστότοπου: -

αμφισβητηση των παντων, αμφιβολια για τιποτα
ο σωστος αθεος ειναι ανορθολογιστης
Άβαταρ μέλους
Demitrios
Δημοσιεύσεις: 269
Εγγραφή: 22 Ιαν 2016 00:24
Όνομα Ιστότοπου: -

stratos έγραψε:
Demitrios έγραψε:Βέβαια το 40% που βλέπετε και σας τρέχουν τα σάλια και το οποίο δεν έχει σχέση με το 3% που βιώνετε στην Ελλάδα
https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/ ... e=57AC36A7 :lol:
Εικόνα

Καλοφάγωτο... :lol: :lol: :lol:
“The first gulp from the glass of natural sciences will turn you into an atheist, but at the bottom of the glass God is waiting for you.”
Werner Heisenberg
Άβαταρ μέλους
Demitrios
Δημοσιεύσεις: 269
Εγγραφή: 22 Ιαν 2016 00:24
Όνομα Ιστότοπου: -

Γιατρος Του Ικα έγραψε:Αυτή η απάντηση ήρθε πιο γρήγορα, μάλλον ο Demitrios μετακόμισε από το νέφος του Όορτ στον Πλούτωνα.
Δική σου στρατηγική διαλόγου και δεν επεμβαίνω.
Demitrios το ότι έχεις χάσει την ψυχραιμία σου δεν δικαιολογεί τις έντονα τονισμένες γραμματοσειρές.
Αν σε πειράζουν να πεις στους mods να αφαιρέσουν τη σχετική επιλογή.
1ον Μου λες να σου δώσω επιστημονική απόδειξη. Για ποιο πράγμα ακριβώς; Για το ότι η συνείδηση δεν προκύπτει από την λειτουργία ενός υλικού υποστρώματος δηλαδή του εγκεφάλου; Ότι προκύπτει; Δείξε μου εσύ κάτι,οτιδήποτε, οποιοδήποτε φαινόμενο που να μην εξηγείται υλικά και θα αρχίσω και εγώ να παίρνω στα σοβαρά έστω και την υπόθεση ότι υπάρχει κάτι άλλο έξω από τον υλικό κόσμο.
Αν δεν τα καταλαβαίνεις αυτά από τους Νομπελίστες επιστήμονες που σας έχω φέρει απλόχερα εδώ μέσα δεν έχω αυταπάτες ότι μπορείς να τα καταλάβεις από κανέναν άλλο και να χαρούμε έναν επιστημονικό (ή μη) αντίλογο από εσένα.
Δυστυχώς...
2ον Πάλι δηλώσεις από ανώνυμους δήθεν κορυφαίους αστροφυσικούς (σαν τον μητροπολίτη Μεσογαίας ένα πράγμα) που πήγαν και στο φεγγάρι. Δεν υπάρχει σοβαρός κοσμολόγος στον κόσμο σήμερα (αριθμός 1) που να μη γελάει μ'αυτές τις κουταμάρες.
Ανώνυμους???
Δήθεν???
Ε, μα γι'αυτό σε πειράζουν οι έντονα τονισμένες γραμματοσειρές!!!!!!

ROBERT JASTROW
Awards

NASA Medal for Exceptional Scientific Achievement
Arthur S. Fleming Award for Outstanding Service in the U.S. Government.
Columbia University Medal of Excellence
Columbia Graduate Facilities Award to Distinguished Alumni
Doctor of Science degree (honorary) from Manhattan College


https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Jastrow

Μήπως σε πείραξε περισσότερο που τα είπε αυτά ένας ΑΓΝΩΣΤΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΙΣΤΟΣ βραβευμένος Επιστήμονας της NASA???

Ελα, άνοιξέ μου την καρδιά σου και κάτι θα βρούμε και για την περίπτωσή σου!
3ον Ναι ο Eccles μιλάει για υλικά φαινόμενα. Αν δεν ήταν δομές που προκύπτουν από την λειτουργία υλικών υποστρωμάτων (των δενδρώνων) πως θα μπορούσαν να επιδρούν στο υλικό υπόστρωμα; Με άλλα λόγια από την εποχή του Ντεκάρτ έχει διατυπωθεί το ερώτημα: Πως επιδρά το υποτιθέμενο μη υλικό στο υλικό αφού είναι τελείως διαφορετικής φύσης; Δεν επιδρά. Γιατί δεν υπάρχει. Άμα σ'αρέσει.
Εδώ έναν leading NASA scientist (κατά wiki) που σε πήγε (κυριολεκτικά) στο φεγγάρι μας τον έβγαλες ανώνυμο και δήθεν, τον Nομπελίστα Eccles θα καταλάβαινες τι ισχυρίζεται???
Στο είπα ότι δεν τρέφω αυταπάτες!

