Σύλληψη του δημιουργού του Γέροντα Παστίτσιου

Οτιδήποτε αφορά την επικαιρότητα ή πρακτικά θέματα σχετικά με την αθεΐα και την θρησκεία. Θέματα γενικής επικαιρότητας συζητιούνται στα "Εκτός θέματος", υποσυζήτηση "Ειδήσεις και επίκαιρα".
Άβαταρ μέλους
truleysi
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 14 Απρ 2012 23:36
Όνομα Ιστότοπου: -

Κι ένα ωραίο ακόμα:
Υποψήφιος μητροπολίτης αμφισβητεί τον γέροντα Παΐσιο! (δημοσιεύτηκε στο Παρόν, μόλις χθες).
http://www.romfea.gr/epikairotita/13837 ... 3-06-54-16
Άβαταρ μέλους
L3o ΧΞΣ
Δημοσιεύσεις: 1000
Εγγραφή: 27 Ιούλ 2009 22:02
Όνομα Ιστότοπου: JudgeDred13
Επικοινωνία:

Παιδιά,εγώ πολύ θα ήθελα να σας βοηθήσω,αλλά λεφτά δεν έχω...να πάω να ρίξω καμιά πέτρα??? :P
"Όσο θα έχουμε έναν αφέντη στον ουρανό,θα είμαστε δούλοι στη γη" (Michail Bakunin)
Άβαταρ μέλους
zab
Δημοσιεύσεις: 90
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2010 10:23
Όνομα Ιστότοπου: -

«Όταν ένα άτομο πάσχει από μία πλάνη, αυτό λέγεται τρέλα... Όταν πολλά άτομα πάσχουν από μία πλάνη, αυτό λέγεται θρησκεία»!
Άβαταρ μέλους
spylab
Δημοσιεύσεις: 1600
Εγγραφή: 26 Φεβ 2011 13:14
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Γλυφαδα

RIP

Σήμερα στις 21 Σεπτεμβρίου 2012 (ημέρα Παρασκευή στις 16 μ.μ.), εκοιμήθη ο Γέροντας Παστίτσιος ο πασταφαρίτης, μια από τις πιο φωτισμένες άγιες μορφές της Εκκλησίας μας. Έχασε δυστυχώς την μάχη που του κήρυξαν αμόρφωτοι, φανατισμένοι χριστιανοταλιμπάν.
Ο πόλεμος όμως δεν τελείωσε. Προσμένουμε την ανάστασή του. Κάντε like στον Όσιο Παστίτσιο για να συνεχιστεί ο πόλεμος.
Εγώ, ο Γέροντας Παρίσιος ο Πολεοδρόμος, ορκίζομαι στα σίδερα στο κεφάλι μου πως δεν θα ησυχάσει η ψυχή μου εάν δεν εκδικηθώ τον θάνατό του.

ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΠΑΣΤΑΦΑΡΙΤΕΣ! Η σάλτσα κυλάει, εκδίκηση ζητάει!

Την ευχή του να έχουμε.

Ας είναι ελαφριά η μπεσαμέλ που τον σκεπάζει... :(

Απο το http://socialfail.gr/elder-paisios-elder-pastitsios/
Minds are like para-chutes. They only function when open.
Άβαταρ μέλους
Omadeon
Δημοσιεύσεις: 39
Εγγραφή: 16 Μαρ 2009 21:41
Όνομα Ιστότοπου: OMADEON
Τοποθεσία: ΑΤΤΙΚΗ - ΕΛΛΑΔΑ
Επικοινωνία:

Πολύ χρήσιμο, νομίζω, είναι το εξής άρθρο, του επώνυμου blogger Αντρέα Αντύπα http://antrikos.wordpress.com/
Το μεταφέρω ΟΛΟ εδώ, για λόγους εύκολης παράθεσης σε συζήτηση. Προσέξτε, έχει ΠΟΛΥ σοβαρά νομικά επιχειρήματα...

(διόρθωσα 2-3 ασήμαντα λάθη πληκτρολόγησης.
Τα bold/italics είναι του πρωτότυπου, πλην ενός σημείου που θεωρώ σημαντικό,
το "ή άλλη θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα",
γιατί δείχνει ότι μπορούμε κι εμείς να μηνύσουμε ΟΛΟΥΣ τους νεοναζί στο YouTube
οι οποίοι προβοκάρουν τους μουσουλμάνους βρίζοντας τον Προφήτη τους, κλπ.)

