Ισλάμ

Συζητήσεις σχετικά με τις διάφορες θρησκείες και τις εκκλησίες τους
Άβαταρ μέλους
Επίγειος
Δημοσιεύσεις: 141
Εγγραφή: 08 Ιουν 2014 21:53
Όνομα Ιστότοπου: -

Κάνει crash test! :lol:
Σου λέει "άμα τα καταφέρω εκει πέρα και δεν με πάρουν με τα γιαούρτια, έχω ελπίδες να προσυλητίσω αλλόθρησκους"! ;)

Επεσε στην περίπτωση όμως. Δεν έχουμε τον θεό μας! :lol:
Άβαταρ μέλους
Ali al-Yunani
Δημοσιεύσεις: 270
Εγγραφή: 11 Οκτ 2014 18:58
Όνομα Ιστότοπου: Αλή αλ-Γιουνάνι
Επικοινωνία:

Αναρχος έγραψε:
Ali al-Yunani έγραψε:...Δεν έχω ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ για την ορθότητα του Ισλάμ.Δεν με ενδιαφέρουν οι δυτικές αξίες. Γενικά δεν με ενδιαφέρει οτιδήποτε δεν είναι Ισλαμικό...
Κάτσε βρε άνθρωπε! Εδώ γιατί ήλθες; Ως αυτόκλητος δάσκαλος; Έχεις κάποια υποχρέωσι απέναντι στον θεό σου να προσπαθήσης να κάνης πιστούς τους απίστους; Και διάλεξες τους αθέους για να το κάνης; Επιτυχία θα είχες, ίσως, εάν πήγαινες σε πιστούς άλλης θρησκείας ή σε δικούς σας αιρετικούς... Ο άθεος δεν αλλαξοπιστεί διότι δεν έχει πίστι...
Εδώ ανάρτησα ένα άρθρο σχετικά με την ισλαμική τέχνη, επειδή βρήκα ένα θέμα που είχατε αναπτύξει, που αφορούσε τον πολιτισμό που αναπτύχθηκε στα Ισλαμικά εδάφη.
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho
Δημοσιεύσεις: 9010
Εγγραφή: 30 Δεκ 2010 15:59
Όνομα Ιστότοπου: -

Off Topic
Αλή, από τους κανονισμούς συζήτησης, παραθέτω:
"Στην παρούσα αγορά δεν γίνονται αποδεκτά:
[...]
4. Η δημοσίευση πολλών αντιγράφων του ίδιου σχολίου σε πολλές συζητήσεις (επιτρέπεται να αναρτήσετε συνδέσμους προς ένα σχόλιο ή να συμπεριλάβετε τμήματα όπου αυτό αρμόζει στον ειρμό της συζήτησης)."

viewtopic.php?f=43&t=7050&start=140#p143108

viewtopic.php?f=43&t=7050&start=160#p143166

Είμαι, δε, σίγουρος ότι το κάνεις κι αλλού -σου έσβησα, μάλιστα, κι ένα ακόμα τέτοιο πανομοιότυπο σχόλιο που επαναλήφθηκε-, απλά βαριέμαι να διαβάζω τα κατεβατά με τις παραπομπές. Το να έχεις τυποποιημένες απαντήσεις τις οποίες επαναλαμβάνεις σε διαφορετικές ερωτήσεις, δεν ονομάζεται διάλογος, αλλά φέρνει σαφώς πιο πολύ σε κήρυγμα.
Από κει και πέρα, η θρησκεία σου και τα Πιστεύω σου είναι τραγικά. Όπως κι ο προφήτης σου, κι ο Αλλάχ σου. Οι γυναίκες μπορούν να ρίχνουν κανένα χαστούκι στους άντρες;
Οι άντρες θα έχουν παρθένες μετά θάνατον. Αυτές θα παραμένουν παρθένες και μετά τη χρήση; Και από πού θα προέρχονται αυτές, θα είναι εκ των υπαρχόντων ανθρώπων ή ειδικά κατασκευασμένες γι' αυτόν το σκοπό; Και πώς θ' ανταποκρίνονται στα γούστα του καθενός; Θα τις επιλέγει με καλλιστεία; Επίσης, οι γυναίκες παρθένους δεν θα έχουνε; Πάλι ριγμένες;
Ali al-Yunani έγραψε:
AoratiMelani έγραψε:Καλημέρα σε όλους! Αλή, θα ήθελα να σου θέσω κι εγώ ένα ερώτημα, κι ας πάρει σειρά για όταν έχεις κέφι.

