Επεισόδια στο Χυτήριο για το Corpus Christi

Οτιδήποτε αφορά την επικαιρότητα ή πρακτικά θέματα σχετικά με την αθεΐα και την θρησκεία. Θέματα γενικής επικαιρότητας συζητιούνται στα "Εκτός θέματος", υποσυζήτηση "Ειδήσεις και επίκαιρα".
vesid
Δημοσιεύσεις: 2797
Εγγραφή: 06 Σεπ 2010 13:50
Όνομα Ιστότοπου: -

ktinos έγραψε:Ο Χριστιανισμός εκτός των άλλων είναι και έκφραση, η υποκρισία είναι ότι γελοιοποιείτε στο όνομα τις ελευθερίας της έκφρασης.
Ακόμη και η γελοιοποίηση μιας έκφρασης (πχ η σάτιρα), είναι έκφραση.
Ελευθερία της έκφρασης σημαίνει ότι καμιά έκφραση (ιδέας) δεν τιμωρείται από τον νόμο, όχι αυτό που θες εσύ να σημαίνει ώστε να βγάλεις ντε και καλά, όλους όσους την υποστηρίζουν υποκριτές.
Language_of_Reality
Δημοσιεύσεις: 277
Εγγραφή: 18 Οκτ 2012 10:17
Όνομα Ιστότοπου: -

Παραμένουμε φοβικές και φοβικοί ταυτίζοντας την ελευθερία της έκφρασης της θρησκευτικότητας με την ελευθερία της σκέψης, αρνούμενοι πως έχουμε το δικαίωμα στο ρεζίλεμα της ύπαρξης παραλογισμών. Είναι ένα φράγμα φόβου. Το έχω περάσει και το γνωρίζω εσωτερικά. Μάθαμε πως δεν μπορούμε να ασκούμε το δικαίωμά μας στην ελευθερία από προσηλυτισμό, τη στιγμή που δεχόμαστε άπειρα μηνύματα που στοχεύουν στη φυλάκιση του μυαλού μας σε πεπερασμένες αξίες και πλαστά ιδεολογήματα. Αυτά τα όρια είναι προπαγανδισμένα.

Γιατί να μην επιδιώξω τη γελοιοποίηση κάτι ανύπαρκτου? Γιατί έχω μάθει να μην παραβαίνω εσκαμμένα, που προέρχονται από επιδείξεις κοινωνικής δύναμης με "πνευματική" ενδυμασία. Όσο πιο ελεύθερος νιώθεις να παραβαίνεις και εσκαμμένα όμως, τόσο αυτό αποδεικνύει πως τα εσκαμμένα έχουν λιγότερη επιρροή πάνω σου. Και αυτό είναι μία μορφή άρνησης ελέγχου νοητικού, και είναι και μία μορφή εσωτερικής χειραφέτησης, καθώς και μια δοκιμή ελευθερίας. Απαγορεύεται η σύλληση συμβόλων, όσο τα σύμβολα έχουν ισχύ, γιατί η ισχύς αυτή έχει και τιμωρητική διάσταση κοινωνικά. Όταν "αποκαθηλώνεις" λολ, τότε συγκρούεσαι. Όταν δεν ενοχλείς, είσαι ένας καλός άθεος/η, που δεν ενοχλεί την πίστη καμιάς και κανενός και συνυπάρχεις αρμονικά. Δεν συνυπάρχουμε αρμονικά όμως αυθόρμητα, ούτε καν από διάθεση υποστήριξης κοινωνικής ειρήνης. Είναι φόβος. Αυτή είναι η άποψή μου. Και οι συμμαχίες αυτές των μπουμπουκιών επιβραβεύουν το φόβο ως μέσο ελέγχου. Αυτό είναι το μήνυμα που επιχειρείται να περαστεί. Το μήνυμα είναι "πρόσεξε μέχρι πού". Και λέγεται και ξεκάθαρα πια, έτσι? Το αρνούμαστε?
Do you want to know to what an extend we love the beautiful things that you revere?
Know then that we love them so much that we are both angry and tired at seeing them hanging,
out of reach, from your idealistic sky.
Mikhail Bakunin
ktinos
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: 06 Σεπ 2011 17:06
Όνομα Ιστότοπου: -

