Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 1 Δημοσίευση ] 

 

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Δεκ 2010 17:50
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: 11 Δεκ 2010 17:50 
Χωρίς σύνδεση
Άβαταρ μέλους

Εγγραφή: 27 Φεβ 2009 16:19
Δημοσιεύσεις: 14491
Όνομα Ιστότοπου:
Αόρατη Μελάνη
Η Ένωση Άθεων οργανώνει ομάδες εργασίας για την υλοποίηση επιμέρους στόχων.

Οι ομάδες μπορούν να συσταθούν με απόφαση της Μόνιμης Γενικής Συνέλευσης ή με απόφαση της Γραμματείας.

Στις ομάδες μπορούν να συμμετέχουν τόσο μέλη και υποστηρικτές της Ένωσης, όσο και άτομα εκτός Ένωσης, εφόσον δώσει την έγκρισή της η Γραμματεία. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει σε μια ομάδα μπορεί να το δηλώσει:
1) επιτόπου στο χώρο εργασίας της ομάδας (εάν είναι εγγεγραμμένος τόσο στην Ένωση όσο και στο φόρουμ)
2) με ηλεκτρονικό μήνυμα στη Γραμματεία (εάν δεν είναι εγγεγραμένος στην Ένωση ή στο φόρουμ) στη διεύθυνση contact παπάκι atheia τελεία gr
3) με προσωπικό μήνυμα στο φόρουμ προς κάποιο από τα μέλη της Γραμματείας ή προς τον υπεύθυνο της εκάστοτε ομάδας (εάν είναι εγγεγραμμένος τόσο στην Ένωση όσο και στο φόρουμ)

Όσοι είναι εγγεγραμμένα μέλη του φόρουμ και μέλη ή υποστηρικτές της Ένωσης Άθεων, μπορούν να δουν το χώρο των ομάδων εργασίας κάνοντας κλικ εδώ (εφόσον έχουν κάνει log in και εφόσον έχουν ενημερώσει τους διαχειριστές ότι είναι μέλη ή υποστηρικτές, ώστε να τους έχουν δοθεί κατάλληλες προσβάσεις).

Αυτή τη στιγμή λειτουργούν ομάδες εργασίας για τα παρακάτω θέματα:

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Στις ομάδες αυτές έχουν πρόσβαση για σχολιασμό όλα τα μέλη και οι υποστηρικτές της Ένωσης.

Συναντήσεις και εκδηλώσεις
Διοργάνωση μηνιαίων συναντήσεων τόσο για όσους ανήκουν στην Ένωση όσο και για άτομα που ενδιαφέρονται να την γνωρίσουν, καθώς και διοργάνωση διαλέξεων, προβολών και άλλων εκδηλώσεων.

Μεταφράσεις
Επιλογή ξενόγλωσσων κειμένων με αθεϊστικό ενδιαφέρον και μετάφραση στα ελληνικά. Προτείνετε κείμενα ή μεταφράστε κάποιο από όσα έχουν ήδη προταθεί.

Παραγωγή βίντεο
Σχεδιασμός και παραγωγή βίντεο με στόχο την προβολή της Ένωσης. Χρειάζονται άτομα για σενάριο, σκηνοθεσία, εικονοληψία και πολλά ακόμη.

Δημιουργία υλικού προώθησης
Φυλλάδια, αφίσσες, μπλουζάκια, banners, κάθε λογής υλικό, έντυπο, ηλεκτρονικό ή άλλης μορφής, που θα χρησιμεύσει στην προώθηση της Ένωσης. Χρειάζονται άτομα για διάφορες δουλειές, από σχεδιασμό γραφικών μέχρι έρευνα αγοράς, και κυρίως πολλές φρέσκες ιδέες!

Σάτιρα και χιούμορ
Προτάσεις σατιρικών δράσεων.

Κοινωνική δράση & αλληλεγγύη
Προτάσεις και υλοποίηση δράσεων συμπαράστασης και αλληλεγγύης για ανασκευή του κλισέ των "κοινωνικά αδιάφορων και ανήθικων" άθεων.

Θρησκευτικά στην παιδεία
Οργάνωση και συντονισμός δράσεων για θέματα όπως η κατωχύρωση της δυνατότητας απαλλαγής από το μάθημα των θρησκευτικών, η κατάργηση της προσευχής, του αγιασμού και των εκκλησιασμών στα σχολεία, η αφαίρεση των θρησκευτικών συμβόλων και άλλα. Ενημέρωση του κοινού για τα δικαιώματά του.