___________________________________

http://antrikos.wordpress.com/2012/09/2 ... _exousias/

Φουντώνουν οι καταχρήσεις εξουσίας

…Πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι το φανταζόμασταν.
http://www.astynomia.gr/index.php?optio ... Itemid=965

Να γίνει άμεσα μήνυση από μια δημοκρατική συλλογικότητα εις βάρος των αστυνομικών που εξέθεσαν σε δίωξη τον πολίτη για κατάχρηση εξουσίας. Πρέπει να γίνει από συλλογικότητα αφού εδώ και αρκετό καιρό απαιτείται η μήνυση να συνοδεύεται από παράβολο 100 Ευρώ, οπότε πού να τα βρω;
Άρθρο 198 Ποινικού Κώδικα.
Κακόβουλη βλασφημία.
1. Με φυλάκιση μέχρι δύο ετών τιμωρείται όποιος δημόσια και κακόβουλα βρίζει με οποιοδήποτε τρόπο το Θεό.
2. Όποιος εκτός από την περίπτωση της παρ. 1, εκδηλώνει δημόσια με βλασφημία έλλειψη σεβασμού προς τα θεία, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών μηνών.
Άρθρο 199
Καθύβριση θρησκευμάτων
Όποιος δημόσια και κακόβουλα καθυβρίζει με οποιονδήποτε τρόπο την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού ή άλλη θρησκεία ανεκτή στην Ελλάδα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.

ΛΟΙΠΟΝ:
1. Από πότε ο Παϊσιος θεωρείται ΘΕΟΣ και υπάγεται στην περίπτωση του άρθ. 198 §1;
2. Από πότε ο Παΐσιος θεωρείται ΘΕΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ώστε να υφίσταται έλλειψη σεβασμού προς τα θεία, όταν υφίσταται έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του και υπάγεται στην περίπτωση του άρθ. 198 §2;
3. Από πότε η εξύβριση (αν είναι εξύβριση η μετατροπή της φάτσας του σε Παστίτσιο) του Παϊσιου αποτελεί αποτελεί εξύβριση της Ανατολικής Εκκλησίας και υπάγεται στην περίπτωση του άρθ. 199; Δηλαδή η Αστυνομια αγιοποίησε ήδη από μόνη της τον Παΐσιο ώστε να τον εντάξει στην κατηγορία του θείου;

Επειδή οι μουσουλμάνοι ξεσηκώνονται που προσβλήθηκε ο προφήτης τους, πρέπει να δημιουργήσουμε ανάλογο κλίμα και στην Ελλάδα; Φυσικά η εξύβριση του προφήτη των μουσουλμάνων είναι η αφορμή κι όχι η πραγματική αιτία του ξεσηκωμού τους αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Είναι λοιπόν προφανές ότι τελείως αβάσιμα συνελήφθη ο ποίλίτης που έφτιαξε την ομάδα για τον Παΐσιο – Παστίτσιο και ασκείται, δηλαδή ΝΟΜΙΚΑ ΑΒΑΣΙΜΑ, που σημαίνει ότι οι πράξεις του ακόμη και αν είναι αληθείς δεν υπάγονται σε νομική απαγόρευση.

Μ’ αυτό τον τρόπο η Αστυνομία παραβίασε το άρθ. 239 του Ποινικού Κώδικα περί κατάχρησης εξουσίας καθως οι αστυνομικοί υπαλληλοι ενώ σαφέστατα γνωρίζουν ότι δεν εφαρμόζεται στην προκείμενη περίπτωση η διάταξη της κακόβουλη βλασφημίας κλπ. εξέθεσαν σε δίωξη έναν αθώο. Η Αστυνομία ισχυρίζεται ότι προέβη στην ενέργεια αυτή επειδή έγινε αποδέκτης χιλιάδων παραπόνων από χριστιανούς του εσωτερικού και του εξωτερικού. Και λοιπόν; Επειδή κάποιοι παραπονούνται ή θίγονται από την κριτική ή τα χωρατά σημαίνει ότι τελέστηκε παράνομη πράξη;
Είναι σημαντικό να δούμε πώς θα χειριστεί το Δικαστήριο το θέμα, αν δηλαδή έχει εκφασιστεί πλήρως η κοινωνική μας ζωή και σε επίπεδο νομικής επιστήμης.