Η κοινωνία είναι συνύπαρξη και έχει όρια και κανόνες, αν θέλετε να τους παραβείτε είναι δικαίωμά σας, με την ίδια λογική δεν μπορείτε να ζητάτε σεβασμό από κανένα. Ο καθένας θα γελοιοποιεί όποιον δε γουστάρει, ομοφυλόφιλους, γύφτους, μαύρους κλπ Εγώ δεν θέλω να δώσω το δικαίωμα σε κανένα να γελοιοποιήσει Εθνικούς ήρωες και σύμβολα, αν συμβεί κάτι τέτοιο θα γελοιοποιήσω τους πάντες. Και το επόμενο βήμα θα είναι η σύγκρουση.
aneraidistos
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: 19 Μάιος 2009 21:53
Όνομα Ιστότοπου: -

ktinos έγραψε:Η κοινωνία είναι συνύπαρξη και έχει όρια και κανόνες, αν θέλετε να τους παραβείτε είναι δικαίωμά σας, με την ίδια λογική δεν μπορείτε να ζητάτε σεβασμό από κανένα. Ο καθένας θα γελοιοποιεί όποιον δε γουστάρει, ομοφυλόφιλους, γύφτους, μαύρους κλπ Εγώ δεν θέλω να δώσω το δικαίωμα σε κανένα να γελοιοποιήσει Εθνικούς ήρωες και σύμβολα, αν συμβεί κάτι τέτοιο θα γελοιοποιήσω τους πάντες. Και το επόμενο βήμα θα είναι η σύγκρουση.
Μα κανεις δε λεει να μη σατιριζεις τους παντες.Να μην απαγορευεις να γινεται αυτο ειναι το θεμα. Παραδειγμα:Ανοιξε μια σελιδα και βαλε το Γλεζο να κραταει ενα κατασταευρω στη θεση της γερμανικης σημαιας το 1941.Κανεις δε θα μαζεψει τραμπουκους και δε θα σε στειλει φυλακη.Αλλα τη χλευη και τη σατιρα θα τη φας.Ο Γλεζος υπαρχει και θα σου τα χωσει.Ο jesus ομως δεν υπαρχει :).Αυτο ειναι και το θεμα.Για κατι που εγω νομιζω πως δεν υπαρχει μπορω να το ξεφτιλισω οσο θελω.Γιατι με τη λογικη σου αν εγω θεωρω ιερο τον Παοκ(καλα οχι οτι δεν ειναι :) ) τοτε θα πρεπει να στελνω φυλακη οσους τον βριζουν.Με την ιδια λογικη δε θα μπορω να πω τιποτα και για κανεναν.Γιατι ολο και καποιος θα εχει κατι ''ιερο'' και θα απαγορευεται να μιλησω.Η θρησκεια δεν ειναι εξαιρεση.Αυτος ειναι και ο φασισμος.Για οτι θεωρουν οι οπαδοι του ''ιερα'' απαγορευεται να εχει κανεις αλλη αποψη....
vesid
Δημοσιεύσεις: 2797
Εγγραφή: 06 Σεπ 2010 13:50
Όνομα Ιστότοπου: -

