ΑΘΕΪΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Ανακοινώσεις και προτάσεις για δράσεις διαφόρων φορέων και ιδιωτών υπέρ της θρησκευτικής ελευθερίας και συναφών θεμάτων. Οι δράσεις της Ένωσης Άθεων συζητούνται στον χώρο "Γενικές Συζητήσεις Ένωσης Άθεων" και ανακοινώνονται στις "Ανακοινώσεις Ένωσης Άθεων"
arpcnet
Δημοσιεύσεις: 214
Εγγραφή: 12 Δεκ 2010 21:52
Όνομα Ιστότοπου: -

truleysi έγραψε:
arpcnet έγραψε:Κατά τ'άλλα η πολιτική δεν έχει "θέση" στην Ένωση...τέλειο παράδειγμα.
Η πολιτική σαφέστατα και έχει θέση στην Ένωση. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο η Ένωση έχει θέση στην πολιτική.
Όπως λέμε: εντός εκτός και επι τα αυτά.
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho
Δημοσιεύσεις: 9010
Εγγραφή: 30 Δεκ 2010 15:59
Όνομα Ιστότοπου: -

Έξω απ' το χορό ας λέει όσα τραγούδια θέλει ο καθένας. Ιδίως αυτή η απειλητική θολούρα του στυλ "τι ακριβώς θα έκανα θα το μαθαίναμε εάν πήγαινα εκεί κι εγώ" περιττό να πω πώς ακούγεται. Ειλικρινά θεωρώ ότι τα παιδιά έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν μέσα στο ορθό πλαίσιο μιας σοβαρής συνάντησης, τηρώντας τους τύπους και τον απαραίτητο σεβασμό στον θεσμό, ώστε, αν μη τι άλλο, να έχουμε πρόσωπο σαν Ένωση να ξανακάνουμε και άλλες συναντήσεις με αντίστοιχους θεσμούς και να μη μας απορρίπτουν με το που ακούν ποιοι είμαστε, πώς φερθήκαμε και τι είπαμε. Αν κάποιος έχει άλλη ιδέα ως προς τον τρόπο συμπεριφοράς καλά θα κάνει να την αναπτύξει ενδελεχώς και λεπτομερώς, ώστε όχι μόνο να συζητηθεί, αλλά και πολύ περισσότερο να ξέρουμε αν πρέπει ή όχι να τον ψηφίσουμε σε ενδεχόμενη μελλοντική του (κοντός ψαλμός αλληλούια) υποψηφιότητα για τη Γραμματεία μας. Είναι νομίζω πολύ εύκολο να γκρεμίσει κάποιος την καρδάρα με το γάλα που με κόπο κάποιοι γεμίζουν τόσα χρόνια.
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
apeleytheros
Δημοσιεύσεις: 10181
Εγγραφή: 09 Δεκ 2010 18:12
Όνομα Ιστότοπου: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Επικοινωνία:

tasos_didymoteicho έγραψε:Αν κάποιος έχει άλλη ιδέα ως προς τον τρόπο συμπεριφοράς καλά θα κάνει να την αναπτύξει ενδελεχώς και λεπτομερώς, ώστε όχι μόνο να συζητηθεί, αλλά και πολύ περισσότερο να ξέρουμε αν πρέπει ή όχι να τον ψηφίσουμε σε ενδεχόμενη μελλοντική του (κοντός ψαλμός αλληλούια) υποψηφιότητα για τη Γραμματεία μας. Είναι νομίζω πολύ εύκολο να γκρεμίσει κάποιος την καρδάρα με το γάλα που με κόπο κάποιοι γεμίζουν τόσα χρόνια.
:text-yeahthat:
Επιστήμη: Συστηματική μελέτη των δεδομένων προς εξαγωγή συμπερασμάτων. ( δεδομένα --> συμπεράσματα )
      • ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.
_______________________________
Blog: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Άβαταρ μέλους
Yianis
Δημοσιεύσεις: 962
Εγγραφή: 09 Φεβ 2015 18:21
Όνομα Ιστότοπου: -