Οτι μου αρέσει το βρίσκω εδώ μέσα και σ'ευχαριστώ και εσένα προσωπικά και τους υπόλοιπους της συνομοταξίας!
4ον Απ'όσο γνωρίζω η Γερμανία έχει και ανατολικό και βόρειο και νότιο και δυτικό τμήμα.
Σώπα ρε συ!!!!!
5ον Ναι οι άνθρωποι γυρίζουν στην θρησκεία μαζικά, ότι πεις. Αλλά και να γύριζαν γιατί χαίρεσαι που οι άνθρωποι από τον φόβο και την ανασφάλεια αποβλακώνονται;
Αμα το έλεγα εγώ θα ήταν μικρό το κακό. Το λέει η επιστημονική έρευνα του Pew Research Center
http://www.pewforum.org/2015/04/02/reli ... 2010-2050/

και γι'αυτό έχεις τρελαθεί στις...πιρουέτες και τους βλέπεις όλους "ανώνυμους" και "δήθεν"... :lol: :lol: :lol:
6ον Ναι οι Κινέζοι γίνονται χριστιανοί και οι Παπούα γίνονται βέγκαν...ότι πεις.
Για τη Ρωσία ξέχασες να μας γράψεις καμία αντίστοιχη σαχλαμάρα να γελάσουμε. Μη μου πεις ότι έφταιξε η επίσκεψη του Πούτιν???

Υ.Γ Είπαμε, είστε 2,8% μαζί με τους αγνωστικιστές και τους υπόλοιπους μη πιστούς και πολύ σας είναι...
“The first gulp from the glass of natural sciences will turn you into an atheist, but at the bottom of the glass God is waiting for you.”
Werner Heisenberg
Άβαταρ μέλους
Γιατρος Του Ικα
Δημοσιεύσεις: 5537
Εγγραφή: 18 Μαρ 2009 13:22

Μπούρδες. Επίκληση στη (δήθεν) αυθεντία επιλεκτική χρήση στατιστικών και άγιος ο θεός...Βέβαια το να επικαλείσαι την αυθεντία κάποιων που οι απόψεις τους στο πλαίσιο της επιστημονικής κοινότητας είναι περιθωριακές είναι γελοία αντίφαση καθώς η πραγματική αυθεντία,δηλαδή το consensus της επιστημονικής κοινότητας είτε απορρίπτει είτε δεν ασχολείται καθόλου με αυτούς τους περιθωριακούς τύπους που πάτε και ξετρυπώνετε όλοι εσείς οι χριστιανοταλιμπάν.

Και για να το τελειώνουμε αυτό. Οι επιστήμονες που ασχολούνται με την ερμηνεία του φυσικού κόσμου, πρώτοι απ'όλους οι κοσμολόγοι (και ο ανωτέρω ΔΕΝ είναι κοσμολόγος) έχουν πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν από αυτές τις μπούρδες.

Α και ο τύπος ΔΕΝ πήγε στο φεγγάρι (όχι ότι έχει καμία σημασία επί της ουσίας απλά δείχνει το πόσο κνώδαλα είσαστε όλοι οι εντεταλμένοι χριστιανοταλιμπάν που δεν διαβάζετε καν αυτά που ποστάρετε).
Άνθρωπος χωρίς Θεό,ψάρι χωρίς ποδήλατο.

Είδα χτές ένα πεφταστέρι και ευχήθηκα να πέσει στο σπίτι σου.(Mikeius)

Ένα πέτρινο λιοντάρι στην μπασιά της νύχτας, με τα νύχια μπηγμένα στην πέτρα…
Άβαταρ μέλους
Demitrios
Δημοσιεύσεις: 269
Εγγραφή: 22 Ιαν 2016 00:24
Όνομα Ιστότοπου: -