Πώς αποφάσισες να πιστέψεις ότι υπάρχει θεός;
Είναι πολύ απλό. Τα πάντα έχουν έναν κατασκευαστή.

Και κάτι ακόμα. Μπορούμε να πούμε π.χ. για ένα σπίτι ότι φτιάχτηκε τυχαία; Μπορούμε να πούμε ότι μία μεγάλη νεροποντή παρέσυρε τις πέτρες και την άμμο η οποία έγινε λάσπη και σχηματίστηκε το σπίτι; Νομίζω αντιλαμβάνεσαι τι θέλω να πω.
Τα πάντα; Είσαι σίγουρος; (Είναι ερώτηση παγίδα. Ξέρεις αυτό το ανόητο επιχείρημα έχει καταρριφθεί εδώ και αιώνες.
α) [ΑπΚ] 3α. Το Κλασσικό Επιχείρημα του Σχεδιασμού: William Paley
β) [ΑπΚ] 3β. Το Σύχρονο Επιχείρημα του Σχεδιασμού: Michael Behe)
Ali al-Yunani έγραψε:
Scifimom έγραψε:Να θέσω άλλη μια ερώτηση? Γιατί απαντάς (όταν απαντάς και τελος παντων όπως απαντας) μονο σε ερωτησεις που σου κάνουν άνδρες?
Τυχαίο. Δεν ξέρω ποιοι είναι άντρες και ποιοι γυναίκες. Αλλά καλό είναι να μη συνομιλούν άντρες και γυναίκες ξένοι μεταξύ τους.
Ε; Γιατί; (Τραγικά τα Πιστεύω σου, επαναλαμβάνω.)

Τι ζόρι τραβάει ο αλλάχ σου με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός; Σε τι τον ενοχλεί; Αν εγώ γουστάρω πρωκτικό, τι τον νοιάζει; Στον δικό του κώλο θα τον βάλω;

Πρέπει να το καταλάβεις ότι για σκεπτόμενους ανθρώπους ο προφήτης σου κι ο αλλάχ που εκείνος έπλασε είναι μισάνθρωπα μισογύνικα ματαιόδοξα παράλογα εγωκεντρικά ψυχοπαθή καθίκια.
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
apeleytheros
Δημοσιεύσεις: 10181
Εγγραφή: 09 Δεκ 2010 18:12
Όνομα Ιστότοπου: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Επικοινωνία:

Σχετικά με την ερώτηση του τι κάνει εδώ ο Αλή, πέρα από αυτά που είπε
η πρώτη του ανάρτηση είναι αυτή
viewtopic.php?f=43&t=7050&start=40#p142538

και στο αυτοσυστηθείτε κατόπιν προτροπής μας.

Πέραν αυτού επισημαίνω ότι από τη στιγμή που ήρθε, απαντά σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που του γίνονται κατά την άποψη του, και δε συμπεριφέρεται προβοκατόρικα η εριστικά όπως δεκάδες άλλοι πιστοί που ήρθαν να μας νουθετήσουν, κάνοντας θέματα που μας περιέγραφαν πόσο λάθος είμαστε.
Επιστήμη: Συστηματική μελέτη των δεδομένων προς εξαγωγή συμπερασμάτων. ( δεδομένα --> συμπεράσματα )
      • ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.
_______________________________
Blog: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Άβαταρ μέλους
Ατίθασος Γιός
Αποκλεισμένος
Δημοσιεύσεις: 4689
Εγγραφή: 03 Ιαν 2010 09:59
Όνομα Ιστότοπου: -