tasos_didymoteicho έγραψε:Έξω απ' το χορό ας λέει όσα τραγούδια θέλει ο καθένας. Ιδίως αυτή η απειλητική θολούρα του στυλ "τι ακριβώς θα έκανα θα το μαθαίναμε εάν πήγαινα εκεί κι εγώ" περιττό να πω πώς ακούγεται. Ειλικρινά θεωρώ ότι τα παιδιά έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν μέσα στο ορθό πλαίσιο μιας σοβαρής συνάντησης, τηρώντας τους τύπους και τον απαραίτητο σεβασμό στον θεσμό, ώστε, αν μη τι άλλο, να έχουμε πρόσωπο σαν Ένωση να ξανακάνουμε και άλλες συναντήσεις με αντίστοιχους θεσμούς και να μη μας απορρίπτουν με το που ακούν ποιοι είμαστε, πώς φερθήκαμε και τι είπαμε. Αν κάποιος έχει άλλη ιδέα ως προς τον τρόπο συμπεριφοράς καλά θα κάνει να την αναπτύξει ενδελεχώς και λεπτομερώς, ώστε όχι μόνο να συζητηθεί, αλλά και πολύ περισσότερο να ξέρουμε αν πρέπει ή όχι να τον ψηφίσουμε σε ενδεχόμενη μελλοντική του (κοντός ψαλμός αλληλούια) υποψηφιότητα για τη Γραμματεία μας. Είναι νομίζω πολύ εύκολο να γκρεμίσει κάποιος την καρδάρα με το γάλα που με κόπο κάποιοι γεμίζουν τόσα χρόνια.
Η δική μου η θέση είναι παραδείγματος χάριν να μην βγαίνει κάποιος σαν κι εσένα και να λέει αόριστα και στον αέρα ότι μερικοί ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, εννοώντας εμένα, και όταν εγώ ρωτάω εάν εννοείς εμένα εσύ να μην απαντάς.
Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεις ότι αυτός που ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα είσαι εσύ και σίγουρα όχι εγώ που μιλώ πάντα με ονόματα και πλήρως αναλυτικά, καλή ώρα όπως τώρα.

Το στυλ «τι ακριβώς θα έκανα θα το μαθαίναμε εάν πήγαινα εκεί κι εγώ» είναι μία έντιμη απάντηση καθώς σε μια υποθετική ερώτηση, η απάντηση της οποίας δεν θα μπορέσει ποτέ να επιβεβαιωθεί, θα μπορούσα να πω ότι μαγκιά και κλανιά ήθελα χωρίς να μπορέσεις να την αμφισβητήσεις.
Αλλά για να εκτιμήσεις μια τέτοια απάντηση θα πρέπει να έχεις και την ικανότητα να σκεφτείς καθώς όταν πρωτοήρθα στην ένωση με πέρασες για χριστιανό ορθόδοξο καθώς δεν μπόρεσες να δεις ούτε τον οφθαλμοφανή μου σαρκασμό ούτε το κωλοδάκτυλο με το οποίο ευλογεί ο χριστός στο αβατάρ μου.

Άθεοι που βαπτίζουν τα παιδιά τους, όπως εσύ, είναι η απόδειξη της λογικής την οποία εγώ καταδίκασα σαν χειροφίλημα του συστήματος.

Και με το μυαλό που κουβαλάς η καρδάρα που γεμίζεις είναι πολύ μεν γάλα αλλά γαϊδουρόγαλα μηδενικής αξίας.
Και όταν ο apeleytheros μιλά απαξιωτικά για τον Κουράκη αλλά στο face to face του υποκλίνεται τότε είναι ευνόητο ότι θα έρθει εδώ και θα επικροτήσει τις μαλακίες που μόλις έγραψες.

Κάντε τώρα μια πρόταση διαγραφής μου…
Το σύστημα στο οποίο υποκλίνεστε ακριβώς έτσι λειτουργεί…
Χρησιμοποιεί την θέση ισχύος για να κάνει ότι γουστάρει…
Και μην έρθει κανείς να μου πει ότι μετά από δύο προτάσεις διαγραφής είμαι ακόμα εδώ.

Το κόλπο της κατηγορίας όπου μετά ο κατηγορούμενος δικάζεται και αθωώνεται από τον κατήγορο του ώστε να του έχει υποχρέωση είναι όχι μόνο παλιό αλλά και ηλίθιο.
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho
Δημοσιεύσεις: 9010
Εγγραφή: 30 Δεκ 2010 15:59
Όνομα Ιστότοπου: -

Ο καθένας κρίνεται από τα πεπραγμένα του και τα γραφόμενά του.
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
Yianis
Δημοσιεύσεις: 962
Εγγραφή: 09 Φεβ 2015 18:21
Όνομα Ιστότοπου: -

tasos_didymoteicho έγραψε:Ο καθένας κρίνεται από τα πεπραγμένα του και τα γραφόμενά του.
Ακριβώς είπες και κάτι σωστό.
Από τα γραφόμενα σου σε έκρινα εγώ.
Εσύ με έκρινες από την φαντασία σου…