Γιατρος Του Ικα έγραψε:Μπούρδες. Επίκληση στη (δήθεν) αυθεντία επιλεκτική χρήση στατιστικών και άγιος ο θεός...Βέβαια το να επικαλείσαι την αυθεντία κάποιων που οι απόψεις τους στο πλαίσιο της επιστημονικής κοινότητας είναι περιθωριακές είναι γελοία αντίφαση καθώς η πραγματική αυθεντία,δηλαδή το consensus της επιστημονικής κοινότητας είτε απορρίπτει είτε δεν ασχολείται καθόλου με αυτούς τους περιθωριακούς τύπους που πάτε και ξετρυπώνετε όλοι εσείς οι χριστιανοταλιμπάν.
Σε ποιους αναφέρεσαι αθεοταλιμπάν μου? Για πες τους μας ονομαστικά ποιοι σε χάλασαν από αυτούς που ανέφερα για να γελάσουμε λίγο!
Και για να το τελειώνουμε αυτό. Οι επιστήμονες που ασχολούνται με την ερμηνεία του φυσικού κόσμου, πρώτοι απ'όλους οι κοσμολόγοι (και ο ανωτέρω ΔΕΝ είναι κοσμολόγος) έχουν πολύ σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν από αυτές τις μπούρδες.
Με αυτές τις... μπούρδες και οι κοσμολόγοι ασχολούνται, και άλλοι επιστημονικοί κλάδοι και κορυφαία πανεπιστήμια αλλά και η ομάδα σας.
Μπορείς να τρέξεις αλλά δεν μπορείς να κρυφτείς.
Α και ο τύπος ΔΕΝ πήγε στο φεγγάρι (όχι ότι έχει καμία σημασία επί της ουσίας απλά δείχνει το πόσο κνώδαλα είσαστε όλοι οι εντεταλμένοι χριστιανοταλιμπάν που δεν διαβάζετε καν αυτά που ποστάρετε).
Γιατρέ ανησυχώ για τη ψυχολογική σου σταθερότητα.
Τι ασυναρτησίες γράφεις?

Ο τύπος ΣΕ/ΜΑΣ πήγε στο φεγγάρι και το έγραψα όταν τόλμησες να τον αποδομήσεις ως Επιστήμονα κνώδαλο αθεοταλιμπάν που μου κάνεις και τον κριτή των Επιστημόνων.
“The first gulp from the glass of natural sciences will turn you into an atheist, but at the bottom of the glass God is waiting for you.”
Werner Heisenberg
Άβαταρ μέλους
Γιατρος Του Ικα
Δημοσιεύσεις: 5537
Εγγραφή: 18 Μαρ 2009 13:22

Τι λες τώρα; "Απάντηση" (λέμε τώρα...) 4 μήνες μετά; Που ζεις; Στο νέφος του Όορτ;
Άνθρωπος χωρίς Θεό,ψάρι χωρίς ποδήλατο.

Είδα χτές ένα πεφταστέρι και ευχήθηκα να πέσει στο σπίτι σου.(Mikeius)

Ένα πέτρινο λιοντάρι στην μπασιά της νύχτας, με τα νύχια μπηγμένα στην πέτρα…
Άβαταρ μέλους
Demitrios
Δημοσιεύσεις: 269
Εγγραφή: 22 Ιαν 2016 00:24
Όνομα Ιστότοπου: -

Γιατρος Του Ικα έγραψε:Τι λες τώρα; "Απάντηση" (λέμε τώρα...) 4 μήνες μετά; Που ζεις; Στο νέφος του Όορτ;
Μακάρι να ήμουν στο νέφος του Όορτ!

Ήμουν σ'ένα ΑΜΙΓΩΣ ΑΘΕΙΣΤΙΚΟ κράτος.
Τη.... Β. Κορέα!
Είπα να δω από πρώτο χέρι μια κοινωνία που ζει έξω από τα θρησκευτικά μαντριά!
Ούτε εκκλησίες, ούτε καμπάνες να σε ξυπνάνε πρωι-πρωι, ούτε νηστείες ούτε τίποτα!
Καθαρός και ανόθευτος αθεισμός με ποινικά κολάσιμη την οποιαδήποτε μορφή θρησκευτικότητας.

Και ξέρεις τι?

Δεν είχαν πρόσβαση στο internet!!!!!!

Υ.Γ Την "απάντησή" σου πάντως την πήρα και ήταν ακριβώς της ίδιας... ποιότητας, σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα.
“The first gulp from the glass of natural sciences will turn you into an atheist, but at the bottom of the glass God is waiting for you.”
Werner Heisenberg
Άβαταρ μέλους
Γιατρος Του Ικα
Δημοσιεύσεις: 5537
Εγγραφή: 18 Μαρ 2009 13:22

Ήμουν σ'ένα ΑΜΙΓΩΣ ΑΘΕΙΣΤΙΚΟ κράτος.
Τη.... Β. Κορέα!
Σιγά μην ήσουν και στη Λιλιπούτη.
Άνθρωπος χωρίς Θεό,ψάρι χωρίς ποδήλατο.

