ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Οτιδήποτε αφορά την επικαιρότητα ή πρακτικά θέματα σχετικά με την αθεΐα και την θρησκεία. Θέματα γενικής επικαιρότητας συζητιούνται στα "Εκτός θέματος", υποσυζήτηση "Ειδήσεις και επίκαιρα".
Άβαταρ μέλους
Freedom of Mind
Δημοσιεύσεις: 91
Εγγραφή: 09 Μάιος 2009 21:21
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: 6 ημιοροφος (μεταξυ 6ου και 7ου οροφου)

Μαγκες και μαγκισες :big-band: θελω να σας μιλησω για ενα "προβλημα" στο σχολειο μου.

Εγω οπως δεν ξερετε ( :D ) ειμαι μαθητης της Β' Λυκειου Θετικης Κατευθυνσης (ηθελα να παω Θεωρητικα αλλα ειδα οτι δεν εχει μελλον και επεισης το μονο μαθημα που μου αρεσει απο κει ειναι η Ιστορια-πισω απο τις γραμμες φυσικα-, τα Αρχαια ουτε να τα βλεπω!).

Ηθελα λοιπον να παρω απαλλαγη απο το μαθημα των Θρησκευτικων, αλλα ελα μου που ο διευθυντης ειναι θεολογος :o . Με τον τροπο του στην ερωτηση μου μου απαντησε οτι αν δεν εισαι αλλου δογματος ή θρησκευματος δεν το δεχομαι. Και αν δηλωσεις αυτο, δεν σε δεχομαι και θα πας πισω στο σχολειο που ηρθες (εκανα μεταγραφη). Σκεφτηκα να το ξαναεπισκεφτω και να με υπερασπιστω αραδιαζοντας αρθρα του Συνταγματος και των Ανθρωπινων Δικαιωματων, αλλα με τη παραμικρη "κουτσουκελα" μετα μπορει να βρει προφαση και να με διωξει. Τί να κανω. Εντωμεταξει, ΔΕΝ το μπορω το μαθημα. Δεν θα κρατιεμαι και θα ερχομαι συνεχεια κοντρα με το teacher ειδικα στο μαθημα της Αθειας και με ολα αυτα που γραφει. Σκεφτομαι να το πω μεχρι και στη καθηγητρια. Χελπ!

Θα διαβασω μαλλον τα ποστ σας το αλλο Γουικεντ γιατι 95% δυσκολο μες τη βδομαδα. Ξανα χελπ.

@FOM@
I have fell in love with Sandra Nurmsalu the leading singer of the estonian Urban Sympony who played in Eurovision 2009.

Seriously.....

http://www.naistemaailm.ee/img/art/cc41f42fd92b126.jpg
fanisoleo
Δημοσιεύσεις: 112
Εγγραφή: 02 Μάιος 2009 21:11
Όνομα Ιστότοπου: -

Δεν αξίζει να αλλάξεις σχολείο επειδή ο διευθυντής είναι μαλάκας... Αν δεν καταφέρεις να πάρεις απαλλαγή, τότε απλά στο μάθημα πες κόσμια τις διαφωνίες σου. Μπορείς να τεκμηριώσεις ότι λες και δεν μπορεί να σου δώσει ωριαίες επειδή συμμετέχεις στο μάθημα :dance:
«Η μεγαλύτερη τραγωδία σε ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας ίσως να είναι ο σφετερισμός της ηθικής από τη θρησκεία.» Arthur C. Clarke
Άβαταρ μέλους
bozonio
Δημοσιεύσεις: 303
Εγγραφή: 14 Απρ 2009 17:42
Όνομα Ιστότοπου: black hole
Επικοινωνία:

Εγώ θα σου έλεγα να το ξαναπροσπαθήσεις φέρνοντας την εγκύκλιο του υπουργίου για την απαλλαγή. Από ότι ξέρω δεν επιτρέπεται νομικά να σου αρνηθεί, ούτε και είσαι υποχρεωμένος να πείς το λόγο της απαλλαγής. Βέβαια δεν ξέρω με το θέμα της μεταγγραφής που είπες τι παίζει. Μπορεί ο διευθυντής να σε δίωξει έτσι ή είναι κούφιες απειλές;
Πάντως νομίζω ότι αν δεν υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας δε θα αλλάξει τίποτα στην κοινωνία... Και θα αρχίσουν και οι στατιστικέςμε το πόσο λίγα άτομα πήραν απαλλαγή ενώ στην ουσία οι πειρσσότεροι φοβούνται...
«Όσο οι άνθρωποι πιστεύουν σε Θεούς, τόσο θα βασιλεύουν οι δαίμονες...»
http://www.blackhole-bozonio.blogspot.com/
Άβαταρ μέλους
EvanT
Δημοσιεύσεις: 1927
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2009 11:00
Όνομα Ιστότοπου: On the way to Ithaca
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Αν η καθηγήτρια είναι συνεννοήσιμη, τότε θα σε συμβούλευα κι εγώ να παραμείνεις στο μάθημα. Αν η κατάσταση στο λύκειο δεν έχει αλλάξει από τότε που πήγαινα εγώ, τα Θρησκευτικά στο λύκειο είναι η ώρα του παιδιού και ο καθηγητής κάνει μάθημα με 5-6 άτομα που τον προσέχουν. Άδραξε την ευκαιρία να τριφτείς στη χριστιανική απολογητική και αντεπιχειρηματολογία (αν δεν κάθεσαι βέβαια σε μπροστινό θρανίο δυσκολεύει λίγο το πράγμα).

Εκτός κι αν κάνετε Θρησκευτικά τελευταία ώρα και θες να γυρίζεις σπίτι λίγο νωρίτερα... Αν δε, πήρες μεταγραφή ημι-παράνομα (με διεύθυνση συγγενή κ.λπ.) κάνε καλύτερα μόκο. Δεν μπορείς να γκρινιάζεις για τη στάση του διευθυντή άμα κι εσύ δεν είσαι εντελώς καθαρός.
“With crosses, relics, crucifixes,
beads, pictures, rosaries and pixes,
the tools of working out salvation,
by mere mechanic operation.”
Samuel Butler, "Hudibras"
Άβαταρ μέλους
AoratiMelani
Δημοσιεύσεις: 16164
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 16:19
Όνομα Ιστότοπου: Αόρατη Μελάνη
Επικοινωνία:

Η συμβουλή του ΕβανΤ πιο πάνω με βρίσκει στην ουσία σύμφωνη. Δυστυχώς συχνά στη ζωή αναγκαζόμαστε να κάνουμε δυσκολοχώνευτους συμβιβασμούς, πολύ χειρότερους από αυτόν που αναφέρεις. Φυσικά μπορείς να διεκδικήσεις το δικαίωμά σου στην απαλλαγή, ριψοκινδυνεύοντας την δυσαρέσκεια του διευθυντή με όλα τα επακόλουθα. Μπορείς να πας με την εγκύκλιο του υπουργείου στο χέρι και να απαιτήσεις να γίνει δεκτό το αίτημά σου. Μόνον εσύ μπορείς να αποφασίσεις πόσο σημαντικό είναι για σένα και τι είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις γι' αυτό.

Αν η μεταγραφή σου δεν είναι τελείως νομότυπη, είναι δύσκολο να ζητάς από τον δευθυντή να είναι νομότυπος. Αν όμως η μεταγραφή σου είναι νομότυπη, τότε θα σου έλεγα να επιχειρήσεις και πάλι να ζητήσεις την απαλλαγή, έχοντας παρόντα έναν τουλάχιστον μάρτυρα, ώστε να μπορείς αν χρειαστεί να προχωρήσεις σε καταγγελία (ή τουλάχιστον να είναι σαφές στον διευθυντή ότι αν θες μπορείς να το κάνεις). Το καλύτερο θα ήταν να σε συνοδεύει κάποιος ενήλικας.