Off Topic
tasos_didymoteicho έγραψε:Οι άντρες θα έχουν παρθένες μετά θάνατον. Αυτές θα παραμένουν παρθένες και μετά τη χρήση; Και από πού θα προέρχονται αυτές, θα είναι εκ των υπαρχόντων ανθρώπων ή ειδικά κατασκευασμένες γι' αυτόν το σκοπό; Και πώς θ' ανταποκρίνονται στα γούστα του καθενός; Θα τις επιλέγει με καλλιστεία; Επίσης, οι γυναίκες παρθένους δεν θα έχουνε; Πάλι ριγμένες;
Και ας μην σχολιάσουμε το γεγονός πως η παρθενία λογαριάζεται σαν αρετή, προσωπικά και αντιθέτως θα προτιμούσα 72 πορνοστάρ (άσπρες, μαύρες, κίτρινες και κόκκινες) :twisted:
apeleytheros έγραψε: Πέραν αυτού επισημαίνω ότι από τη στιγμή που ήρθε απαντά σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που του γίνονται κατά την άποψη του, και δε συμπεριφέρεται προβοκατόρικα η εριστικά όπως δεκάδες άλλοι πιστοί που ήρθαν να μας νουθετήσουν, κάνοντας θέματα που μας περιέγραφαν πόσο λάθος είμαστε.
Συμφωνώ κι επαυξάνω την επισήμανση, ο Αλή συμπεριφέρεται άψογα, αναρωτιέμαι αν το "κόλλημά του" είναι νεανικό και αν υπάρχει ελπίδα με την συζήτηση εδώ να αναγνωρίσει πόσο δογματικό, αβασάνιστο (και αβάσιμο) είναι αυτό το: "Δεν έχω ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ για την ορθότητα του Ισλάμ".
Don't need no time for prayer, don't save no knee-pads for me up there
If your head's alright, you don't need binoculars to see the light
You don't need no miracle vision, Bet your life you don't need religion
"Lemmy"
svoin
Δημοσιεύσεις: 3074
Εγγραφή: 03 Μάιος 2009 21:55
Όνομα Ιστότοπου: -

Εκτος απο το ποια ειναι η τιμωρια για εναν αιρετικο θελω να ρωτησω και κατι αλλο.

Θα ησουν διατεθειμενος να μπεις σε εναν διαλογο οπου θα επρεπε να αποδειξεις τα πιστευω σου η τα θεωρεις δεδομενα και μη αμφισβητήσιμα οποτε δεν πρόκειται να μπεις καν σε αυτην την συζητηση ? (Δεν ρωταω ωστε να σε προκαλεσω σε εναν τετοιο διαλογο εαν απαντισης θετικα)

Πιστευεις οτι υπάρχει πιθανότητα να σου παρουσιασει κατι που θα σε πείσει για το λαθος οσον πιστευεις η τα θεωρεις εξ ορισμου αλανθαστα ?

Και τελως γιατι χρησιμοποιεις τις αραβικες εκφρασεις για τις διαφορες ευχες μετα απο καποια ονοματα και οχι καποια μεταφραση τους στα ελληνικα ? Απαγορευει το Ισλαμ την μεταφραση και χρηση τους σε αλλες γλωσσες ?

Γενικα και στην Αλβανια εχω ακουσει πολους νεοφωτιστους Μουσουλμανους (Borderland φονταμενταλιστές) να λενε σαλαμ αλεκουμ ως χαιρετισμο αντι για κατι στα Αλβανικα, το οποιο ως συνηθεια υποθετω προκύπτει απο την θρησκεια τους αφου ειναι η μονοι που το κανουν, και παντα μου προξενει απορια το γιατι συμβαινει αφου ειναι σαν ο αλλος επειδη εγινε Καθολικος να αρχισει να με χαιρετάει στα Ιταλικα η στα Λατινικα. Προκυπτει αυτη η υποχρεωση απο το Ισλαμ η ειναι δικο τους κολλημα ?
Άβαταρ μέλους
Σίμων Resurrected
Δημοσιεύσεις: 3230
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2010 09:49
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Λυκαβηττός

Οι θρησκόληπτου φονταμενταλιστές είτε είναι ορθόδοξοι είτε είναι μουσουλμάνοι είναι για πολλές σφαλιάρες :mrgreen:
État de siège
svoin
Δημοσιεύσεις: 3074
Εγγραφή: 03 Μάιος 2009 21:55
Όνομα Ιστότοπου: -

Θα αφησω και αυτο εδω.

https://richarddawkins.net/2014/10/paki ... s-rejoice/
In 2009, a Christian woman named Aasiya Noreen (a.k.a. Asia Bibi, below) got in a fight with Muslim co-workers over shared water — they said it was unclean because Noreen was Christian. A fight began, during which Noreen said she would not covert to Islam, a statement her co-workers took as an insult to their faith and the Prophet Muhammad, and the bizarre argument led to incredibly serious consequences: A Pakistani judge sentenced her to death.