Ερώτημα: Πώς μπορούμε ν’ αντισταθούμε σ’ αυτή την καταχρηστική συμπεριφορά των οργάνων της εξουσίας, που μας τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτία και μας στερούν την ελευθερία;

Άρθρ. 239 Ποινικού Κώδικα
Κατάχρηση εξουσίας
Υπάλληλος στα καθήκοντα του οποίου αναγεται η δίωξη ή η ανάκριση αξιόποινων πράξεων: α) αν μεταχειρίστηκε παρανόμως εκβιαστικά μέσα για να πετύχει οποιαδήποτε έγγραφη ή προφορική κατάθεση κατηγορουμένου, μάρτυρα ή πραγματογνώμονα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους, εφόσον η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα κατά τα άρθρα 137Α και 137Β β) εν γνώσει του εξεθεσε σε δίωξη ή τιμωρία κάποιον αθώο ή παρέλειψε να διώξει κάποικον υπαίτιο ή προκάλεσε την απαλλαγή του από την τιμωρία, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.


Απάντημα: Μόνο με όρους μαζικού κινήματος μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε και να πετύχουμε την άρση της καταχρηστικής συμπεριφοράς της Αστυνομίας και των κρατικών οργάνων εν γένει τα οποία σαφέστατα με κυβερνητικές εντολές έχουν σκληρύνει τη στάση τους ως προς την εφαρμογή του νόμου, δίνοντας ερμηνείες που τον παλίο καιρό πετιόντουσαν στα σκουπίδια.
επικουρειος
Δημοσιεύσεις: 1309
Εγγραφή: 02 Οκτ 2011 01:21
Όνομα Ιστότοπου: -

Απαραδεκτο αισχος.Και ποιος ειναι ο παισιος μη χεσω και σιγα μη παρουμε στα σοβαρα τις μαλακιες που γραφει ο λιακοπουλος και οι υπολοιποι παπαρολογοι,που τελικα αυτοι τον καθιερωσαν μεσα απο ανυποστατες ανακριβειες και ψεμματα αναριθμητων εκδοσεων μαλακιας.

Ο κινδυνος απωλειας της ελευθεριας οχι μονο της εκφρασης αλλα και της γενικοτερης ελευθεριας ειναι υπαρκτος και αμεσος και του πισωγυρισματος σε αλλες εποχες.Η τωρα η ποτε,το παγκοσμιο παπαδαριο δεν χωραει στην καινουργια χιλιετηριδα και δειχνει να κλονιζεται η θεση του.Η θα σκοτωθει ο δρακος που φυλαει τις πυλες για να μπορεσει η ανθρωποτητα να εισελθει σε εναν λαμπρο νεο κοσμο,η θα γυρισει πισω στον μεσαιωνα σε κτηνωδη κατασταση και θα αποτυχει ετσι και η δευτερη μεγαλη προσπαθεια του ανθρωπου για να εξανθρωπιστει πληρως.Κι αυτος ο δρακος που φυλαει τις πυλες δεν ειναι αλλος απο τη θρησκεια.Η Ρωμη κινδυνευει....
Ειμαι ενας πιστος απολυτα πεπεισμενος μοναχα ως προς την ανυπαρξια μεταφυσικων μυστηριων.Το μοναδικο μυστηριο που υπαρχει ειναι μοναχα κατι ξεχασμενες αραχνοφωλιες μες το ανθρωπινο μυαλο.
Άβαταρ μέλους
Εlite
Δημοσιεύσεις: 172
Εγγραφή: 20 Φεβ 2011 11:21
Όνομα Ιστότοπου: http://www.facebook.com/profile.php?id= ... 9964557620

For my ally is the Force, and a powerful ally it is. -Yoda
Άβαταρ μέλους
apeleytheros
Δημοσιεύσεις: 10181
Εγγραφή: 09 Δεκ 2010 18:12
Όνομα Ιστότοπου: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Επικοινωνία:

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 012_462770

«Κόντρα» για την υπόθεση του 27χρονου που σατίριζε τον πατέρα Παΐσιο

Συνελήφθη στο σπίτι του στα Ψαχνά Ευβοίας ένας 27χρονος ο οποίος διατηρούσε στο Facebook σατιρική σελίδα με τον τίτλο «Γέροντας Παστίτσιος».

Ο νεαρός συνελήφθη μετά από σχετική επερώτηση του βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά και αφού στα ίχνη του βρέθηκε η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί για να απολογηθεί στην Εισαγγελία με την κατηγορία της κακόβουλης βλασφημία και καθύβριση θρησκευμάτων, μέσω της γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις και από κόμματα της Αριστεράς που προκάλεσε η σύλληψη του 27χρονου, ενώ στο twitter δημιουργήθηκε «κίνημα» me hashtag #free geron pastitsios.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος τόνισε ότι η υπόθεση του πατέρα Παΐσιου θυμίζει την Αθανασία του Αιγάλεω, αλλά το κράτος δεν αντέδρασε στον τσαρλατανισμό, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης εξέφρασε την επιθυμία του να παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του 27χρονου.

