Κάτι δεν πάει καλά...

Οτιδήποτε αφορά την επικαιρότητα ή πρακτικά θέματα σχετικά με την αθεΐα και την θρησκεία. Θέματα γενικής επικαιρότητας συζητιούνται στα "Εκτός θέματος", υποσυζήτηση "Ειδήσεις και επίκαιρα".
Άβαταρ μέλους
Τεμπελόσκυλο
Δημοσιεύσεις: 9867
Εγγραφή: 03 Μαρ 2009 21:27
Όνομα Ιστότοπου: Τεμπέλικες Σκέψεις...
Τοποθεσία: Sun City
Επικοινωνία:

Δεν κατάλαβα γιατί θα πρέπει να ανακατευτεί η Ένωση στις παπαριές που γράφει (ή κάνει) ο κάθε βαρεμένος και πώς θα βρεθεί εκτεθειμένη.
It is by will alone I set my mind in motion.
Ibraim Bielidopoulos
Αποκλεισμένος
Δημοσιεύσεις: 1851
Εγγραφή: 04 Φεβ 2013 00:30
Όνομα Ιστότοπου: -

Μια ανακοινωσούλα γενικά και αόριστα ότι είναι κατά του φασισμού και θρησκοληψίας από τη μία και κατά των ατομικών πράξεων βίας και εκδίκησης από την άλλη δεν ακούγεται άσχημα.
Άβαταρ μέλους
Σίμων Resurrected
Δημοσιεύσεις: 3230
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2010 09:49
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Λυκαβηττός

Η ένωση πρέπει να τελέσει τρισάγιο στον τόπο του εγκλήματος και να αγοράσει καινούργιο στριγκάκι στον Πακιστανό Ισλαμοφασίστα.

..αλλιώς θα ρίξει φωτιά ο θεός και θα μας κάψει!! :mrgreen:

Ps: καταδικάζω απερίφραστα τις ατομικές πράξεις βίας, θέση μου πάντα παραμένει η ομαδική, οργανωμένη, συστηματική και αποτελεσματική βία :mrgreen:
État de siège
Άβαταρ μέλους
patroklos
Δημοσιεύσεις: 1714
Εγγραφή: 01 Ιούλ 2010 13:22
Όνομα Ιστότοπου: -

Nearly quarter of men in Asia-Pacific admit to committing rape
gang rape in india

στις ειδήσεις γενικά τελευταία, εκτός την ισλαμικής ακολασίας με λιθοβολισμούς δεκατετραχρονων που ήταν θύματα βιασμού, πολιτισμοί από εκεί που ήρθε ο ιμάμης της ιστορίας του θέματος έχουν κακές στατιστικές.

αυτή η γνώση βοηθά την κριτική εδώ
Enjoy yourself. It's later than you think. / Διασκέδασε. Είναι πιό αργά από ό, τι νομίζεις

Chinese proverb /Κινεζική παροιμία
Άβαταρ μέλους
tasos_didymoteicho
Δημοσιεύσεις: 9010
Εγγραφή: 30 Δεκ 2010 15:59
Όνομα Ιστότοπου: -

Όχι, ούτε κι έτσι έχει καμιά δουλειά η Ένωση. Δεν την αφορά διόλου το θέμα. Αν μπαίναμε στη διαδικασία να γράφουμε κάτι για οτιδήποτε συναντάμε στο διαδίκτυο... Άσε που το θέμα της μη βίας μας έχει ήδη απασχολήσει πολύ περισσότερο απ' ό,τι του αξίζει στη συζήτηση του καταστατικού.
"Του είχαν δείξει την ασημαντότητα και τη φτηνή κενότητα των μικρών θεών της γης, με τα κακομοίρικα ανθρώπινα ενδιαφέροντά τους και τις διασυνδέσεις τους –τα μίση, τους θυμούς, τις αγάπες και τις ματαιοδοξίες τους– τη λαχτάρα τους να τους υμνούν και να θυσιάζουν σ' αυτούς, και την απαίτησή τους να τους πιστεύουν, κάτι άκρως αντίθετο με τη λογική και τη Φύση."
"Through the Gates of the Silver Key" By H. P. Lovecraft (with E. Hoffmann Price)
Άβαταρ μέλους
AoratiMelani
Δημοσιεύσεις: 16164
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 16:19
Όνομα Ιστότοπου: Αόρατη Μελάνη
Επικοινωνία:

tasos_didymoteicho έγραψε:Αν μπαίναμε στη διαδικασία να γράφουμε κάτι για οτιδήποτε συναντάμε στο διαδίκτυο...
Έτσι ακριβώς.
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein
Άβαταρ μέλους
Γιατρος Του Ικα
Δημοσιεύσεις: 5537
Εγγραφή: 18 Μαρ 2009 13:22

kapages έγραψε:αν ο πακιστανος ηταν χρυσαυγιτης και κοιτουσε με μισος μια νιγηριανη με μπουρκα αντι για ελληνιδα πιτσιρικα και ετρωγε αυτος το ξυλο απο τον αρρωστο τυπα, θα λεγατε τα ιδια;