Despite conflicting testimonies and a complete lack of evidence for what happened, Noreen remained in prison for five years until her case could be appealed to the Lahore High Court (similar to a U.S. Appeals Court). Late last week, a two-judge panel issued their ruling:

In spite of protests within Pakistan and abroad against the country’s blasphemy laws, the Lahore High Court today upheld the death sentence for a Christian mother accused of insulting Islam’s prophet.
vesid
Δημοσιεύσεις: 2797
Εγγραφή: 06 Σεπ 2010 13:50
Όνομα Ιστότοπου: -

Ali al-Yunani έγραψε:
Ατίθασος Γιός έγραψε:
Σύμφωνα με την σαρία μου αξίζει ο θάνατος αν σου πω πως θεωρώ τον σαλαλὰχου πως τον λές προφήτη σας απλά κάποιον που χρησιμοποίησε όλα αυτά για να φανατίσει και ενώσει τον λαό του; (* )
Βεβαίως, αν πεις κάτι τέτοιο σε μία Ισλαμική χώρα με τη Σαρία σε ισχύ. Αν το πεις σε μένα, απλά θα διαφωνήσω και θα σε αγνοήσω.
Θα αγνοήσεις κάτι για το οποίο σύμφωνα με την σαρία αξίζει ο θάνατος; Δεν θα αγνοούσες μια δολοφονία ή έναν βιασμό όπως έχεις ήδη πει. Αυτό δείχνει ότι κατά βάθος διαφωνείς με την σαρία στο συγκεκριμένο σημείο.
Άβαταρ μέλους
Ali al-Yunani
Δημοσιεύσεις: 270
Εγγραφή: 11 Οκτ 2014 18:58
Όνομα Ιστότοπου: Αλή αλ-Γιουνάνι
Επικοινωνία:

tasos_didymoteicho έγραψε: ...ο προφήτης σου κι ο αλλάχ που εκείνος έπλασε είναι μισάνθρωπα μισογύνικα ματαιόδοξα παράλογα εγωκεντρικά ψυχοπαθή καθίκια.
Αν περιμένεις να νευριάσω και να σε βρίσω ώστε στη συνέχεια να "αποδείξεις" ότι το Ισλάμ είναι "κακιά" θρησκεία, δεν θα το πετύχεις.
Άβαταρ μέλους
Ali al-Yunani
Δημοσιεύσεις: 270
Εγγραφή: 11 Οκτ 2014 18:58
Όνομα Ιστότοπου: Αλή αλ-Γιουνάνι
Επικοινωνία:

apeleytheros έγραψε:Σχετικά με την ερώτηση του τι κάνει εδώ ο Αλή, πέρα από αυτά που είπε
η πρώτη του ανάρτηση είναι αυτή
viewtopic.php?f=43&t=7050&start=40#p142538

και στο αυτοσυστηθείτε κατόπιν προτροπής μας.

Πέραν αυτού επισημαίνω ότι από τη στιγμή που ήρθε, απαντά σε συγκεκριμένες ερωτήσεις που του γίνονται κατά την άποψη του, και δε συμπεριφέρεται προβοκατόρικα η εριστικά όπως δεκάδες άλλοι πιστοί που ήρθαν να μας νουθετήσουν, κάνοντας θέματα που μας περιέγραφαν πόσο λάθος είμαστε.
Ακριβώς. Το ξεκαθάρισα ότι αν ενοχλώ και θέλετε να αποχωρίσω, να μου το πείτε και αποχωρώ. Εδώ είναι ο χώρος σας και το σέβομαι, όσο και αν διαφωνώ μαζί σας.
Άβαταρ μέλους
Ali al-Yunani
Δημοσιεύσεις: 270
Εγγραφή: 11 Οκτ 2014 18:58
Όνομα Ιστότοπου: Αλή αλ-Γιουνάνι
Επικοινωνία:

svoin έγραψε:...Θα ησουν διατεθειμενος να μπεις σε εναν διαλογο οπου θα επρεπε να αποδειξεις τα πιστευω σου η τα θεωρεις δεδομενα και μη αμφισβητήσιμα οποτε δεν πρόκειται να μπεις καν σε αυτην την συζητηση ? (Δεν ρωταω ωστε να σε προκαλεσω σε εναν τετοιο διαλογο εαν απαντισης θετικα)

Πιστευεις οτι υπάρχει πιθανότητα να σου παρουσιασει κατι που θα σε πείσει για το λαθος οσον πιστευεις η τα θεωρεις εξ ορισμου αλανθαστα ?