Γιατι δεν ζητάς την βοήθεια των γονιών σου; Για να ζητάς απαλλαγή, σίγουρα ο ένας εκ των δύο έχει υπογράψει το χαρτί της απαλλαγής, πράγμα που σημαίνει ότι στηρίζει την απόφασή σου. Γιατί δεν ζητάς από αυτήν/αυτόν που υπέγραψε να σε συνοδεύσει στον δειθυντή; Γιατί δεν μοιράζεσαι το πρόβλημα με την οικογένειά σου;

Μια άλλη ιδέα είναι να υποβάλεις το αίτημά σου ΓΡΑΠΤΑ και να ζητήσεις να πρωτοκολληθεί (και να κρατήσεις ένα αντίγραφο με τον αριθμό πρωτοκόλλου, να πας δηλαδή με ΔΥΟ αντίγραφα της αίτησής σου). Είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να σου απαντήσουν εντός ενός μηνός (ξερω είναι πολύ, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα). Αν σου απαντήσουν αρνητικά, που δεν νομίζω να τολμήσουν, πάρε το χαρτί και πήγαινε στο Σώμα Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (www.seedd.gr), ή στον Συνήγορο του Πολίτη (www.synigoros.gr).

Η αίτηση θα πρέπει να γραφτεί και να υπογραφεί από έναν γονιό σου. Το κείμενο της αίτησης θα πρέπει να είναι κάτι σαν "βάσει της εγκυκλίου υπ' αριθμ. Τάδε του ΥΠΕΠΘ, την οποία επισυνάπτω στην παρούσα αίτηση, ζητώ να απαλλαγεί το παιδί μου Τάδε Δείνα από το μάθημα των θρησκευτικών", και μια φωτοτυπία της εγκυκλίου από πίσω.

Για δοκίμασε έτσι, να δούμε αν θα έχουν τα κότσια να απαντήσουν αρνητικά.
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein
Άβαταρ μέλους
Ιοκάστη
Δημοσιεύσεις: 2298
Εγγραφή: 05 Μαρ 2009 13:18
Όνομα Ιστότοπου: Iokaste’s Blog
Επικοινωνία:

Συμφωνώ κι εγώ με τον EvanT γενικά αλλά επειδή έχει γεμίσει η Ελλάδα άτομα σαν τον διευθυντή σου (μαλάκες δηλαδή) πρέπει κάτι να γίνει!! Αν εσύ είσαι νομικά καθαρός θα άξιζε να το κυνηγήσεις λίγο παραπάνω όπως λέει η Μελάνη. Όμως σ'αυτή την περίπτωση ακόμα και να μείνεις τελικά στο σχολείο και να πετύχεις αυτό που θέλεις θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου το ενδεχόμενο αντίποινων, μπορεί να σου κάνουν την ζωή πολύ δύσκολή και ειδικά με τους βαθμούς, που αν δεν κάνω λάθος στην τρίτη λυκείου έχουν και σημασία...

Άσχετο αλλά εδώ θα ήταν ωραίο να μπορούσε να υπάρξει μια συλλογική κίνηση, άλλο να πάει μόνο του το παιδί κι άλλο να πηγαίναμε 100 άτομα (κι ένας δικηγόρος!!)... Και θα μ'άρεσε να γινόταν όχι στα πλαίσια της αθεΐας αυστηρά αλλά στα πλαίσια του σεβασμού στον συνάνθρωπο γιατί αυτό αφορά όλους τους πολίτες της χώρας. Ίσως στο μέλλον...
http://iocaste.wordpress.com

