Διαγραφή δημοσίευσεων απο διαχειριστές

Εδώ μπορείτε να γράψετε τη γνώμη σας για το φόρουμ καθώς και προτάσεις για τη δομή και τη λειτουργία του.
Άβαταρ μέλους
aqyn
Δημοσιεύσεις: 1577
Εγγραφή: 07 Οκτ 2010 00:32
Όνομα Ιστότοπου: -

KickAndSnare έγραψε:Το 'επιστημονοταλιμπαν' μια χαρα στεκει ως ορος στις μερες μας (δυστυχως)
Όχι, και όποιος χρησιμοποιεί τον όρο δείχνει ότι δεν ξέρει πού πάν' τα τέσσερα.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
vesid
Δημοσιεύσεις: 2797
Εγγραφή: 06 Σεπ 2010 13:50
Όνομα Ιστότοπου: -

Aqyn, εγώ πιστεύω ότι ο όρος στέκει αν περιγράφει το άτομο που είναι 100% σίγουρο ότι η οποιαδήποτε επιστημονική άποψη είναι σωστή (πράγμα που διαψεύδεται από τις συνεχείς ανατροπές στην επιστήμη και τις διαφορετικές επιστημονικές απόψεις που υπάρχουν ταυτόχρονα για διάφορα θέματα) ή/και που πιστεύει ότι ένας επιστήμονας έχει πάντα δίκιο, ακόμη και σε θέματα που δεν έχουν να κάνουν με την επιστήμη του. Δηλ. αν περιγράφει το άτομο που έχει θεοποιήσει την επιστήμη.

Φυσικά αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο συγκεκριμένος όρος ταιριάζει στα άτομα που χαρακτηρίστηκαν έτσι από τον Λεο.
Άβαταρ μέλους
Ευθύμης
Δημοσιεύσεις: 3332
Εγγραφή: 18 Αύγ 2009 01:08
Όνομα Ιστότοπου: -

Ως γνωστον, οι κακοι επιστημονιστες κανουν στο ονομα της επιστημης ακριβως ο,τι κανουν οι ταλιμπαν στο ονομα της θρησκειας, φυσικα βασισμενοι στην τυφλη, καθαρα συναισθηματικη τους προσκολληση στη θεα επιστημη. Ανοιχτο μυαλο ειναι η αποδοχη οτι η αλλη αποψη υπαρχει και η συζητηση επ' αυτης στη βαση γεγονοτων, οχι η ισοτιμη αντιμετωπιση οποιασδηποτε αποψης αδιακριτως και ειδικα οταν αυτη εχει το πολυ αδυναμη στηριξη απο εμπειρικα δεδομενα.

Ελεος πια με αυτη την ηλιθια συζητηση. Κουραγιο σε οσους τη συνεχισουν, αν κι εδω το θεμα ειναι η διαγραφη δημοσιευσεων και οχι αυτο. Προσευχηθειτε στο Ντωκινς να σας δωσει δυναμη.
Η αθεΐα δεν είναι το παν αλλά είναι μια καλή αρχή.
Άβαταρ μέλους
aqyn
Δημοσιεύσεις: 1577
Εγγραφή: 07 Οκτ 2010 00:32
Όνομα Ιστότοπου: -

Vesid, στην επιστήμη δεν υπάρχει «σωστό» με την έννοια που χρησιμοποιούν τον όρο όσοι μιλάνε για «επιστημονοταλιμπάν». Ό,τι επιβεβαιώνεται από τα διαθέσιμα στοιχεία γίνεται αποδεκτό, μέχρις αποδείξεως του εναντίου. Όλα είναι υπό αίρεση, και αυτό ακριβώς είναι που δεν μπορούν να καταλάβουν άτομα που διακατέχονται από φανατίλα και βλέπουν τον κόσμο ασπρόμαυρο. Το άτομο που περιγράφεις, «που είναι 100% σίγουρο ότι η οποιαδήποτε επιστημονική άποψη είναι σωστή», είναι ένα άτομο που δεν έχει κατανοήσει τι είναι η επιστημονική μέθοδος.
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
KickAndSnare
Δημοσιεύσεις: 650
Εγγραφή: 29 Ιουν 2011 16:35
Όνομα Ιστότοπου: http://theSurrealSanctuary.blogspot.com

aqyn έγραψε:. Το άτομο που περιγράφεις, «που είναι 100% σίγουρο ότι η οποιαδήποτε επιστημονική άποψη είναι σωστή», είναι ένα άτομο που δεν έχει κατανοήσει τι είναι η επιστημονική μέθοδος.
Ε αυτοι ειναι οι επιστημονοταλιμπαν

Αντιστοιχα μπορει καποιος να πει οτι ο θρησκευτικος φονταμενταλισμος και ενα σωρο αντιληψεις που σχετιζονται με τη θρησκεια ειναι απο ατομα που δεν εχουν κατανοησει την ουσια της θρησκειας αλλα τη διαστρεβλωνουν την παρερμηνευουν ή τη χρησιμοποιουν για να δικαιολογησουν τη μαλακια τους.
The past inside the present ....
Άβαταρ μέλους
Ευθύμης
Δημοσιεύσεις: 3332
Εγγραφή: 18 Αύγ 2009 01:08
Όνομα Ιστότοπου: -

Το προβλημα δεν ειναι ο ορισμος αλλα η καταχρηση του, οπως επισης και ο αποπροσανατολισμος της συζητησης στο νημα. My work here is done! Captain Obvious over and out *flies away*.
Η αθεΐα δεν είναι το παν αλλά είναι μια καλή αρχή.
Άβαταρ μέλους
Τεμπελόσκυλο
Δημοσιεύσεις: 9866
Εγγραφή: 03 Μαρ 2009 21:27
Όνομα Ιστότοπου: Τεμπέλικες Σκέψεις...
Τοποθεσία: Sun City
Επικοινωνία:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

Το μέλος Leo21 αποκλείστηκε από το φόρουμ για τουλάχιστον ένα μήνα.
Αιτία: ύβρεις, προσωπική επίθεση, trolling
Ενέργεια: Διαγράφτηκε η εν λόγω δημοσίευση και 3 ακόμα που απαντούσαν σε αυτήν.
It is by will alone I set my mind in motion.
Απάντηση