Ειλικρινά θεωρώ ότι τα παιδιά έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν μέσα στο ορθό πλαίσιο μιας σοβαρής συνάντησης, τηρώντας τους τύπους και τον απαραίτητο σεβασμό στον θεσμό, ώστε, αν μη τι άλλο, να έχουμε πρόσωπο σαν Ένωση να ξανακάνουμε και άλλες συναντήσεις με αντίστοιχους θεσμούς και να μη μας απορρίπτουν με το που ακούν ποιοι είμαστε, πώς φερθήκαμε και τι είπαμε
Μέσα σε αυτήν την πρόταση κρύβεται όλη η δυστυχία του να είναι κάποιος Έλληνας καθώς στη πραγματικότητα η φράση είναι ως εξής:
Ο Κουράκης είναι μαλάκας, όπως είπαμε αλλού, άλλα δεν χρειάζεται να του το πούμε για να έχουμε μια καλή σχέση μαζί του καθώς ποτέ δεν ξέρεις….
Στο μέλλον μπορεί ΠΙΘΑΝΩΣ να τον χρειαστούμε να μας κάνει κάποια χάρη άρα τώρα του φιλάμε το χέρι και τον ευχαριστούμε που μας έκανε την τιμή να μας δεχτεί...
Και βέβαια κάνουμε την πάπια γιατί πρέπει να τα έχουμε καλά με την εξουσία, έστω και εάν αυτή είναι αξιοκατούρητη, όπως εμείς, που του φιλήσαμε το χέρι, δηλώσαμε αλλού που εκείνος δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να διαβάσει.
Πισώπλατα είσαστε τελικά όλοι γαμώ τους μάγκες.

Όπως και να έχει τους θεσμούς εμείς, οι σοβαροί, δεν μπορούμε να τους χλευάζουμε.
Ο χλευασμός τον θεσμών είναι δουλειά μόνο αυτών που εμείς γλείφουμε, όπως ο Μεϊμαράκης που είπε στον Τσίπρα ότι δεν είναι «αυτοφωράκιας» (αυτό από σήμερα… εάν πάω πιο πίσω θα βρω άπειρες παρόμοιες και πολύ χειρότερες εκφράσεις κατά των θεσμών από τους θεσμούς…)
Εμείς όμως δεν μπορούμε να τους χλευάζουμε…
Εμείς στο κράτος της πούτσας που ζούμε πρέπει να διατηρούμε τον σεβασμό μας και να ξέρουμε την θέση μας.
Μάλιστα…. (δηλαδή γαβ γαβ στην θέση σου σκυλάκι)

Αν κάποιος έχει άλλη ιδέα ως προς τον τρόπο συμπεριφοράς καλά θα κάνει να την αναπτύξει ενδελεχώς και λεπτομερώς, ώστε όχι μόνο να συζητηθεί,
Eίχα, έκανα, αποφανθήκατε ότι πρέπει να κάνουμε την πάπια.
Στην προκειμένη περίπτωση θα πρότεινα κάποιο δελτίο τύπου ή καταχώρηση στο facebook από όλα αυτά που έλεγε προεκλογικά ο Κουράκης και σύγκριση με το τίποτα που έκανε και τα άπειρα ανείπωτα που επέτρεψε να γίνονται πάρα του ότι είχε την δύναμη να τα αλλάξει.
Αυτό θα έκανα εγώ. Εσείς όμως κάνετε ότι δεν ακούσατε και δεν είδατε.

αλλά και πολύ περισσότερο να ξέρουμε αν πρέπει ή όχι να τον ψηφίσουμε σε ενδεχόμενη μελλοντική του (κοντός ψαλμός αλληλούια) υποψηφιότητα για τη Γραμματεία μας.
Εάν ήμουν στην Ελλάδα θα δήλωνα υποψήφιος αλλά εδώ ούτε στο περίπτερο για τσιγάρα στο όνομα της ένωσης θα με στέλνατε να αγοράσω πόσο μάλλον να με ψηφίσετε, καθώς από ότι είδα μεταξύ υμών γίνεται η ψηφοφορία…
Άβαταρ μέλους
apeleytheros
Δημοσιεύσεις: 10181
Εγγραφή: 09 Δεκ 2010 18:12
Όνομα Ιστότοπου: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Επικοινωνία:

Yianis έγραψε:καθώς από ότι είδα μεταξύ υμών γίνεται η ψηφοφορία…
Της στραβής ... της φταίνε οι τρίχες.
Η ψηφοφορία γίνεται μεταξύ των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών της ένωσης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ο Τάσος όταν βγήκε δεν ήταν καν μεταξύ ημών, ήταν αρκετά μακριά από τους υπόλοιπους, ωστόσο είχε θετική διάθεση, προσφέρθηκε να βοηθήσει και όχι να επιβάλει επ απειλή λάσπης ότι έχει στην κλάρα του και τα μέλη τον εμπιστεύτηκαν για τη Γραμματεία, όπως άλλωστε και τους υπόλοιπους. Το γεγονός ότι δεν έχεις την παραμικρή αίσθηση του πως πρέπει να συμπεριφερθείς μέσα σε μία κοινωνία για να γίνεις αποδεκτός και να χτίσεις το κύρος σου είναι πρόβλημα, αλλά πρέπει πρώτα να το καταλάβεις και μετά σαφώς να το λύσεις όπως νομίζεις. Αλλιώς, καταλήγεις να θεωρείς όλη την κοινωνία στραβή όπως κάνεις, και τον εαυτό σου αυθεντία. Αν είναι όλοι οι γιαλοί στραβοί, σκέψου για λίγο μήπως στραβά αρμενίζεις.
Επιστήμη: Συστηματική μελέτη των δεδομένων προς εξαγωγή συμπερασμάτων. ( δεδομένα --> συμπεράσματα )
      • ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.
_______________________________
Blog: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Άβαταρ μέλους
Yianis
Δημοσιεύσεις: 962
Εγγραφή: 09 Φεβ 2015 18:21
Όνομα Ιστότοπου: -

Αλλιώς, καταλήγεις να θεωρείς όλη την κοινωνία στραβή όπως κάνεις, και τον εαυτό σου αυθεντία. Αν είναι όλοι οι γιαλοί στραβοί, σκέψου για λίγο μήπως στραβά αρμενίζεις
Το έχω σκεφτεί πολλά χρόνια πριν και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι εάν ήμουν εγώ ο στραβός τότε θα ήταν στραβή και η ζωή μου.
Δεν είναι όμως…
Ούτε επαγγελματικά ούτε προσωπικά…
Και αυτό δεν το ξέρω από δική μου εκτίμηση στο πρόσωπο μου αλλά από την εκτίμηση των άλλων προς σε μένα, τόσο των υφιστάμενων μου όσο και των φίλων μου και της οικογένειας μου.

Δεν έχω βέβαια την εκτίμηση όλων, αυτό είναι σίγουρο.
Και ούτε θέλω να την έχω...
Όπως δεν έχω και την δική σου τώρα καθώς για να την είχα θα έπρεπε να παραδεχτείς ότι δεν είναι ιδιαίτερα τιμητικό να θάβεις κάποιον πισώπλατα αλλά μπροστά του να κάνεις υποκλίσεις.

Σιγά όμως μην παραδεχτείς ότι εσύ αρμενίζεις στραβά….

και όχι να επιβάλει επ απειλή λάσπης ότι έχει στην κλάρα του[/u][/b] και τα μέλη τον εμπιστεύτηκαν για τη Γραμματεία, όπως άλλωστε και τους υπόλοιπους.
Που ακριβώς είναι η λάσπη;
Όλα όσα έχω πει έχουν το όνομα του αποδέκτη.
Η λάσπη στον ανεμιστήρα δεν είχε…
Αλλά αυτό δεν το είπα εγώ…

Το γεγονός ότι δεν έχεις την παραμικρή αίσθηση του πως πρέπει να συμπεριφερθείς μέσα σε μία κοινωνία για να γίνεις αποδεκτός και να χτίσεις το κύρος σου είναι πρόβλημα, αλλά πρέπει πρώτα να το καταλάβεις και μετά σαφώς να το λύσεις όπως νομίζεις.
Φυσικά και την έχω την αίσθηση του προβλήματος…
Και είχα και την απάντηση άλλα την απέρριψα...
Θα έκτιζα κι εγώ το κύρος μου, όπως το έχεις κτίσει εσύ, εάν ήμουν σαν και σένα να βρίζω από πίσω και να ευγνωμονώ από μπροστά όπου δεν με παίρνει.
Και όπου με παίρνει, καλή ώρα όπως τώρα σε μένα, να το παίζω καθηγητής.

Να πας να βρεις κάτι που έχω πει και να πεις λέξη προς λέξη που είναι η λάσπη που έχω ρίξει…
Στο έχω ξαναρωτήσει αυτό αλλά δεν το έχεις πράξει.
Απλά λες αοριστολογίες κρυμμένος πίσω από την θέση που έχεις στην ένωση, όπου ο «γιαλός» θα συμφωνήσει μαζί σου καθώς με αυτό το σύστημα και συμπεριφορές κτίζονται οι θέσεις μέσα στην κοινωνία, όπως πολύ σωστά είπες.
Κοιτάμε γύρω να δούμε προς τα πού φυσάει ο άνεμος και προς τα κει πάμε κι εμείς.
Όσους πάνε κόντρα στον άνεμο τους δακτυλοδείχνεις, όπως κάνεις τώρα με εμένα.