Do you know how a falcon is trained my dear? Her eyes are sown shut. Blinded temporarily she suffers the whims of her God patiently, until her will is submerged and she learns to serve - as your God taught and blinded you with crosses.
Άβαταρ μέλους
aeroxeimarros
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: 19 Μάιος 2009 18:51
Όνομα Ιστότοπου: Ο καιρός είναι εξίσωση
Επικοινωνία:

Παρόμοια ιστορία αντιμετωπίζουν και τα αδέρφια μου εις τη Γ΄ Γυμνασίου σε ότι αφορά τη διευθύντρια η οποία είναι Θεολόγος και τους αναγκάζει να λένε υποχρεωτικά την προσευχή στο σχολεία κατά σειρά, χωρίς να επιδέχεται το «όχι» ως απάντηση!!

Στο δικό σου πρόβλημα υπεισέρχεται και η «απειλή» τον διευθυντή προς εσένα λόγω του ότι έκανες μεταγραφή ενώ έχει να κάνει με το ζήτημα της απαλλαγής του συγκεκριμένου μαθήματος.

Σε συμβούλεψαν άλλοι και ίσως είναι καλύτερο να «ακούσεις» αυτούς( ;) ) , αλλά εις τη θέση σου εγώ όχι μόνο θα επέμενα και θα ήμουν πολύ αντιδραστικός με τον διευθυντή, θα επεδίωκα κόντρα μαζί του συνεχώς ενώ στο μάθημα των θρησκευτικών θα άναβα «φωτιές»(όταν πήγαινα λύκειο άναβα και στην κυριολεξία φωτιές αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

Η δική μου η άποψη λοιπόν είναι να μην ενδώσεις στις απειλές εκφοβισμού ενός επιεικώς καθυστερημένου διευθυντή. :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aeroxeimarros την 13 Οκτ 2009 12:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
http://anatreptikos-analysis.blogspot.com/

Συμβαίνει πάντα το ίδιο πράγμα κάθε άνθρωπος δεν σκέφτεται παρά τον εαυτό του.(Σοφοκλής)
Άβαταρ μέλους
EvanT
Δημοσιεύσεις: 1927
Εγγραφή: 14 Ιούλ 2009 11:00
Όνομα Ιστότοπου: On the way to Ithaca
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Αεροχείμαρρε, να σου πω...
στην περίπτωση αυτή το πρόβλημα μπορεί να παρακαμφθεί με ενδεχομένως θετικά αποτελέσματα (προσμετρώ την τριβή με έναν αξιόλογο θεολόγο θετική) χωρίς κατά μέτωπο επίθεση και χωρίς να βγει το παιδί εκτεθειμένο. Το άναμα φωτιών στο μάθημα των θρησκευτικών, βέβαια, το συνιστώ κι εγώ... βέβαια όταν ήμουν λυκειόπαις τα θρησκευτικά δεν είχαν κανένα αντίκτυπο γιατί δεν υπήρχε εθνικό απολυτήριο. Ας φτιάξει ο φίλος μας ένα pro και con list και ας αποφασίσει. Σίγουρα δε μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς γι'αυτόν.

Αυτό που αναφέρεις εσύ είναι καθαρός ψυχολογικός εκβιασμός και απλά ο συμβιβασμός δεν θα έχει κανένα θετικό στοιχείο για τον συμβιβαζόμενο (μάλλον αρνητικά και μόνο στην ψυχοσύνθεσή του). Σε τέτοια περίπτωση συμφωνώ κι εγώ μαζί σου.
“With crosses, relics, crucifixes,
beads, pictures, rosaries and pixes,
the tools of working out salvation,
by mere mechanic operation.”
Samuel Butler, "Hudibras"
Άβαταρ μέλους
aeroxeimarros
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: 19 Μάιος 2009 18:51
Όνομα Ιστότοπου: Ο καιρός είναι εξίσωση
Επικοινωνία:

Το ξεκαθάρισα ότι αναφέρομαι μόνο στο τι ΘΑ έκανα εγώ. Γι αυτό και τον παραίνεσα να ακούσει τα δικά σας μηνύματα.