ktinos έγραψε:Η κοινωνία είναι συνύπαρξη και έχει όρια και κανόνες, αν θέλετε να τους παραβείτε είναι δικαίωμά σας, με την ίδια λογική δεν μπορείτε να ζητάτε σεβασμό από κανένα.
Πες μας τώρα ότι πρέπει να ποινικοποιηθεί και η έλλειψη σεβασμού...
Άλλο επιθυμώ να νιώθουν σεβασμό για μένα και άλλο επιθυμώ όποιος δεν νιώθει σεβασμό για μένα να τιμωρείται από το κράτος.
Ναι η κοινωνία έχει όρια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτά πρέπει να αφορούν και την σκέψη.
ktinos έγραψε:Ο καθένας θα γελοιοποιεί όποιον δε γουστάρει, ομοφυλόφιλους, γύφτους, μαύρους κλπ Εγώ δεν θέλω να δώσω το δικαίωμα σε κανένα να γελοιοποιήσει Εθνικούς ήρωες και σύμβολα, αν συμβεί κάτι τέτοιο θα γελοιοποιήσω τους πάντες. Και το επόμενο βήμα θα είναι η σύγκρουση.
Καταρχάς τα περισσότερα ανέκδοτα βασίζονται στην γελοιοποίηση. Μήπως θες να ποινικοποιηθεί και το χιούμορ;
Τέλος, ενώ το παίζεις μηδενιστής, ο μηδενισμός σου αφορά μόνο τα ιδανικά των ανθρωπιστών, δημοκρατών κτλ, δεν φαίνεται να αφορά και τα ιδανικά των εθνικιστών. Δε νομίζεις ότι έχεις ιεροποιήσει εθνικούς ήρωες και σύμβολα;
ktinos
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: 06 Σεπ 2011 17:06
Όνομα Ιστότοπου: -

Δεν έχω ιεροποιήση κανένα, έχω ηρωοποιήσει αυτούς που έχουν σκοτωθεί για τη κοινωνία, δεν γελοιοποίησα τους ανθρωπιστές λέω τη γνώμη μου, από άλλους ακούγονται τα ανώμαλοι, καθυστερημένοι, πρωτόγονοι, ηλίθιοι κλπ Θα πρέπει να ακολουθήσω αυτή την ορολογία?
vesid
Δημοσιεύσεις: 2797
Εγγραφή: 06 Σεπ 2010 13:50
Όνομα Ιστότοπου: -

Λες ότι δε θες κανένας να έχει το δικαίωμα να γελοιοποιεί τους εθνικούς ήρωες και τα εθνικά σύμβολα, γιατί; Θα καταστραφεί, με έναν μαγικό τρόπο, το σύμπαν αν το κάνει;
Εγώ σε αντίθεση με σένα, δεν έχω καμιά απαίτηση να τιμωρείται όποιος γελοιοποιεί ιδέες που υποστηρίζω. Πολύ απλά Θα θεωρήσω γελοία τη κριτική του και θα το πω.

Όσο για την ορολογία που ρωτάς αν πρέπει να ακολουθήσεις, θα σου απαντήσω ότι με το υπάρχον καθεστώς είναι δικαίωμά σου, αν θες, να το κάνεις.
Με το καθεστώς που επιθυμείς, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις μόνο εκεί που το επιτρέπει ο Φύρερ σου...
ktinos
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: 06 Σεπ 2011 17:06
Όνομα Ιστότοπου: -

Εσύ προτείνεις μια κοινωνία χωρίς κανόνες? Να αρχίσουμε το σκουπιδοπόλεμο και τα λασπόλουτρα? Θα πρέπει να το πάμε και παραπέρα, στην οικονομία, όποιος μπορεί να εκμεταλλεύεται, και στη συμπεριφορά όποιος ρίξει τις περισσότερες. Αφού δέχεσαι τη λογική του πιο χυδαίου θα πρέπει να δέχεσαι και τη λογική του πιο ισχυρού. Οπότε μια χαρά είναι ο Φύρερ μου.
aneraidistos
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: 19 Μάιος 2009 21:53
Όνομα Ιστότοπου: -

