Τα εγκόσμια "έργα" της Εκκλησίας και οι παρεμβάσεις στην δημόσια ζωή συνεχίζονται και αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τις παρεμβάσεις της Εκκλησίας υπέρ του ενός ή του άλλου ανάλογα με τα συμφέροντά της.
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 91&catid=6
Μην αμφιβάλει κανένας μας ότι οποιοδήποτε κόμμα κινηθεί εναντίον της Εκκλησίας την επόμενη στιγμή θα την βρει απέναντί του άρα μήπως πρέπει να ξαναδούμε το θέμα αυτό από την αρχή. Δείτε ανάλογο post που έχω ξεκινήσει σε άλλη ενότητα.
viewtopic.php?f=41&t=4321
Αντίστοιχα όταν τα κόμματα κινούνται εντός αποδεκτών πλαισίων της Εκκλησίας υπάρχει ανεκτικότητα ή και υποστήριξη. Δυστυχώς και η παρούσα κυβέρνηση έτρεξε από την πρώτη στιγμή να έχει "ανακωχή" με την Εκκλησία για να κερδίσει αυτή την ανεκτικότητα πράγμα που ήταν μέγα σφάλμα.
ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
- tasos_didymoteicho
- Όνομα Ιστότοπου: -
Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος μητροπολίτης μια χαρά τα λέει, όχι σαν κάτι άλλους που όχι μόνο πήραν θέση, αλλά προέτρεψαν και το ποίμνιο να τους ακολουθήσει.
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
- AoratiMelani
- Όνομα Ιστότοπου: Αόρατη Μελάνη
- Επικοινωνία:
Τη δύναμη της εκκλησίας την ξέρουμε δυστυχώς. Σήμερα στο δρόμο άκουσα τρεις φορές τη φράση "ο Θεός να βάλει το χέρι του". Τυχαίο;
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein
- Σίμων Resurrected
ο Θεός ψηφίζει ΝΑΙ και ο Σημίτης επικροτεί
État de siège
- Σίμων Resurrected
Όχι αλλά μπορεί να είσαι ο Σημίτηςarpcnet έγραψε:Επειδή θα ψηφίσω κι εγώ ΝΑΙ λες να είμαι θεός;
Ps: Ο Θεός άλλωστε είναι το φανταστικό πρόσωπο σε αυτό το ανέκδοτο
État de siège
- Σίμων Resurrected
https://twitter.com/SResurrectedarpcnet έγραψε:
Μήπως αντί για το avatar που έχεις να έβαζες και καμιά φωτογραφία να σε δούμε;
État de siège