Σε προκαλώ ξανά να βρεις κάτι από τα γραφόμενα μου το οποίο είναι λάσπη…
Άβαταρ μέλους
kapages
Δημοσιεύσεις: 2911
Εγγραφή: 23 Δεκ 2010 05:10
Όνομα Ιστότοπου: -

Κανενας προϊσταμενος σε εκτιμαει αγαπητε Γιαννη;
:D
Παραδεισος ειναι η ικανοποιηση καθε ατομικης επιθυμιας. Κολαση, ειναι η συγκεντρωση αυτων των ατομικων παραδεισων...
Άβαταρ μέλους
Yianis
Δημοσιεύσεις: 962
Εγγραφή: 09 Φεβ 2015 18:21
Όνομα Ιστότοπου: -

Σαν υφιστάμενος μόνο μια φορά έκατσα κάπου για πάνω από 3 μήνες και με τον προϊστάμενο μου γίναμε φίλοι.
Για αυτό εξάλλου έκατσα και πάνω από τρεις μήνες.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις όταν άρχιζαν οι γάιδαροι να πετάνε τσακωνόμουν και έφευγα και για αυτό δεν κάθισα ποτέ και πουθενά για πάνω από τρεις μήνες με προϊστάμενους πάνω από το κεφάλι μου.

Μήπως θα έπρεπε να μην τσακώνομαι και αντίθετα να καθόμουν να βλέπω τους γαϊδάρους να πετάνε ώστε να κτίσω το κύρος μου και να βρω την θέση μου στην κοινωνία;

Ποιος ξέρει…
Μπορεί μια μέρα να γινόμουν κι εγώ με αυτήν την τακτική Κουράκης…
Και θα το έπαιζα μάγκας λέγοντας ότι έγινα υπουργός έχοντας αλογοουρά και μην φορώντας γραβάτα και επομένως νίκησα τον καθωσπρεπισμό του συστήματος…

Σιγά μην βρισκόταν κανένας να μου την πει επειδή προεκλογικά έλεγα ότι οι χριστιανοί μόνο πρέπει να πληρώνουν τους μισθούς και τα έξοδα της εκκλησίας και μετεκλογικά έστελνα τα κόκαλα της κυρά Βαρβάρας για δημόσιο προσκύνημα στον άγιο Σάββα.

Σιγά μην βρισκόταν κανένας να του την πει…
Ποιος θα τόλμαγε να του την πει;;;
Η Ένωση Αθέων;;;;
Είχε την ευκαιρία να του την πει αλλά την άφησε…

Κι εγώ που κάνω κριτική επί του θέματος είμαι ένας προβληματικός τύπος που βλέπει πάντα τον γιαλό στραβό…
Αυτοί που τον βλέπουν ίσιο είναι αυτοί που αρμενίζουν εκεί που φυσάει ο άνεμος…
Και λένε ότι ο Κουράκης είναι μαλάκας μόνο όταν σιγουρευτούν ότι δεν τους ακούει….

Δεν θα είχα κανένα θέμα με το γεγονός ότι δεν του την είπατε όταν τον είδατε.
Μου δημιουργήθηκε όμως το θέμα την στιγμή που του την είπατε όταν δεν άκουγε…

Είμαι ανισόρροπος με αυτά που λέω, έτσι δεν είναι apeleytheros;;;;
Άβαταρ μέλους
kapages
Δημοσιεύσεις: 2911
Εγγραφή: 23 Δεκ 2010 05:10
Όνομα Ιστότοπου: -

οι προισταμενοι σου ειναι στην ουσια "φιλοι" σου, αν συνειδητοποιησεις μερικα απλα πραγματα:
-βρισκονται εκει για να αναλαμβανουν την ευθυνη των λαθων σου
-βρισκονται εκει για να μαθεις απο τα δικα τους λαθη και ενιοτε να παρεις τα ευσημα της διορθωσης τους.
-βρισκονται εκει για να σου δωσουν προσβαση σε καλυτερη πληροφορηση και γνωση ωστε να κανουν τη "δουλεια τους"
-βρισκονται εκει για να σε προωθησουν ψηλοτερα, νομιζοντας οτι αυτοι θα ειναι παντα λιγο πιο ψηλα απο εσενα

Μπορει να μην δουλευει παντα ετσι, αλλα δουλευει πολυ συχνα, τουλαχιστον για οσους εχουν την ευφυια της υπομονης και της παρατηρησης.
Παραδεισος ειναι η ικανοποιηση καθε ατομικης επιθυμιας. Κολαση, ειναι η συγκεντρωση αυτων των ατομικων παραδεισων...
Άβαταρ μέλους
Yianis
Δημοσιεύσεις: 962
Εγγραφή: 09 Φεβ 2015 18:21
Όνομα Ιστότοπου: -

