Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 1 Δημοσίευση ] 

 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Φεβ 2011 21:04
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 13 Φεβ 2011 21:04 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 16:19
Δημοσιεύσεις: 14488
Όνομα Ιστότοπου:
Αόρατη Μελάνη
Με απόφαση της ομάδας Αθεΐα και σύμφωνη γνώμη της Γραμματείας της Ένωσης Άθεων, η ομάδα Αθεΐα συγχωνεύεται στην Ένωση Άθεων. Ως εκ τούτου το domain name, το hosting account, το forum, το blοg και το site περιέρχονται στην ιδιοκτησία και υπό την αιγίδα και διαχείριση της Ένωσης.

“ομάδα Αθεΐα”
Η “ομάδα Αθεΐα” μετασχηματίζεται σε τρεις ομάδες με διακριτές ζώνες ευθύνης:
α. συντακτική ομάδα του blog “Αθεΐα”
β. ομάδα διαχείρισης του forum της Ένωσης
γ. ομάδα προγραμματισμού και τεχνικής υποστήριξης
Οι παραπάνω ομάδες είναι ομάδες εργασίας της Ένωσης, όπως όλες όσες λειτουργούν ήδη. Στις ομάδες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή όλα τα μέλη και οι υποστηρικτές της Ένωσης, καθώς και άτομα εκτός Ένωσης. Η τελική επιλογή των μελών των ομάδων γίνεται από τη Γραμματεία της Ένωσης.

Συντακτική ομάδα του blog “Αθεΐα”
Το blog “Αθεΐα” είναι ένα συλλογικό ιστολόγιο, την επιμέλεια του οποίου έχει η συντακτική ομάδα. Η συντακτική ομάδα επιλέγει τα άρθρα που θα δημοσιευτούν στο ιστολόγιο. Άρθρα μπορεί να υποβάλει οποιοσδήποτε, είτε είναι μέλος της συντακτικής ομάδας είτε όχι, αρκεί αυτά να είναι αθεϊστικού ενδιαφέροντος.
Αν και το ιστολόγιο αποτελεί ιδιοκτησία της Ένωσης, τα άρθρα που δημοσιεύονται σε αυτό δεν εκφράζουν κατ’ ανάγκη την επίσημη θέση της, αλλά τις απόψεις των συγγραφέων τους και μόνο. Ως εκ τούτου, η λειτουργία της συντακτικής ομάδας είναι ανεξάρτητη, αλλά η Γραμματεία της Ένωσης έχει το δικαίωμα άσκησης veto σε περίπτωση που τα περιεχόμενα ενός άρθρου είναι αντίθετα με τους σκοπούς ή κρίνονται επιζήμια προς τη δημόσια εικόνα της Ένωσης.

Ομάδα διαχείρισης του forum της Ένωσης
Η ομάδα διαχείρισης αποτελείται από ενεργούς χρήστες του forum. Διαμορφώνει τους κανόνες συζήτησης του φόρουμ και κρίνει πότε αυτοί παραβιάζονται. Μεταξύ των μελών της ομάδας επιλέγονται οι συντονιστές και διαχειριστές του forum, που έχουν και τα ανάλογα δικαιώματα. Οι διαχειριστές και οι συντονιστές των χώρων συζητήσεων της Ένωσης και της Γραμματείας πρέπει να είναι μέλη της Ένωσης και της Γραμματείας αντίστοιχα.

Ομάδα προγραμματισμού και τεχνικής υποστήριξης
Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης αναλαμβάνει τη διαμόρφωση του site καθώς και την τεχνική υποστήριξη στις διαδικτυακές ανάγκες της Ένωσης. Τα μέλη της ομάδας που θα έχουν πλήρη πρόσβαση στο hosting account και άρα στην βάση δεδομένων με τα στοιχεία των μελών και υποστηρικτών της Ένωσης, θα πρέπει είτε να είναι μέλη της Γραμματείας είτε να χαίρουν της απόλυτης εμπιστοσύνης της.

Οι παλαιότερες συζητήσεις που αφορούν τη διαχείριση του blog, του forum και του site έχουν αρχειοθετηθεί στις αντίστοιχες ομάδες εργασίας της Ένωσης. Σταδιακά θα πραγματοποιηθούν μεταβολές στην δομή του forum ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα οι νέες ανάγκες του.

_________________
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 1 Δημοσίευση ] 


Μέλη σε σύνδεση

Εγγεγραμμένα μέλη: Bing [Bot]


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com