Ή θα τον κανατε ηρωα τον Κλειτορα;
Εγώ πάντως δεν έχω καμία ψευδαίσθηση ως προς το ότι ο ισλαμισμός είναι και αυτός μια μορφή απεχθούς ολοκληρωτισμού, τηρουμένων των αναλογιών όπως ο φασισμός για τις δυτικές κοινωνίες, με πολλές ιδιαιτερότητες βέβαια.
Και όπως γενικά δεν έχω πρόβλημα με το ξυλοφόρτωμα των φασιστών έτσι δεν έχω και πρόβλημα με το ξυλοφόρτωμα των ισλαμοπιθήκων.

Όμως! Ξυλοφόρτωμα για ξυλοφόρτωμα (γενικά φυσικές πράξεις βίας), όχι για απόψεις. Ξεφτίλα, κράξιμο, βρισίδι αν θέλεις αλλά μπουνίδια για απόψεις;Όχι. Ούτε σε φασίστες, ούτε σε ισλαμοφασίστες.
Άνθρωπος χωρίς Θεό,ψάρι χωρίς ποδήλατο.

Είδα χτές ένα πεφταστέρι και ευχήθηκα να πέσει στο σπίτι σου.(Mikeius)

Ένα πέτρινο λιοντάρι στην μπασιά της νύχτας, με τα νύχια μπηγμένα στην πέτρα…
Άβαταρ μέλους
aristotelis_1
Δημοσιεύσεις: 4670
Εγγραφή: 31 Αύγ 2009 15:33
Όνομα Ιστότοπου: -

ομως και ομως και αν και αν ασε τα μισολογα γιατρε και πες στα ισια την αποψη σου
ναι αν ηταν φασιστας και εκραζε καποια αλλοδαπη θα τον εσπαγα στο ξυλο γιατι ειναι ρατσιστικι συμπεριφορα
αλλα αν ηταν αλοθρησκος και εκραζε μια αλοθρησκη ειναι δικο τους θεμα και εμας δεν μας αφορα απλα την καταδικαζουμε
καλυτερα ετσι?
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΑΡΗΣ
Άβαταρ μέλους
kapages
Δημοσιεύσεις: 2911
Εγγραφή: 23 Δεκ 2010 05:10
Όνομα Ιστότοπου: -

Την ειπε την αποψη του ο Γιατρος Αριστοτελη και ειναι ξεκαθαρη.

οχι στη βια κατα των χρυσαυγιτων ή των ισλαμοφασιστων , μονο επειδη ειναι αμφοτεροι φασιστες στα λογια και τις αποψεις. Πρεπει να εχουν διαπραξει και βια.

Τι δεν καταλαβαινεις;
Παραδεισος ειναι η ικανοποιηση καθε ατομικης επιθυμιας. Κολαση, ειναι η συγκεντρωση αυτων των ατομικων παραδεισων...
Άβαταρ μέλους
patroklos
Δημοσιεύσεις: 1714
Εγγραφή: 01 Ιούλ 2010 13:22
Όνομα Ιστότοπου: -

αντίτυπα του συγκεκριμένου πακιστανού έχουν σφάξει την αντίστοιχη κόρη τους με την βοήθεια του νεαρού θερμοκέφαλου αδερφού της, όταν όλοι μαζί ζουν μόνιμα στην αγγλία ή στην ολλανδία

κρίμα που θα πρέπει να διαπράξει κάτι για να αντιδράσουμε "καθωσπρέπει" ή όπως αρμόζει, εφόσον έχουμε πλείστα στοιχεία συμπεριφοράς και ενδεικτικής νοοτροπίας
Enjoy yourself. It's later than you think. / Διασκέδασε. Είναι πιό αργά από ό, τι νομίζεις

Chinese proverb /Κινεζική παροιμία
Άβαταρ μέλους
mpamiatzis
Δημοσιεύσεις: 994
Εγγραφή: 30 Ιούλ 2009 00:47
Όνομα Ιστότοπου: μαθήματα σκέψης
Επικοινωνία:

σκεφτόμουν οτι αν ζούσαμε σε ενα πραγματικά αθειστικο κρατος τοτε η παροχη πολιτικου ασυλου θα επρεπε να σημαινει αποταξη θρησκευτικων πεποιθησεων που οδηγουν σε βια. Σχεδον ολες τις θρησκειες δηλαδη.
http://mpamiatzis.blogspot.com
Οι μέρες αποφράδες με ξόρκισαν παπάδες
κι αμαρτωλό με βγάλανε και βλάσφημο
Κι εγώ να καταπίνω Τιτανικός θα γίνω
να σας βυθίσω στο στερνό μου χάσιμο
Ότι ενθάδε κείμεθα Ο ξείν' αγγέλειν
κι απολωλότες είμεθα απ' την αγέλην
Άβαταρ μέλους
apeleytheros
Δημοσιεύσεις: 10181
Εγγραφή: 09 Δεκ 2010 18:12
Όνομα Ιστότοπου: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Επικοινωνία:

Οι ιδεολογίες δεν οδηγούν σε βία. Οι άνθρωποι που τις ασπάζονται οδηγούνται σε βία, εξ αιτίας του φανατισμού τους. Όταν ορκίζεσαι πολίτης μιας χώρας, ορκίζεσαι υπακοή στο σύνταγμα της, το οποίο θέτει πρώτα τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και μετά όλα τα άλλα.

Οποιαδήποτε ιδεολογία να πάρεις, από τη στιγμή που θέτεις την αξία της ιδεολογίας ΣΟΥ ψηλότερα από την αξία του δικαιώματος στη ζωή, στην ελευθερία κλπ του άλλου (θεωρώ τις κραυγές περί αυτό-προστασίας εν πολλοίς προσχηματικές) αυτόματα έχεις εκλογικεύσει τη χρήση βίας απέναντι σε κάποιους.
Επίσης αυτόματα δίνεις «δικαίωμα» σε αυτούς να κάνουν το ίδιο.

(δε μιλώ για αυτόν που έσφαξε. μιλώ για αυτόν που ορισμένοι θεωρούν ότι θα σφάξει, χωρίς να ξέρουν καν το όνομα του)
Επιστήμη: Συστηματική μελέτη των δεδομένων προς εξαγωγή συμπερασμάτων. ( δεδομένα --> συμπεράσματα )
      • ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.
_______________________________
Blog: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Ibraim Bielidopoulos
Αποκλεισμένος
Δημοσιεύσεις: 1851
Εγγραφή: 04 Φεβ 2013 00:30
Όνομα Ιστότοπου: -

Ο τύπος προκαλεί και είναι εκτός εαυτού:
http://kleitor.blogspot.com/2013/09/blog-post_13.html
Spoiler: Εμφάνιση
προς τον μουσουλμανοάθεο και των περιξ του φόρουμ

έγινε θέμα από τον κρυφο- ταλιμπαν (είναι… φιλειρηνικός ταλιμπαν μέχρι που ν’ αλλάξει γνώμη κατα “τας ιεράς γραφάς του κορανίου” φτου και η φωτό αφιερωμένη) ποιός στοχοποιεί κι αναζητά βίαια ξεσπάσματα; Εγώ που απλώς περίμενα στην σειρά ή ο ταλιμπάν που ονειρευόταν μαστίγια ακρωτηριασμούς αποκεφαλισμούς κι άλλα ωραία κι άγια; Φωνάζει ο κλέφτης να ακούει ο νοικοκύρης ισλαμορουφ;

Όταν εγώ πάω στην χώρα τους δεν πίνω αλκοόλ, βαζω μπούρκα στην γυναίκα μου και την έχω δυο μέτρα πίσω από μένα, δεν σηκώνω ποτέ μάτια να κοιτάξω άλλη γυναίκα και γενικά σέβομαι την βλακεία που τους ΄δερνει αφού βρίσκομαι στην χώρα τους συν του ότι αν δεν σεβαστώ την βλακεία τους το πιθανότερο και σύνηθες είναι να με μαστιγώσουν και να μ’ εκτελέσουν σε κάποια από τις πλατείες τους είτε με αποκεφαλισμό είτε με λιθοβολισμό. Αυτά στις χώρες τους.