Κατάργηση καταγραφής θρησκεύματος
Οργάνωση και συντονισμός δράσεων για την κατάργηση της καταγραφής του θρησκεύματος σε κρατικά αρχεία και έγγραφα (ληξιαρχείο, μητρώω αρρένων, απολυτήριο σχολείου, στρατός κ.ά.). Ενημέρωση του κοινού για τη δυνατότητα διαγραφής του θρησκεύματος από τα ληξιαρχεία και τα μητρώα αρρένων.

Βουλή κόμματα
Επαφές με βουλευτές και με πολιτικά κόμματα. Μεταξύ άλλων, σύνταξη ερωτηματολογίου που θα απευθύνουμε στα πολιτικά κόμματα για να μας πουν τι σκοπεύουν να κάνουν για το διαχωρισμό εκκλησίας κράτους.

Καταστατικό
Επεξεργασία του νέου καταστατικού της Ένωσης.

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Οι παρακάτω ομάδες έχουν έναν χώρο συζήτησης ανοικτό σε όλα τα μέλη και τους υποστηρικτές, καθώς και έναν κλειστό χώρο μόνο για τα μέλη της ομάδας. Αυτό συμβαίνει επειδή τα μέλη των συγκεκριμένων ομάδων παίρνουν αποφάσεις σχετικές με χώρους όπου γίνονται δημοσιεύσεις εξ ονόματος της Έν.Α. ή/και έχουν πρόσβαση στους χώρους αυτούς για να αναρτούν υλικό. Για το λόγο αυτό χρειάζεται να υπάρχει κάποιος έλεγχος στο ποιοι και πόσοι συμμετέχουν.

Ιστοσελίδα / τεχνική υποστήριξη
Διαμόρφωση και λειτουργία της ιστοσελίδας της Ένωσης, τεχνικά θέματα σχετικά με τη σελίδα. Εδώ βρισκεται ο χώρος συζήτησης των διαχειριστών της σελίδας (κλειστός για τα υπόλοιπα μέλη).

Διαχείριση blog
Η ομάδα αυτή ασχολείται με τη μορφοποίηση, την επιλογή και διαμόρφωση της ύλης και τη διαχείριση του blog. Εδώ βρισκεται και ο χώρος συζήτησης της συντακτικής ομάδας και των διαχειριστών του blog (κλειστός για τα υπόλοιπα μέλη).

Διαχείριση forum
Η ομάδα αυτή ασχολείται με τη μορφοποίηση, τον τρόπο λειτουργίας, το συντονισμό και τη διαχείριση του forum. Εδώ βρισκεται ο χώρος συζήτησης των γενικών συντονιστών και διαχειριστών του forum (κλειστός για τα υπόλοιπα μέλη).

Κανάλι youtube
Λειτουργία καναλιού στο youtube, επιλογή βίντεο για ανάρτηση, μετάφραση και προσαρμογή υποτίτλων. Εδώ βρισκεται ο χώρος συζήτησης των διαχειριστών του καναλιού (κλειστός για τα υπόλοιπα μέλη).

Διαχείριση facebook
Διαχείριση της σελίδα της Ένωσης στο facebook καθώς και των σχετικών ομάδων που λειτουργούν εκεί. Εδώ βρισκεται ο χώρος συζήτησης των διαχειριστών της σελίδας και των ομάδων (κλειστός για τα υπόλοιπα μέλη).

_________________
Η θρησκευτική γλώσσα είναι μια μεταφορά. Το πρόβλημα είναι όταν παρασύρεται κανείς από τη μεταφορά κι αρχίζει να τη βλέπει σαν κυριολεξία. Rebbecca Goldstein


Κορυφή
 Προφίλ  
 
Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
Δημιουργία νέου θέματος Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε δημοσιεύσεις ή να δημοσιεύσετε άλλες απαντήσεις  [ 1 Δημοσίευση ] 


Μέλη σε σύνδεση

Εγγεγραμμένα μέλη: Bing [Bot], Google [Bot]


Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση

Αναζήτηση για:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

Ελληνική μετάφραση από το phpbbgr.com