Πως μπορείς να έχεις γνώμη για τους προϊστάμενους μου από την στιγμή που δεν τους ξέρεις;

Και πάνω από όλα που κολλάνε όλα αυτά που λες με την συζήτηση που γίνεται με θέμα την συνάντηση της ένωσης με τον Κουράκη;

Δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο της ανακατεύθυνσης της συζήτησης στα εργασιακά…
Άβαταρ μέλους
kapages
Δημοσιεύσεις: 2911
Εγγραφή: 23 Δεκ 2010 05:10
Όνομα Ιστότοπου: -

Η συζητηση εχει σταματησει προ πολλου και τη θεση της εχουν παρει αναφορες και προσβολες επι προσωπικου.
Επικαλεισαι ο ιδιος τη προσωπικη σου ζωη, η οποια εξ ορισμου ειναι αναποδεικτη, για να δηλωσεις οτι τυγχανεις σεβασμου, αρα ο γιαλος ειναι στραβος.
Παροτι ειναι σαφως ενδειξη ειλικρινειας η εμφανης απουσια προισταμενων στην ομαδα οσων σε εκτιμουν, ειναι και αξιοσημειωτη (noteworthy).
Η απαντηση σου οτι ουσιαστικα, δεν σου εχει "φτουρησει" ουτε ενας προϊσταμενος στη ζωη σου, ερχεται και αποδυναμωνει εκ νεου την πειστικοτητα της αρχικης σου προσωπικης αυτοαναφορας περι ισιου Γιαννη και στραβου γιαλου.
Το οποιο ηταν επισης αξιοσημειωτο (noteworthy).
Παραδεχομαι οτι το σχολιασα με αρκετα εμμεσο τροπο, σε βαθμο που καποιος με ευθυ , τιμιο και σταρατο τροπο σκεψης θα νομιζε οτι αλλαζω τη κουβεντα περι εργασιακων.
Βρισκομαστε εντος της Ενωσης Αθεων ομως, και εχω συνηθισει να απευθυνομαι σε ανθρωπους στραβους, δολιους, και διχαλωτους....οπως και εγω ειμαι τετοιος αλλωστε...

:lol: :lol:
Παραδεισος ειναι η ικανοποιηση καθε ατομικης επιθυμιας. Κολαση, ειναι η συγκεντρωση αυτων των ατομικων παραδεισων...
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho
Δημοσιεύσεις: 9010
Εγγραφή: 30 Δεκ 2010 15:59
Όνομα Ιστότοπου: -

Για αποφυγή παρεξηγήσεων, παύω να διαβάζω οτιδήποτε γράφει ο Γιάνης -όπως κάνω ήδη και γι' άλλους, εξάλλου-, συνεπώς ας μην περιμένετε απαντήσεις μου σ' αυτόν. Ισχύει στο ακέραιο η φράση που έγραψα στο τελευταίο μου σχόλιο.
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
Yianis
Δημοσιεύσεις: 962
Εγγραφή: 09 Φεβ 2015 18:21
Όνομα Ιστότοπου: -

Ο tasos_didymoteicho σχολίασε το δικό μου ποστ 4 μέρες αργότερα και εσύ kapages μια δύο ώρες μετά από το τελευταίο ποστ συμπέρανες όχι μόνο ότι η συζήτηση έχει τελειώσει αλλά ότι έχει τελειώσει προ πολλού…
Προφανέστατα αυτή είναι η λογική του «ίσιου γιαλού»

Όταν κάποιος μου λέει ότι μάλλον εγώ είμαι στραβός και για αυτό δεν έχω βρει την θέση μου στην κοινωνία, λες και με ξέρει χρόνια, εγώ το πρώτο που θα κάνω για να τσεκάρω μπας και έχει δίκιο είναι να σηκώσω το κεφάλι και να δω τους ανθρώπους που είναι γύρω μου, στο παρόν και στο πρόσφατο παρελθόν, καθώς αυτοί είναι οι άνθρωποι που έχουν μια κάπως έγκυρη γνώμη για μένα.
Κοιτώντας γύρω μου δεν είδα κανέναν προϊστάμενο καθώς η τελευταία φορά που είχα ήταν πριν από 25 περίπου χρόνια και κανείς από αυτούς, εδώ και δεκαετίες, δεν είναι μέρος της ζωής μου ώστε να έχει μια έγκυρη γνώμη για μένα.