Και τελως γιατι χρησιμοποιεις τις αραβικες εκφρασεις για τις διαφορες ευχες μετα απο καποια ονοματα και οχι καποια μεταφραση τους στα ελληνικα ? Απαγορευει το Ισλαμ την μεταφραση και χρηση τους σε αλλες γλωσσες ?

Γενικα και στην Αλβανια εχω ακουσει πολους νεοφωτιστους Μουσουλμανους (Borderland φονταμενταλιστές) να λενε σαλαμ αλεκουμ ως χαιρετισμο αντι για κατι στα Αλβανικα, το οποιο ως συνηθεια υποθετω προκύπτει απο την θρησκεια τους αφου ειναι η μονοι που το κανουν, και παντα μου προξενει απορια το γιατι συμβαινει αφου ειναι σαν ο αλλος επειδη εγινε Καθολικος να αρχισει να με χαιρετάει στα Ιταλικα η στα Λατινικα. Προκυπτει αυτη η υποχρεωση απο το Ισλαμ η ειναι δικο τους κολλημα ?
Θεωρώ τα πιστεύω μου ΔΕΔΟΜΕΝΑ και ΜΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΑ, ωστόσο δεν θα είχα πρόβλημα με έναν διάλογο, αρκεί στον διάλογο αυτόν να μπορέσω να εκθέσω τις θέσεις μου.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει οτιδήποτε που θα μπορούσε να με πείσει για το "λάθος" του Ισλάμ. Θεωρώ το Ισλάμ ως ένα σύστημα ΤΕΛΕΙΟ και εξ' ορισμού ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ.

Τις αραβικές εκφράσεις τις χρησιμοποιώ για λόγους σεβασμού στην αραβική γλώσσα, που είναι η γλώσσα στην οποία αποκαλύφθηκε το Ιερό Κοράνι. Δεν είναι ωστόσο υποχρεωτικές οι αραβικές εκφράσεις.

Η γυναίκα μου είναι από την Αλβανία και γνωρίζω τι εννοείς. Εδώ και λίγο καιρό μένω στην Αλβανία.
Άβαταρ μέλους
Ali al-Yunani
Δημοσιεύσεις: 270
Εγγραφή: 11 Οκτ 2014 18:58
Όνομα Ιστότοπου: Αλή αλ-Γιουνάνι
Επικοινωνία:

tasos_didymoteicho έγραψε: -σου έσβησα, μάλιστα, κι ένα ακόμα τέτοιο πανομοιότυπο σχόλιο που επαναλήφθηκε-
Η απάντηση μου επαναλήφθηκε επειδή επαναλήφθηκε η αντίστοιχη ερώτηση.
tasos_didymoteicho έγραψε:Αν εγώ γουστάρω πρωκτικό, τι τον νοιάζει; Στον δικό του κώλο θα τον βάλω;
Φυσικά αν εσύ γουστάρεις να ζήσεις σαν ζώο με βάση τα ένστικτα σου, αν το κρατάς για την προσωπική σου ζωή και για το κρεβάτι σου, δεν τραβάει κανένα ζόρι...
Άβαταρ μέλους
Ali al-Yunani
Δημοσιεύσεις: 270
Εγγραφή: 11 Οκτ 2014 18:58
Όνομα Ιστότοπου: Αλή αλ-Γιουνάνι
Επικοινωνία:

vesid έγραψε:
Ali al-Yunani έγραψε:
Ατίθασος Γιός έγραψε:
Σύμφωνα με την σαρία μου αξίζει ο θάνατος αν σου πω πως θεωρώ τον σαλαλὰχου πως τον λές προφήτη σας απλά κάποιον που χρησιμοποίησε όλα αυτά για να φανατίσει και ενώσει τον λαό του; (* )
Βεβαίως, αν πεις κάτι τέτοιο σε μία Ισλαμική χώρα με τη Σαρία σε ισχύ. Αν το πεις σε μένα, απλά θα διαφωνήσω και θα σε αγνοήσω.
Θα αγνοήσεις κάτι για το οποίο σύμφωνα με την σαρία αξίζει ο θάνατος; Δεν θα αγνοούσες μια δολοφονία ή έναν βιασμό όπως έχεις ήδη πει. Αυτό δείχνει ότι κατά βάθος διαφωνείς με την σαρία στο συγκεκριμένο σημείο.
Δεν διαφωνώ καθόλου. Συμφωνώ και επαυξάνω ΜΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ. Απλώς δεν μου αρέσει να είμαι καρφί.
arcadius
Δημοσιεύσεις: 135
Εγγραφή: 05 Απρ 2011 05:06
Όνομα Ιστότοπου: -