Η φωτιά συνιστάται και σε άλλα μαθήματα μόνο που έχει σοβαρότερες πειθαρχικές συνέπειες. Αν και σπουδάζω μαθηματικά, συνήθιζα να παίρνω εκεί τις ημερήσιες αποβολές. :mrgreen:

Συμφωνώ πάντως ότι ενέχει ο κίνδυνος να βρεθεί το παιδί εκτεθειμένο, απλά εκνευρίζομαι με τη συμπεριφορά τέτοιων βλαμμένων καθηγητών!
http://anatreptikos-analysis.blogspot.com/

Συμβαίνει πάντα το ίδιο πράγμα κάθε άνθρωπος δεν σκέφτεται παρά τον εαυτό του.(Σοφοκλής)
Άβαταρ μέλους
JustAnotherGoneOff
Δημοσιεύσεις: 156
Εγγραφή: 17 Μαρ 2009 23:32
Όνομα Ιστότοπου: Λαπούτα
Επικοινωνία:

Off Topic
Καλά, όλοι οι διευθυντές σχολείων είναι θεολόγοι;
Άβαταρ μέλους
aeroxeimarros
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: 19 Μάιος 2009 18:51
Όνομα Ιστότοπου: Ο καιρός είναι εξίσωση
Επικοινωνία:

JustAnotherGoneOff έγραψε:
Off Topic
Καλά, όλοι οι διευθυντές σχολείων είναι θεολόγοι;
Δεν χρειάζεται να διευκρινίζεις ότι είσαι εκτός θέματος εξάλλου τα θρησκευτικά είναι περισσότερο «εκτός θέματος και τόπου και χρόνου!» στα σχολεία...
Η θεολόγος όπου μαθαίνουν γράμματα τα αδέρφια μου διατρανώνει την άποψη ότι η θεολογία είναι ένα είδος επιστήμης, όπως και τα οικονομικά ή το marketing!

Ρωτάει μία μέρα ο αδερφός μου τη Θεολόγο: «Ο Θεός τι φάτσα έχει;» και του απαντάει ότι «είναι όπως τον φαντάζεσαι εσύ..»

Δηλ, μπορεί να είναι και έτσι:http://www.freshnews.in/wp-content/gall ... a_lima.jpg

Θα άλλαζα γνώμη αν ήμουν παιδί(δε θα δυσπιστούσα) και άκουγα την απάντηση της και ίσως να γινόμουν πολύ πιστός! Ξέρουν τι κάνουν οι Θεολόγοι... :angry-devil:
http://anatreptikos-analysis.blogspot.com/

Συμβαίνει πάντα το ίδιο πράγμα κάθε άνθρωπος δεν σκέφτεται παρά τον εαυτό του.(Σοφοκλής)
Άβαταρ μέλους
AoratiMelani
Δημοσιεύσεις: 16164
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 16:19
Όνομα Ιστότοπου: Αόρατη Μελάνη
Επικοινωνία:

Κι εγώ σκέφτηκα να τον συνοδέψω, αν χρειαστεί. Το καλύτερο φυσικά είναι να τον συνοδέψει ένας γονιός του. Αν όμως δεν μπορούν λόγω δουλειάς, δεν θα με πείραζε να πάω εγώ, σε συνεννόηση μαζί τους, εννοείται.