Εσύ από αυτό το απλό γεγονός έστησες μια ψυχανάλυση η οποία όπου και να σε οδήγησε σε λάθος μέρος σε έφερε καθώς είναι στηριγμένη σε φανταστικά συμπεράσματα.

Βέβαια να σχολιάσεις τα αίτια της συζήτησης την οποία ξαναξεκίνησε ο tasos_didymoteicho δεν το σκέφτηκες καν...

Κάποιος επιδιώκει να βρεθεί στο δρόμο κάποιου άλλου και μόλις τον βλέπει τον χαιρετάει χαμογελώντας και μόλις ο άλλος περάσει την γωνία του τα σούρει επιδεικτικά…

Εγώ πιστεύω ότι αυτή η τακτική είναι λάθος και εσείς πιστεύετε ότι είναι σωστή και μου λέτε να πάω να κοιταχτώ γιατί μάλλον εγώ είμαι στραβός.

Εάν αυτό που εγώ πιστεύω είναι στραβό τότε ευτυχώς που δεν είμαι ίσιος σαν και εσάς…

ΥΓ
tasos_didymoteicho έγραψε:Για αποφυγή παρεξηγήσεων, παύω να διαβάζω οτιδήποτε γράφει ο Γιάνης -όπως κάνω ήδη και γι' άλλους, εξάλλου-, συνεπώς ας μην περιμένετε απαντήσεις μου σ' αυτόν. Ισχύει στο ακέραιο η φράση που έγραψα στο τελευταίο μου σχόλιο.
Εάν θυμάμαι καλά είναι η τρίτη φορά που το λες αυτό αλλά την όλη ιστορία εσύ την ξεκίνησες απαντώντας σε μένα, σε ένα σχόλιο μου που δεν διάβασες σύμφωνα με την προηγούμενη δήλωσή σου ότι δεν διαβάζεις τα σχόλια μου…
Ρε τι ίσιος που είναι ο γιαλός…

Εσύ σαν μέλος του ίσιου γιαλού έχεις βαπτίσει το/τα παιδιά σου.
Εγώ δεν έχω βαπτίσει τα δικά μου…
Είδες τι στραβός που είμαι;
Θεό-στραβος
Άβαταρ μέλους
Yianis
Δημοσιεύσεις: 962
Εγγραφή: 09 Φεβ 2015 18:21
Όνομα Ιστότοπου: -

Η ανοχή απέναντι σε ανθρώπους όπως ο Κουράκης, ο οποίος προεκλογικά έλεγε τόσα και μετεκλογικά έκανε τίποτα, είναι το εργαλείο με το οποίο το σύστημα, το κάθε σύστημα, επιβάλλεται.

Και η ανοχή σιγά σιγά μετατρέπεται σε αποδοχή, όπως σε αυτήν την περίπτωση που δημιουργήθηκε εδώ όταν είπα ότι έπρεπε η επίσημη Ένωση να τον φέρει προ των ευθυνών του και όχι να κάνει πως δεν είδε και δεν άκουσε.

Όλοι όσοι σχολίασαν θεώρησαν απόλυτα φυσικό να μην έρθει σε σύγκρουση η Ένωση με τον θεσμό, του οποίου τις πράξεις η Ένωση καταδικάζει.

Ο Χατζηδάκης εάν θυμάμαι καλά είχε πει ότι την στιγμή που συνηθίζεις το τέρας αρχίζεις να του μοιάζεις.

Εγώ λέω ότι από την στιγμή που το αποδέχεσαι τότε δεν του μοιάζεις αλλά είσαι…
arpcnet
Δημοσιεύσεις: 214
Εγγραφή: 12 Δεκ 2010 21:52
Όνομα Ιστότοπου: -

Η επιτυχία του να γίνει η συνάντηση καθώς και η εκπροσώπηση ουτε μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε να υποτιμηθεί και το ξαναλέω για να μην υπάρχει παρεξήγηση ΜΠΡΑΒΟ.

Το τι ΘΕΣΗ πήραμε ως Ένωση μετά την συνάντηση και ΓΙΑΤΙ είναι ένα ζήτημα.

Για μένα η στάση που πήρε ο κ. Κουράκης (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) και οι ενέργειες που δεν έκανε έπρεπε να τονιστούν ανάλογα για να ξέρουν όσοι τον ψηφίζουν ή θέλουν να τον ψηφίσουν τις θέσεις του σχετικά με τα θέματά μας.