Ali al-Yunani έγραψε:
vesid έγραψε:
Ali al-Yunani έγραψε:
Ατίθασος Γιός έγραψε:
Σύμφωνα με την σαρία μου αξίζει ο θάνατος αν σου πω πως θεωρώ τον σαλαλὰχου πως τον λές προφήτη σας απλά κάποιον που χρησιμοποίησε όλα αυτά για να φανατίσει και ενώσει τον λαό του; (* )
Βεβαίως, αν πεις κάτι τέτοιο σε μία Ισλαμική χώρα με τη Σαρία σε ισχύ. Αν το πεις σε μένα, απλά θα διαφωνήσω και θα σε αγνοήσω.
Θα αγνοήσεις κάτι για το οποίο σύμφωνα με την σαρία αξίζει ο θάνατος; Δεν θα αγνοούσες μια δολοφονία ή έναν βιασμό όπως έχεις ήδη πει. Αυτό δείχνει ότι κατά βάθος διαφωνείς με την σαρία στο συγκεκριμένο σημείο.
Δεν διαφωνώ καθόλου. Συμφωνώ και επαυξάνω ΜΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ. Απλώς δεν μου αρέσει να είμαι καρφί.
Για να το πούμε αλλιώς, ως απλός πολίτης προσπερνάς, αλλά αν ήσουν Ισλαμικός δικαστής σε μουσουλμανική χώρα θα μας καταδίκαζες όλους σε θάνατο.
Άβαταρ μέλους
Ali al-Yunani
Δημοσιεύσεις: 270
Εγγραφή: 11 Οκτ 2014 18:58
Όνομα Ιστότοπου: Αλή αλ-Γιουνάνι
Επικοινωνία:

arcadius έγραψε:...Για να το πούμε αλλιώς, ως απλός πολίτης προσπερνάς, αλλά αν ήσουν Ισλαμικός δικαστής σε μουσουλμανική χώρα θα μας καταδίκαζες όλους σε θάνατο.
Αν είχατε προκαλέσει δημοσίως και μου το είχαν καταγγείλει και φυσικά αν υπήρχαν αποδείξεις, ναι.
arcadius
Δημοσιεύσεις: 135
Εγγραφή: 05 Απρ 2011 05:06
Όνομα Ιστότοπου: -

Ali al-Yunani έγραψε:
arcadius έγραψε:...Για να το πούμε αλλιώς, ως απλός πολίτης προσπερνάς, αλλά αν ήσουν Ισλαμικός δικαστής σε μουσουλμανική χώρα θα μας καταδίκαζες όλους σε θάνατο.
Αν είχατε προκαλέσει δημοσίως και μου το είχαν καταγγείλει και φυσικά αν υπήρχαν αποδείξεις, ναι.
Ενδιαφέρον. Ούτως ή άλλως μπορείς να φανταστείς την απέχθειά μου γι'αυτό, αλλά έχω μια άλλη ερώτηση.

Αν το είχα πει σε ιδιωτική συζήτηση, ερωτώμενος από μουσουλμάνο για τη γνώμη μου;
Άβαταρ μέλους
aristotelis_1
Δημοσιεύσεις: 4670
Εγγραφή: 31 Αύγ 2009 15:33
Όνομα Ιστότοπου: -

εγω προσωπικα ειμαι εναντιων του ισλαμ και τον ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ μουσουλμανων
σας θεωρω ακραιους και με μεγαλες ευθινες γιατι κανεις δεν αντιδραει στις ακροτητες τον μουσουλμανων σε καποιες χωρες

μην το παρεις προσωπικα αλη σεβαστα τα πιστευω σου και καλος κανεις και πιστευεις αλλα την στιγμη που δεν θα αντιδρασεις στο κακο [το οποιο δε το θεωρεις κακο] ολοι θα λενε και για εσενα πως εισαι ακραιος

απο εκει και περα ολοι οσοι τωρα κραζουνε την θρησκεια σου κανανε μεγαλους αγωνες υπερ τον δικαιοματων να μπορει να υπαρχει τζαμι και να προσευχεσται
το οποιο θεωρω προσωπικα μεγαλη υποκρισια δηλαδη απο την μια λεμε τα χιλλια κακα για το ισλαμ και τους πιστους τους αλλα απο την αλλη θελουμε ναο για να προσευχονται σε ολα αυτα τα ακραια που πιστευουν?