ktinos έγραψε:Εσύ προτείνεις μια κοινωνία χωρίς κανόνες? Να αρχίσουμε το σκουπιδοπόλεμο και τα λασπόλουτρα? Θα πρέπει να το πάμε και παραπέρα, στην οικονομία, όποιος μπορεί να εκμεταλλεύεται, και στη συμπεριφορά όποιος ρίξει τις περισσότερες. Αφού δέχεσαι τη λογική του πιο χυδαίου θα πρέπει να δέχεσαι και τη λογική του πιο ισχυρού. Οπότε μια χαρά είναι ο Φύρερ μου.
Ποιο ειναι το χυδαιο φιλε μου?Εβρισε κανεις κανεναν?Εγω μπινελικια ακουω συνεχεια σχεδον αποκλειστικα απο χρυσαυγιτες μονο και μονο επειδη δεν τους αρεσει αυτα που ακουνε.Το ομοφυλοφιλος για ενα φαντασμα ειναι λασπολογια?Εισαι και αθεος τρομαρα σου.
vesid
Δημοσιεύσεις: 2797
Εγγραφή: 06 Σεπ 2010 13:50
Όνομα Ιστότοπου: -

ktinos έγραψε:Εσύ προτείνεις μια κοινωνία χωρίς κανόνες? Να αρχίσουμε το σκουπιδοπόλεμο και τα λασπόλουτρα? Θα πρέπει να το πάμε και παραπέρα, στην οικονομία, όποιος μπορεί να εκμεταλλεύεται, και στη συμπεριφορά όποιος ρίξει τις περισσότερες. Αφού δέχεσαι τη λογική του πιο χυδαίου θα πρέπει να δέχεσαι και τη λογική του πιο ισχυρού. Οπότε μια χαρά είναι ο Φύρερ μου.
Αυτό που προτείνω είναι να συνεχίσει αυτό που ισχύει και τώρα. Δηλ. να μπορείς να λες ότι θες, αλλά να μη μπορείς να κάνεις ότι θες. Τι δε καταλαβαίνεις;
Με τον σκουπιδοπόλεμο δεν έχω κανένα πρόβλημα, αφού η εναλλακτική του είναι αναγκαστικά κάποιο σκουπιδοκαθεστώς, είτε το δικό σας, είτε το κομμουνιστικό, είτε κάποιο θεοκρατικό. Σε αυτό επιτρέπεται να εκφράζονται μόνο συγκεκριμένες ιδέες, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι σκουπίδια έτσι κι αλλιώς.

Αν με το "ισχυρός" εννοείς τον σωματικά/εξοπλιστικά ισχυρό και με το "χυδαίος" εννοείς τον πνευματικά ισχυρό (αφού ουσιαστικά παραδέχεσαι ότι δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τα επιχειρήματά του με δικά σου επιχειρήματα, παρά μόνο με τη βία φιμώνοντάς τον), σου απαντώ ότι προτιμώ να ζω σε μια κοινωνία όπου επικρατούν οι δεύτεροι.
Ο Φύρερ σου προς το παρόν δεν είναι τίποτα από τα δύο, αλλά ευελπιστεί να γίνει το πρώτο, δηλ. το μόνο πράγμα που είναι ικανός να γίνει.
Language_of_Reality
Δημοσιεύσεις: 277
Εγγραφή: 18 Οκτ 2012 10:17
Όνομα Ιστότοπου: -

Ερώτηση κρίσεως. Όταν ένας μητροπολίτης καλεί συνανθρώπους μας "ηθικά απονευρωμένους, με ψυχοπαθολογικές εκτροπές και ψυχασθένειες, με μανία ικανοποιήσεως της ψυχοπαθολογικής των εκτροπής,που έκαναν αξία ζωής τον σωλήνα αποβολής των περιττωμάτων τους" ζητώ εξήγηση τι ακριβώς υπάρχει να σεβαστώ εκεί. Η δήλωση είναι του μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ για τους ομοφυλόφιλους συμπολίτες μου. Και καθώς αυτό το άτομο έχει επιρροή στην κοινωνία λόγω του ρόλου του που είναι θεσμικά κατοχυρωμένος, και έχει βήμα να εκφέρει λόγο επί παντός επιστητού, δεν στρέφει συμπολίτες του να γίνουν μισητές, δεν τους μπολιάζει με μίσος κατά των γκέι ανθρώπων? Δεν είναι εκφραστής απόψεων σκοταδιστικών, διχαστικών και που δεν στηρίζονται σε επιστημονική γνώση αλλά σε προσωπικές του μισαλλόδοξες προτιμήσεις με σαφέστατη κατεύθυνση την εξαναγκαστική ετεροφυλοφιλία?