Η ΔΗΜΑΡ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για «κράτος πρόθυμο να ανταποκριθεί τάχιστα στις επιταγές της Χρυσής Αυγής» και χαρακτηρίζει τη σύλληψη «φονταμενταλιστικού χαρακτήρα, που δεν προσιδιάζει σε ευρωπαϊκό δημοκρατικό κράτος, αλλά σε θεοκρατικά καθεστώτα» και τονίζει ότι «προσβάλει την ελευθερία του λόγους, αλλά και όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες, καθώς πρόκειται για μισαλλόδοξες, μεσαιωνικές πρακτικές».

Η ΔΗΜΑΡ θεωρεί ότι ο νόμος περί βλασφημίας πρέπει να καταργηθεί, ενώ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα φαινόμενα σκοταδισμού, θρησκευτικού φανατισμού και μισαλλοδοξίας, που πληθαίνουν στις μέρες μας, υπενθυμίζοντας ότι η σάτιρα γεννήθηκε στην αρχαία Αθήνα.
Επιστήμη: Συστηματική μελέτη των δεδομένων προς εξαγωγή συμπερασμάτων. ( δεδομένα --> συμπεράσματα )
      • ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.
_______________________________
Blog: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Άβαταρ μέλους
apeleytheros
Δημοσιεύσεις: 10181
Εγγραφή: 09 Δεκ 2010 18:12
Όνομα Ιστότοπου: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Επικοινωνία:

http://roides.wordpress.com/2007/06/13/xrhsima20/
για την «αθανασία του Αιγάλεω»
Επιστήμη: Συστηματική μελέτη των δεδομένων προς εξαγωγή συμπερασμάτων. ( δεδομένα --> συμπεράσματα )
      • ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.
_______________________________
Blog: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Άβαταρ μέλους
Σίμων Resurrected
Δημοσιεύσεις: 3230
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2010 09:49
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Λυκαβηττός

truleysi έγραψε:Κι ένα ωραίο ακόμα:
Υποψήφιος μητροπολίτης αμφισβητεί τον γέροντα Παΐσιο! (δημοσιεύτηκε στο Παρόν, μόλις χθες).
http://www.romfea.gr/epikairotita/13837 ... 3-06-54-16
Να συλληφθεί πάραυτα ο αποκλίνων μητροπολίτης !!! Εικόνα
État de siège
Άβαταρ μέλους
aristotelis_1
Δημοσιεύσεις: 4670
Εγγραφή: 31 Αύγ 2009 15:33
Όνομα Ιστότοπου: -

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος τόνισε ότι η υπόθεση του πατέρα Παΐσιου θυμίζει την Αθανασία του Αιγάλεω, αλλά το κράτος δεν αντέδρασε στον τσαρλατανισμό,


Η ΔΗΜΑΡ θεωρεί ότι ο νόμος περί βλασφημίας πρέπει να καταργηθεί υπενθυμίζοντας ότι η σάτιρα γεννήθηκε στην αρχαία Αθήνα.

και την ιδια στιγμη φωναζουν για ρατσιστικια διαφιμιση του λελου ενω η συγκριση μιας απατεωνισας με τον παισιο νομιζω οτι κανει και τους τελευταιους χριστιανους που ψηφισαν τον συριζα να το μετανιωσουνε

για το θεμα βλασθιμιας το ειπαμε 100 φορες ολοι να καταργηθει ο νομος και ηταν λαθος η συλλυψη αυτου του τυπα αλλα να ασχολιουνται ολα τα κομματα ε καταλαβαινετε οτι ειναι λαθος
τελικα με φενεται οτι ειναι ο παισιος για τους πιστους ο αγιος που τον πιστευουν τα οσα ειπε οτι θα γινουν το ιδιο ειστε και μερικοι απο εσας για να τους πατε κοντρα θελετε να τον κραξετε

με αυτα θα ασχολιομαστε τωρα στην βουλη?
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΑΡΗΣ
Άβαταρ μέλους
Σίμων Resurrected
Δημοσιεύσεις: 3230
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2010 09:49
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Λυκαβηττός

Η ΔΗΜΑΡ θεωρεί ότι ο νόμος περί βλασφημίας πρέπει να καταργηθεί υπενθυμίζοντας ότι η σάτιρα γεννήθηκε στην αρχαία Αθήνα.
Δεν αρκεί να καταργηθεί ο νόμος, πρέπει αυτός που τον συνέταξε να εξοριστεί 10 χρόνια στο Αφγανιστάν.