και μια θεωριτικη τωρα ερωτιστη στην ερωτιση γιατι να μην υπαρχει τζαμι στην ελλαδα
σεβαστο ειπαμε να εχετε και εσεις εναν χωρο δικο σας να προσευχεσται
αλλα μπορεις να πεις με σιγουρια πως οταν θα βρισκονται 100-200 πιστοι μουσουλμανοι μαζι δε θα θεωρισουν καποιον βλασθημο εκει γυρο τους και δε θα προκαλεσουνε φασαριες?
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΑΡΗΣ
arcadius
Δημοσιεύσεις: 135
Εγγραφή: 05 Απρ 2011 05:06
Όνομα Ιστότοπου: -

aristotelis_1 έγραψε:εγω προσωπικα ειμαι εναντιων του ισλαμ και τον ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ μουσουλμανων
σας θεωρω ακραιους και με μεγαλες ευθινες γιατι κανεις δεν αντιδραει στις ακροτητες τον μουσουλμανων σε καποιες χωρες

μην το παρεις προσωπικα αλη σεβαστα τα πιστευω σου και καλος κανεις και πιστευεις αλλα την στιγμη που δεν θα αντιδρασεις στο κακο [το οποιο δε το θεωρεις κακο] ολοι θα λενε και για εσενα πως εισαι ακραιος

απο εκει και περα ολοι οσοι τωρα κραζουνε την θρησκεια σου κανανε μεγαλους αγωνες υπερ τον δικαιοματων να μπορει να υπαρχει τζαμι και να προσευχεσται
το οποιο θεωρω προσωπικα μεγαλη υποκρισια δηλαδη απο την μια λεμε τα χιλλια κακα για το ισλαμ και τους πιστους τους αλλα απο την αλλη θελουμε ναο για να προσευχονται σε ολα αυτα τα ακραια που πιστευουν?

και μια θεωριτικη τωρα ερωτιστη στην ερωτιση γιατι να μην υπαρχει τζαμι στην ελλαδα
σεβαστο ειπαμε να εχετε και εσεις εναν χωρο δικο σας να προσευχεσται
αλλα μπορεις να πεις με σιγουρια πως οταν θα βρισκονται 100-200 πιστοι μουσουλμανοι μαζι δε θα θεωρισουν καποιον βλασθημο εκει γυρο τους και δε θα προκαλεσουνε φασαριες?
Aριστοτέλη να σου δωσω μια απαντηση εγω;

Ισλαμ δεν ειναι αναγκαστικα τα ακραια που πρεσβευει ο συγκεκριμενος ομιλητης. Πχ μουσουλμανοι ειναι και στην Δυτικη Θρακη, ακουσες να σκοτωνουν οσους εγκαταλειπουν το Ισλαμ; Όχι βέβαια.

Από την άλλη έχεις δικιο ότι ισλαμιστες με ακραιες αποψεις σαν του συνομιλητη αυτου ειναι οι ιδιοι υπευθυνοι για την κακη τους εικονα. Ουτε οι ελληνες, ουτε οι αμερικανοι, ουτε οι χριστιανοι, ουτε οι αθεοι, ουτε οι κομμουνιστες. Οι ιδιοι και μονο.
Άβαταρ μέλους
aristotelis_1
Δημοσιεύσεις: 4670
Εγγραφή: 31 Αύγ 2009 15:33
Όνομα Ιστότοπου: -

οχι βεβαια εγω αναφερομουν στην μουσουλμανικες καθαρα χωρες

η ερωτιση σε αυτο ηταν ειμαι μουσουλμανος αρκετοι μουσουλμανοι φερονται αγρια και απαισια εγω δεν μπορω να κανω κατι να βγαλω αυτο το κακο ονομα για την θρησκεια μου?
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΑΡΗΣ
Απάντηση