Και δεν χρειάζεται αντιπαράθεση. Θα έλεγα πολύ ευγενικά στον διευθυντή "καλημέρα σας, είμαι οικογενειακή φίλη και συνοδεύω τον μαθητή κατά παράκληση των γονέων του για να καταθέσουμε μαζί την αίτηση απαλλαγής από τα θρησκευτικά". Δεν υπάρχει περίπτωση να μου έλεγε οτιδήποτε, πάω και στοίχημα. Στον μικρό πουλάει μούρη, σε μια "σοβαρή κυρία" δεν θα τολμούσε.
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein
Άβαταρ μέλους
JustAnotherGoneOff
Δημοσιεύσεις: 156
Εγγραφή: 17 Μαρ 2009 23:32
Όνομα Ιστότοπου: Λαπούτα
Επικοινωνία:

aeroxeimarros έγραψε:
Ρωτάει μία μέρα ο αδερφός μου τη Θεολόγο: «Ο Θεός τι φάτσα έχει;» και του απαντάει ότι «είναι όπως τον φαντάζεσαι εσύ..»

Δηλ, μπορεί να είναι και έτσι:http://www.freshnews.in/wp-content/gall ... a_lima.jpg

Θα άλλαζα γνώμη αν ήμουν παιδί(δε θα δυσπιστούσα) και άκουγα την απάντηση της και ίσως να γινόμουν πολύ πιστός! Ξέρουν τι κάνουν οι Θεολόγοι... :angry-devil:
Η απάντηση όμως μπορεί να είναι... http://i35.tinypic.com/21briur.jpg
Άβαταρ μέλους
Darkchilde
Δημοσιεύσεις: 1777
Εγγραφή: 07 Απρ 2009 16:08
Όνομα Ιστότοπου: The Dark Side of the Force and other stories
Τοποθεσία: Lost in the Night
Επικοινωνία:

JustAnotherGoneOff έγραψε: Η απάντηση όμως μπορεί να είναι... http://i35.tinypic.com/21briur.jpg
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Blog (greek): The Dark Side of the Force and Other Stories
Blog (english): Snippets and other stories from the net

Twitter: @ladyjedi : I only tweet in English.
Isaac Asimov έγραψε:To surrender to ignorance and call it God has always been premature, and it remains premature today.
Άβαταρ μέλους
aeroxeimarros
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: 19 Μάιος 2009 18:51
Όνομα Ιστότοπου: Ο καιρός είναι εξίσωση
Επικοινωνία:

ξέρω τις προτιμήσεις του αδερφού μου!!!!!! Βάσει του αδερφού μου μίλησα! : brrr :
http://anatreptikos-analysis.blogspot.com/

Συμβαίνει πάντα το ίδιο πράγμα κάθε άνθρωπος δεν σκέφτεται παρά τον εαυτό του.(Σοφοκλής)
Άβαταρ μέλους
karakitsossecurity
Δημοσιεύσεις: 1407
Εγγραφή: 27 Απρ 2009 14:09
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

"σοβαρή κυρία"
κάπου αλλού λες κάποιας ηλικίας τι έγινα μιας έπιασε κρίση τρίτης ηλικίας : brrr :
Boards don't hit back "Bruce Lee, Enter The Dragon"
Άβαταρ μέλους
Comte de Toulouse
Δημοσιεύσεις: 3960
Εγγραφή: 11 Μαρ 2009 13:32
Όνομα Ιστότοπου: Comte de Toulouse
Τοποθεσία: 7-
Επικοινωνία:

AoratiMelani έγραψε: Στον μικρό πουλάει μούρη, σε μια "σοβαρή κυρία" δεν θα τολμούσε.
karakitsossecurity έγραψε:κάπου αλλού λες κάποιας ηλικίας τι έγινα μιας έπιασε κρίση τρίτης ηλικίας : brrr :
Σιγά μην έλεγε καλέ για τον εαυτό της "σοβαρή κυρία" ! Εννοεί ότι θα έπαιρνε μαζί της και μια τέτοια : brrr : : brrr :
Pluralitas non est ponenda sine neccesitate
Άβαταρ μέλους
AoratiMelani
Δημοσιεύσεις: 16164
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 16:19
Όνομα Ιστότοπου: Αόρατη Μελάνη
Επικοινωνία:

Καρακίτσο και Κόμη,

Να έρθετε αύριο και οι δύο με τον κηδεμόνα σας!!! Μου θέλετε και φόρουμ!!!
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein
Άβαταρ μέλους
mpamiatzis
Δημοσιεύσεις: 994
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2009 00:47
Όνομα Ιστότοπου: μαθήματα σκέψης
Επικοινωνία:

εγω γιατι νομιζω οτι εχει εκτεθει ηδη!!! αφου εχει κάνει νύξη στον λυκειάρχη και αφου ο λυκιαρχης ειναι μαλακας ποιος μας λεει οτι και καλος να ειναι στα θρησκευτικα ο φρεε αφου ξερει ο λυκειαρχης οτι ειναι αθεος θα του βαλει καλους βαθμους???
ο EvanT καλα τα λεει οτι δεν ειναι ουσιοδεις το ζητημα για την απαλαγηκαι συμφωνω μαζι του γιατι και εγω κανω τον ψοφιο κοριο συνεχεια. διοτι οταν μαλωνω ξερω οτι πρεπει να ξαπλωσω καποιον αν δεν κανει πισω η να ξαπλωθω εγω απο αυτον.
και ξερω οτι αν κανω την αρχη (στην συγκεκριμενη περιπτωση ζητησε να εξαιρεθει) θα το τραβηξω μεχρι τελους.
αν νομιζεις οτι δεν θα εχεις συνεπειες αυτο που ηδη ζητησες κανε τον ψωφιο κοριο αλλιως ετοιμασε επανασταση,ετοιμασε μολοτοφ κανε καταληψη , ανεφερε τον στον προϊσταμενο του για εκβιασμο κτλ.

τελος παντων οτι και να σου πουμε νομιζω οτι αυτο που θα διαλεξεις να κανεις να μην το μετανιωσεις μετα
http://mpamiatzis.blogspot.com
Οι μέρες αποφράδες με ξόρκισαν παπάδες
κι αμαρτωλό με βγάλανε και βλάσφημο
Κι εγώ να καταπίνω Τιτανικός θα γίνω
να σας βυθίσω στο στερνό μου χάσιμο
Ότι ενθάδε κείμεθα Ο ξείν' αγγέλειν
κι απολωλότες είμεθα απ' την αγέλην
CommiS
Δημοσιεύσεις: 21
Εγγραφή: 23 Σεπ 2009 23:41
Όνομα Ιστότοπου: CommiBlog
Επικοινωνία:

Ποσο σε ζηλευω!
Θα ηθελα κι εγω παρα πολυ να μου τυχει μια τετοια περιπτωση.
Η αληθεια ειναι οτι στις περισσοτερες περιπτωσεις τα θρησκευτικα ειναι η ωρα του παιδιου. Εγω ποτε δε πηρα απαλαγη. Τα μονα πλεονεκτιματα ειναι οι δυο ωρες κενες στο σχολειο και οτι δεν ακους ολες αυτες τις παπαρολογιες. Αλλα χανεις την αντιπαραθεση με τον καθηγητη και την ευκαιρια να ακουσουν οι συμαθητες σου κατι διαφορετικο.
Στο Λυκειο ειχα εναν θρησκευτικο διαφορετικο απο τους αλλους. Αν αντι για θρησκευτικος ειχε σπουδασει φιλολογος , ανετα θα μου αρεσαν τα αρχαια και ισως να πηγαινα και θεωρητικη. Θα προτιμουσα να μου τυχαινε καμια σπαστικια θρησκευτικως ετσι ωστε να ηταν πιο εντονες οι διαφωνιες.
Αν ημουν στη θεση σου θα του το ξαναζητουσα και παντα με ηρεμια θα προσπαθουσα με επιχειρηματα να των πεισω. Αλλωστε εσυ εχεις δικιο. Θα τον εκανα να συνειδητοποιησει απο μονος του οτι δε μπορει να μη σου δωσει απαλαγη.
Απάντηση