Ps: και αν έχει πεθάνει να ξεθάψουν τα κόκαλά του και να τα στείλουν 10 χρόνια στο Αφγανιστάν.
État de siège
Komninos
Δημοσιεύσεις: 4
Εγγραφή: 25 Σεπ 2012 11:36
Όνομα Ιστότοπου: https://www.facebook.com/komninos.maraslidis

Αμάν αυτές οι απεργίες, χαλάνε τον τζερτζελέ :)
http://www.left.gr/article.php?id=8224
Τελευταία ενημέρωση, 11.30 π.μ.: αναβλήθηκε επ' αόριστον η δίκη του Φ.Λ για την υπόθεση του «Γέροντα Παστίτσιου» λόγω των κινητοποιήσεων των δικαστών. Ο Φ.Λ. κρατήθηκε από το απόγευμα της Παρασκευής έως νωρίς το Σάββατο οπότε και αφέθηκε ελεύθερος.
Άβαταρ μέλους
AoratiMelani
Δημοσιεύσεις: 16164
Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 16:19
Όνομα Ιστότοπου: Αόρατη Μελάνη
Επικοινωνία:

Τέλεια, χάρηκα πάρα πολύ. Ευχαριστούμε που έκανες τον κόπο να ενημερώσεις.
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein
Άβαταρ μέλους
Σίμων Resurrected
Δημοσιεύσεις: 3230
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2010 09:49
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Λυκαβηττός

"Στη μέση της μεγάλης απεργίας μεγάλη θρησκευτική σύγκρουση μεταξύ Πασταφάριαν και Orthodox..... στον μήνα απάνω θα σηκωθεί ο μαρμαρωμένος βασιλιάς ( Χαϊλέ Φρικασέ) και θα πάρουμε την πόλη "

(οι προφητείες του Γέροντα Χασίσιου )
État de siège
Άβαταρ μέλους
spylab
Δημοσιεύσεις: 1600
Εγγραφή: 26 Φεβ 2011 13:14
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Γλυφαδα

Σημερα στις 7 Αθηναιων πολιτεια ισχυει?
Μην ανεβαινω τσαμπα απο Γλυφαδα ...
Και να μην ισχυει στο full θα ερχομουν για κανα καφεδακι αν παει καποιος απο εσας ;)
Minds are like para-chutes. They only function when open.
Άβαταρ μέλους
Σίμων Resurrected
Δημοσιεύσεις: 3230
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2010 09:49
Όνομα Ιστότοπου: -
Τοποθεσία: Λυκαβηττός

Ερωτηματικό μπαίνει για τον ρόλο της "Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος" ή αλλιώς μετά από αυτό το περιστατικό της "Ηλεκτρονικής Ιεράς εξέτασης".
État de siège
Άβαταρ μέλους
aristotelis_1
Δημοσιεύσεις: 4670
Εγγραφή: 31 Αύγ 2009 15:33
Όνομα Ιστότοπου: -

Κατά της δίωξης του 27χρονου ο Άνθιμος
«Δε συμφωνώ με τη δίωξή του, καλύτερα να τον αφήσουν. Δεν μπορεί κανένας να ιδιοποιηθεί την πίστη», σημείωσε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΑΡΗΣ
Άβαταρ μέλους
truleysi
Δημοσιεύσεις: 1367
Εγγραφή: 14 Απρ 2012 23:36
Όνομα Ιστότοπου: -

Αυτό ήταν όντως η έκπληξη της ημέρας. Ενδεχομένως να φοβάται το μπούμερανγκ που μπορεί να έχουν τέτοιες κινήσεις σε βάρος των επιδιώξεών τους.
Άβαταρ μέλους
apeleytheros
Δημοσιεύσεις: 10181
Εγγραφή: 09 Δεκ 2010 18:12
Όνομα Ιστότοπου: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Επικοινωνία:

κουφάθηκα λίγο
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=225366

σίγουρα δεν είναι τρολάρισμα;
Επιστήμη: Συστηματική μελέτη των δεδομένων προς εξαγωγή συμπερασμάτων. ( δεδομένα --> συμπεράσματα )
      • ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ.
_______________________________
Blog: Απελευθέρωση από τα δεσμά!
Απάντηση