Γιατί είπαμε εκ προοιμίου του οφείλω σεβασμό? Γιατί είναι απλά ένας συνάνθρωπός μου? Δεν αξίζουν όλοι οι συνάνθρωποί μου τον σεβασμό μου όταν εκφράζουν τέτοιου είδους στάσεις ζωής και απόψεις. Όσοι θέλουν τον σεβασμό μου θα πρέπει να τον κερδίσουν. Η εκκλησία θρέφει τέτοιες μισαλλόδοξες και φανατικές στάσεις, στάσεις κοινωνικά διχαστικές, ασπρόμαυρες οπτικές, κάνοντας τον θώκο του καθένα θύλακα σκοταδισμού, αποπροσανατολισμού, σεξισμού, τρανσφοβίας, ομοφοβίας, και άλλων δεινών. Ένα μέλος σε ποστ του στο ίδιο νήμα έβαλε την δήλωση άλλου θεσμικού εκκλησιαστικού φορέα/εκπροσώπου της εκκλησίας. Και αυτός μίλαγε για πυρ και τιμωρία.

Και ρωτώ. Όταν με εκβιάζεις ηθικά, με τη χρήση του μπαμπούλα, με τη μορφή του πυρός, της κολάσεως και του οποιουδήποτε φαντασιακού σου, όταν φοβίζεις ανθρώπους, τους κακοποιείς ή όχι? Ο φόβος συνδέεται με το στρες και το άγχος, έχει επιστημονικά αποδεδειγμένες σωματικές επιπτώσεις. Ακόμη κι η χημεία του σώματός μας επηρεάζεται από τη θρησκεία, το mindset, τα συστήματα πίστης, δημιουργούν έξεις, conditioning, πυροδοτούν εκκρίσεις ορμονών, οι φορείς αυτοί λοιπόν κακοποιούν σώματα. Αρρωσταίνουν σώματα, διαβρώνουν τρόπο σκέψης, επιχειρούν διαρκώς να απομονώνουν ομάδες που θεωρούν ανεπιθύμητες, χωρίζουν σώματα σε επιθυμητά και εξοβελιστέα. Διαμορφώνουν κλίμα μισαλλοδοξίας έναντι ομάδων ανήθικα, με θράσος και εκμεταλλευόμενα θεσμικά τη οιαδήποτε θέση τους. Σπέρνουν το μίσος.

Το μίσος αυτό εκφράστηκε και απέναντι στην Αόρατη Μελάνη, διάβασα στο μπλογκ της το απίστευτο μίσος που δέχτηκε ως άθεη, και φυσικά ο χλευαστικής μορφής χαρακτηρισμός της λεσβίας ήταν το αμέσως επόμενο. Γιατί λέτε το αμέσως επόμενο είναι το λεσβία ή το πούστης? (το αλβανικές κολοτρυπίδες και τα άλλα του παναγιώταρου έξω από το κόρπους κρίστι θεωρείτε πως είναι τυχαία?) Όχι, δεν είναι καθόλου τυχαία. Οι ομάδες των Λεσβιών, Γκέι, Τρανς, Κουίρ ατόμων βασανίζονται από την επίσημη θρησκεία αυτή την αγαπητική, άνθρωποι αυτοκτονούν από ψυχολογική βία, έφηβοι και έφηβες στιγματίζονται, αρρωσταίνουν ψυχολογικά, από τέτοιες χυδαίες επιθέσεις σε κομμάτια του εαυτού τους.