¨όταν έρχονται αυτοί εδώ οφείλουν να σεβαστούν τα δικά μας ήθη κι έθιμα αλλά δεν το κάνουν. Τουναντίον απαιτούν τα’ αποβράσματα να σεβαστούμε εμείς εδώ τα ήθη που έχουν αυτοί εκεί. Σαφώς δεν είναι όλοι έτσι, ούτε καν οι περισσότεροι. Είμαι της διασταυρωμένης και πάγια άποψης πως οι περισσότεροι που μεταναστευουν από εκεί το κάνουν μην αντέχοντας αυτά που γίνονται εκεί. Υπάροχυν όμως και κάποιοι άλλοι που έρχονται να μας… σώσουν, ισλαμοφασίστες κήρυκες μουλάδες κλπ σιχάματα της κοινωνίας που απιτούν και σεβασμό στην ανωμαλία τους άκουσον άκουσον!

Το όλο θέμα το ξεκίνησε ένας ακόμα ισλαμοτέτοιος του κωλοαλλάχ επί της γης. Το θέμα του; Γιατί έδειρα τον ταλιμπαν ΠΡΙΝ αυτός μαστιγώσει και αποκεφαλίσει την πρώτη τυχούσα νεαρά που τον διέγειρε και τον κόλασε με την… παρουσία της. Κατά την γνώμη του ισλαμοβλαμένου το σωστό είναι πρώτα να την μαστιγώσει μετά να την αποκεφαλίσει και μετά να του ζητήσουμε τον λόγο. Δεν φτάνει που ξέρουμε ποιό είναι το ιερό του ζητούμενο. Δεν φτάνει που έχουμε άπειρες τέτοιες ίδιες περιπτώσεις, δεν φτάνει που θέλει να επιβάλει τα ήθη του σε ξένο τόπο, δεν φτάνει που νομίζει ότι μπορεί να με προσβάλει δημόσια κι ανερυθρίαστα, όχι δεν φτάνουν όλα αυτά! Κατά τον ισλαμοβλάκα πρέπει πρώτα να μου σφάξει την κόρη και μετά να… του κάνω μήνυση!

Να ενημερώσω λοιπόν τον ισλαμορουφ ότι καταρχήν ο ίδιος καταπάτησε την σαρία του κοιτάζοντας με πάθος τα οπίσθια της νεαράς. Σύμφωνα με την σαρία του έπρεπε να τον μαστιγώσω μέχρι θανάτου στην πλατεία αλλά δεν το έκανα, παραλίγο όμως να του την εφαρμόσω την σαρία πράγμα που σαφώς θα του άξιζε.

Κατά δεύτερον ας ενημερώσω τον ισλαμορουφ του φόρουμ ότι ψυχοπάθεια δεν είναι να παίζεις μπουνιές όταν σε απειλεί κάποιος. Ψυχοπάθεια ανίατης κλάσης είναι να έχω τον βρωμόπουστα τον αλλάχ για θεό και την σαρία για νόμο! Αυτή είναι η καραντί ψυχοπάθεια με πολλά προηγούμενα κι άπειρους έγκλειστους με ζουρλομανδύες ανα την υφήλιο. Μόνο στα ισλαμικά καθεστώτα κυκλοφορούν ελεύθεροι τέτοιοι ψυχοπαθείς.

Βγήκε κι ένας άλλος φλώρος παρακάτω και μιλάει για… αρρωστημένη κατάσταση. Και αναρωτιέμαι, ποια είναι αλήθεια η αρρωστημένη κατάσταση; Να παλεύεις όταν απειλείσαι ή να απειλείς τις όμορφες κι ακάλυπτες νεαρές με μαστίγιο και λιθοβολισμό; Εσύ μεγάλε (αν διαβάσεις αυτό) κάτσε να σε μαστιγώσουν, ρίχτους και την γυναίκα σου και την κόρη σου να τις φχαριστηθούν κι αν σου πει ότι δεν είσαι άντρας και σου πρέπει σαρία μην αρνηθείς, κάτσε να σε γαμήσουν. Μπορεί να σου αρέσει κιόλας αφού μάλλον έχεις την πάθηση του μαζοχισμού αλλά ΟΚ θεραπεύεται μερικώς!

ΥΓ. α και που ‘σαι ιμπραήμ… αν ποτέ συναντηθούμε (είναι μικρός ο κόσμος) μην μου τα πεις κατα πρόσωπο αυτά περί του πόσο… κακό είναι να δέρνω όσους με απειλούν με σαρία. Μην ανοίξεις το στόμα σου να μου πεις υπέρ σαρίας, δεν είμαι άντρας ή κάτι τέτοιο, στο λέω και να το ξέρεις ισλαμορουφ φενταγιν.