Είδα χτές ένα πεφταστέρι και ευχήθηκα να πέσει στο σπίτι σου.(Mikeius)

Ένα πέτρινο λιοντάρι στην μπασιά της νύχτας, με τα νύχια μπηγμένα στην πέτρα…
Άβαταρ μέλους
Demitrios
Δημοσιεύσεις: 269
Εγγραφή: 22 Ιαν 2016 00:24
Όνομα Ιστότοπου: -

Γιατρος Του Ικα έγραψε:
Ήμουν σ'ένα ΑΜΙΓΩΣ ΑΘΕΙΣΤΙΚΟ κράτος.
Τη.... Β. Κορέα!
Σιγά μην ήσουν και στη Λιλιπούτη.
Προφανώς και δεν ήμουν διότι το αμιγώς αθειστικό κράτος όπου έχει αποτάξει τα μαντριά των θρησκειών, τις Εκκλησίες, τις καμπάνες, τους Σταυρούς, τις νηστείες κτλ έχει δυστυχώς τα σύνορά του κλειστά και έτσι δεν μπορούμε να εισέλθουμε σ'αυτόν τον αθειστικό παράδεισο (έστω και χωρίς internet)!!!!!

Καθαρός και ατόφιος αθεισμός παλαιάς κοπής που γουστάρεις τρελά.
Σοβιετική Ένωση του Στάλιν!

Υ.Γ Σου το έχω πει ότι έχω εθιστεί μαζί σου!
“The first gulp from the glass of natural sciences will turn you into an atheist, but at the bottom of the glass God is waiting for you.”
Werner Heisenberg
Άβαταρ μέλους
Γιατρος Του Ικα
Δημοσιεύσεις: 5537
Εγγραφή: 18 Μαρ 2009 13:22

Τελικά ήσουν ή δεν ήσουν; Και κάτι άλλο.Αυτό το internet πως το λένε η εκκλησία και ο χριστούλης μας το δώσανε;

ΥΓ: Θα σου λεγα σε τι έχεις εθιστεί αλλά είναι ενάντιο στους κανονισμούς του forum.
Άνθρωπος χωρίς Θεό,ψάρι χωρίς ποδήλατο.

Είδα χτές ένα πεφταστέρι και ευχήθηκα να πέσει στο σπίτι σου.(Mikeius)

Ένα πέτρινο λιοντάρι στην μπασιά της νύχτας, με τα νύχια μπηγμένα στην πέτρα…
Άβαταρ μέλους
Demitrios
Δημοσιεύσεις: 269
Εγγραφή: 22 Ιαν 2016 00:24
Όνομα Ιστότοπου: -

Γιατρος Του Ικα έγραψε:Τελικά ήσουν ή δεν ήσουν;
Αφού τους έχετε ερμητικά κλειστούς τους αθειστικούς σας παραδείσους που βρίσκονται εκτός θρησκευτικών μαντριών, μοναχοφάηδες, ε, μοναχοφάηδες.... :mrgreen:
Από τον πατερούλη τον Στάλιν, ξέρεις εσύ....

Και κάτι άλλο.Αυτό το internet πως το λένε η εκκλησία και ο χριστούλης μας το δώσανε;
Δεν ξέρω ποιοι το δώσανε αλλά ξέρω ποιος άθεος ηγέτης το απαγορεύει στους άθεους υπηκόους του. Τον ξέρεις ή θέλεις να τον μαρτυρήσω????

Τόση προοδευτικότητα στους αθειστικούς παραδείσους, χωρίς Εκκλησίες, χωρίς Σταυρούς, χωρίς νηστείες, χωρίς καμπάνες δεν αντέχεται ρε συ!!!!

Είστε πολύ μπροστά!!!!!
ΥΓ: Θα σου λεγα σε τι έχεις εθιστεί αλλά είναι ενάντιο στους κανονισμούς του forum.
Πες το και θα σε καλύψω. Οι κανονισμοί του forum είναι ατελή ανθρώπινα κατασκευάσματα.
Βρίσε μου τα quark και τα λεπτόνιά που με αποτελούν, ελεύθερα. Θα το αντέξω!!!!
“The first gulp from the glass of natural sciences will turn you into an atheist, but at the bottom of the glass God is waiting for you.”
Werner Heisenberg
Antonia
Αποκλεισμένος
Δημοσιεύσεις: 46
Εγγραφή: 26 Δεκ 2016 22:20
Όνομα Ιστότοπου: -

Η ένωση σας και κάποιοι άλλοι φορείς θα μπορούσαν να διοργανώσουν ένα debate.Το θέμα είναι ότι τα κανάλια θέλουν θέματα που θα τους δώσουν τηλεθέαση οι Ελληνες γενικά από debate δεν λένε πολλά.
Rakomelofronas
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: 14 Μάιος 2016 18:39
Όνομα Ιστότοπου: -

Ένας τέτοιος διάλογος σίγουρα θα είχε τηλεθέαση αλλά θα δημιουργούσε πρόβλημα στους άθεους συμμετέχοντες.
Απάντηση