Τα άτομα αυτά, Σεραφείμ, Άνθιμοι, απολαμβάνουν ακόμη τη θέση τους στην εκκλησία. Το κάνουν γιατί μπορούν. Η εκκλησία λοιπόν, και οι μετριοπαθείς της εκφραστές, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΝΟΧΗ σε δηλώσεις μισαλλόδοξες, και άρα ουσιαστικά νομιμοποιούν την ψυχολογική βία που ασκείται σε ομάδες συνανθρώπων μας, ενώ δυνητικά σπρώχνουν στη χρήση βίας, λεκτικής και μη άλλους ανθρώπους έναντι ομάδων.

Αυτά που γράφω είναι τα λιγότερα. Οι συμμαχίες αυτές νομιμοποιούνται από την επίσημη εκκλησία μέσω της σιωπής της, που είναι ΣΥΝΕΝΟΧΗ. Οι παπάδες που πατάνε με μίσος αφίσες είναι κλέφτες της ελευθερίας, δεν είναι άτομα που θα σεβαστώ απλά και μόνο γιατί για πολύ καιρό απολάμβαναν και απολαμβάνουν ανοχής στην κάθε τους αυθαιρεσία.
Do you want to know to what an extend we love the beautiful things that you revere?
Know then that we love them so much that we are both angry and tired at seeing them hanging,
out of reach, from your idealistic sky.
Mikhail Bakunin
Language_of_Reality
Δημοσιεύσεις: 277
Εγγραφή: 18 Οκτ 2012 10:17
Όνομα Ιστότοπου: -

ktinos έγραψε:Εγώ μιλάω για σεβασμό σε Ανθρώπους, όχι σε απόψεις. Από τη στιγμή που δεν με γελοιοποιούνε οι άλλοι δεν έχω λόγο να τους γελοιοποιήσω εγώ. Δεν μιλάμε για κριτική αλλά για γελοιοποίηση που είναι και ψυχολογική βία. Έχετε γράψει 30 σελίδες για το τρόμο τις θρησκείας που κάνει η εκκλησία, που είναι και αυτό ψυχολογική βία. Και συμφωνούμε όλοι ότι είναι τρομοκράτες. Και πριν λέκτωρ λαλήσει τρις τρέξατε να χειροκροτήσετε δέκα γελοίους που κάνουν ότι και οι παπάδες που τους κατηγορείτε και για υποκρισία. Κάνουμε ότι νάνε αρκεί να περάσει το δικό μας, και μερικοί πιστεύουν ότι διαφέρουν από την εκκλησία. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ζηλεύουν την εκκλησία και βιάζονται να πάρουν τη θέση της. Και χεστίκανε για τους συνανθρώπους τους που τους έχουν πνίξει στα κροκοδείλια δάκρια.
Αφού λοιπόν η γελοιοποίηση είναι και ψυχολογική βία, θα ήθελα να μου απαντήσεις αν θεωρείς τη γελοιοποίηση των γκέι ατόμων από τον μητροπολίτη Σεραφείμ ως ψυχολογική βία εξίσου. Επίσης θα ήθελα να εξηγήσεις πού κολλάνε οι εβραίοι με τη γελοιοποίηση, καθώς το χρησιμοποίησες και το αντισημιτικό σου επιχείρημα.
Do you want to know to what an extend we love the beautiful things that you revere?
Know then that we love them so much that we are both angry and tired at seeing them hanging,
out of reach, from your idealistic sky.
Mikhail Bakunin
Άβαταρ μέλους
noxteryn
Δημοσιεύσεις: 2210
Εγγραφή: 02 Απρ 2010 15:40
Όνομα Ιστότοπου: noxteryn
Τοποθεσία: Αργυρούπολη
Επικοινωνία:

Μα, τι κάθεστε και του μιλάτε? Ο τυπάς δεν την παλεύει. Τη μια έβριζε τους "εφευρέτες" της Δημοκρατίας και τους Εβραίους, και τώρα κάθεται και λέει πίπες περί σεβασμού, συνύπαρξης, και κοινωνίες κανόνων. Είναι αδύνατο να μιλήσεις λογικά σε τέτοια άτομα. Η νοοτροπία του φαινόταν από το πρώτο του post σε αυτό το forum, όπου μάλιστα είχε γίνει και συζήτηση για το πόσο συμπαθητικός είναι και πόση όρεξη για κουβέντα έχει. Δεν έχει νόημα να του απαντάτε στα σοβαρά.
"The irony of the Information Age is that it has given new respectability to uninformed opinion."
Άβαταρ μέλους
spylab
Δημοσιεύσεις: 1600
Εγγραφή: 26 Φεβ 2011 13:14
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Γλυφαδα

Μα, τι κάθεστε και του μιλάτε? :text-+1:
Minds are like para-chutes. They only function when open.
Άβαταρ μέλους
aqyn
Δημοσιεύσεις: 1577
Εγγραφή: 07 Οκτ 2010 00:32
Όνομα Ιστότοπου: -

Nox και Language of Reality: :text-+1:
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
ktinos
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: 06 Σεπ 2011 17:06
Όνομα Ιστότοπου: -

:text-+1:
ktinos
Δημοσιεύσεις: 808
Εγγραφή: 06 Σεπ 2011 17:06
Όνομα Ιστότοπου: -

Θεωρώ τη γελιοποίηση ψυχολογική βία, την εκκλησία τρομοκράτες και υποκριτές. Εσένα που σε ενοχλεί η γελιοποίηση των ομοφυλόφιλων γιατί την εφαρμόζεις στους Χριστιανούς? Έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στους Εβραίους, έχουν ανακαλύψει 3-4 θρησκείες τις τράπεζες και πώς να βγάζεις λεφτά χωρίς να δουλεύεις.
Άβαταρ μέλους
spylab
Δημοσιεύσεις: 1600
Εγγραφή: 26 Φεβ 2011 13:14
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Γλυφαδα

Jews constitute 0.23 percent of world population with a 22 percent share of Nobel Prizes.

Οι Εβραιοι αποτελουν το 0.23% του παγκοσμιου πληθ. και το 22% των Nobel.
Προφανως εχουν ανακαλυψει παραπανω πραγματα :)
Minds are like para-chutes. They only function when open.
Άβαταρ μέλους
Σίμων Resurrected
Δημοσιεύσεις: 3230
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2010 09:49
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Λυκαβηττός

ktinos έγραψε:Ο Χριστιανισμός εκτός των άλλων είναι και έκφραση...

Ο Χριστιανισμός είναι "έκφραση" όσο είναι "έκφραση" η κάθε άλλη γνωστική διαταραχή που κυκλοφορεί στην πιάτσα ......
État de siège
aneraidistos
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: 19 Μάιος 2009 21:53
Όνομα Ιστότοπου: -

ktinos έγραψε:Θεωρώ τη γελιοποίηση ψυχολογική βία, την εκκλησία τρομοκράτες και υποκριτές. Εσένα που σε ενοχλεί η γελιοποίηση των ομοφυλόφιλων γιατί την εφαρμόζεις στους Χριστιανούς? Έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στους Εβραίους, έχουν ανακαλύψει 3-4 θρησκείες τις τράπεζες και πώς να βγάζεις λεφτά χωρίς να δουλεύεις.
Οταν ξεχωρισεις τη σατιρα απο το προσωπικο κακεντρεχες σχολιο,τη γελιοποιηση και το ρατσισμο τοτε τα ξαναλεμε.Αλλα το χαμηλο νοητικο επιπεδο και η φασιστικη λογικη ποτε δε θα εκλειψουν δυστυχως.Να υποθεσω και ο Αριστοφανης φυλακη ετσι?χαχαχαχα
Απάντηση