Σημείωση: Ίσως πλέον είναι πλεονασμός να συνεχίσουμε να μιλάμε για ένα διμουτσουνο κόμμα που μόνο του έβγαλε τα μάτια του.
Άβαταρ μέλους
Yianis
Δημοσιεύσεις: 962
Εγγραφή: 09 Φεβ 2015 18:21
Όνομα Ιστότοπου: -

apeleytheros έγραψε:
Yianis έγραψε:καθώς από ότι είδα μεταξύ υμών γίνεται η ψηφοφορία…
Της στραβής ... της φταίνε οι τρίχες.
Η ψηφοφορία γίνεται μεταξύ των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών της ένωσης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.
όταν γίνεσαι ειρωνικός καλό θα ήταν να είσαι και σίγουρος ότι η ειρωνεία σου είναι συμπαγής…
Στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν 14 με φυσική παρουσία και εκλέχτηκαν σχεδόν όλοι…

Τώρα εάν μου πεις ότι ας έρχονταν και οι υπόλοιποι των «ταμειακώς τακτοποιημένων» να ψηφίσουν δεν αλλάζει το γεγονός ότι η ειρωνεία σου είναι άστοχη καθώς η πραγματικότητα λέει ότι μεταξύ υμών έγινε η ψηφοφορία από την στιγμή που σχεδόν όσοι ψήφισαν εκλέχτηκαν.

Εγώ που είμαι μια «αντιπολιτευτική φωνή» στην ένωση, καθώς επιθυμώ μια πιο δυναμική παρουσία, έχω ήδη δημοκρατικότατα δεχτεί δύο αιτήματα διαγραφής μου από την ένωση.

Επί πλέον έχω επανειλημμένα προσφερθεί να βοηθήσω σε αρκετά project της ένωσης αλλά η απάντηση είναι αρνητική.
Όταν όμως παντού λέτε ότι δεν υπάρχουν εθελοντές τότε είναι εύλογο το συμπέρασμα ότι οι εθελοντές πρέπει να είναι μέλη που λένε μόνο ΝΑΙ σε όλα όσα λέει η γραμματεία και η αυλή της.

Άλλα δεν είστε και εξαίρεση… έτσι δημοκρατικά δουλεύει όλη η Ελλάδα…
Και αυτό το πνεύμα με το οποίο λειτουργείτε εξηγεί για ποιο λόγο το «YES YES Mr. Kourakis» σας βγήκε φυσικά χωρίς ενδοιασμούς και πίεση.
csar
Δημοσιεύσεις: 1695
Εγγραφή: 23 Σεπ 2012 08:00
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Wien (Osterreich)

arpcnet έγραψε:Η επιτυχία του να γίνει η συνάντηση καθώς και η εκπροσώπηση ουτε μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε να υποτιμηθεί και το ξαναλέω για να μην υπάρχει παρεξήγηση ΜΠΡΑΒΟ.

Το τι ΘΕΣΗ πήραμε ως Ένωση μετά την συνάντηση και ΓΙΑΤΙ είναι ένα ζήτημα.
Τι θέση πήραμε; Εγώ το μόνο που πήρα χαμπάρι είναι το δελτίο τύπου για την συνάντηση αμέσως μετά την συνάντηση.
"Atheism: A non-prophet organization." (George Carlin)
arpcnet
Δημοσιεύσεις: 214
Εγγραφή: 12 Δεκ 2010 21:52
Όνομα Ιστότοπου: -

csar έγραψε:
arpcnet έγραψε:Η επιτυχία του να γίνει η συνάντηση καθώς και η εκπροσώπηση ουτε μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε να υποτιμηθεί και το ξαναλέω για να μην υπάρχει παρεξήγηση ΜΠΡΑΒΟ.

Το τι ΘΕΣΗ πήραμε ως Ένωση μετά την συνάντηση και ΓΙΑΤΙ είναι ένα ζήτημα.
Τι θέση πήραμε; Εγώ το μόνο που πήρα χαμπάρι είναι το δελτίο τύπου για την συνάντηση αμέσως μετά την συνάντηση.
Μα δεν πήραμε θέση, ποιος είπε ότι πήραμε επίσημα ως Ένωση θέση;

Ακριβώς αυτό λέω τόσο καιρό.

Περιμένω να ακούσω καμία "εξυπνάδα" του τύπου ότι ως Ένωση δεν πρέπει να πάρουμε θέση γιατί μετά είναι πολιτικό το ζήτημα και το απαγορεύει το καταστατικό μας ή ότι το έργο της Ένωσης επιτελέστηκε με το (γενικό και αόριστο) δελτίο τύπου που εκδόθηκε κ.λ.π.

Εκεί θα απαντήσω με την πάγια απάντησή μου ότι δηλαδή και η σιωπή (μη τοποθέτηση) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ και ας πει όποια/ος θέλει ότι θέλει.
Απάντηση