ΥΓ2. Ο ταλιμπαν μουζαχεντιν δεν έχει ακόμα εμφανιστεί για δουλειά, αναμένω…
Άβαταρ μέλους
Τεμπελόσκυλο
Δημοσιεύσεις: 9867
Εγγραφή: 03 Μαρ 2009 21:27
Όνομα Ιστότοπου: Τεμπέλικες Σκέψεις...
Τοποθεσία: Sun City
Επικοινωνία:

Θεωρώ ότι δεν έχει ιδιαίτερο νόημα το να γράφουμε εμείς εδώ "α τον βαρεμένο/άρρωστο/κλπ τον Κλείτορα" και αυτός εκεί "α τους φλώρους/ρουφιάνους/κλπ στο φόρουμ". Αν θέλει κάποιος να πάει και να προσπαθήσει να του ανοίξει συζήτηση εκεί στο μπλογκ του, με γεια του με χαρά του. Επίσης αν θελήσει ο Κλείτωρ να έρθει εδώ και να απαντήσει σε ό,τι γράφτηκε, καλοδεχούμενος. Μέχρι τότε, δεν νομίζω ότι βγαίνει κάτι από όλο αυτό το θέμα...
It is by will alone I set my mind in motion.
Ibraim Bielidopoulos
Αποκλεισμένος
Δημοσιεύσεις: 1851
Εγγραφή: 04 Φεβ 2013 00:30
Όνομα Ιστότοπου: -

Έχει ξεφύγει, νομίζει ότι είμαι άραβας. Δεν καταλαβαίνει ο ελληνοπρεπής αρχαιολάτρης ότι το ψευδώνυμό μου αποτελεί παρωδία του νεοέλληνα και της πραγματικής του καταγωγής και διανοητικής κατάστασης.
Spoiler: Εμφάνιση
προς ιμπραήμ, έλα από εδώ να μου θέσεις τα επιχειρήματά σου. μην φοβάσαι ισλαμιστή, σου εγγυάμαι προσωπικά ότι εδώ δεν κόβουμε ούτε χέρια ούτε πόδια ούτε κεφάλια ούτε θα σε βασανίσει σωματικώς κανείς, απολύτως κανείς ακόμα κι αυτός ο καραγκιόζης ο αλλάχ να είναι δεν θα τον αφήσω να σε πειράξει, στον λόγο μου. Έλα μην φοβάσαι ούτε και τον αλλάχ ιμπραήμ, έλα να μου πεις τα επιχειρήματά σου σε προκαλώ σε μάχη διαλεκτικής, την ξέρεις; την αναφέρει το κοράνι την διαλεκτική ή μόνο για χερια πόδια και κεφάλια λέει;
Ζητούνται 265.000 ευρώ για να πάει στην πρεμιέρα των «300» η τριήρης «Ολυμπιάδα»
Να ρε πολιτισμός!
Άβαταρ μέλους
Leo21
Αποκλεισμένος
Δημοσιεύσεις: 2198
Εγγραφή: 25 Απρ 2011 18:53
Όνομα Ιστότοπου: -

Είχα αρχίζει να απελπίζομαι

οταν προς το τέλος της δευτερης σελίδας είπα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

μπράβο ρε πάτροκλε: κι εγώ αυτό αναρωτήθηκα

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, δεδομένου οτι περιγράφεται σαν να κράτησε κάμποση ώρα, σπασμένα δόντια στο πάτωμα και τέτοια.

αλλα κυρίως

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΠΑΓΕ Ο ΤΥΠΟΣ Το ΦΟΥΡΝΟΣ ; ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΕ;

και επιπλέον

ΠΟΙΟΣ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ??

για ψεύτικη μου φαίνεται η ιστορία ρε παιδια ....

και μετά είδα το ποστ του Σίμων, χαχαχα, και με έκανες πάλι μπαγάσα να γελάσω.

και μετά ήρθε ο Γιατρός να τα πει όμορφα και έδεσε.

αν ειναι πραγματική ιστορία, χμμμμμ μανιοκατάθλιψη ίσως; έχει συμβεί σε ένα φίλο μου. του βούτηξε ένας πακιστανός το κινητό, αλλα τον πρόλαβε, και τον σάπισε στο ξύλο, νοσοκομείο λέμε. αλλα ο φίλος μου το μετάνοιωσε, ένιωσε πάρα πολύ άσχημα μετά.

Ενδιαφέρον ειναι πάντως το blog του.
"Θρησκεία είναι να μην λυπάσαι που δεν καταλαβαίνεις." ~ egore
Απάντηση